- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Aggi pewnie że groszek jest inaczej być nie może
Zoi dawno Cię nie było gratuluję córeczki i nawet już imię wybraliście
Asiaa będzie dobrze moja sypialnia będzie miała 18 m2 ale nie jest za bardzo ustawna bo na jednej ścianie drzwi, na drugiej ścianie drzwi do garderoby a na trzeciej okno i drzwi balkonowe więc zostaje mi jedna ściana bez kombinacji ale akurat ta krótsza więc nie będzie za bardzo pola do popisu a gdzie szukałaś inspiracji może coś podpowiesz
Feer póki co to piersiątka masz większe niż brzuszek a drugą brodę to sobie wymyśliłaś wpadaj do mnie na krokieta teściowa zrobiła
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Zoi gratuluje dziewczynki!
Ferr ale z ciebie fajna mamuska Ladnie ci sie juz brzus zaokraglil, a sukienka super to podkresla.
Gwiazdka ty kupujesz ubranka a ja sprzedaje. Chce ktos moze kiecke na chrzest rozmiar 3-6 miesiecy?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Julka jeszcze chwila moment i bedzie po. Znajac zycie to dzis juz nie bedzie czasu na zastanawianie bo grafik napiety.
Czemu w ciagu tygodnia to ja sciagam dziecko z wyrka a w sobote to ona robi mi pobudke o godzine wczesniej?
Milego dnia
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Julka trzymamy kciuki u mnie słoneczko właśnie pięknie świeci mam nadzieję że u ciebie też
Ann u mnie z Natalką jest tak samo chociaż dzisiaj cisza
miłego weekendu
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
piekne słonko świecie to dzień Julki więc nic dziwnego ))
Mama mooffka właściwie to się póki co nie obnoszę, bo nie mam czym, raczej mam naleciałości typu " mam brzuch i cyc jestem gryba trzeba się zasłonić " do zdjęcia Wam prezentacje podtrzymaną zrobiłam oooo
Ulka, nie kuś, wczoraj mnie dziewczyny kaszanką kusiły, Ty dzisiaj krokietami ja zwariuje od rana o jedzeniu marzyć
u mnie z Kręglem jak z dzieckiem bo on codziennie skoro świt mnie budzi i pyta" gdzie są moje spodnie? " albo " gdzie są skarpetki " a przecież mamy jedną szafe w domu ...więc no nie narzekajcie na swoje pociechy ja mam starego konia i mam to samo
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Julka - wszystkiego naj na nowej drodze życia ja też się tak stresowałam, a okazało się, że w Urzędzie tak szybko przeleciało, że nie wiem kiedy i po bólu
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ferri obnos sie obnos, ja sie tak jaram moim brzuchem, a jak slysze jaki ladny, jaki maly to taka dumna z Poli jestem przechodze jakas euforie, wcale nie chce rodzic, bo mimo roznych dolegliwosci to mi tak fajnie w tej ciazy, jak mnie puka jak bokiem leze, nawet w nocy jak mnie budzi to sie na nią nie zloszcze a dzis jedziemy do znajomych, kolegi meza z pracy, bo jego zona bo meczyla, ze chce mnie zobaczyc zanim urodze wiec trzeba se przylansic bo znowu beda sie podniecac a ja to taaak lubie zebym ja sie jarala tym, ze mam duzy brzuch, do czego to doszlo
milego dnia laski! lece meza pilnowac, ma dzis wykonczyc mlodej w pokoju bo moze niebawem beda mebelki
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Wyspałam się dziś wkońcu. Świetne uczucie
julka ! Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia ;*
moofka ja to bym chciała już po 3-4h wędrować z wózkiem :
ferri no piękny ciążowy brzuś i pięknaś Ty i ładne płytki masz w wucecie
Agni to pokaźna ta Twoja Pola fasola a leży pośladkowo bo enefzetowskiemu burakowi pokazała gdzie go ma udanego wypadu do znajomych
Pięknie słoneczko świeci, pojechałabym gdzieś
A tu sprzątać trzeba i ogarniać .
Udanego weekenda
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Ale się wkur.. Napisałam Wam takiego wielkiego posta i sobie skasowałam...
No nic to teraz już w skrócie napiszę. Poród nie był łatwy miałam straszne bóle krzyżowe. Od 12 w nocy w sobotę zaczęły się regularnie a urodziłam o 8.30 w niedzielę. Radzio miał 3930 i 55cm.
Później no to znowu cieżkie noce w szpitalu bo nie spałam w ogóle. Ale w domku już powoli było lepiej. Na razie jeszcze hemoroidy i krocze daje w kość ale dajemy radę. Raduś je narazie tylko z piersi ale zobaczymy jak będzie bo szału jakiegoś pokarmowego nie ma...
A to zdjątko mojego skarba.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
siedzę sobie sączę kawkę w tle na wspólnej a tu mi mój Leonek prezent na wpół żywy przynosi ;>
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i sukienke na komunie też wczoraj kupiłam ;p
11:33 GRORZKOOOOOOO!!! GORZKOOOOOOO!!!! Sto lat Mlodej Parze!!!!!!!!!!!
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Ulka ma II kreseczki no i JUlka weselicho
Wielkie Gratki dla Was
Trzymajcie się cieplutko :*
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Julka szczescia i zrozumienia i wielu niezapomnianych chwil na nowej drodze zycia
Dwugodzinna wyprawa do miasta po buty bez pieluchy. 4 siku na trawe i suche spodnie. Dumna jestem.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
a tak w ogole nie wiem czy Wam mowilam, ze 2 tyg temu siostra pojechala ze szwagrem do jego rodziny i przyszla jego siostra z kropka, ktora okazala sie ospa na drugi dzien...dzis po bitych 2 tyg siostra dzwoni, czy nie podskocze jej do apteki...mloda ma ospe najgorsze, jak mloda bedzie chorowala, a mlody zalapie za kolejne 2 tyg. niezle.
a ja zrobilam muffiny do znajomych i blizniakom tez upieklam mielismy sprzatac, a jak sie na wspolnej uwalilismy, przykrylam sie Poli kolderka i spalismy
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agni a już wiesz jak będziesz rodzić bo Pola ułożona pośladkowo to może być różnie
Natalka była tak ułożona ale rodziłam siłami natury na szczęście szybko poszło
mebelki są
Domiś ślicznego masz synusia gratulacje początki karmienia są ciężkie ale czym dłużej tym lepiej zaglądaj do nas częściej w miarę możliwości
Ferr Leonek przyniósł Ci przekąskę poka sukienkę
Ann Martusia duża panna już chyba stwierdziła że nie będzie sobie obciachu robić i pampersy zostawiła dla młodszej siostry