BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 miesiąc temu #841196 przez Agnilla
ja pierdziele Asia...ja wiem, ze kasa kasą, ehh :( Ann ma racje, niech Ci tam wody odejda to koles do konca zycia bedzie puszczal ciezarne na zwolnienie :P
Ann, ja tez zmieniam gina, zaraz bede dzwonila i sie dowiem co i jak

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #841202 przez mesy
Mam wieści od ferri zostawiła w klinice 8 jajoków ... teraz trzymcie kciuki , żeby się ładnie zapłodniły :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #841209 przez Mała
mesy napisał:

Mam wieści od ferri zostawiła w klinice 8 jajoków ... teraz trzymcie kciuki , żeby się ładnie zapłodniły :lol:

trzymamy trzymamy :)

11 lata 2 miesiąc temu #841214 przez Porto1987
Ula i Ann dziękuję za odpowiedź :kiss: emolient właśnie chcę mieć w razie w, najwyżej ja zużyje, bo mam suchą skórę bardzo. No i muszę coś temu szkrabowi kupić już :) Muszę kupić też laktator. Czy któraś poleca Aventa?
Agni do mnie dziś w końcu przyjdzie termometr :P :P :P Dotleń się i za mnie na tym spacerze :kiss:

Mesy dzięki za info :kiss: Ferri kurka pierwsza klasa, jajoki piękne i ile :ohmy: na pewno coś z tego będzie :D :D

A czemu Wy zmieniacie gina?

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #841215 przez Asia K
ann-sunshine napisał:

Nie no Asia, to juz do porodu pracuj. Niech ci wody w robocie odejda, to przynajmniej za kare bedzie musial posprzatac :silly:

:lol: :lol: :lol: nie moge przestac sie śmiac - dobrze ze nikogo w biurze nie ma bo by patrzył na mnie jak na jakiegos czuba :laugh:
A tak samo mówi mój mąż
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Feri - ojojojojojoj 8 jajoków - zaciskam moje 20 paluchów + 20 paluszków Aski i nie puszczam az nie pozwolisz :)

Porto - ja polecam OILATUM lub EMOLIUM

11 lata 2 miesiąc temu #841248 przez gosia28
bry :)

ferri super wszystko się toczy po myśli, powiedz kiedy łapki puszczamy, żeby kciuki zacisnąć? Chyba już :woohoo: teraz do piątku, a potem już jesteś mamą groszków ;) :kiss:

ann powodzenia na wizycie :kiss:

Asia faktycznie Twój szef leci po bandzie z obciążaniem Cię obowiązkiem pracy :dry:

u mnie pięęęęękne słonko :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 miesiąc temu #841268 przez Porto1987
Asia nad tymi emolientami właśnie myślę :) Powiem Ci, że Twój mąż ma rację :dry:

Gosia u mnie też piękne słonko, a ja tylko mogę popatrzeć na świat z łóżka :( ale nic to później sobie odbiję :)

11 lata 2 miesiąc temu #841286 przez ann-sunshine
8 jajów super. To teraz trzymamy kciuki za Kręgla.

Porto, ja nie zmieniam gina, tylko mój dziś od 11, a Marta w domu, a mężu do pracy musi, więc poszłam do ginki.

Co do laktatora to mam ręczny z aventu, dla mnie wystarczył, bo ja po porodzie użyłam go tylko ze 2-3 razy, a potem przez jakieś 3 tygodnie przy odstawianiu małej od piersi. Ale jak któraś by chciała ściągać cały czas i podawać butlą, to jednak ręczny to męczarnia.

Asia cieszę się, że mogłam cię rozśmieszyć, polecam się na przyszłość.

Porto ja też polecam emolient, wtedy właściwie do pielęgnacji nic więcej nie potrzebujesz.

No właśnie Porto, z wózeczkiem całą wiosnę i lato będziesz popylać, a ja co urodzę i zaraz zima przyjdzie :-( ja chcę znów na wiosnę rodzić. Buuuu

A co do wizyty, to tak jak myślałam. Waga stoi w miejscu, ciśnienie niskie, czyli moje normalne, szyjka zamknięta i długa, macica jak należy. Wsio ok. Teraz za miesiąc na usg połówkowe, wtedy też pewnie od swojego ginka dostanę skierowanie na mocz i morfo. W czwartek w końcu chyba się wybiorę zrobić wyniki cyto, toxo i tarczycy, tak na wszelki wypadek. I tyle.

Idę nastawić pranie i zupkę dziecku ugotować.

11 lata 2 miesiąc temu #841298 przez Chudzinka
Ferri - no i kolejny krok do przodu. Teraz trochę się zrelaksuj do piątku, bo potem 9 miechów będziesz obciążona ;) :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #841301 przez Kaś_O
Cześć Piękne moje.. Gratuluję nowym brzuszką z całego serca tym szczególnie przy których staraniach byłam i wiedziałam jak bardzo walczą :* :* :* :* :* :blush:

Oczywiście też mamusią gratuluję bo wiem że się następne bobaski porodziły :) fotek nie widziałam niestety :(

Ferri Kochana moja zaciskam kciuki zresztą cały czas monitoruję Cię na fb :P

A ja czas szybko leci i Max to już duży chłopak ważący ok 7kg Jest bardzo silny i już mi próbuje siadać niedobrota jedna. A tak to zaciesza prawie cały czas. A ja mam czas na szycie i inne pasje bo dziecko grzeczne. Np na szycie lalek :P

Bardzo was przepraszam że tak mało się udzielałam ale niestety piszecie tak dużo że nie sposób was czasem doczytać.. a ostatnio jakoś zbieram się i zbieram na to odpisanie.. A nie chcę wpadać jak po ogień nie wiedząc co u was słychać i pisać jak cudownie nam z Maxem i znikać znowu na jakiś czas bo to bardzo bardzo słabe..

ps. ja używam zwykłego płynu do kąpieli dla maluszków żadnych specjalnych nie, i ściągam ręcznie mleko bez laktatora. Z Czarkiem akurat w ogole nie ściągałam ale z Maxem teraz często to robię bo w nocy lepiej je w butelki niż mi z cycka a szczególnie na wieczór a jak dobrze zje to dobrze śpi :) nawet do 7h

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #841311 przez Ada2424
Witam się w tą piękna pogodę :)

U mnie @ się rozkręciła w nocy na całego :dry: jak w tamtym miesiącu miałam ledwo co tak teraz jak z kranu :S

Ferii czekałam na wieści,super że 8 trzymam nadal kciuki za Ciebie i wierzę, że się wszystko uda :kiss:

A ja pranie rozwiesiłam, byłam na zakupach i za chwilę zabieram się za obiad.

[/url] [/url]

11 lata 2 miesiąc temu #841319 przez moofka
Ferri 8 jajków :woohoo: jaram się jak głupia :kiss:

Porto my Zośkę kąpiemy w oilatum, buzię przemywam wodą przegotowaną i tyle :) laktator dostałam w spadku ręczny z aventu, jak na razie użyłam go ze 3 razy i daje radę.

Ann ja urodziłam w zimie i zima była taka że zaraz na spacery żeśmy latali :)

Zośka mi dzisiaj zrobiła pobudkę o 5 rano robiąc cooo?!
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
a jak już ogarnęłam wszystko to cooo?!
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

lecimy zaraz na spacer bo piękne słońce dzisiaj świeci :woohoo:

11 lata 2 miesiąc temu #841328 przez ann-sunshine
Kas :kiss: ciesze sie bardzo ze macie takiego aniolka.

Moof to wam Zoska niespodzianki robi.

Ada to masz malpe za te teraz i za poprzednia. Ty juz pranie rozwiesilas, a ja swojego nie zdarzylam jeszcze nastawic

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #841333 przez Kaś_O
postaram sie teraz częściej jakos udzielać i was czytać.. ale tak jak Aga napisała często mamy gości z pl i jakos ten czas leci szybko i przez palce.

Ja z Maxem teraz to następnego dnia po wyjściu ze szpitala byliśmy na spacerze :P ale z Czarkiem niestety czekaliśmy prawie miesiąc bo było po -15.

Jest bardzo dobrze jedyne co mnie matwi to zęby Czarka ;( i Max ma katar i mały kaszelek..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #841337 przez Ada2424
Kaś cudowny skarbek :kiss:

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka