BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #841996 przez Chudzinka
Ferri, poryczalam się ze szczęścia. Niech babelki ladnie rosną i czekają do piątku na powrót do mamusi, a Ty dbaj o siebie, co by je dobrze przyjąć :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #842000 przez Asiaa
Ferri to może Kręgiel ma rację? :lol: a tak troszkę bardziej poważnie to wiecie ile chcecie? ;)

Chudzinka piękny sen :) :cheer: Mam wielką nadzieję że spełni się jak najszybciej :) Trzymam za to kciuki! :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842009 przez Agnilla
O matko człowiek pójdzie się zdrzemnac a tu takie wieści, już wiem czemu mnie tak jajo napitalalo. No jak Ferri moja sis a w jej jajkach aż 4 kregielki to jak ma nie boleć :) cudowne wieści, idę powiedzieć fasoli :) nakarmie ja i polezymy sobie dalej. A jak Ferri chcesz robić coś mądrego, to lepiej ugotuj mi ten obiad bo ja dziś pasuje ;)
melduje, że u mnie lepiej, siostra w gotowości jakby trzeba było pojechać do szpitala. Mesy usg w nocy nic na jajku nie wykazało
Port mój też zestrachany, kazał leżeć i się meldowac ;)
dzięki dziewczyny za troskę :kiss:
Chudzinka, to że we śnie miałaś mały brzuszek, to nie znaczy, że nikogo w nim nie było ;)
Asia, a gdzie Ty chcesz lustro a gdzie mąż?? :)
Ferri nie ma innej opcji, jak będą 4 groszki to bierzesz wszystko, choćby na raty :)

10 lata 10 miesiąc temu #842014 przez monique1983
Ferri - super, ogromnie się cieszę, do piątku znowu będziemy się stresować, a później znowu 2 tygodnie :ohmy: :lol: no właśnie ile będziecie transferować? :)

Julka - daj znać po USG czy widziałaś już serduszko :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842016 przez ann-sunshine
Agni przeforsowalas sie? Spacery ci bokiem wychodza? A tak powaznie to oby przestalo bolec. Mlody Chopin przyczyny nie wymyslil?

Ferri :kiss: to co polowa do podania, polowa do mrozenia na wszelki wypadek?

Aggi???

Asiaa :kiss: niech dupek dziala jak trzeba.

Porto Martuchowe wlosy sie szybko wytarly wiec poczatkowo emolient wystarczal, a potem wmasowywalismy oliwke i razem z nia zmywalismy luszczaca sie skore glowy.
Szampon wszedl jak juz siedziala.

Chudzinka sliczny sen, oby proroczy.

A tak w ogole to dzien dobry :-)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842029 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #842045 przez Agnilla
czyli rozumiem, ze w sypialni? ja sie boje luster w sypialni :lol:
Ann, no wlasnie chyba wczoraj bylo za fajnie, kilka km w nogach, potem szybko obiad i szybko szybko do siostry i sie fasola zdenerwowala :) teraz kazdy jej chocby delikatny ruch dziala mega uspokajajaco, a ze jej zafundowalam wlasnie drugie sniadanie i mala czekoladke to Billy dancer daje znac o sobie, taki myk z ta czekolada zastosowalam na dziecia ale wiem, ze tam jest ;)

10 lata 10 miesiąc temu #842052 przez Chudzinka
Agni, może sobie naciągnęłaś coś w pachwinie jak długo szłaś? Jak lekarz nic nie znalazł, to trza być dobrej myśli, poleż, niech się ewentualnie zregeneruje to, co boli :) A nie podglądnęliście płci przypadkiem wczoraj? Wiem, że nie mieliście do tego głowy na pewno, ale tak z ciekawości pytam :)
Asiaa - pisz częściej, ciekawe jesteśmy co u Ciebie :) To ile dni masz jeszcze dupka w tym cyklu brać?
Asia - pewnie mąż się boi, że lustro na łóżeczko spadnie? :unsure: Może mu trajektorię ewentualnego lotu (spadania) rozrysuj, na facetów takie techniczne próby tłumaczeń lepiej działają niż :"bo tak!" :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #842074 przez Agnilla
Hehe jak nie mielismy glowy,moj maz wczoraj pierwsze pytanie czy wszystko ok...a drugie:a płci Ci nie powiedzial? :D
powiem szczerze, ze glupio bylo go pytac, ale liczylam po cichu na to ze powie :z corka/synem wszystko ok :lol: ale powiedzial, ze ogolnie nic zlego sie nie dzieje, wiec sama spytalam, ze rozumiem, ze z dzieckiem wszystko dobrze to potwierdzil :)
Asiaa pamietaj, ze dupek to spoko kolo i ma dobre intencje wiec wiesz ;)
a wiecie, ja ogolnie lubie ludziom pomagac, male drobne rzeczy a mam wtedy takie czyste sumienie. no i wczoraj wychodzimy z gabinetu i idzie pielegniarka, zatrzymala sie i mowi "Wszystko w porzadku?" ja juz łzy w oczach grzecznie podziekowalam, no tak mi sie na sercu milo zrobilo. przeciez skoro widziala, ze sie ubieram to nie musiala. mialam ochot ją wycalowac i zostac z nia na nocke i jej pomoc :P wiem, gupek ze mnie :P a nie jak tamta c mi wyniki pierwszej bety wreczala, zero empatii.
tak w ogole jak w tvn24 uslyszycie, ze gigantyczna roslina zaatakowala polske to ja i moje korzenie, ktore puszczam juz w lozku :ohmy: juz moge wstac? :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842077 przez ann-sunshine
Asia i wszystko jasne mmaz sie o swoja coreczke tatusia boi, zobczysz bedzie jego oczkiem w glowie. Boi sie ze lapkami wam kiedys to lustro zrzuci?

Agni to odpoczywaj. Bo dobro wraca do czlowieka tylko nie wszyscy o tym wiedza i dlatego nie stosuja.

A co do czekolady to to jest sposob niektorych lekarzy. Jak dzidzia nie chce sie obrucic do badania usg to kaza ciezarnej zjesc czekolady i wrocic za pol godziny :-)

10 lata 10 miesiąc temu #842084 przez gosia28
bry
Porto jestem gdzież bym mogła się podziać :)
ferri cudownie :) to już od piątku nosisz groszki :cheer: :cheer: :cheer:
a to nie jest tak, że transferują max dwa groszki?

Chudzinka bardzo mi ten Twój sen odpowiada :lol: Agni dobrze gada- może Ty byłaś w małej książy i brzuszka nie było jeszcze widać :laugh:
liczę, że miałaś sen proroczy :lol:

a wiecie, że ja nawet nie wiem, kiedy mogę testa zrobić? Bo nie wiem czy faktycznie miałam wczesną owu czy cykl bezowulacyjny czy późną owulację :unsure:

Agni a Ty miałaś robione wymazy? Bardzo Cię boli?

co do tego lusterka to też pomyślałam, że emek może się boi żeby nie spadło :unsure:

Agni a czemu w sypialni lusterka nie można? Jakiś zabobon? Jak tak to nie chcę wiedzieć jaki bo ja mam takie mega ogromne dwumetrowe, bardzo praktyczne obok garderoby, a jaka zabawa do tego :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #842088 przez Asiaa
Chudzinka :) jeszcze 4 dni mi zostały w tym cyklu czyli do niedzieli włącznie ;)

Asia K a może lozeczko da się troszkę przesunąć by było dalej od lustra?

Jeśli dobrze mi się wydaje to wg Feng Shui w lustrze nie powinna odbijać się osoba spiaca by sny w nim się nie przegladaly i jeśli juz jest to lustro to na czas snu powinno się je zasłaniać.
My mamy szafę z lustrem i łóżko zaraz obok ale do tej pory nie fatygowalam się by je zaslaniac

10 lata 10 miesiąc temu #842099 przez Asia K

W piatek trzymamy kciuki za Ferri i czekamy na potwierdzenie ze Agni nosi Pole :D
O której to Agni idziesz podglądać?

Asiaa - mozesz miec troche racji bo on ma czasami faze na feng shui i wtedy jobla dostaje :silly: Ale do tej pory tez mielismy szafe z mega lustrem i nasze łoze sie odbijalo w nim i tez nie zaslanialam i nie widzialam nokogo innego coby sie w nim przegladał oprócz mnie :blink: zadne sny sie tam niepojawialy :lol:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842100 przez Agnilla
żadnych wymazow nie mialam robionych, a co :unsure:
ja nie mowie, ze luster nie mozna, ja sie po prostu boje :P moi rodzice maja na wprost lozka, nie raz sie przestraszylam sama siebie jak u nich spalam jak wybywali z domu ;) do zabawy fajne :P ale w nocy mam cykora, bo zapominam, ze to tylko ja w postaci elvisa :lol:
wizyte w pt ma o 17:45 plus poslizg ;)

10 lata 10 miesiąc temu #842116 przez ann-sunshine
Agni a oczko od kostki w gore :angry:

Na nocce wybieralam sobie bra nsoletki i dobija mnie fakt ze tyle jeszcze musze czekac zeby poznac plec

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka