BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #840451 przez ferritka
B) hejka dziewuszki ale czad mam psychofankę :lol: :lol: nanananana
Mała :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

chyba muszę party jak za starych czasów na staraczkach zrobić, bo się dziewczyny na mnie troszkę gniewają, że sobie tu przylazłam na testy i tam tak bez słowa :S aż mi gupio :S

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #840454 przez Agnilla
Ann tym bardziej jestem z siebie dumna, bo wiecie, ze ja chociaz kawalątek ale musze polizać :P ale wlasnie machnelam pol bulki z poledwica, bo zaczelo mnie ssac, a fasoli glodzic nie moge mimo wszystko
Mała, tajniaku B) ujawniaj się czasami ;)

10 lata 10 miesiąc temu #840455 przez Mała
ferritka napisał:

Mała :kiss: :kiss: :kiss:

że niby ja :silly: no wiadomo :lol:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #840458 przez ferritka
Mała napisał:

ferritka napisał:

Mała :kiss: :kiss: :kiss:

że niby ja :silly: no wiadomo :lol:

:kiss:

Agni , ja ostatnio Kręglowi w aptece jak cisłam po zastrzyki takie "zdrowotne" lizaki kupowałam :S są kwaśne w cholere, albo słodkie a jak z apteki to zdrowe nie tuczące cnie :lol: :lol:

Ann :kiss: :kiss: :kiss: tylko się zastanawiam czy nas tam w tyle bab wpuszczą na tą sale zabiegową :S ale co tam, będzie ciasno ale rodzinnie :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #840467 przez Agnilla
ciężarnym się nie odmawia, więc wpakujemy się wszystkie z brzuchami :) a za nami przemycimy te bez brzuchów, ale ciiii ;) nie będziemy przeszkadzać spokojnie ;)
mój mąż sobie włączył film 3D, ofc ja nie mogę oglądac, bo się po 10 minutach
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 10 miesiąc temu #840468 przez gosia28
ann, Agni, ferri, Mała :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ja to jestem dziś fest obżarta, jakbym tak jadła co dzień to nawet nie chcę myśleć jak bym wyglądała i nawet na wynos dostaliśmy więc obiad mam jutro z głowy :)

ferri oj będzie Cię każda po jednym paluszku trzymała :silly:

Mała Ty i podglądacz? no proszę Cię, oficjalnie wchodzisz i czytasz :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #840476 przez aggi
Hej dziewczyny :) znów dziś na żołądek umieram bo za tłusto zjadłam :( bleee... tragedia muszę chyba całkiem zrezygnować z tłustych dań...

Agni zaeeeb mi :kiss: :S jak ma Ci się lepiej zrobić przez to :P Ciężarnej się nie odmawia zachcianek :P

Porto nieźle się Wam marcóweczki zaczęły rozpakowywać :D Jak Ci z tym, że niedługo Twoja kolej? :D Kurna ja pamiętam jak testa ledwie robiłaś :ohmy: jak ten czas zapitala :ohmy:

mesy
uspokój się :P :D taki sam masz a mi każesz się chować :D

monique to się wydaje bo ja nissssska jestem :P ale to miłe, mówcie mi tak :D

no Chudzinka my będziemy się razem z Tobą emocjonować tą podróżą życia i Ci mocno kibicować :cheer: :cheer:

betka witaj :) no wciskać się nie fajnie w kolejkę, ale oczywiście jak się dwie kreseczki pojawią to pogratulujemy i będziemy dalej kibicować :) Testuj testuj to wieeele rozjaśnia :) powodzenia :)

ferrrrrrrri no to zaciskamy kciuki z kropkiem B) B) B)

Ann hahaha do mnie nic nie mów, ja tak pobieżnie czytam o tych porodach :S na samą myśl mi słabo, no ale nie będę w ciąży jak słonica chodziła c'nie? B) więc jakkolwiek byle jak najszybciej się kropek wydostanie :S póki co o tym nie myślę - narazie jestem zaaferowana tym że znów na pobranie krwi będę musiała iść :ohmy: :silly:

Ada dlatego ja niewiem czy ogarnęłabym tabsy :P

Isssssska kurcze jak na dwa szwy to tragedii nie ma :) Najważniejsze że jesteście całe i zdrowe ! :)

ulka no to owocnych staranek, weź wkońcu meża na ten targ wyślij :S :blush:

Agni elegansiooo się ma maluszek u Ciebie B) B) zuch kobitka ! bez słodkiego cały dzień, szaaaaaaaacun :cheer:

goś :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #840478 przez ulka1983
Agni przeżyjesz zobaczysz :kiss:

Ferri pięknie super ekstra :kiss: trzymamy kciuki i nie puszczamy póki nie powiesz że już można :) a w telewizji to Ty swoje jajka tak reklamujesz :unsure: :lol: bo taka ładna ta kurka :blink: chuchaj i dmuchaj na swojego kogucika :lol:

Ada mam nadzieję że nic nie pokrzyżuje Twoich planów :) a ładnie tabletki brałaś czy może już coś się zafasolkowało B)

Iss oby tak wszystko ładnie szło jak do tej pory :)

Gwiazdka no nie wiem bo posty najdłuższe chyba walę :silly: ale dziękuję :kiss: a jak u Ciebie :unsure: grzeczna bardzo jesteś chyba byś mogła już zejść z tego jeża
Ferri może :unsure: ja bym już jej odpuściła :)

Agni rozkoszny masz brzuszek :) Natalka oglądała ze mną Twój brzuszek i stwierdziła że jeszcze nie rodzisz ale niedługo będziesz miała taki duży i okrągły jak piłeczka to urodzisz :S dobrze gada nie :blink:

HURA HURA mogę bez kolejki :lol: :kiss: ale jakby co możemy przecież zafasolkować hurtowo :S ale by było fajnie :lol:

Julka dziękuję :kiss: do ślubu to Ty rzeczywiście lajtowo podchodzisz :lol: jeszcze tylko masa spraw i luzik :lol: jak ze sukienką największy problem to może nie dokładaj na ostatnią chwilę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to żaden grzech przecież jak były wymarzone to trza było brać :lol:

Gwiazdka ale mu na ambicję wjechałaś :S z tego co kojarzę to nie ma problemu i jeżeli ojciec nie ma nic przeciwko to daje swoje nazwisko B) a może to wirus :unsure: ostatnio znów się pojawia zdrówka :kiss:

Julka dobrze radzi ;) mnie wkurza jak często mówią konkubent i konkubina a dziecko jak ?konkubiniątko ? chyba lepiej sformalizować związek chyba że są poważne przeszkody albo nie jest się pewnym tej drugiej osoby to co innego :silly: dobrze że się rozrosło będzie co wspominać :)

Gosia ale z Ciebie kombinator :lol: pomyślę i tak zrobię ;) masz rację jak nastawiam się na zakupy to wracam z niczym :silly: grzeczne te goldusie Twoje :S pogłaszcz je od cioci :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ann

Mała witaj u nas :) napisałaś coś o sobie więc jest ok zdrówka dla dzieciaczków :kiss:
Ferri fajnie mieć fankę :unsure: teraz to będziesz czuła się jak gwiazda :S

Aggi coś mu nie po drodze :lol: :kiss:

miłych snów :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #840479 przez Chudzinka
Ferri, tez jestem z Tobą myślami, te dwa tygodnie to szaleństwo będzie, jakiego nie było! Też Wam takiego kiedyś dostarcze ;)
Dziewczyny wszystkie moje, ni mam czasu pisać, ale myślę cały czas... :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #840482 przez Agnilla
Ula, lepiej nie pytaj jak sie mowi na nieslubne dzieci :angry:
Ferri to taka kura co znosi jajka bez GMO :P
Chudzinka, a tam w Hameryce to znajdziesz czasem dla nas czas :unsure: :(

10 lata 10 miesiąc temu #840484 przez aggi
Dziewczyny/w sumie te co były - w którym tygodniu najlepiej iść na usg 3d/4d? zastanawiam się z mężem nad pójściem na taką wizytę :) , tylko jakbym się zapisywała to nie wiem w którym tygodniu będzie już ładnie buźkę widać itd ?

10 lata 10 miesiąc temu #840492 przez Agnilla
Aggi, dla nas szkoda kasy zeby specjalnie isc na 4d, jak mialysmy to przy okazji wizyt, mi np wlaczyl 4d na genetycznym w 12 tc i chyba teraz tez wlaczy w 21 tc. specjalnie nie szlam i wiem, ze Porto tez nie, ale zalapala sie fartem jak ja :P

10 lata 10 miesiąc temu #840497 przez gosia28
ferri ma jojka bez GMO i bez antybiotyków B) :lol:

Chudzinka na 100% nam dostarczysz ;) przypuszczam, że nawet bez takich operacji jak ferritka :silly:

Ula bo ze mnie zawsze taki kombinator był B)
goldusie głaskam, a jakże by nie :laugh:
a pomysł hurtowego zaciążania genialny :lol:

aggi ja myślę, że tak przed 20 tc najlepiej bo potem będzie kiepsko widać całego maluszka.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #840503 przez aggi
Tzn no mój gin właśnie nie ma 4d i się zastanawiamy z mężem czy się gdzie indziej nie wybrać. Tylko w którym tygodniu powinno ładnie buźkę widać, rysy itd? :S muszę podzwonić po ginach i popytać jakie ceny mają bo w sumie ciekawi nas to

10 lata 10 miesiąc temu #840505 przez zoi
dzięki:) zrobię jak radzicie. Pozdrawiamy znad kibla... właśnie odkryłam, że wymioty przynoszą chwilową ulgę;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka