BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #840325 przez ferritka
B) no od piątku liczymy 2 tydnie do testowania...do tego czasu to ja łoszaleje :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #840327 przez Agnilla
o kuwa, to ja juz wole miec tylko wizyte u gina :P i juz do 21go nie moge wytrzymac :P a co dopiero 2 tyg :ohmy: my Ci czas umilimy ;)

10 lata 10 miesiąc temu #840328 przez zoi
hej :)

Ja przepraszam, że tylko z pytaniem i nie mam czasu czytac :(

Powiedzcie mi proszę, czy z chorobą nieginekologiczną (zapalenie górnych dr. odd.) lepiej iść do gina czy do rodzinnego? Chyba do gina, nie?

Buziaki!

10 lata 10 miesiąc temu #840329 przez Ada2424
Ferri zaciskam kciukasy jeszcze mocniej! Już nie mogę się doczekać Twoich 2 kresek :side: wierze, że wszystko sie uda :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #840331 przez Agnilla
zoi pędzisz do internisty i na dzien dobry mówisz, że jestes w ciazy
Ada szykuj sie, my tu wszystkie jak podjelysmy decyzje o dziecku mialysmy takie cuda, ze szok. Choc tabletki nadal bierzesz, to nie powinno się nic rozregulować hmm :unsure:

10 lata 10 miesiąc temu #840332 przez Porto1987
No to dobrze mówiłam, że moje miejsce zwolni się dla Ferri :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #840334 przez ferritka
Ada, ja na tabsach też miałam @ taką tylko że mnie postraszyła i wsio , ale nie narzekałam :lol: :lol:

no laski, napięcie wzrasta, a ja już poschizowana jestem że najchętniej to bym te jajoki kazała Kręglowi ode mnie przejąć i niech go uśpią i mu je powyciągają :S

zoi, idziesz do rodzinnego, bo się nie czeka i z marszu od drzwi mówisz żeś cięzarna i niech Ci daje coś bezpiecznego :kiss: :kiss:

Agni, no nie wątpię, że umilicie też dlatego tu u Was siedzę mimo iż nie testuje :lol: :lol:

Porto :kiss: :kiss: mam nadzieję, że ta podmianka obojgu nam wyjdzie na dobre :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Ty się rozpakujesz a ja zapakuje :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #840339 przez Ada2424
Agni zawsze miałam w niedzielę po odstawieniu, często zdarzało się tak że nawet co do godziny się pojawiała @ w tamtym miesiącu już myślałam, że wcale nie dostane ale coś tam przyszło w ostatni dzień przerwy, ale z 2 dni tylko była i mało. Czekam co będzie teraz, póki co od wczoraj głowa mnie napiernicza.

Ferri no ja miałam zawsze koło 4 dni i taką średnią,a w tamtym miesiącu 2 dni i to takie mało co.

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #840354 przez issska1986
Cześc,

ja tu tylko na chwilkę :cheer: Mała spi to mam chwilę ;) bo co chwila tabuny ludzi...

z tym porodem, który tak mi się spodobał to oczywiście metafora ;) nie no muszę powiedzieć,ze w miarę szybko i sprawnie poszło, Bóg mnie oszczędził ale i tak bolało jak cholera-nie będę ukrywać... Mąż był przy porodzie i polecam ,żeby jednak ktoś był dla dziewczyn, które chcą rodzić same...Druga osoba jest bardzo potrzebna...

Urodziłabym wcześniej tylko chciały żeby się przekręciła twarzą w dół, bo tak jeszcze szybciej by było, ale niestety...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Generalnie to te położne nie wierzyły,ze rodziłam tego samego dnia bo ja tańcząca fruwająca ;) no ale niestety dziecka nikt by za mnie nie ogarnął więc nie miałam wyboru ;)
Marcelka ogólnie grzeczna, troszkę brzuszek ją męczy ale jakoś trzeba sobie radzić z tym, w końcu bidulka ma jeszcze nie w pełni jelitka ukształtowane... jak znajde chwilę to zarzucę fotkę jakąś bo nawet zjeść nie mam czasu :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #840358 przez ferritka
Isss :kiss: :cheer: jeszcze raz gratulacje Mamusiu, jesteś dzielna :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: teraz zdrówka i spokoju dla Was kochana :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #840361 przez monique1983
Ferri - kurcze ja się nie mogę doczekać tego Twojego testowania :laugh:

Ada- cyrki to ja miałam dopiero po odstawieniu tabletek, nie to, że twarz mi obsypało przeokrutnie jak bym była nastolatką, to po 3 miesiącach nie dostałam okresu i już byłam pewna, że jestem wtedy w ciąży, bo nigdy tak nie miałam, no i miałam codziennie przeokrutne mdłości, bóle jajników itp., okazało się, że to była torbiel...także odstawienia tabletek nie wspominam dobrze :dry:

Isss- miło Cię tu widzieć, fajnie, że u Was wszystko w porządku :)

10 lata 10 miesiąc temu #840368 przez Agnilla
Iss, łapaj jeszcze raz buziaki :kiss: dzielne dziewczyny jesteście :)

10 lata 10 miesiąc temu #840369 przez julka
zoi - szybie pytanie szybka odpowiedz: do rodzinnego, bo gin sie na nieginekologiczncyh chorobach malo zna. serio.

10 lata 10 miesiąc temu #840374 przez ulka1983
hej :) melduję że u mnie dziś 1 dc czyli zaczynamy nowe staranka :lol:

Julka ale mnie rozbawiłaś zapomniałaś o ślubie :cheer: :lol: to już niedługo :lol: :kiss:

Ann
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ann to nie fer :( ja tylko wspominałam że ciężarne bardzo się nakręcają że z ich ciążami jest coś nie w porządku :P trzeba być dobrej myśli a inne marudzenie może być jak najbardziej przecież trzeba się komuś wyżalić ;) fajnie że mdłości już mniej Cię męczą :kiss:

Emma dzięki za poparcie :kiss: a kiedy @ ma nie przyjść :S

Ferri super super :kiss: niezła z Ciebie kurka :lol: Twój kogut też da radę :kiss:

Chudzinka fajnie że już jesteś :kiss: jak zajdziesz to będziesz się cieszyć a my z Tobą :lol:

Iss śliczną masz Marcelinkę życzę Wam zdrówka :kiss:

Ale słodyczy u nas się przewinęło :ohmy: ale jak święto to święto :lol: my walentynki rozpoczęliśmy już w czwartek byliśmy w chińskiej restauracji pycha nawet dziewczynkom smakowało :) a w piątek dostałam pysznego torcika w kształcie serca od M. a ja w zamian zrobiłam pyszną kolację przy świecach :)

Pinezka mój też mało romantyczny trzeba mu trochę na ambicję wejść to trochę się postara ;)

Zoi zdrówka :kiss: dbajcie o siebiec :)

Gosia a ja się pochwalę że byłam na nieplanowanych zakupach i co wzięłam do przymierzalni wszystko było na mnie ok więc sobie kupiłam a co :lol:

Dagnes wypadki się zdarzają :silly: po takim poście to dopiero wióry polecą ;)

Aggi fajny domeczek ciekawe kto w nim mieszka :S taki brzuch to ja mam teraz :P

Emma a miałaś szyte krocze :unsure: bo ja miałam dwa razy i niestety przy każdej
@ to odczuwam więc to wcale nie jest takie śmieszne :P

Ada testuj oby nie za długo :blink:

Betka ja mam z niebieską końcówką i są ok :)

a tak zapytam nieśmiało kiedy moja kolej :blush:

10 lata 10 miesiąc temu #840386 przez gwiazdka2014
Ula uwielbiam jak ty odpisujesz, wszystkim po kolei :)

Iss czekam na zdjęcie maleńkiej :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka