- Otrzymane podziękowania: 165
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Chudzinka piękny sen Mam wielką nadzieję że spełni się jak najszybciej Trzymam za to kciuki!
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
melduje, że u mnie lepiej, siostra w gotowości jakby trzeba było pojechać do szpitala. Mesy usg w nocy nic na jajku nie wykazało
Port mój też zestrachany, kazał leżeć i się meldowac
dzięki dziewczyny za troskę
Chudzinka, to że we śnie miałaś mały brzuszek, to nie znaczy, że nikogo w nim nie było
Asia, a gdzie Ty chcesz lustro a gdzie mąż??
Ferri nie ma innej opcji, jak będą 4 groszki to bierzesz wszystko, choćby na raty
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Julka - daj znać po USG czy widziałaś już serduszko
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ferri to co polowa do podania, polowa do mrozenia na wszelki wypadek?
Aggi???
Asiaa niech dupek dziala jak trzeba.
Porto Martuchowe wlosy sie szybko wytarly wiec poczatkowo emolient wystarczal, a potem wmasowywalismy oliwke i razem z nia zmywalismy luszczaca sie skore glowy.
Szampon wszedl jak juz siedziala.
Chudzinka sliczny sen, oby proroczy.
A tak w ogole to dzien dobry
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann, no wlasnie chyba wczoraj bylo za fajnie, kilka km w nogach, potem szybko obiad i szybko szybko do siostry i sie fasola zdenerwowala teraz kazdy jej chocby delikatny ruch dziala mega uspokajajaco, a ze jej zafundowalam wlasnie drugie sniadanie i mala czekoladke to Billy dancer daje znac o sobie, taki myk z ta czekolada zastosowalam na dziecia ale wiem, ze tam jest
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Asiaa - pisz częściej, ciekawe jesteśmy co u Ciebie To ile dni masz jeszcze dupka w tym cyklu brać?
Asia - pewnie mąż się boi, że lustro na łóżeczko spadnie? Może mu trajektorię ewentualnego lotu (spadania) rozrysuj, na facetów takie techniczne próby tłumaczeń lepiej działają niż :"bo tak!"
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
powiem szczerze, ze glupio bylo go pytac, ale liczylam po cichu na to ze powie :z corka/synem wszystko ok ale powiedzial, ze ogolnie nic zlego sie nie dzieje, wiec sama spytalam, ze rozumiem, ze z dzieckiem wszystko dobrze to potwierdzil
Asiaa pamietaj, ze dupek to spoko kolo i ma dobre intencje wiec wiesz
a wiecie, ja ogolnie lubie ludziom pomagac, male drobne rzeczy a mam wtedy takie czyste sumienie. no i wczoraj wychodzimy z gabinetu i idzie pielegniarka, zatrzymala sie i mowi "Wszystko w porzadku?" ja juz łzy w oczach grzecznie podziekowalam, no tak mi sie na sercu milo zrobilo. przeciez skoro widziala, ze sie ubieram to nie musiala. mialam ochot ją wycalowac i zostac z nia na nocke i jej pomoc wiem, gupek ze mnie a nie jak tamta c mi wyniki pierwszej bety wreczala, zero empatii.
tak w ogole jak w tvn24 uslyszycie, ze gigantyczna roslina zaatakowala polske to ja i moje korzenie, ktore puszczam juz w lozku juz moge wstac?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Agni to odpoczywaj. Bo dobro wraca do czlowieka tylko nie wszyscy o tym wiedza i dlatego nie stosuja.
A co do czekolady to to jest sposob niektorych lekarzy. Jak dzidzia nie chce sie obrucic do badania usg to kaza ciezarnej zjesc czekolady i wrocic za pol godziny
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Porto jestem gdzież bym mogła się podziać
ferri cudownie to już od piątku nosisz groszki
a to nie jest tak, że transferują max dwa groszki?
Chudzinka bardzo mi ten Twój sen odpowiada Agni dobrze gada- może Ty byłaś w małej książy i brzuszka nie było jeszcze widać
liczę, że miałaś sen proroczy
a wiecie, że ja nawet nie wiem, kiedy mogę testa zrobić? Bo nie wiem czy faktycznie miałam wczesną owu czy cykl bezowulacyjny czy późną owulację
Agni a Ty miałaś robione wymazy? Bardzo Cię boli?
co do tego lusterka to też pomyślałam, że emek może się boi żeby nie spadło
Agni a czemu w sypialni lusterka nie można? Jakiś zabobon? Jak tak to nie chcę wiedzieć jaki bo ja mam takie mega ogromne dwumetrowe, bardzo praktyczne obok garderoby, a jaka zabawa do tego
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Asia K a może lozeczko da się troszkę przesunąć by było dalej od lustra?
Jeśli dobrze mi się wydaje to wg Feng Shui w lustrze nie powinna odbijać się osoba spiaca by sny w nim się nie przegladaly i jeśli juz jest to lustro to na czas snu powinno się je zasłaniać.
My mamy szafę z lustrem i łóżko zaraz obok ale do tej pory nie fatygowalam się by je zaslaniac
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W piatek trzymamy kciuki za Ferri i czekamy na potwierdzenie ze Agni nosi Pole
O której to Agni idziesz podglądać?
Asiaa - mozesz miec troche racji bo on ma czasami faze na feng shui i wtedy jobla dostaje Ale do tej pory tez mielismy szafe z mega lustrem i nasze łoze sie odbijalo w nim i tez nie zaslanialam i nie widzialam nokogo innego coby sie w nim przegladał oprócz mnie zadne sny sie tam niepojawialy
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja nie mowie, ze luster nie mozna, ja sie po prostu boje moi rodzice maja na wprost lozka, nie raz sie przestraszylam sama siebie jak u nich spalam jak wybywali z domu do zabawy fajne ale w nocy mam cykora, bo zapominam, ze to tylko ja w postaci elvisa
wizyte w pt ma o 17:45 plus poslizg
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Na nocce wybieralam sobie bra nsoletki i dobija mnie fakt ze tyle jeszcze musze czekac zeby poznac plec