BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #879139 przez Agnilla
Ulka, caly dzien forum nie dzialalo :) zobacz, znowu pozjadało posty :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #879140 przez ulka1983
wielka szkoda bo nie wiem co u was :( chyba że się pochwalicie jeszcze raz :S

10 lata 7 miesiąc temu #879141 przez gwiazdka2014
kurcze :/ co sie dzieje z forum :(

Ula tak powiedziałam :)

10 lata 7 miesiąc temu #879145 przez aggi
Dobry wieczór :kiss: ja na chwilkę bo cały dzień forum zawalało :dry:

Majka to dbaj teraz o Was, leż leż i jeszcze raz leż :kiss:

Isss cudna Marcelka :kiss: :cheer:

ulka dzięki za życzenia :)

oby jutro już forum nie szalało. Udanego wieczorku :kiss: :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #879149 przez meli1990
Julka - super sukienka, pięknie wyglądasz

Iss - śliczna niunia

Majka - odpoczywaj, gratulacje dziewczynki

10 lata 7 miesiąc temu #879155 przez ulka1983
byłam dziś na wizycie u gina i ogólnie to lipa :( dobre wieści to takie że kropka nie widać ale tego się spodziewałam bo za wcześnie ale pani doktor stwierdziła jak test pozytywny to się coś rozwija ( ścianka macicy mocno pogrubiona ) B) a złe wieści to takie że przez te bóle podbrzusza pani doktor chciała mnie wysłać na obserwację do szpitala :cheer: mówi że to może nie mieć wcale związku z ciążą bo dwa miesiące temu też skarżyłam się na te bóle (wam nawet częściej :P ) ale od czego nie wiadomo :( pytała czy nerwus nie jestem ale przecież mnie znacie ja spokojny człowiek jestem :lol: póki co na szpital się nie zgodziłam (bo szefowa na wyjeździe w sanatorium i byłaby wielka obraza gdybym
nawaliła :dry: ) dostałam skierowanie na wyniki mocz krew cukier, luteina dowcipnie i no-spa ( ale tylko na próbę żeby nie ryzykować) a gdyby było gorzej to do szpitala mam się zgłosić a jak będzie ok to wizyta za 2 tygodnie i na to czekam :lol: będzie git już ja to wiem :lol: :S

Gwiazdka to teraz masz z kim na tematy ciążowe porozmawiać :)

10 lata 7 miesiąc temu #879183 przez Agnilla
Ula, powinnaś teraz gołym tyłkiem na jeża lecieć :angry: nie ma nic ważniejszego niż nasze zdrowie, szefowa to sobie może wiesz...powinnaś iśc się przebadać serio :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #879197 przez ulka1983
Agni jak mówiłam gince że coś mnie boli podbrzusze to stwierdziła że to normalne po owulacji a teraz jak zaciążyłam to chce mnie do szpitala wysyłać niech spada bo mi jeszcze groszka popsują :angry: :P zobaczymy co będzie dalej tydzień wytrzymam jak nie przejdzie to wtedy pomyślę co dalej :silly: a z pracą jest ciężko bo nie ma kto za mnie przyjść ale oszczędzam się jak mogę nie dźwigam to powinno być ok :) jestem dobrej myśli :side: a na jeża pójdę jak zasłużę :P

10 lata 7 miesiąc temu #879220 przez Agnilla
nooo powiedzmy, że troszku Cię rozumiem, dlatego narazie jestes w połowie drogi do jeża ;) ale dbaj o siebie
dobrej nocy laski! :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #879224 przez ulka1983
Julka trzymamy wszystkie kciuki aby wszystko poszło po waszej myśli :kiss: a pierścionek ja noszę na palcu środkowym a obrączkę na serdecznym u nas tak się nosi :side: i jeden drugiemu nie przeszkadza :blink:

A co do komórki to najważniejsze osoby będziesz miała przy sobie to chyba nie potrzebna ale w razie co może w jakiejś torebeczce wyłączona żeby czasem ceremonii nie przerwała :blink:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #879230 przez ann-sunshine
Pisać, nie pisać? Zniknie, nie zniknie?

Ula masz dobre przeczucie, że dobrze będzie i już! Za dwa tygodnie kropek będzie.

Julka ja pierścionek w dniu ślubu przełożyłam na serdeczny palec u lewej dłoni i tak noszę go do dziś, a mężu miał wolny u prawej na obrączkę. A jak masz taki pierścionek, który nosi się razem z obrączką (mojego nie da rady) to możesz zostawić i Ci obrączkę dołoży.

Komórkę na czas ceremonii daj mamie albo świadkowej, a potem możesz mieć. Moja koleżanka całe weselicho nosiła w staniku sukni :lol:

10 lata 7 miesiąc temu #879235 przez meli1990
ja mam pierścionek zaręczynowy na tym samy palcu co obrączkę. ale jak komu pasuję. też zależy czy na inny palec wejdzie :) co do tel to ja miałam na swoim ślubie, tylko dźwięki wyłączone i w mamy torebce.

miałam testy owu zacząć jak się @ skończy ale jakoś weny nie ma :) jutro będę miała 10 dc więc pewnie zacznę robić. o której godzinie najlepiej robić?

10 lata 7 miesiąc temu #879254 przez Agnilla
dzien dobry :)
Jula, ja z gory kiedys powiedzialam małżowi, ze zareczynowy chce na srodkowy palec, jakby kupował ;) a jesli masz na serdeczny, to ja na czas slubu przelozylabym na lewą reke, zeby serdeczny z prawej reki zostal zarezerwowany tylko na obraczke, bo beda Ci foty cykac :)
chyba to cale slonce poszlo do Ciebie, bo u nas leje od samego rana. mam do ginka rzut beretem, ale pojade autem jak tak bedzie padac.
no nic, dzis nigdzie sie do poludnia nie ruszam, poogarniam jak codzien, polenie sie i kosiarke musze uruchomic, bo na 15:50 wizyta :P

10 lata 7 miesiąc temu #879273 przez mesy
Agni no nie gadaj , że musisz wstawać prawie w nocy jak masz wizytę , żeby się odpajęczyć na godzinę 15 :S :S :S

10 lata 7 miesiąc temu #879281 przez Agnilla
teee w ciazy to ja nie pamietam, zebym spala dluzej niz do 7, normalka to 6:30 :huh:
dochodzi 10 a ja jeszcze siedze i do lazienki nie dotarlam takze wiesz :D to bedzie wyprawa ;) pewnie do 12 tam dotre, bo o 13:00-13:30 ide spac codziennie :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka