BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu #866247 przez ann-sunshine
Ferri nie dygaj, serducho będzie jak dzwon :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #866251 przez Asiaa
Bry dziewczęta :)

Asia może nie będzie tak źle, jak pisze Domiś,oby naprawa nie była kosztowna :kiss: Pozostaje się pocieszać że już tylko jutro i już w domku będziesz :kiss:

Ferri na pewno wszystko ok będzie na wizycie, nie przejmuj się! :kiss:

U mnie ładnie słonko świeci, aż skoda że dziś nie niedziela ;)
Czuję się trochę jak zombie i zwalam to na zmianę czasu, bo wczoraj pospacerowaliśmy, dotleniliśmy się w lesie więc tak być nie powinno.
Wczoraj z Małżem byliśmy na terenie puszczy i już jechaliśmy do domu, bo się ściemniało i patrzę co to za stadko krów na polu i tak się przyglądam :cheer: i mówię ejjjj to żubry, zatrzymaj się. Wysiadłam i cyknęłam im fotkę :lol: więc może po pracy Wam pokarzę :D

10 lata 8 miesiąc temu #866354 przez aggi
Witam słonecznie :)
Po weekendzie :)

Sobota minęła mi pod znakiem grilla u teściów i zajmowania się mężem jak niemowlakiem :S ale przynajmniej zasnął bez cyca i bez płaczu :S haha. A niedziela łóżkowo mimo pięknej pogody - no zaliczyliśmy co prawda spacer ponad 1h do biedronki :P Ale takie dłuższe chodzenie nie jest chyba na moje nogi już bo się zasapałam :P

gosia my mieliśmy identyczny z mężem, ale tam worków chyba nie trzeba dawać nawet tylko czyścić środek i filtr czyścić co jakiś czas żeby się nie pozapychał :S przynajmniej my worków tam nie dawaliśmy :) Może był inny model, albo ten jest bezworkowy również :) Bo to przecież odkurzacz przemysłowy niemal i można nim wodę wciągać :) patrzaj: "WD 3.200 to odkurzacz uniwersalny klasy wprowadzającej wyposażony w duży, 17-litrowy zbiornik na zanieczyszczenia oraz filtr typu Cartridge. Urządzenie posiada funkcję wydmuchu, dzięki czemu brud i liście można z łatwością wymieść z trudno dostępnych miejsc. Jest to odkurzacz bezworkowy, ale posiada również funkcję odkurzania z workiem." :) My też jak kupowaliśmy to kosztował 400zł :S

julka moja mama ma Roombę, tylko starszy typ bo już kilka lat ma. Ale i tak super tylko trzeba wszyściutko z podłogi usunąć bo wciąga wszystko :P

Asia K Tobie to szczególnie się już należy słodkie lenistwo :S :blush: i dzisiaj ostatni dzień w pracy co? :woohoo:

Pinezka to z dwojga złego fajnie że możesz sobie zacząć biegać :)

ferri zaciskam kciuki za wizytę :)

A ja jutro na wizytę . Ciekawe jak tam mały Kropek :)
Dziś na obiadek ogórkowa mmm :D

Miłego dnia :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #866410 przez majka1987gnoWlkp
widać że pogoda piękna bo myślałam że znowu będę miała mnóstwo do czytania a tu nie :D

ja pranie porobiłam wszystkie linki na dworze pozajmowałam a teraz obiadek- słodkie lenistwo tylko pyrki dogotuje bo od wczoraj:D a co się będę przemęczać :)

[/url [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #866413 przez Agnilla
a ja gotuje dyniowa, chyba tez na 2 dni bedzie :P i tez lece robic pranie :) taki żywot siedzacych w domu ;)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #866420 przez Ada2424
A ja dziś robie na obiad ziemniaki, jajko sadzone i ogórki korniszone :) Małż ma nieszczęsną drugą zmiane i pracuje do 19 więc przez cały dzień siedze sama. Czekam na te wyniki i siedze jak na jajku, troche sie boje co tam znow wyjdzie :dry:

Aaa przypomniało mi się co miałam Wam napisać... wstałam po 7, zebrałam się, pojechałam do labolatorium, byłam pierwsza co mnie zdziwiło, czekam na laborantke żeby mnie do siebie zawołała patrze przez drzwi na parking samochodowy a tam widzę UWAGA kosmite w aucie, myśle sobie chyba oszalałam i coś złego się ze mną dzieje, już miałam wołać tą babkę z labolatorium ale myśle sobie zobacze po pobraniu krwi czy dalej będę tego kosmite widzieć i wiecie co? Mąż przychodzi po mnie i mówi widziałaś kosmite w samochodzie? a mi az ulzylo ze jednak nie mam zwidów. Jakiś idiota przypiął maskę na siedzenie w aucie, ludzie to maja pomysly nie ma co... :blink: ale powiem Wam że wydygałam serio :blink:

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #866426 przez aggi
Ada nic się nie martw napewno będzie dobrze :) Zaciskam kciuki! Ja jutro chyba zrobię jajko sadzone z ziemniaczkami, masełkiem mmmm i szpinak mam :S :blush: hahahah co do kosmity to ja bym chyba sfiziowała jakbym zobaczyła :D

10 lata 8 miesiąc temu #866448 przez Asia K
Ada powiem ci ze mi sie tez kiedys taki skecz przydazyl tylko w samochodzie na obu siedzeniach przednich byly przyczepione takie bialo czarne maski z filmu ... nosz kurna nie wiem jak ten film mial tytuł ale to taki strach co mówił "łodzaaaaaa" :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 8 miesiąc temu #866450 przez aggi
Asia K o tego Ci chodzi no nie? :P To był Straszny Film
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #866451 przez Ada2424
Drugi raz już bym się nie dała nabrać ale rano to myslałam, że serio coś ze mną nie tak się dzieje.

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #866456 przez Asia K
aggi napisał:

Asia K o tego Ci chodzi no nie? :P To był Straszny Film

no dokladnie o to , ale ta paszcza byla rozdziawiona i naprawde wygladało jakby dwóch gosci tam siedzialo :laugh:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #866525 przez moofka
Asia bo to maska z "krzyku" jest a straszny film to parodia to i maska uśmiechnięta zamiast rozdziawionej jak w oryginale :)

ferri o której jutro się meldujecie u dr Cuda? w sensie kiedy mam odświeżać foruma jak głupia :S będzie piękne serducho bankowo :kiss:

aggi a Ty płci jeszcze nie znasz? jutro ma się kropek ujawnić?

ależ piękna pogoda dzisiaj była u mnie :) siedziałam z Zośką ponad 3h na dworze :woohoo:

a tu dla cioteczek fotka :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 8 miesiąc temu #866527 przez gwiazdka2014
Witam

weekend minął nie wiem kiedy, w czwartek juz do pracy :/
W firmie panuje grypa żołądkowa, wiec miło :P

Dziś przyszły takie śmieszne buciczki. Kupiłam je na pocieszenie.
img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/75/90/98/4075909849

Zjadłam zrobiłam truskawki z makaronem .... miaaaaammmm

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #866528 przez gwiazdka2014
Sorrka dodało mi się dwa razy to samo, a nie umiem usuwać wiadomości

10 lata 8 miesiąc temu #866583 przez ferritka
Agnii daj spróbować, bo ja nigdy dyniowej nie jadłam :S
Sofija jesteś dziś dziewczynko miodem na moje serce, bo jestem strzępkiem nerwów przed jutrzejszą wizytą :( :(

podglądamy się o 8:30 i dobrze ufff, że tak wcześnie, bo bym chyba ducha wyzionęła jakby było później ..
dam od razu Mesy znać to pewnie Wam tu da cynka czy się rzucam z mostu z rozpaczy ,czy jest piękna pikaweczka i wsio oki doki :S :S

Gwiazdkaaa, ej też chce takie paputki !!!!! :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka