BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu #843841 przez emma
Agni, cudnie! Dziewczynki są suuuuper! :lol: całusy! :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #843843 przez issska1986
Agnilka gratuluję :) będzie miętowe łoże :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #843847 przez monique1983
Agni - no i super, tak myślałam, że tak będzie, ale nas przetrzymałaś :P No to teraz mogę spokojnie brać się do roboty :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #843849 przez julka
yesss! :lol: :lol: wiedzialam! dawac gofery :D

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #843854 przez Porto1987
No gratulacje Agni :) będzie Pola miała śliczne łóżeczko :) :)
w tym grafiku weź pod uwagę to, że ja zaraz rodzę :P

edit:

A gdzie fota z "dowodami" :unsure:

11 lata 1 miesiąc temu #843860 przez Ada2424
Agni super, tez miałam przeczucie że będzie Pola, no i to piękne miętowe łoże :)

[/url] [/url]

11 lata 1 miesiąc temu #843877 przez ann-sunshine
Agni !!!!!!!!!!!! Yeah!!!!!!

11 lata 1 miesiąc temu #843888 przez Chudzinka
I tak oto dzięki Poli zdobylam kolejny stopień wtajemniczenia w byciu czarownica ;)
To teraz moja rozdzka wymierzona w Gosie, bo ferri juz zaczarowana... :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #843895 przez ulka1983

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aggi a kojarzysz jeszcze o której miałaś maliny bo ja miałam maliny w południe a działaliśmy na drugi dzień wieczorem i nic z tego nie wyszło bo może za późno :S a co do imienia jak zabierzesz go na porodówkę to póżniej zgodzi się na wszystko ;) z moim tak było miał dość od samego patrzenia :lol:

mam pytanie do dziewczyn które mierzyły temperaturę macie termometry z miękką końcówką czy takie normalne :S

Asiaa ja pierwszy cykl zakończyłam i chyba muszę się wybrać po następną receptę bo w sumie to nie pytałam gina czy dalej mam brać czy nie ale chyba tak jeżeli chcę doczekać się kropka B)

Asia k masz rację faceci to mięczaki :lol:

Ann co to za smutna minka :ohmy: pamiętaj do trzech razy sztuka ;) u mnie się sprawdzia to u Ciebie też :S :lol:

Gosia ale numer :cheer: super że to wyczaiłaś do lipca to już możesz mieć spory brzuszek ;) :kiss: ok będę pamiętać :silly:

Agni ten serniczek to był głównie ze względu na Ciebie bo na wkupne nie dałam i sumienie mnie gryzło :blush: ale cóż poradzę że jak upiekłam to zanim zdjęcie zrobiłam to już go nie było :silly: no i tak jakoś zeszło teraz mogę spać spokojnie że mnie
:kiss: nie wywalicie :lol:

Mesy ślicznie wyglądasz :kiss: ja w ciąży przytyłam 30 kg :P Tobie z tego co widzę to nie grozi :) fajnie że wstawiłaś zdjęcie Agni teraz wiem jak wygląda ;)

Ann to kiedy nas zapraszasz na zdrowe jedzonko :S

Porto patrzę na Twój brzuszek i się uśmiecham bo mój był bardzo podobny tylko mamusia była trochę (dużo) szersza :blink:

Ferri ale nam emocji dostarczasz :kiss: teraz zrobienie testu to czysta
formalność :lol:

Moni wióry lecą czy jeszcze nie :lol: bo zielone światło było :blink:

Porto całe 10 stron :ohmy: szalone jesteście ale muszę wyczytać wszystko żeby żadnego newsa nie ominąć a jest ich dzisiaj sporo :lol:

Pinezka też to zauważyłam jak weszłam na naszą stronę :cheer: ale Agni nas robi w konia

cholerka spóźniłam się na gofry a wiedziałam że Pola będzie :dry: Agni gratulacje nie ma to jak córcia wiem co mówię ;)

Chudzinka czaruj bo jeszcze nas trochę zostało :S :kiss:

miłych snów :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #843896 przez ann-sunshine
Ula co do termometru to wazne by mial 2 miejsca po przecinku. Moj nie mial miekkiej koncowki.

To ktora jutro pierwsza serwuje gofry?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #843908 przez Agnilla
no to pierwsza Porto, jutro dla wszystkich lasek, ktore obstawialy Pole prosze goferki z bita smietana i truskawkami, co laski? :) lubimy takie oooooj tak :)
a wiecie co, maz jak wyszedl od razu zaczal wydzwaniac, musialam go szukac po przychodni :P wysciskal mnie i mowi "ale imie bede jeszcze negocjował" :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

teraz ogarnie mnie łóżeczkowy szał :) dziekuje Wam :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #843916 przez Porto1987
No dobra, to ja jutro pierwsza :) aj jak mi się chce gofra :P :P zjem z Wami z przyjemnością :S :S
Ale Agni ja tam nie widzę nic co by wskazywało na jakąkolwiek płeć :P :P Sorrry :P ale za to widzę nosek i oczko i usteczka :) dobrze widzę :unsure: śliczna dziewczyneczka będzie :kiss: i z jakim wyrkiem :D

11 lata 1 miesiąc temu #843942 przez ann-sunshine
Druga :-)

Porto tak jak napisala Agni, szparka jest :-)

11 lata 1 miesiąc temu #843944 przez ferritka
B) B) B) dobra, wiem wie mdzisiaj Porto trzaskać miała gofry, aleja od 4 nie śpie :cheer: WTF!!!!!! no to narobiłam gofrów dla armii całej :blink: :blink:

dobrze, że tam na fotce kółko jest, bo bym muszelki w życiu nie znalazła, a tak wierzę na słowo ,że Pola to Pola :lol: :lol: Gratuluję kochana :kiss: :kiss: :kiss:
i wiecie co, paczcie jakaż kobieca intuicja jest mądra, Agnii od razu wiedziała ,że to Pola :lol: :lol:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #843948 przez Asia K
Ooooo ja tez dostane gofery hahahahahah :D

Ferri - mniamiamaianaimi :)
Z tą intuicja cos w tym jest. Z synkiem od razu wiedzialam ze bedzie boy , a teraz od poczatku wiedzialam ze bedzie lasensja - i narazie sie zgadza. Aggi - tez przeczuwała, Agni tez . Nie pamietam jak Moof, Kaś i Dag - przeczuwała czy nie :S

Ale super dzisiaj sie najelm goferów az mi bedzie bleeeeeeeeee :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka