- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Asiaa
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ula zdrówka

Pytałam o ochotę na słodkie, bo jak jest inaczej niż przy dwóch poprzednich z dziewczynkami to może teraz chłopak będzie?

Monique trzymamy kciuki, więc Ty się nie stresuj tylko korzystaj z przyjemności z mężem

Ann oby było leipiej.
Ferri fajnie że Twój Kręgiel wymyślił sposób by zaradzić tym hormonom

Gwiazdka fajny brzuszek

Ja najbardziej lubię robić testy owu ok 12, bo z rana piję kawę 8/9, a potem do testowania nic, a po teście mogę już pić ile chce, a raczej ile wepchnę bo staram się pić więcej wody

Pinezka niezłą kondycję ma Twój mąż

Agni fajnie, że Twój mąż chętny do pomocy

Wczoraj wieczorem byłam u gina i się okazało że w tym cyklu już nici bo dodatkowe tabletki jakie mi zapisała bierze się od 5dc. A zanim przyszła moja kolej na wizytę to jestem już w połowie cyklu i ona mówi do mnie że "trzeba było zajść, to między pacjentami bym przyjęła"

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sorki za tak długiego posta.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Byłam wczoraj u ginka, wsio elegancko - główka 78mm, serducho pięęęknie bije, kręgosłup w porządku. Mały ułożony głową do wylotu - przybrał idealną pozycję

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aaaa no i matka została pochwalona że z takim ładnym przyrostem wagi który idzie tylko w dziecko to godzinę po porodzie będzie jak modelka

Macie obiecaną relację, a
teraz mogę Was poczytać

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

gwiazdka ja sądzę że dziewczynki się łatwiej wychowuje, ale za to chłopców taniej się chowa

monique zaciskamy kciuki

ferri poka poka jaki wózek Ci skradł serce ?

Dag no to Wikusia już pokaźna dziewuszka też ! szok gdzie ten czas ucieka

meli też mam wrażenie że te gondole coraz mniejsze

Ann nie pękaj WYTRZYMASZ

Pinezka no niezły ten Twój mężu wytrzymały

Agni mnie też pępol przeraża

Asiaa nie dziwię Ci się że tak zła jesteś o te obrączki

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198
Gwiazdka no rośnie ci brzuch
A tu macie moją hodowlę

- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 78

Mesy - aleś Ty laska szczupluchna

kurka Wy wszystkie zgrabniutkie nawet w ciąży

Asia- też bym się wkurzyła, spartolili sprawę. Też mam obrączkę trochę za luźną, ale mam z 2 brylancikami, więc dałam sobie spokój ze zmniejszaniem bo spartolą i wypadną kamienie i do tego chyba mi powiedzieli 400 zł. Przykładam pierścionkiem zaręczynowym i wtedy mi nie spada

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

o kurka chlapłam kawą dzisiaj gdzieś i patrzałam wokół i nic nigdzie plam, a teraz patrzę do góry a skos ściany upierdzielony

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108

W końcu jestem po tygodniu nieobecności, mam mase stron do nadrobienia nie wiem czy mi się uda ale postaram się doczytać co u Was się przez ten czas działo. Jakiś idiota jechał wielkim samochodem i zerwał na całej ulicy linie telefoniczne i internetowe i tydzień czekaliśmy żeby ktoś się tym zainteresował i zrobił, masakra jedna wielka mówie Wam. Zabieram się za czytanie zaległości, jestem bardzo ciekawa co u Was i mam nadzieję, że jakiś teścik z 2 kreseczkami się pojawił

- gwiazdka2014
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 92

moni my z maluchem też trzymamy kciukaski
mesy ty sie najadłaś?? tak wyglądasz

Ja od wczoraj mam dołka. Wy macie dziwne teściowe, a ja mam dziwną mamę. Zadzwoniła do mnie z pretensjami że jej nie odbieram. To mowie że była u mnie koleżnka. Opowiada mi o wnuce swojej siostry (urodziła dziecko). Dzień wcześniej dzwoniła do mojej siorki zeby jej to samo powiedzieć. A Aga jej powiedziała, żeby lepiej się własną córką w ciąży zainteresowała. Pamiętacie jak nam nie pogratulowała 0000000 reakcji!!!! Ani razu mnie nie zapytała o dziecko nicccccc!!!!
Oczywiście po rozmowie z moją siorką zadawała mi takie pytania jak Aga jej "zasugerowała". Czułam sie jak by to tylko odklepała.
I mowie jej ze ma jeszcze nikomu nie mówić. Na mojego brata jestem wściekła za to co powiedział o moim Michale wiec niech się kutas to mnie nie odzywa.
A moja druga siostra jest straszną plotkarą. A WIECIE, ŻE JA RACZEJ NIE NALEŻĘ DO OSÓB, KTÓRE LUBIĄ JAK SIE O NICH GADA!!!! (sama chciałam jej powiedzieć).
Więc moja mamusi sie zaczęła sie wkuriac że pozwalam powiedzieć jej synusiowi i powiedziała tak: JAK GO TYLKO SPOTKAM TO MU POWIEM, JAK TYLKO GO SPOTKAM. Tak mnie wkurzyła ze myślałam że ją uduszę. Po raz kolejny wybrała jego. Jak by nie mogła jeszcze z miesiąc poczekać. Jej zdaniem rodzeństwo o wszystkim powinno sobie mowić. Ja oczywiście jestem innego zdania. Zaczęła mnie denerwować i wyjeżdżać mi z jakimiś pretensjami.
I w pewnym momencie mówi tak: DOBRA KOŃCZĘ BO NIE CHCE SIE POKŁÓCIĆ, NIE BĘDĘ CIE DENERWOWAĆ. A ja: już za późno.
PO 5 min dostaje smsa od tej siostry która nic nie wiedziała, że już nie jestem jej sistrom.
A dziś moja mamusia dzwoni do mnie jakby nigdy nic. Oczywiście jej nie odebrałam. Tak mnie zdenerwowała wczoraj że nie chce mi się z nią rozmawiać. PROSIŁAM JĄ, ABY NIKOMU NIE MÓWIŁA!!
A dziś jeszcze do mnie dzwoniła, nie wiem po co. Jestem na nią zła i przez jakiś czas nie chce mi się z nią rozmawiać.
Patrze pozniej że ta kobieta od wozka napisała mi że nie wyśle bo nie może go złożyć coś się uszkodziło :/ dupa
Nie wiem dziewczyny co mam o tym wszystkim sądzić. Czy ludzie nie potrafią trzymać języka za zębami?
- meli1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

gwiazdka no może 3d/4d Ci wyjaśni kto tam mieszka u Ciebie

- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

a ta Twoja siostra to jakas zryta, przez takie cos napisac, ze nie jestes jej siostra

aggi idz na lipcowki

mesy, jak tak dalej pojdzie to Ty bedziesz musiala 1,5 roku chodzic w ksiązy, zeby sie ktos zorientowal

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108

Ulka oszczędzaj się

Majka gratuluje dziewczynki

Zoi gratulacje dziewczynki

Ferri brzuszek już fajniutko się zaokrągla

Julka wszystkiego dobrego na nowej drodze życia !

Domiś cudny Raduś

Ewelinda malinki jak talala

Ann możesz być dumna z Marty

Moofka 5 miesięcy

Mesy piękny brzusio taki zgrabny

Uff udało się przeczytać zaległości, zajęło mi to 3 godziny, ale juz wiem co u Was

- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56