BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 miesiąc temu #841996 przez Chudzinka
Ferri, poryczalam się ze szczęścia. Niech babelki ladnie rosną i czekają do piątku na powrót do mamusi, a Ty dbaj o siebie, co by je dobrze przyjąć :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #842000 przez Asiaa
Ferri to może Kręgiel ma rację? :lol: a tak troszkę bardziej poważnie to wiecie ile chcecie? ;)

Chudzinka piękny sen :) :cheer: Mam wielką nadzieję że spełni się jak najszybciej :) Trzymam za to kciuki! :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842009 przez Agnilla
O matko człowiek pójdzie się zdrzemnac a tu takie wieści, już wiem czemu mnie tak jajo napitalalo. No jak Ferri moja sis a w jej jajkach aż 4 kregielki to jak ma nie boleć :) cudowne wieści, idę powiedzieć fasoli :) nakarmie ja i polezymy sobie dalej. A jak Ferri chcesz robić coś mądrego, to lepiej ugotuj mi ten obiad bo ja dziś pasuje ;)
melduje, że u mnie lepiej, siostra w gotowości jakby trzeba było pojechać do szpitala. Mesy usg w nocy nic na jajku nie wykazało
Port mój też zestrachany, kazał leżeć i się meldowac ;)
dzięki dziewczyny za troskę :kiss:
Chudzinka, to że we śnie miałaś mały brzuszek, to nie znaczy, że nikogo w nim nie było ;)
Asia, a gdzie Ty chcesz lustro a gdzie mąż?? :)
Ferri nie ma innej opcji, jak będą 4 groszki to bierzesz wszystko, choćby na raty :)

11 lata 2 miesiąc temu #842014 przez monique1983
Ferri - super, ogromnie się cieszę, do piątku znowu będziemy się stresować, a później znowu 2 tygodnie :ohmy: :lol: no właśnie ile będziecie transferować? :)

Julka - daj znać po USG czy widziałaś już serduszko :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842016 przez ann-sunshine
Agni przeforsowalas sie? Spacery ci bokiem wychodza? A tak powaznie to oby przestalo bolec. Mlody Chopin przyczyny nie wymyslil?

Ferri :kiss: to co polowa do podania, polowa do mrozenia na wszelki wypadek?

Aggi???

Asiaa :kiss: niech dupek dziala jak trzeba.

Porto Martuchowe wlosy sie szybko wytarly wiec poczatkowo emolient wystarczal, a potem wmasowywalismy oliwke i razem z nia zmywalismy luszczaca sie skore glowy.
Szampon wszedl jak juz siedziala.

Chudzinka sliczny sen, oby proroczy.

A tak w ogole to dzien dobry :-)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842029 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #842045 przez Agnilla
czyli rozumiem, ze w sypialni? ja sie boje luster w sypialni :lol:
Ann, no wlasnie chyba wczoraj bylo za fajnie, kilka km w nogach, potem szybko obiad i szybko szybko do siostry i sie fasola zdenerwowala :) teraz kazdy jej chocby delikatny ruch dziala mega uspokajajaco, a ze jej zafundowalam wlasnie drugie sniadanie i mala czekoladke to Billy dancer daje znac o sobie, taki myk z ta czekolada zastosowalam na dziecia ale wiem, ze tam jest ;)

11 lata 2 miesiąc temu #842052 przez Chudzinka
Agni, może sobie naciągnęłaś coś w pachwinie jak długo szłaś? Jak lekarz nic nie znalazł, to trza być dobrej myśli, poleż, niech się ewentualnie zregeneruje to, co boli :) A nie podglądnęliście płci przypadkiem wczoraj? Wiem, że nie mieliście do tego głowy na pewno, ale tak z ciekawości pytam :)
Asiaa - pisz częściej, ciekawe jesteśmy co u Ciebie :) To ile dni masz jeszcze dupka w tym cyklu brać?
Asia - pewnie mąż się boi, że lustro na łóżeczko spadnie? :unsure: Może mu trajektorię ewentualnego lotu (spadania) rozrysuj, na facetów takie techniczne próby tłumaczeń lepiej działają niż :"bo tak!" :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #842074 przez Agnilla
Hehe jak nie mielismy glowy,moj maz wczoraj pierwsze pytanie czy wszystko ok...a drugie:a płci Ci nie powiedzial? :D
powiem szczerze, ze glupio bylo go pytac, ale liczylam po cichu na to ze powie :z corka/synem wszystko ok :lol: ale powiedzial, ze ogolnie nic zlego sie nie dzieje, wiec sama spytalam, ze rozumiem, ze z dzieckiem wszystko dobrze to potwierdzil :)
Asiaa pamietaj, ze dupek to spoko kolo i ma dobre intencje wiec wiesz ;)
a wiecie, ja ogolnie lubie ludziom pomagac, male drobne rzeczy a mam wtedy takie czyste sumienie. no i wczoraj wychodzimy z gabinetu i idzie pielegniarka, zatrzymala sie i mowi "Wszystko w porzadku?" ja juz łzy w oczach grzecznie podziekowalam, no tak mi sie na sercu milo zrobilo. przeciez skoro widziala, ze sie ubieram to nie musiala. mialam ochot ją wycalowac i zostac z nia na nocke i jej pomoc :P wiem, gupek ze mnie :P a nie jak tamta c mi wyniki pierwszej bety wreczala, zero empatii.
tak w ogole jak w tvn24 uslyszycie, ze gigantyczna roslina zaatakowala polske to ja i moje korzenie, ktore puszczam juz w lozku :ohmy: juz moge wstac? :P

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842077 przez ann-sunshine
Asia i wszystko jasne mmaz sie o swoja coreczke tatusia boi, zobczysz bedzie jego oczkiem w glowie. Boi sie ze lapkami wam kiedys to lustro zrzuci?

Agni to odpoczywaj. Bo dobro wraca do czlowieka tylko nie wszyscy o tym wiedza i dlatego nie stosuja.

A co do czekolady to to jest sposob niektorych lekarzy. Jak dzidzia nie chce sie obrucic do badania usg to kaza ciezarnej zjesc czekolady i wrocic za pol godziny :-)

11 lata 2 miesiąc temu #842084 przez gosia28
bry
Porto jestem gdzież bym mogła się podziać :)
ferri cudownie :) to już od piątku nosisz groszki :cheer: :cheer: :cheer:
a to nie jest tak, że transferują max dwa groszki?

Chudzinka bardzo mi ten Twój sen odpowiada :lol: Agni dobrze gada- może Ty byłaś w małej książy i brzuszka nie było jeszcze widać :laugh:
liczę, że miałaś sen proroczy :lol:

a wiecie, że ja nawet nie wiem, kiedy mogę testa zrobić? Bo nie wiem czy faktycznie miałam wczesną owu czy cykl bezowulacyjny czy późną owulację :unsure:

Agni a Ty miałaś robione wymazy? Bardzo Cię boli?

co do tego lusterka to też pomyślałam, że emek może się boi żeby nie spadło :unsure:

Agni a czemu w sypialni lusterka nie można? Jakiś zabobon? Jak tak to nie chcę wiedzieć jaki bo ja mam takie mega ogromne dwumetrowe, bardzo praktyczne obok garderoby, a jaka zabawa do tego :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 miesiąc temu #842088 przez Asiaa
Chudzinka :) jeszcze 4 dni mi zostały w tym cyklu czyli do niedzieli włącznie ;)

Asia K a może lozeczko da się troszkę przesunąć by było dalej od lustra?

Jeśli dobrze mi się wydaje to wg Feng Shui w lustrze nie powinna odbijać się osoba spiaca by sny w nim się nie przegladaly i jeśli juz jest to lustro to na czas snu powinno się je zasłaniać.
My mamy szafę z lustrem i łóżko zaraz obok ale do tej pory nie fatygowalam się by je zaslaniac

11 lata 2 miesiąc temu #842099 przez Asia K

W piatek trzymamy kciuki za Ferri i czekamy na potwierdzenie ze Agni nosi Pole :D
O której to Agni idziesz podglądać?

Asiaa - mozesz miec troche racji bo on ma czasami faze na feng shui i wtedy jobla dostaje :silly: Ale do tej pory tez mielismy szafe z mega lustrem i nasze łoze sie odbijalo w nim i tez nie zaslanialam i nie widzialam nokogo innego coby sie w nim przegladał oprócz mnie :blink: zadne sny sie tam niepojawialy :lol:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842100 przez Agnilla
żadnych wymazow nie mialam robionych, a co :unsure:
ja nie mowie, ze luster nie mozna, ja sie po prostu boje :P moi rodzice maja na wprost lozka, nie raz sie przestraszylam sama siebie jak u nich spalam jak wybywali z domu ;) do zabawy fajne :P ale w nocy mam cykora, bo zapominam, ze to tylko ja w postaci elvisa :lol:
wizyte w pt ma o 17:45 plus poslizg ;)

11 lata 2 miesiąc temu #842116 przez ann-sunshine
Agni a oczko od kostki w gore :angry:

Na nocce wybieralam sobie bra nsoletki i dobija mnie fakt ze tyle jeszcze musze czekac zeby poznac plec

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka