BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #880481 przez moofka
Asiaa ten konkretny bo trzymam kciuki że może jednak owu przed Tobą a nie przegapiona :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #880490 przez ulka1983
Witam Panie :laugh: tak w ogóle to do śmiechu mi nie jest bo chyba te moje bóle podbrzusza to od nerek :dry: ostatnio coraz bardziej boli mnie właśnie z tyłu :dry: nigdy nie miałam problemów a nerkami i akurat teraz musiało się coś przypętać jak mam inne plany i choroby nie wskazane :angry: jeszcze tylko 9 dni do wizyty u gina a potem zobaczymy co dalej :S

10 lata 7 miesiąc temu #880510 przez gwiazdka2014
hej dziewczyny,

tyle sie na napisałam, ale komp mi sie wyłączył :/

Agni miałaś mi wózek pokazać.

Ten mój dzidz uparty strasznie, dlatego myślę ze to dziewczynka.

Ogólnie miałbyś chłopak :P sądzę że chłopców sie łatwiej wychowuje :)

10 lata 7 miesiąc temu #880511 przez gwiazdka2014
hej dziewczyny,

tyle sie na napisałam, ale komp mi sie wyłączył :/

Agni miałaś mi wózek pokazać.

Ten mój dzidz uparty strasznie, dlatego myślę ze to dziewczynka.

Ogólnie miałbyś chłopak :P sądzę że chłopców sie łatwiej wychowuje :)

10 lata 7 miesiąc temu #880514 przez ulka1983
Pinezka ja sikałam nawet 3-4 razy na testy :silly: ale dzięki temu zawsze byłam pewna że owu była :blink: u mnie często maliny wychodziły przed południem więc jak bym testy robiła wieczorem to nigdy bym się z nimi nie spotkała bo czasami to była kwestia 2 godzin i znów blada krecha wychodziła :S

Agni daj znać jak mężowi poszło :blink: chociaż powiem Ci że mój M.dwie córki ale ile razy je przebrał :unsure: chyba na palcach bym policzyła :silly:

Ann :kiss: a miałaś mdłości na początku ciąży bo nie kojarzę :S

Moni zmień nastawienie. Mówisz sobie że się uda i zobaczysz że tak będzie ;) jestem tego przykładem zresztą nie tylko ja bo pełno tu takich uparciuchów co na swoim postawiły :lol:
marzenia się spełniają :side:

Moof Zofijka taka duża że mi się w ekranie ledwo mieści :lol: kiedy będzie obchodziła imieniny nie czasem w czwartek :S

Aggi ale chodziło mi o to że jak nie dostałaś muffinki to zostaniesz szczypiorem do końca :P daj znak po wizycie :)
mąż ma cykora bo jego kuzyn ma 4 córki + żona + piesek oczywiście suczka :lol: B)

Asiaa czasami ciężko z tymi malinami ;) w poprzednich ciążach miałam ochotę na słodkie i mdłości i wymioty teraz na razie cisza oby tak zostało :S może wcale w ciąży nie jestem bo nic mi nie dolega B)

dziewczyny pamiętacie kiedy zaczęły Was mdłości męczyć :unsure:

10 lata 7 miesiąc temu #880524 przez monique1983
Asia - wczoraj jeszcze nie działaliśmy, bo gin powiedział, żeby dzisiaj, no ale jakoś do tego tak podchodzę nie bardzo, bo dzisiaj na teście owulki nie widać, także może dopiero przyjdzie albo i nie przyjdzie kto wie. W każdym bądź razie jak mówiła, żeby dzisiaj działać to będziemy i pewnie jutro i pojutrze.

Ula - wiem, że powinnam zmienić nastawienie, ale jakoś nie wierzę, że się uda, jakoś nie mam pewności, że ten pęcherzyk pęknie w ogóle, no nic, czas pokaże.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880530 przez ulka1983
Moni wiara czyni cuda :kiss: nic nie jest pewne na 100% :S oby starania były owocne :)

10 lata 7 miesiąc temu #880540 przez ann-sunshine
Moof dzieki ze pytasz. Tak sobie. Ciagle cos mi nie halo, do tego glodna jestem ale nie mam apetytu i boje sie jesc.

Ula, tak mialam mdlosci. Tak od 10tc do 18 tc.

10 lata 7 miesiąc temu #880575 przez ferritka
hejka ;>

Moniq , no to stosunkowo owocnego czasu Kochana Ci życzę B) B) będzie ogień i wióry polecą, a Ty lampka winka dla hecy i do dzieła.... bez stresu :kiss: :kiss:

Dziewczynki, jak pacze na Wasze suwaczki to mam ciary!!!! prawie wszystkie na wylocie jak nie za półmetkiem :lol: :lol:

Agni, widziałam kocyki, poszewki!!!!!! zakochałam się i pękam z zazdrości B) B)

Julcia!!!! ależ Ty pięknie wyglądałaś!!!!!!! promieniałaś , przepięknia Panna Młoda :kiss: :kiss:

Gwiazdka, będzie Cinka mówie Ci :kiss: :kiss:

a ja miałam jakiś płaczliwy czas, hormony mi odwaliły i to że chodzę nabuzowana jak osa podczas rui to szczegół :dry: ale siedziałam i płakałam z byle powodu i .... Kręgiel zabrał mnie na "obczajanko" dzieciowe :lol: :lol:
i testowaliśmy wózki i mam nowy numer jeden:)) i łóżeczko piękne!!! no naoglądałam się i nacieszyłam oczyska...czekam z utęsknieniem do września i jak wtataruje na szoping to klękajcie narody :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #880579 przez gwiazdka2014
Wrzucam wam kolejną fotę.

Ula ja miałam od 6 - 13 jakos tak

10 lata 7 miesiąc temu #880585 przez ulka1983
Gwiazdka pięknie wyglądasz :)

Ann może jutro będzie lepiej :kiss:

Ferr Kręgiel się spisał na medal jaki wózek wybraliście pochwal się :S a Ty mdłości miałaś bo wywiad przeprowadzam :blink:

10 lata 7 miesiąc temu #880593 przez Dagnes
Gwiazdka juz widac ladnie ciazowy brzuszek.
Ann mdlosci na tym etapie ciazy :unsure: Oby juz sie nie powtorzyly.
Moof ale szybko zlecialo te 5 miesiecy. Zosia juz duza dziewczynka. Wyczytalam przy okazji ogladania cudnej Zofijki ze rozszerzacie diete. Karmilas tylko piersia? Ja nie wiem kiedy zaczac wprowadzac inne jedzenie. Podobno na piersi zaleca sie po skonczonym 6 miesiacu ale mi sie wydaje ze to troche pozno.
Julka wygladaliscie przeslicznie. Obyscie zawsze byli tak usmiechnieci i szczesliwi jak na zdjeciach.
Monique trzymam kciuki.
Agni i jak po szkole rodzenia? Maz wyszkolony z obslugi noworodka? Moj mimo ze wie jak co robic to pieluszki z kupka nie zmienil ani razu. Tlumaczy sie ze sam widok mu nie przeszkadza ale zapach to zwala go z nog ;)
Mierzylam tydzien temu Wikunie i ma juz 69 cm i wazy 7 kg. Matko jak te dzieci szybko rosna.

Wiktoria

10 lata 7 miesiąc temu #880594 przez ferritka
Gwiazdka, no no no laska że ho ho B) B)

Ulka, a co to są mdłości B) B)
jedyne co mi bardzo doskwierało to sennośc, a mdłości jako tako nie zaznałam. Musiałam jedynie pilnować żeby najdłużej co 2h coś przekąsić...ale takich porannych przytulań z wucetem nie zaznałam B) B)
a Ciebie to dotknęło ?? :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

a mój nowy nr jeden to graco symbio B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #880597 przez ulka1983
Ferr super bryka podoba mi się :) w poprzednich ciążach tak ale teraz póki co cisza i tak sobie wywiad robię jak to było u Was czy może mi się udać bez przytulania wuceta :silly:

10 lata 7 miesiąc temu #880598 przez Agnilla
Gwiazdka, ja mam i moof tez, jedo fyn classic jedo.pl/pl/#/fyn/classic/ ja mam nr 300, wersje special edition granatowy z bialym pasem z ekoskory
Ulka, mnie mdlosci bardzo szybko dopadly, jakos od 4 tc jak mi dosadzil konska dawke duphastonu na podtrzymanie.tylko ja z felkiem randek nie mialam, nie wiem co gorsze. a mezu sie bardzo dobrze spisal, wykapal lale i powiedzial, ze nawet spoko bylo ;)
Ferri babcia sie spisała co? ;) musze jej powiedziec, jak ją wszyscy chwalą :) a lozeczko jakie ? no poka poka. dzis doszlo moje, jutro jedzie do stolarza do malowania ;)
Jula zapomnialabym, gdzie posialas brzucho na czas slubu i wesela? :) rewelacja!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka