BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #842401 przez aggi
Gosia dokładnie Kropek zostaje Kropkiem póki co - na najbliższe 3 tygodnie :cheer:

Ferri jak lekarz po męża się pofatygował to jemu się oczy szkliły normalnie :P I mu pokazywał sysko po kolei i mały pomachał tacie na ekranie :blush: mega widok :D

Asiaa, Porto dzięki :)

Dokładnie ja to w kościach czułam że to Kropek, ale kurcze z imieniem najgorszy problem :P

fajnie, cieszę się, że siopak tylko z imieniem gorzej bo to co mi się podoba to emek kręci nosem :P A on zapodaje jakieś dziwne starodawne imiona, że masakra wstyd jak nie wiem :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #842413 przez ann-sunshine
Aggi ja sie nie martwilam. Wiedzialam ze trzymasz nas w niepewnosci.

Eee ja to usg dopiero 20-21 tydzien bede miec i wtedy sie dowiem.

Mykam spac

10 lata 10 miesiąc temu #842426 przez gwiazdka2014
Aggi i Ferr gratuluje..

Za wasza rada zmieniłam gina, było 10000 lepiej :) kolejna wizyta 3go - 10 dni :P
Termin z usg 16.10 :P Dostałam luteinę i nosę

Czy was też tak podbrzusze ciągnęło? To normalne?

10 lata 10 miesiąc temu #842444 przez ulka1983
cześć kochanieńkie :kiss: muszę oddać laptop na przegląd

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842445 przez Pinezka
Czesc dziewczyny,
Nie pisze na co dzien, ale was regularnie czytam :blink:

Ferri, tez sciskam kciuki :)
Aggi, a wiec chlopak w drodze?

Ja mam dzis wieczor kocyka i kanapy. Dziwnie sie czuje, troche, jakby mnie cos bralo, senna jestem, mdli mnie troche, ale nie mam ani podwyzszonej temperatury, ani zadnych innych chorobowych objawow. No nic, wyleze sie dzis i moze mi przejdzie.

Maz mnie pyta co jakis czas, kiedy beda jakies nowiny i zamierzam zrobic test w sobote, bo w niedziele z samego rana jedziemy na tydzien na wakacje i bedzie za duzy chaos. Tyle tych testow mam,ze co tam, zatestuje. W 12 dniu po owulacji test z tych superczulych 10 miu cos powinien pokazac, nie? O ile bedzie cos do pokazania :dry:

Emma, co u ciebie? Kiedy spodziewana @? Pamietam, ze mialas owulacje kilka dni przede mna.

ulka1983 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ulka, ja mierze w buzi i u mnie sie sprawdza. Podobno wazne jest wybrac jedno miejsce w buzi, np pod jezykiem po prawej stronie i tam zawsze umieszczac termometr, bo temperatura moze byc rozna w roznych miejscach, im blizej zebow tym nizsza.

10 lata 10 miesiąc temu #842451 przez monique1983
Aggi - gratulacje! :lol:

Julka - Ty już po USG? melduj się tutaj co i jak :)

10 lata 10 miesiąc temu #842452 przez aggi
Ann no to nie tak że Was w niepewności trzymam tylko nie mam jak dorwać się do kompa czasem :)

ulka
ja nie wiem jak w buzi ale i tak chyba najlepiej dowcipnie.

Pinezka
najprawdopodobniej :) test najlepiej w dniu @ zrobić.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842463 przez Pinezka
Aggi, tylko ze w dniu spodziewanej @ (niedziela) bede w podrozy i chce wiedziec wczesniej, czy moge wziac bez przeszkod cos na chorobe lokomocyjna, bo strasznie mi dokucza, zwlaszcza podczas wielu godzin w aucie :X

To tylko dzien wczesniej, zakladam, ze jesli bedzie cos do pokazania, to czuly test choc cien cienia pokaze.

10 lata 10 miesiąc temu #842487 przez aggi
Pinezka to spróbuj z tym testem wcześniej, ale może nic nie wyjść. Jak Ci bardzo zależy to może na betę leć? :S

10 lata 10 miesiąc temu #842489 przez ann-sunshine
Ula pomierz jeden cykl i zobaczysz jak wykres wychodzi. Jak bedzie widac odpowiednie skoki temp i bedziesz w stanie wyniki interpretować to ok.

Pinezka test zawsze możesz zrobić a czy uwierzysz w wynik to inna sprawa

10 lata 10 miesiąc temu #842496 przez Ada2424
aggi gratulacje chłopczyka :)

A ja byłam na tym zebraniu, niezła grupka kobitek się nazbierała i zapisałam się na ta zumbę, pierwsze zajęcia za tydzień w czwartek. Zobaczę czy dam rade w ogole bo nigdy wczesniej nie chodzilam choc nie powiem bo od kilku miesiecy mysle o tej zumbie, a teraz jak okazja tak bliziutko to az zal by bylo nie spróbowac :)

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842511 przez julka
Ula, nigdy nie mierzyłam osobiscie, ale mozna w buzi, mozna i pod paszką według mnie, byle zawsze w tym samym miejscu, w ten sam sposob i tym samym sprzętem. o :)

Pinezka, nie chce nic sugerowac, ale ostatnio jak mialam dni kocyka i kanapy (u mnie łóżka i kołdry od razu po przyjsciu z pracy) to to było wiadomo co ;) :silly: :blush:

monique
, tak dobrze pamietalas ;) ja już po i wszystko elegancko :) Bąbel jest, ma 7 mm wzrostu, wygląda jak jakiś taki robaczek z czymś pikającym w środku :D :D :D a na górze przyssany jest do tego swojego żółtka, jakiś głodomór ;) :silly: :silly:

aha, byłabym zapomniała! gratsy dla Ferri, ale ja wiedziałam ze tak będzie, aha, aha! :silly: :silly: :silly: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
oraz gratsy dla Aggi, Kropek jest Kropek, bez dwóch zdań ma sprzęt niezły :D :blink:

10 lata 10 miesiąc temu #842522 przez monique1983
Julka- to super, trochę się chyba uspokoiłaś :)

Ale dzisiaj fajny dzień, same dobre newsy od Was dziewczyny ! :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #842526 przez aggi
julka to całkiem wielki już ten Twój robaczek :lol: :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #842530 przez issska1986
Aggi gratulejszyn synia, za dużo tych babek na tym forum :) dołączy do chłopaków kaś i gosi :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka