BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #878928 przez ferritka
bry:))

zaczne od tego, że w sumie to mi sie wydaje tak przy głębszym zgłebieniu tegoż fota że to głowa i rączki są..Kręgiel się upiera że to gwizdek. No sama nie wiem, bo jak mnie znacie to ja nigdy nic z tych fot wyczytać nie umiałam więc no.... i wychodziłoby że te kształtne okragłe cos to pośladki i..jak taka zacna dooopa jak u J.Loo albo Kim Kardaszian bez poprawek
no ale Dr powiedział że na 60 % to mu wierze, a czas pokaże że Kuba jednak nie bedzie Kajakiem

eeej, która mi w nocy bałagam zrobiła i wypiła całe mleko??
no bo wstałam w dobrym humorze, a tu taki koszmar potem się na mnie Kręgiel krzywo spojrzał, choć on twierdzi ,że normalnie ale ja wiem swoje krzywo spojrzał i tyle...no i poranek spędziłam na wypłakanych oczach i myslałam, że mi do końca świata nie przejdzie ..na szczęście przeszło, kupiłam mleko
a i pączki były 4szt za 1,39 -też mi lepiej sie zrobiło, kupiłam ale nie mam na nie póki co ochoty

Chudzinkaaaaa :**

Julka, a ja słyszałam że w sobote ma być hyc taki, że się ciastka topić bedą na stole a lód w drinkach bedzie się też roztapiał na potęgę :blink: a tak serio to ja Ci zamówiłam pogodę, więc spokojnie...słonko za kawałek torta dla kręgielka i barszcz z krokietem dla mnie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Porto ;* będzie dobrze, choć rozumiem że chodzisz po ścianach ;*****

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #878950 przez aggi
Huhu ciasto marchewkowo piernikowe w piekarniku paaaachnie na cały dom :blush: :blush: :blush: bo ja Wam nie mówiłam że mój emek ma dziś urodziny? :silly:

julka zdrowiej! nie możesz przecież z czerwonym nosem pójść na własny ślub :kiss:

Asiaa jakoś to ogarniesz :kiss: my z kasą też różnie i póki co dzieć teraz najważniejszy, choć nie ukrywam że chcemy kupić łóżko właśnie duże.. żeby chociaż w ostatnie miesiące ciąży dobrze pospać bo to co mamy pozostawia wiele do życzenia :dry: no ale wszędzie kasa potrzebna... jeszcze teraz nam wypadnie komunia i chrzciny to znów wydatek.. i tak się te remonty i ulepszenia odkłada na kiedyś i kiedyś..

ferri mi też się wydaje że to drugie foto to głowa i rączki i nosek wystający :blink: 4szt za 1,39 ! :ohmy: interes życia kobieto zrobiłaś :D

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #878958 przez gwiazdka2014
hej

ale miałam dziś fajny dzień, byłam u koleżanki która tak samo jest w ciąży, nawet tego samego dnia zrobiła dzidzie ha ha i ma dziewczynkę :P

Później moja koleżanki przyszły wiec superr :)

Dziewczyny tłumacze wam że u mnie nie ma super usg i dziecko nie chce się ułożyć do skanu wiec nie widać czy to dziewczynka czy chłopak. Najważniejsze że będę mamą :)
Będzie Gabrysia śliczna mała Księżniczka :)

olx.pl/oferta/sprzedam-buty-zary-model-1...e-CID87-ID5QeIr.html

10 lata 11 miesiąc temu #878966 przez ann-sunshine
Julka ślicznie i ta kokardka na brzuszku, aż się wzruszyłam :-)

pędzę do żłobka

10 lata 11 miesiąc temu #878969 przez bujanka
Julka prześliczna sukienka, taka skromna, a zarazem te koronki nadają jej elegancji :woohoo: Kokardka i ten tył świetny, no i brzuszek pięknie się prezentuje :lol: Duże będziesz mieć wesele?

10 lata 11 miesiąc temu #878974 przez aggi
gwiazdka fajnie spędziłaś dzień :)

julka elegancka kiecucha :cheer: super wyglądasz !

10 lata 11 miesiąc temu #878977 przez Ada2424
Julka piękna sukienka :) i Ty w niej też bardzo ładnie wyglądasz :)

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #878986 przez issska1986
Hej dziewczyny :)

Julka swietna kieca, super w niej wyglądasz i pasuje do Cb :lol:

Gratulacje dla nowozaciążnych :)

Chudzinka piękne widoki, skojarzyło mi się z... "Seksem w wielkim mieście "

Agni super brzusio :)

Ferr gratuluje Kubusia, na pewno nie zmieni sie w Kaję :)

My całymi dniami z Marcelką na spacerkach więc brak czasu na forum, aczkowilek staram się w miarę co jakiś czas czytać:)
ostatnio pierwszy raz małą zostawiliśmy na dłuzej z moją mamą bo wesele mieliśmy i zdała egzamin :lol:
mamy jeszcze jedno wesele w sierpniu więc git :) A od nastepnego tyg będę chodzić na TBC bo jakoś nie mogę się zabrać za Ewkę ;)

Buziaki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #878993 przez majka1987gnoWlkp
hej dziewczyny
nie mam czasu teraz nadrabiać:/
napisze tylko co u mnie.
przeprowadzka zakońćzona ale też z słabym skutkiem- od poniedziałku byłam w szpitalu bo zalałam się krwią:/
okazało się że mam nisko łożysko- jeszcze nie przodujące ale powinno by7ć dużo wyżej i to + przeciążenie z przeprowadzki spowodowało krwawienie. dziś mnie wypuścili, mam leżeć i nic nie robić, nie dzwigać nie współżyć, nie podnosić rąk do góry ogólnie kiszka
z dzieciem wsio ok- 450g i najnowsze info- dziewczynka
czekam aż przełączą mi internet bo jeszcze nie przesłali mi sygnału na nowe mieszkanie więc nie mam jak tu wejść. odezwe się jak będę mogła- 3 majcie się kobitki

[/url [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #879002 przez ann-sunshine
Majka to narozrabialas ta przeprowadzka. Lez i dbaj o was.

Iss ale spioszce dobrze na spacerze :-) rozlozyla sie na cala gondole

10 lata 11 miesiąc temu #879022 przez monique1983
Julka - super sukienka, pięknie wyglądasz :)

Iss - śliczna ta Twoja księżniczka :)

Majka - uuu to poszalałaś, odpoczywaj teraz grzecznie :ohmy:

10 lata 11 miesiąc temu #879048 przez ulka1983
witajcie :) dziś umówiłam się na wizytę do gina :)

Chudzinka dziękuję :kiss: tylko żebym za dużo nie rosła :huh: wczoraj o Tobie myślałam :) mąż już Cię odwiedził :blink: fajnie że już niedługo do nas wracasz będzie weselej :kiss: ale ładne miasto , wszystko duże a Ty malutka ( bona zdjęciu to Ty ?) :)

Agni teraz tak mówisz ale jak pół przytomna do Poli będziesz wstawać to weźmiesz ją do łóżka na pewno :P dostawka :unsure: to łóżeczka nie będzie czy to plany na przyszłość :S
mam plan :S może wezmą Cię do jakiegoś serialu i też urodzisz w 5 minut :lol: to co jakiś casting wchodzisz w to :blink:

dziewczyny z tymi łóżkami zaczęło się od 140 a już mówicie o 180 :huh: :cheer: chyba większych już nie ma :laugh: o Ann ma 2x2 :cheer: to jutro chyba będzie 3x3 :lol:

Porto trzymam kciuki za Zuzię :kiss:

Julka nawet nie żartuj że na własny ślub się pochorujecie :ohmy: leż i się wygrzewaj do soboty jeszcze trochę :kiss:

Asiaa nie Ty jedna się zastanawiasz jak to wszystko ogarnąć :laugh: wszystko drożeje a wypłatka w miejscu :dry:

Ada to staranka się zaczynają :) może na luty się załapiesz :blink: już nie mogę się doczekać zdjęć Twoich luksusów :lol: wytrwałości życzę w dalszym remoncie :kiss:

Fer co to za humorek :S nie jesteś sama ja też na zdjęciach usg nic nie widzę jakaś ślepota mnie ogarnia i nawet dodatkowe oczy nic nie pomagają dopiero jak ktoś paluchem pokaże to coś uwidzę :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #879064 przez ulka1983
sory że dwa posty ale tak wyszło :P

łał :cheer: co to za laska po forum się kręci :unsure: ekstra sukienka po prostu bomba jestem pod wrażeniem :cheer: :ohmy: wyglądasz prześlicznie :kiss: :)

Aggi wszystkiego naj dla męża :kiss:

Gwiazdka z pochwaliłaś się że jesteś w ciąży :unsure:

Majka gratuluję dziewczynki :kiss: ale dałaś czadu z tą przeprowadzką :angry: leż spokojnie bo jak nie to przyjadę i sama Cię położę bo mam niedaleko ;)

Iss Marcelinka to już duża panna i jaka słodka :) dobrze że mamusia się spisała to będzie mogła częściej z małą zostawać ;)

10 lata 11 miesiąc temu #879081 przez Pinezka
Majka - odpoczywaj :kiss:

Julka - sliczna sukienka, prosta, a zarazem bardzo elegancka :side:

Chudzinka - jakie swiatowe zdjecie :woohoo:

Ja dzis taka zmeczona jestem, ze az mam ochote plakac, nie wiem, co sie ze mna dzieje. Nawet apetyt mi znikl :dry: Ide teraz pod prysznic, potem ulubiony serial i spac przytulona do meza :side: i moze sie zregeneruje.

10 lata 11 miesiąc temu #879138 przez ulka1983
hej :cheer: :cheer: :cheer: ani jednego postu przez cały dzień :ohmy: to niemożliwe chyba forum się zacięło :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka