BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #879525 przez moofka
ferri ale fajnie że rośnie nie? obnosisz się już z dumą? B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #879548 przez ulka1983
hej :) dzisiaj postów nie zjadło :lol:
Aggi pewnie że groszek jest inaczej być nie może :blink:

Zoi dawno Cię nie było :dry: gratuluję córeczki i nawet już imię wybraliście :)

Asiaa będzie dobrze :blink: moja sypialnia będzie miała 18 m2 ale nie jest za bardzo ustawna bo na jednej ścianie drzwi, na drugiej ścianie drzwi do garderoby a na trzeciej okno i drzwi balkonowe więc zostaje mi jedna ściana bez kombinacji ale akurat ta krótsza więc nie będzie za bardzo pola do popisu :silly: a gdzie szukałaś inspiracji może coś podpowiesz :S

Feer póki co to piersiątka masz większe niż brzuszek :lol: a drugą brodę to sobie wymyśliłaś :P wpadaj do mnie na krokieta teściowa zrobiła ;)

10 lata 7 miesiąc temu #879569 przez Dagnes
Jeszcze i ja sie melduje :) Julka trzymam kciuki za jutrzejszy dzien. Kieca sliczna, bedziesz piekna panna mloda :) Oby Wam pogoda dopisala.
Zoi gratuluje dziewczynki!
Ferr ale z ciebie fajna mamuska :) Ladnie ci sie juz brzus zaokraglil, a sukienka super to podkresla.
Gwiazdka ty kupujesz ubranka a ja sprzedaje. Chce ktos moze kiecke na chrzest rozmiar 3-6 miesiecy? ;)

Wiktoria

10 lata 7 miesiąc temu #879576 przez ann-sunshine
Bry,

Julka jeszcze chwila moment i bedzie po. Znajac zycie to dzis juz nie bedzie czasu na zastanawianie bo grafik napiety.

Czemu w ciagu tygodnia to ja sciagam dziecko z wyrka a w sobote to ona robi mi pobudke o godzine wczesniej?

Milego dnia

10 lata 7 miesiąc temu #879578 przez ulka1983
dzień dobry :) widzę że nie tylko ja spać nie mogę :S myślałam że pojadę przed pracą sobie badania zrobić ale niestety dziś czynne od 8;30 :P

Julka trzymamy kciuki :kiss: u mnie słoneczko właśnie pięknie świeci mam nadzieję że u ciebie też :)

Ann u mnie z Natalką jest tak samo :lol: chociaż dzisiaj cisza :side:

miłego weekendu :)

10 lata 7 miesiąc temu #879619 przez ferritka
dzień dobry;))
piekne słonko świecie to dzień Julki więc nic dziwnego ;)))

Mama mooffka właściwie to się póki co nie obnoszę, bo nie mam czym, raczej mam naleciałości typu " mam brzuch i cyc jestem gryba trzeba się zasłonić " :S do zdjęcia Wam prezentacje podtrzymaną zrobiłam oooo :lol: :lol:

Ulka, nie kuś, wczoraj mnie dziewczyny kaszanką kusiły, Ty dzisiaj krokietami ja zwariuje od rana o jedzeniu marzyć :lol: :lol:

u mnie z Kręglem jak z dzieckiem bo on codziennie skoro świt mnie budzi i pyta" gdzie są moje spodnie? " albo " gdzie są skarpetki " a przecież mamy jedną szafe w domu ...więc no nie narzekajcie na swoje pociechy ja mam starego konia i mam to samo :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #879623 przez monique1983
Ferri - cudnie wyglądasz :)

Julka - wszystkiego naj na nowej drodze życia :lol: ja też się tak stresowałam, a okazało się, że w Urzędzie tak szybko przeleciało, że nie wiem kiedy i po bólu ;)

10 lata 7 miesiąc temu #879631 przez Agnilla
noo za 15 min wchodza do urzędu więc o 11:30 bedzie gooooooorzko :lol:
Ferri obnos sie obnos, ja sie tak jaram moim brzuchem, a jak slysze jaki ladny, jaki maly to taka dumna z Poli jestem :) przechodze jakas euforie, wcale nie chce rodzic, bo mimo roznych dolegliwosci to mi tak fajnie w tej ciazy, jak mnie puka jak bokiem leze, nawet w nocy jak mnie budzi to sie na nią nie zloszcze :) a dzis jedziemy do znajomych, kolegi meza z pracy, bo jego zona bo meczyla, ze chce mnie zobaczyc zanim urodze ;) wiec trzeba se przylansic bo znowu beda sie podniecac a ja to taaak lubie :P zebym ja sie jarala tym, ze mam duzy brzuch, do czego to doszlo :P
milego dnia laski! :kiss: lece meza pilnowac, ma dzis wykonczyc mlodej w pokoju bo moze niebawem beda mebelki

10 lata 7 miesiąc temu #879642 przez aggi
Dzień dobry mamuśki, testowiczki i wszyscy inni :lol:
Wyspałam się dziś wkońcu. Świetne uczucie :silly:

julka ! Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia ;* :kiss: :kiss:

moofka ja to bym chciała już po 3-4h wędrować z wózkiem :

ferri no piękny ciążowy brzuś i pięknaś Ty :blush: i ładne płytki masz w wucecie :P

Agni to pokaźna ta Twoja Pola fasola :silly: a leży pośladkowo bo enefzetowskiemu burakowi pokazała gdzie go ma :blush: :silly: udanego wypadu do znajomych :D

Pięknie słoneczko świeci, pojechałabym gdzieś :unsure:
A tu sprzątać trzeba i ogarniać .

Udanego weekenda :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #879644 przez Domiśśś
Hey kobitki.

Ale się wkur.. Napisałam Wam takiego wielkiego posta i sobie skasowałam...

No nic to teraz już w skrócie napiszę. Poród nie był łatwy miałam straszne bóle krzyżowe. Od 12 w nocy w sobotę zaczęły się regularnie a urodziłam o 8.30 w niedzielę. Radzio miał 3930 i 55cm.

Później no to znowu cieżkie noce w szpitalu bo nie spałam w ogóle. Ale w domku już powoli było lepiej. Na razie jeszcze hemoroidy i krocze daje w kość ale dajemy radę. Raduś je narazie tylko z piersi ale zobaczymy jak będzie bo szału jakiegoś pokarmowego nie ma...

A to zdjątko mojego skarba.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #879645 przez ferritka
paczcie ;p
siedzę sobie sączę kawkę w tle na wspólnej a tu mi mój Leonek prezent na wpół żywy przynosi ;>

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

i sukienke na komunie też wczoraj kupiłam ;p

11:33 GRORZKOOOOOOO!!! GORZKOOOOOOO!!!! Sto lat Mlodej Parze!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #879650 przez Domiśśś
Jestem sporo nie w temacie zdążyłam tylko zauważyć że Ferrii będzie miała chłopczyka :) Gratulacje:)

Ulka ma II kreseczki no i JUlka weselicho :)

Wielkie Gratki dla Was :)

Trzymajcie się cieplutko :*

10 lata 7 miesiąc temu #879672 przez ann-sunshine
Domis to cie radus troche wymeczyl ale cudny jest i warto bylo co?

Julka szczescia i zrozumienia i wielu niezapomnianych chwil na nowej drodze zycia :-)

Dwugodzinna wyprawa do miasta po buty bez pieluchy. 4 siku na trawe i suche spodnie. Dumna jestem.

10 lata 7 miesiąc temu #879694 przez Agnilla
Noo mowie do Poli, chodz Ci pokaze jaki kawaler na forum sie nowy pojawił, bo tu same baby to się bałam, że moj dziec gender sie zrobi ;) uff uff ;) Raduś przystojniak, az mu Leos z milosci muche zlapal :lol: Martula pozeganała pieluchy to az przykro, bo to znaczy, ze juz duza jest ;) nie ma to jak moje blizniaki, mloda ostatnio mlodego na wc wysadzila, bo nie dal sam rady podskoczyc :lol: co tu sie dzis dzieje :P
a tak w ogole nie wiem czy Wam mowilam, ze 2 tyg temu siostra pojechala ze szwagrem do jego rodziny i przyszla jego siostra z kropka, ktora okazala sie ospa na drugi dzien...dzis po bitych 2 tyg siostra dzwoni, czy nie podskocze jej do apteki...mloda ma ospe :P najgorsze, jak mloda bedzie chorowala, a mlody zalapie za kolejne 2 tyg. niezle.
a ja zrobilam muffiny do znajomych i blizniakom tez upieklam :) mielismy sprzatac, a jak sie na wspolnej uwalilismy, przykrylam sie Poli kolderka i spalismy :P

10 lata 7 miesiąc temu #879698 przez ulka1983
po pracy :) muffinki upieczone , pora szykować się na imieniny do wujka :) Natalia już mi szafę wywróciła do góry nogami i wybrała sukienkę najbardziej księżniczkową do tego kolczyki a teraz poszła błyszczykiem usta malować :huh: jeszcze 6 lat nie ma a co to będzie jak 16 przyjdzie :silly:

Agni a już wiesz jak będziesz rodzić bo Pola ułożona pośladkowo to może być różnie :S
Natalka była tak ułożona ale rodziłam siłami natury na szczęście szybko poszło :silly:
mebelki są :S

Domiś ślicznego masz synusia gratulacje :kiss: początki karmienia są ciężkie ale czym dłużej tym lepiej :) zaglądaj do nas częściej w miarę możliwości :blink:

Ferr Leonek przyniósł Ci przekąskę :lol: poka sukienkę :S

Ann Martusia duża panna już :ohmy: chyba stwierdziła że nie będzie sobie obciachu robić i pampersy zostawiła dla młodszej siostry :blink:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka