BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #879290 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Co wy takie ranna ptaszki? U nas dziś deszcz o szyby dzwonił, więc przestawiłam budzik i samochodem podjechałyśmy do żłobka :-)

Jakoś kiepsko dziś się czuję, czuję ucisk tam na dole. Poleżę dziś, mam nadzieję, że przejdzie.

Jak na złość, jak planuję nie wyściubiać nosa z domu, to dziś panowie budowlańcy od remontów wiertary powłączali :angry:

Miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #879296 przez aggi
Cześć :kiss: widzę że dziś już lepiej z forumem B) mają szczęście B)

Fatalnie zniosłam tą noc. Mąż na noc poczęstował mnie ptasim mleczkiem i białym michałkiem - to tak rozregulowało mi synka że pół nocy się rozpychał, wiercił, skakał - jezu ja nie wiem co on mi jeszcze w tym brzuchu wyprawiał... ale na bank winne słodkości :S nic się nie wyspałam, wstałam z bólem głowy - a mąż z bólem żeber, bo jak tylko zachrapnął to dostał z kopa :dry: zła noc to była ojjjj zła.

ulka na betę biegnij gdzieś to sama się dowiesz czy to ciąża i lekarka nie zna :cheer: hehehe. A tak serio to napewno jest za wcześnie żeby coś zobaczyć! Trzymamy kciuki żeby był dzieć :kiss: a napewno jest :)

julka stresik minie zaraz po przysiędze :blink: :kiss: :kiss: ja szłam na ślub z zaręczynowym z tym że ja go noszę na środkowym palcu bo na ten 'obrączkowy' palec ten pierścionek mam ciut za duży :) w twoim przypadku przełóż sobie na lewą rękę żeby ładnie do zakładania wyglądało i na zdjęciach :D Więc problemu nie miałam z pójściem w nim :) hahahaha komórkę wyłącz i zostaw w domu :P

Ann komórka w staniku to szok hahaha :D pecha masz z tymi remontami i budowlańcami :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #879303 przez Asia K
ja na chwilke

Julka - śliczna sukienka i ślicznie w niej wyglądasz :)

majka - dziewczynka - gratuluje :)

cos jeszcze mialo byc ale jak zwykle nie wiem co

10 lata 11 miesiąc temu #879307 przez gwiazdka2014
hej Laseczki :)

Agnilla wszystko po malutku, po co sie spieszyć. Agni ja też chce kupić tą dostawkę do łożeczka nie trzeba będzie wstawać w nocy, a kupiłaś już nasze wymarzone łożeczko. Ja raczej odpuszczę, kupie śliczną pościel w buldożki, całą tą serię. Kojarzysz? Pokazywałam wam kocyk. U mnie pogoda też do bani... Pada deszcz... a miałam iść na pocztę po moje paczki z ciuszkami :D

Leżymy sobie z pieseczkiem w łóżku przez taką pogode nie chce się nam wstawać.
Wczoraj napadłam lumpik i taki śliczne rzeczy kupiłam :D

Dziewczyny ide w poniedziałek do gina, czy są jakieś sposoby aby dzidzia wreszcie pokazała co ma między nogami ??

A tu sama słodycz buldożki www.pinterest.com/jlb7298/frenchies/

10 lata 11 miesiąc temu #879322 przez zoi
Hej hej:)
Ja tak na momencik, z pozdrowieniami jeśli ktoś mnie jeszcze pamięta :P

W środę byliśmy na usg genetycznym II trym. Mała Ania ładnie się układała, waży 310 g i już od jakichś 2-3 tyg czuję bardzo wyraźnie jej ruchy. Dziewczyny górą- będą miały branie w swoim pokoleniu zdominowanym przez chłopaków :silly:

ann, trzymaj się tam:kiss:

Buziaki i miłego dnia :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #879324 przez zoi
Gwiazdka, chyba nie ma sposobów. Ja przez każdym usg jadłam spore śniadanie i mała się ruszała, a akurat teraz jak chciałam M. pokazać jaka jest ruchliwa to chyba jeszcze spała, mimo, że zjadłam fest jak na siebie. Przez to nie mamy zdjęcia 3d. Wkleiła sobie twarz między łożysko i macicę i jeszcze tam rękę włożyła. Nic się nie dało zrobić :P

10 lata 11 miesiąc temu #879328 przez ann-sunshine
Gwiazdka na pół godziny przed usg zjedz coś słodkiego, czekoladkę, kilka żelków, cukierka.

Zoi Anie górą, świetne z nich babki, coś o tym wiem ;)

10 lata 11 miesiąc temu #879329 przez zoi
ann- proste :laugh: I to by było na tyle, jeśli chodzi o marzenia mojego małża o synku :P A na usg się prawie popłakał jak serduszko zobaczył.

10 lata 11 miesiąc temu #879355 przez aggi
Asia K dawaj nam tu fotę Twojej pannicy bo już 2 tygodnie skończyła szok :ohmy: jak czas leci :cheer: :cheer: :cheer:

gwiazdka pochwal się co kupiłaś B)

zoi naszaaaaaaa :lol: :kiss: wreszcie znalazłaś dla nas czas mamuśko :P gratuluję dziewczynki :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #879364 przez Asiaa
Wczoraj coś forum mi nie działało :angry: Dobrze że dziś już jest w porządku, bo jak tu bez Was wytrzymać? :woohoo:

Odnośnie remontów to wiadomo, że wszystkiego na raz się nie da. Jak przeglądam inspiracje to niektóre fajnie wyglądają, ale zazwyczaj o wiele większe przestrzenie pokazują i nie wiem jak to przenieść na mały metraż by nie zagracić.

Julka ślicznie wyglądasz :) bardzo ładna sukienka :) ten tył super :cheer: :)

Issska jaka pozycja do spania :laugh:

Majka oszczędzaj się.

Ula to czekamy na info po wizycie :) Wiem, że nie ja jedna ;) Bardziej chodziło mi o pomysł na urządzenie, bo chciało by się i mieć wygodnie (np. większe łóżko) ale i by dało się jeszcze poruszać po takiej małej przestrzeni :D jeszcze nie wiem jak pogodzić jedno i drugie ;)
Oby szpital nie był konieczny :kiss: Oczywiście czekamy razem z Tobą na kolejną wizytę :)

Julka ja pierścionek w dniu ślubu założyłam na serdeczny lewej ręki, by obrączka była królową w tym dniu :lol: Na co dzień noszę pierścionek razem z obrączką. Telefonu ze sobą nie zabierałam ;)

Ann to zaszalała ta Twoja koleżanka z tą kom :lol: ja nie zawracałam sobie głowy ciąganiem telefonu bo wszyscy najbliżsi byli pod ręką ;) a jak już koniecznie musiałabym zadzwonić to wzięłabym czyjś telefon :lol:

Ann odpoczywaj :kiss: ewentualnie przespaceruj się do apteki po stopery do uszu :lol:

Zoi niech malutka Ania dalej rozwija się zdrowo :)

10 lata 11 miesiąc temu #879388 przez gwiazdka2014
Dziewczyny a można dodać więcej zdjęć niż jedno, na raz...

W weekend zacznę prać ciuszki :)

Ann ostatnio jak szłam do lekarza do zjadłam batonik moze teraz zjem wcześniej

10 lata 11 miesiąc temu #879396 przez monique1983
Julka - ja pierścionek zdjęłam i dobrze bo zdjęcia ładnie wyszły podczas nakładania obrączek, albo jak radzą dziewczyny załóż na drugą rękę, normalnie noszę na jednym palcu, a telefon miałam w torebce tylko wyciszony :)

Meli - ja też mam dzisiaj 10 d.c. i też od dzisiaj zaczynam testowanie, ale ja i tak w poniedziałek będę miała podany pregnyl na pękniecie pęcherzyka.

zoi - gratuluję dziewczynki :)

Ulka - oszczędzaj się i czekamy na kolejną wizytę :)

10 lata 11 miesiąc temu #879400 przez meli1990
ja właśnie tak o 18 chyba bede testować. Mam nadzieję że mi się uda to robić w miarę o tej samej porze. Jeszcze o 16 mam dentystę a już bym go miała z głowy jakby mi wizyty 3 razy nie przełożyli. A ja daje nam czas na zaciążenie do sierpnia jak się nie uda to poproszę o jakieś badania lekarza. Oby się udało. Miłego dnia

10 lata 11 miesiąc temu #879405 przez aggi
Asiaa mam to samo, wczoraj zawalało forum cały dzień to nie wiedziałam co ze sobą zrobić :D :P

gwiazdka zaczynasz szaleć z ciuszkami :)

meli ja na forumie się zarzekałam że w grudniu idę do gina jak @ się skończy. I co? Wcale żadna wredota nie przyszła, chyba się wystraszyła :P

10 lata 11 miesiąc temu #879419 przez meli1990
oby tak było. a na początku czerwca minie pół roku odkąd się staramy. niby lekarz mówił że wszystko w porządku i nie powinno być problemu z zajściem w ciąże a tu nic. mam nawet lekką nadżerkę i przed pierwszą ciążą też ją miałam a wtedy udało się odrazu. więc nie wiem co jest grane. oby to było tylko wynikiem że bardzo chce być w ciąży a nie jakieś inne rzeczy. Miłego popołudnia

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka