BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #841878 przez mesy
Agni no pięknie zamiast spać w nocy to się szlajasz :P ale najważniejsze , że wszystko jest ok ;)
a co do dentysty to ty nie wiesz , że możesz normalnie w ciąży iść ? znieczulenia też mają specjalne dla ciężarnych .... lepiej leczyć zęby , bo od zębów może się syf w organiźmie narobić... ja np byłam u dentysty bo musiałam i dentystka mi mówiła , że znieczulenia mają specjalne dla kobiet w ciąży takie bez adrenaliny ;)

ferri siedzisz na jeżu kolejny tydzień !!! weź chyba się nie wyspałaś ;> będzie git majonez - zobaczysz ! ;) :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #841890 przez Asia K
Agni alez sie musiała strachu najesc , ale dobrze ze w domciu jestes, odpoczywaj i niech mąż wszystko robi za ciebie :D

Ferri - ja tez siedze jak na szpilkach jakby to o moje jajoki chodziło - jeszcze godzina , alez ten czas sie ciagnie :dry:

Mesy - jestem tego samego zdania ze bedzie git z Ferri - beda zaplodnione conajmniej kilka jajoków - obaczysz :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #841905 przez Asiaa
Co prawda ostatnio nic nie pisałam, ale czytam Was codziennie i oczywiście trzymam kciuki! ahhh te emocje ;)

Agni dobrze że wszystko w porządku :)

Ferri będzie wszystko dobrze! :kiss: nie ma innego wyjścia skoro Marcelinka tak ładnie kciuki trzyma :)

Issska słodkie te rączki Twojej córeczki :)

11 lata 2 miesiąc temu #841916 przez Agnilla
Mesy ale ja byłam z tym zebem u dentysty, jemu nic nie jest, to po prostu ósemka, która rośnie kiedy jej się chce, jest już na wierzchu i nadaje się jedynie do wyrwania, ale po ciąży. A jak mi ból przejdzie to znowu nie dam wyrwać, chyba, że mi spłaca w nagrodę kredyt :lol:
jajo znowu boli, niby kazali wrócić jak będzie bolało ale polozylam się w sypialni na lewym boku i jest lepiej. Jak któraś miała kiedyś bolące jajka na owulacje to wie o czym mówię
Ferri właśnie dziś miałam robić krem z brokułów bo miała wpaść kumpela, ale odwołałam spotkanie
leżę, jak nie przejdzie to jadę znowu

11 lata 2 miesiąc temu #841919 przez mesy
Agni no chyba że ;) co ty się kufna z tym jajem masz ? a sprawdzał ci czy jajnik nie jest powiększony ...może tu tkwi problem > albo dzieć cię tam kopie i cię boli ....

11 lata 2 miesiąc temu #841922 przez Porto1987
Bry :)

Ferri no stress będzie dobrze :) Trzymam kciuki :) Moja córeczka chyba też trzyma mocno i całe siły jej idą na trzymanie, bo się nie chce wiercić :P

Agni dobrze, że wszystko się skończyło jak się skończyło :) ale wyobrażam sobie jak się denerwowałaś :dry: ja jak się dowiedziałam, że mam skierowanie do szpitala, to się poryczałam, bo nigdy nie leżałam w szpitalu :dry: i nerwy robią swoje. Agni odpoczywaj ile się da :) ja mam teraz tak, że leżę a mężul wszystko robi, bo też się boi :)

No rączki Marcelinki są takie słodkie :) :)

Asia się zameldowała z pracy, a gdzie jest Gosia :unsure: goldki ją już na pewno obudziły :)

11 lata 2 miesiąc temu #841934 przez julka
hello, ja tylko bardzo bardzo szybko.

Agni - trzymaj sie, lez, bierz no-spe i apap chyba mozesz, nie? nic nie rob, nie gotuj! zamow sobie pizze :D

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #841959 przez Asia K
Wchodzę oblukać co u Ferri bo już po 11 - tej a tu ciiiiiiii :dry:
Niecierpliwie sie

Agni , leż i odpoczywaj :kiss:

edit :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #841963 przez ferritka
:lol: :cheer: no to werdykt ogłaszam... 4 na 8 B) i uwaga WSZYSTKIE KRĘGLOWE!!!!!!!!!!!!! zuch mój Kręgielek ;] w piątek transfer, oby tylko wytrzymały dzielnie i ładnie rosły B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #841968 przez moofka
Ferii :woohoo: :lol: :kiss: :woohoo: :lol: tańczymy z Zochą z radości :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #841970 przez Asia K
Ty sie nie bojaj bo wytrzymaja na bank :kiss: super - teraz do piątku znów emocje, ale ja kciuków nie puszczam :lol: Bedzie dobrze - nie moze byc inaczej :)

11 lata 2 miesiąc temu #841980 przez Porto1987
No i są dobre wieści, bo oczywiście innych być nie mogło :)

Asia no nie wiem co Ci doradzić z tym lustrem :dry:

Asiaa a u Ciebie jak sytuacja z cyklem :unsure:

To jeszcze mam pytanko do dziewczynek, które mi pisały o kosmetykach dla bobasków. Włoski też myjecie w emoliencie :unsure: czy mówimy o czymś takim co wlewa się do kąpieli? Czy o czymś takim do mycia? Później już chyba się niczym nie smaruje, prawda?

11 lata 2 miesiąc temu #841987 przez Asiaa
Ferri super :laugh: :laugh: :laugh: Piątek już zaraz za rogiem i będą małe Kręgielki :) Wszystkie transferujecie? :laugh:

Porto grzecznie dupka biorę i czekam na rozwój sytuacji.

11 lata 2 miesiąc temu #841990 przez ferritka
Asiaaa hahahaah wiesz, że Kręgiel też sie mnie to zapytał!!! powariowali nooo :cheer:

kureczka, muszę sie zająć czymś konstruktywnym bo zwariuje do piątku B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #841993 przez Ada2424
Witam się :)

Ale wieści z rana :)

Ferri kochana strasznie się cieszę :kiss:

Agni mam nadzieję, że jajo odpuści i przestanie boleć :kiss:

Aggi gdzie sie podziewasz? My tu czekamy na dobre wieści :)

A u nas na 18 dziś zebranie w sprawie zumby :) chcą na świetlicy u nas prowadzić jak będzie sporo chętnych i wiecie co pomyślałam sobie, że pójdę na to zebranie i zobaczę co i jak, może i na zumbę się załapię :S zawsze to jakaś rozrywka, tym bardziej że świetlica obok mnie bo naprzeciwko domu :)

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka