BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #878621 przez Ada2424
Agni jasne że robiłam przed remontem co by później cieszyć się z efektów naszej pracy :) a Twojego brzucha mogę ponosić kwilke i zobaczyc jak to jest ;)

Aggi o to u Was też by był świetny prezent, ale co jak co to i tak na rocznice Wam wyjdzie bo jak termin porodu masz początkiem sierpnia a Wasza rocznica ślubu jest końcem lipca to i tak można uznac za prezent rocznicowy :)

Asiaa to tak jakbym widziała swoją kuchnie ;) u nas też nie jest zbyt duża i też na meble zostaje nam tylko jedna ściana bo na drugiej są dwa okna i tak samo kawałek jednego zakryje lodówka ;)

Ann Ty jesteś silna kobieta dasz rade ze wszystkim, spokojnie :)

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #878676 przez Asia K
/Ann - pewnie ze dasz rade :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #878681 przez ewelinda83
:)

@ sobie poszla i odrazu przystapilismy z mezem do intensywnych staran :silly:

dziewczyny pochwalcie sie remontami, ja tez jestem w trakcie wykanczania mieszkania i nadal szukam pomyslow :)
w kuchni tez mam wielkie okno, ktore mi zabralo szafki, do tego drzwi balkonowe ... wiec zrobilismy dobudowke drugiej sciany i mam szafeczki :lol: szukam pomyslu co dac nad blat ? Moze wy cos doradzicie ?

Ann das rade, rob ten kurs, w siebie zawsze warto imwestowac :)

Gosia odpocznij, nabierz nowych sil i wracaj :) wiem ze sie latwo mowi, ale trzeba myslec pozytywnie :)

10 lata 7 miesiąc temu #878693 przez moofka
ja się pytam gdzie jest ferri?! chcę już zobaczyć piękne foto :kiss:

a resztę doczytam później :)

10 lata 7 miesiąc temu #878702 przez monique1983
Ferri - no właśnie, żadnej relacji i fotek po wizycie :unsure:

Ula - Ty w tym cyklu co zaszłaś brałaś dupka czy już nie?

10 lata 7 miesiąc temu #878710 przez Ada2424
Ferri no właśnie gdzie jesteś :unsure: czekamy na wieści :)

Julka chyba Cię ściągłam myślami na forum bo właśnie tyle co miałam pisać jak z sukienką i czy stres już odczuwasz, poka kiecke :) ja Ci powiem że na 3 miesiące przed ślubem już mi się zaczęły śnić koszmary ślubne a dzień przed ślubem wieczorem się z nerwów popłakałam i w dzień ślubu miałam taki stres że musiałam tabletki uspokajające brać, ale po wyjściu z kościoła pełen luz już był :)

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #878718 przez gwiazdka2014
Julia no wez mnie nie denerwuj... ma być Antek :P

10 lata 7 miesiąc temu #878719 przez ewelinda83
Julka te koszmary to normalka, za duzo stresow na raz :dry: ale nie martw sie zaraz po przysiedze sie wyluzujesz, a po slubie bedziesz sie smiala czym ty sie stresowalas :silly:
no ale to normalne ... :huh:

10 lata 7 miesiąc temu #878729 przez gwiazdka2014
Julia ja ci dam Balbina jak już to Gabrysia :) Weź mi tu nie kracz :P Rozumiemy że jesteś w domu cykasz fotkę w sukience i tam tu wrzucasz?

O żelki nie bo to ma dużo kalorii :P żeby ten twój Wojtuś nie okazał się Kamilka :P

10 lata 7 miesiąc temu #878731 przez ann-sunshine
Julka po pierwsze to ty gruba nie jestes tylko brzuchata, a to roznica. Jak stresy cie dopadaja to normalne i znaczy ze ci zalezy. W sobote, no moze w niedziele po poprawinach wszystkie stresy mina.

Eeee w takie cuda jak najzaradniejsza mamuska to nie uwierze, ale i tak dzieki za wiare i wsparcie.

A wiecie ze martuska karmi na niby moj brzuszek i soczek daje i mleczko :woohoo:

Gwiazdka ty sie tak na chopaka nie nastawiaj bo jak sie okaze inaczej to bedziesz zawiedziona.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #878732 przez meli1990
ulka zobaczymy co to będzie. może się uda na dziewczynkę. ciekawe jak zareaguje Dominik na rodzeństwo, jak sie już urodzi :)

mama była dzisiaj u gina i kazałam żeby mnie zapisała i mam termin na początku sierpnia. więc jak do tej pory się nie uda zajść to powiem lekarzowi żeby zrobił mi jakieś badania, a jak się uda to będę miała jedną wizytę już zaklepana :)

Agni śliczny brzusio

10 lata 7 miesiąc temu #878734 przez ann-sunshine
Meli ale masz terminy odlegle, przeciez to za 3 miesiace dopiero

10 lata 7 miesiąc temu #878737 przez meli1990
bo to czas w którym dużo osób się zapisuje. ale jakbym potrzebowała wcześniej to wystarczy ze pójdę do niego, powiem o co chodzi i mnie przyjmnie. więc nie jest tak źle. a nie chce znowu zmieniać lekarza bo już zmieniałam raz bo w poprzedniej ciąży nie byłam zadowolona

10 lata 7 miesiąc temu #878753 przez ferritka
aloszka B)

a dajcie spokój schodziłam pół swiata nie będzie kiecki na komunie, w gaciach pocisne ooo B)

a teraz najlepsze:
serducho bije, zastaweczka smiga tam i z powrotem, mózg na miejscu, flaczki w brzuszku, krewka sobie przepływa pieknie, dwie nogi i stopy są ,dwie ręce i dłonie są, nosek jest, wszystkie parametry są cacy piękne, wzrostu mamy 6,77centa ....
i tak Dr Cud gmerał po brzuszku ale kręgiel paczył paczył i tylko narzekał, że tylko plame widzi, no to mu na 4d przełączył pokręcił pokręcił i Kręgiel dalej no że lepiej ale dalej nie widzi...no i mnie na fotela przerzucili i dowcipnie gmerali i....

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:lol: :lol: :lol: :lol:
i nawet Kręgiel widział powiedział do Dr , że
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a oto w całej okazałości

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ale ma długi nos ,cnie :silly: a długi nos to :blush: :blush:

kolejna wizyta 27.05 .....co oznacza, że znowu nie jadę nad morze z Kręglem, nie nawdycham się tego jodu w tym roku chyba :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #878758 przez moofka
ale kuwa wlazłam że akurat na ferruniowego posta świeżego trafiłam :lol:

ferri cudne fotki :kiss: bardzo się cieszę, że wsio ok :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka