BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 miesiąc temu #840874 przez ann-sunshine
Agni, ze co :cheer: i ty to wiesz przede mna? Pedze na sierpniowki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #840884 przez gosia28
niezły news :cheer: :cheer: :cheer:
nie zazdroszczę jej, trudna ciąża :dry:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 miesiąc temu #840897 przez ann-sunshine
Mesy teraz piszesz jak radzic sobie z mdlosciami jak mi juz przeszlo :P

Kurcze po takiej wiesci trzeba wziac sie w garsc i przyjac fakt na klate. Nie dosc ze trudna ciaza to chaos po porodzie

11 lata 2 miesiąc temu #840946 przez Asia K
TRojaczki - ale news - szczerze to nie zazdroszcze ;)

11 lata 2 miesiąc temu #840949 przez zoi
mesy, dzięki- ale jem vit b i magnez od początku ciąży, w takim razie wolę nie myśleć co by było bez tego :dry:
Nie zapeszając dziś jakiś lepszy dzień mam :)

11 lata 2 miesiąc temu #840976 przez monique1983

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #841112 przez aggi
Witam się :) jak to już ja - wieczorem :) i zabieram się do nadrabiania B) :kiss:

Asia K mnie też moja kochaniutka wnerwia :blush: ale staram się jednym uchem wpuszczać, a drugim wypuszczać.

Agni jak ja czekam na dzień kiedy Kropek skopie mojemu mężowi tyłek w nocy :P hahah. A tak serio to napewno mega uczucie, nie mogę się doczekać kopniaków :)

U Was noc masakra, a u mnie jakoś dziwnie dobrze jak o 1wszej padłam tak o 12 wstałam :lol:

Ada to samo stwierdzam, kocham taką pogodę :)

zoi ja nudności nie miałam więc nie pomogę :S

Porto mnie to najzwyczajniej w świecie kusi :) Chciałabym sobie podejrzeć tego malucha tak inaczej :S Zobaczymy jak z kasą będzie, z ginem jutro pogadam czy nie wie gdzie robią :S korci mnie ojj korci :)

Bo sierpniówki idą na bogato to i trojaczki u nas są, c'nie Ann? :P milordzie :P haha. Szlachta szaleje :cheer: oczywiście życzymy naszej koleżance zdrowia i wytrwałości, bo to napewno łatwa ciąża nie będzie. Ale oby poszło jak najlepiej. :)

No a ja jutro do ginka, nie umiem się doczekać ale wizyta dopiero o 20 :woohoo:

11 lata 2 miesiąc temu #841137 przez ulka1983
hej :) u mnie już cisza na pokładzie wszyscy śpią może jutro lepiej dziewczynki wstaną z łóżek bo dzisiaj była masakra po tych feriach :silly:

Agni to jednak Ferri reklamuje swoje jajeczka :lol: świetnie że ruchy czujesz fajna sprawa no nie :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Chudzinka mam nadzieję że będziesz nas chociaż co jakiś czas kontrolować i na ziemię sprowadzać jakby co :kiss: :)

Asia zrobione :lol: myślałam że nie umiem a jednak się udało prościzna :silly: żeby robienie dzieci było takie proste pyk i jest ;)

Mesy ale numer Ferri na jeżu siedzi :lol: z tego siedzenia na pewno się coś wykluje :lol:

Ann
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

u nas też często gość w nocy się pojawia :)

Iss moje dziewczynki też rodziły się tydzień przed terminem :)

Zoi nie będzie tak źle dla swojego dziecka będziesz najpiękniejszą mamą na świecie i to się tylko liczy :kiss: śmieszny bobas i głos to ma taki jak moja Natalka w tym wieku ostatnio często się upomina o filmy z nią w roli głównej jak była mała :)

Porto ja miałam z nivea ale trochę czasu minęło więc się nie orientuję co teraz dla dzieci najlepsze :) dużo jeszcze brakuje Ci do wyprawki ? ja bardzo lubiłam kupować takie rzeczy sprawiało mi to dużo przyjemności :)

Aggi jak sierpniówki na bogato to może u Was będą czworaczki :lol: :kiss:
a u Ann bliźniaki :lol: :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #841142 przez aggi
hahahahha ulka nie ma szans, limit na dzieci w sierpniu wyczerpany u nas :P

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #841162 przez ann-sunshine
Dzien dobry,

Marta wczoraj na dobre padla o 17:30 to dzis pobudka 6:30.

Aggi milordzie? Nie zalapalam o co kaman :S

Ula, umowa stoi, jak cos to bede wiedziala czy dac sie namowic mezowi na trzecie ;)

Porto u mnie z kosmetykow: emolium do kapieli, octanisept na pepek, i darmowe probki z johnsona na odparzenia. Niestety marta miala bardzo delikatna skore i kapiele tylko 2 razy w tygodniu. Jako krem przez to szybko wprowadzilismy nanobase i druga base naprawcza ale nie pamietam nazwy.

Ferrii trzymamy za lapki, badz dzielna :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #841167 przez Asia K
Aggi – to pewnie wiesci dopiero dostaniemy dopiero jutro co jak tak późno wizyte masz

A nasz Kas już calkiem z nas zrezygnowała? 

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #841168 przez ann-sunshine
Asia no dawno Kas u nas nie bylo :-(

Asia ty juz 30 tc :cheer: :ohmy: kiedy? Ja rozumiem ze juz w domu juz jestes czy jeszcze pracujesz?

W sumie blizniakami bym nie pogardzila. Jedna klotnia malzenska mniej. Maz mialby wymarzona trojeczke

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #841179 przez Agnilla
Dzien dobry :) po pysznym sniadaniu chwila na kompa i lece sie szykowac, bo umowilam sie na dluuuugi spacer, a slonce to wola mnie od samego rana tiridiri :)
Ferri nich siedzi na jezu, nakłuje sobie jajeczka i wtedy pyk w piateczek mamy dwa groszki :)
pozwalam sobie Was poinformowac,ze Kas, jak to Kas ma motorek w tylku i ciagle zalatana jest, szyje, cuduje, a na dodatek ma teraz gosci z Polski :)
niestety musze poddac sie linczowi, bo wczoraj ugryzlam twixa od meza i zjadlam 4 male mentosy :lol:
Ann, dawaj znac bo masz zaraz wizyte :)
milego dnia! :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #841192 przez Asia K
Ann - ja tez podczytałam na sierpniówkach ze wizyte ty masz :p

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #841193 przez ann-sunshine
Agni siedze w poczekalni juz. Zwazona, zmierzona, cisnienie git niskie. Dzis od rana doktorka jakas przyjmuje ide ja sprawdzic, bo do swojego czekac nie moge, bo dzieciu w domu a maz pogania bo do pracy chce.

Tez bym poszla na spacer, ale nie moge :-(

Nie no Asia, to juz do porodu pracuj. Niech ci wody w robocie odejda, to przynajmniej za kare bedzie musial posprzatac :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka