BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #878430 przez aggi
Ann Domiśśś ma Radka :) tyle pamiętam ale co i jak dokładnie to niech same Ci napiszą z Nati albo niech uzupełnią :) A co do straszenia no fakt fakt ale kurcze.. dopiero co testa przecież robiłam a Wy mi o jakichś porodach :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #878438 przez Agnilla
a która to chce na gołą dostać?? :ohmy: same se siedźcie na przodzie, ja idę na koniec kolejki i tyle, nie rodzę phi :P
właśnie Ann, powinnam zacząć cwiczyc co nam babka ze szkoly rodzenia dala, moze dzis rusze, choc odkad wrocilam z zakupow, m.in. lumpkowych :P to spalam i teraz leze i ledwo sie ruszam :P dopiero mloda sie obudzila, tak ją wybujałam :P
która to ma rodzić w styczniu?? i cioci Agi prezent na 4.01 zrobi? :)
Gwiazdka olej baby, znam takie co jarały w ciazy, przez łeb bym taka trzepnela i to ostro, ale niektorym nie przegadasz, wiec wcale nie dyskutuj bo tylko sobie nerwów dolozysz, wazne, ze z Toba wszystko ok

10 lata 7 miesiąc temu #878443 przez ferritka
aaaa ogłaszam wszem i wobec, że Dr Cu7d dzwonił i mnie przełożył z 9:00 rano na 14:30 :dry:
sobie myślę, że ja to u niego jeszcze na czas chyba nie byłam, zawsze mnie przesunie ;/ powinnam być bardziej asertywna :cheer: :cheer:

Agni zamień się, ja biorę Twój termin a Ty mój :S bo ja bym kciała już :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #878445 przez aggi
Agni pochwal się zakupami :cheer: :cheer:

ferri oj tam przeżyjesz te kilka h i już :S

10 lata 7 miesiąc temu #878451 przez monique1983
Bujanka - przepraszam Cię, myślałam, że Ty się łapiesz jeszcze na grudzień :kiss:

Ferri - to czekamy na nowe wieści :)

Julka - wrzuć jutro zdjęcie kiecki :)

Ann - nie zapominaj o mnie ;) śliczna Martulka :)

10 lata 7 miesiąc temu #878456 przez gwiazdka2014
Hejka

Ann ja też będę chodzić ale musze jeszcze kilka tygodni poczekać. Mam nadzieje ze te cwiczenia o ktorych mówisz pomogą i mi :)

Julia właśnie chcemy zdjęcie sukienki :)

Rozmowa się rozkręciła bo ona też musiała zapytać lekarza czy ją przyjmie bez rejestracja i jakoś tak się rozmowa ułożyła.

Ferr ja też wole mieć wizyty na rano, jak mam po południ tak mi się zawsze dłuży. Wieczność... czekamy na fotki Kręgla Juniora :P

10 lata 7 miesiąc temu #878469 przez ann-sunshine
Monique wiedzialam ze jeszcze kogos mi w zestawieniu brakuje tylko nie pamietalam kogo

10 lata 7 miesiąc temu #878473 przez Agnilla
aggi wrzuce pewnie fotki na lipcowki ;) choc nie wiem o ktorejbo sie zatyralam, leze i kwicze, zrobilam hot dogi na obiad i pojechalam z mezem do sklepu i teraz znowu leze, zakupy przedpoludniowe daly mi w kosc fuck :angry: a zrobilabym dzis cos nie cos jeszcze :huh:
Porto, a Ty tak spuchlas od wody? ile ostatecznie mialas na plusie? wracasz powoli do swojej wagi? pociesz mnie plis :)

10 lata 7 miesiąc temu #878481 przez ulka1983
Asia dzięki :kiss: mała dokucza czy grzeczna dziewczynka :S

Agni działaliśmy we trójkę ja mąż i zaczarowany wiesiek ;) a może męża bratowej żal du..ę ściska że ładnie wyglądasz i ciąża Ci służy ;) :lol: dobrze że nos a nie dupsko :lol:

Porto dzięki :kiss: próbowałaś jakiś kropli na kolki dla Zuzi :dry:

Feer długo doktorek bez dowodu Was trzymał :) tylko uważajcie z kręglem na groszka co by mu mebelków nie poprzestawiać ;) :lol:

Moni jeszcze się wstrzymam może jakaś bardziej wyrywna ode mnie będzie :lol:

Bujanka a Ty kiedy możesz mieć termin porodu wiesz już coś :unsure: byłaś już u
gina :lol: o już widzę 02.01 .2015 ryzykowna data może być różnie ale moja nie lepsza bo ok 9 stycznia :silly: ale będę nogi zaciskać jak się tylko da bo w 2014 nie chcę rodzić B)
tak mówię jak bym miała na to jakiś w ogóle wpływ :huh:

Ann dziękuję :kiss: Martusia fajnie wygląda przy tym Mikołaju :lol: fajnie że trochę porządku w meldunku zrobiłaś bo dziewczyny zapominają :kiss:

Ada nastawienie masz dobre ale luty to dobry termin w razie czego ;)

Gwiazdka nie idę na betę :S jak już wy potwierdziłyście dwie krechy to beta nie potrzebna :lol: :kiss: super że wszystko ok trzymaj tak do końca :kiss:

Meli może owu się pośpieszy :) czyżbyś kombinowała na dziewczynkę :blink:

Julka trzeba się czasem pokłócić żeby się później ładnie pogodzić ;) obyło się bez poprawek sukienki :S ja też muszę magnez zacząć brać bo jak sobie przypomnę te skurcze nóg w ciąży to masakra :silly: jakiś polecacie :unsure:

Aggi :kiss: spisał się chociaż teraz ma cykora co będzie :P

10 lata 7 miesiąc temu #878498 przez meli1990
ulka1983 tak poluje na dziewczynkę teraz ale nie wiem jak to będzie :) mam nadzieję ze wogole się uda.

miałam brać tego wieśka ale jakoś mi nie wyszło bo go zapomniałam wsiąść do teściowej i zacznę od następnego cyklu jak się dalej nie uda

10 lata 7 miesiąc temu #878509 przez ulka1983
Agni 04.01. jest ok postaramy się z Bujanką i zrobimy Ci prezent :blink: a na końcu kolejki to jestem ja :P
Aggi a Ty chyba jesteś z końcówki grudnia :S to może będzie prezent dla Ciebie :blink:

Kaś coś dawno u nas nie było :S

Bujanka a kiedy Ty miałaś ostatnią @

pamiętacie które dziewczyny były tutaj przede mną ale jeszcze nie zafasolkowały B) mam 2 typy ale nie na 100 % na pewno Gosia i Asiaa chyba :S

Meli jak na dziewczynkę to jedz dużo produktów mlecznych i starania maksymalnie do
malin ;) ja działałam odwrotnie a czy to działa dowiemy się za parę miesięcy :lol: ale ja nie mam takiego ciśnienia jak mąż więc biorę co mi w kolejce przypadnie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 7 miesiąc temu #878519 przez Agnilla
noo to Ula, zamianka ok? ;)
ale bede miala prezent na 30tke o matulu ;)
Gosia nasza to silna babka, choc kazdego czasem cos moze zlamac. ja wiem, ze ona wroci do nas niebawem i to nie sama! nie ma innej opcji!! i nie tylko ona, bo kilka tu takich jest co poddac sie nie moga, bo na jeza je Ferri skutecznie z gołym tyłkiem wysadzi
meli ja nie znam przepisow na dziewczynke, procz tego ze w owulacje chlopak a przed owulacja dziewczynka, czy sie sprawdza...nie wiem :)
dobrej nocy laski :kiss: powoli czas do lozka

10 lata 7 miesiąc temu #878521 przez ulka1983
Agni jesteś pewna :cheer: bo teraz narzekasz że kg przybywa a jeszcze dodatkowe
8 miesięcy i kg :lol: ale nie ma sprawy jak chcesz ja rodzę w lipcu ( a rodziłam już w lipcu 2 razy to może być )a Ty bierzesz moje dodatkowe kg :lol:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #878523 przez Ada2424
Monique widzę, że Wam dziś 7 miesięcy po ślubie mija, gratulacje :) u nas za 3 tygodnie 9 minie :side: i jeszcze trochę a będziemy świętować pierwszą rocznice :side: czyli brałaś ślub niedługo po mnie :blink:

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #878531 przez monique1983
Ada - dzięki, faktycznie :) przydałby się na tą rocznicę fajny prezent w postaci fasolki nie? :silly: tzn. ja bym wolała nie czekać na rocznicę ;)

Ula -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka