- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia Sz pewnie że pamiętamy ale może byś się częściej przypominała Tomuś śliczny
gosia no goldusiom jarzynek żałujesz zaciskam kciuki za sobotni poranek
gwiazdka powiedziałaś i masz z głowy i czyste sumienie ważne, że Ty się cieszysz z brzuszka a my razem z Tobą a imię tak jak dziewczyny mówią - Wasz wybór i nikogo nie słuchaj! jakby się tak wszystkimi przejmować to połowa dzieci latałaby bezimienna
Ann jakieś wyjazdowe foto brzuszkowe dla nas może masz?
my wczoraj pojechaliśmy z Zośką na działkę nad jezioro nie zostawaliśmy na noc a i tak pakowania było że hej.... i stresa miałam żeby zabrać wszystko co trzeba ale najważniejsze to cycki a ich trudno zapomnieć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Nie wiem co mam robić do dzisiaj mam te leki, zostanie tylko jedna tabletka na sobotę. Czy można ten lek tak po prostu przerwać, plamienia już prawie nie ma (trochę przybrudzona wkładka), ale brzuch od czasu do czasu kłuje. (ta lekarka mówiła, że to pewnie implantacja i że nie wiadomo ile to potrwa, ale czemu tak mało przepisała tych leków na podtrzymanie? Dodam, że mam zespół antyfosfolipidowy, biorę clexane. Doradźcie mi coś, już 40 raz próbuje się dodzwonić na izbę i nic
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
jestem ale może skontaktuj się z lekarzem rodzinnym może on by Ci receptę wypisał
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Bujanka dupka ani lutriny nie powinno sie tak po prostu przerywac... jedz na ip I po prostu popros o recepte.... ja lutke biore caly czas 2x2dziennie jak mi kazal zmniejszyc dawke to dostalam plamienia. Wiec no nie ryzykuj I podjedz po recepte
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
A jak tam u was
Ewelinda co do wyboru psiaka polecam mopsa (z tych trzech) jest najmniejszy i też słodki kupuj ale z dobrej hodowli bo teraz cyrki odchodza z tymi psiakami.
Pozdrawiammmm wszystkie kobitki, buziaki
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Chyba Gosia mnie ściągała myślami, więc jestem Goś
Nie wiem co tam u Was wszystkich się działo, bo Was ogarnąć, to by trzeba było cały czas siedzieć na forum, a mój Zuzik mi nie daje
Gratulacje dla świeżo upieczonych mamuś w końcu możecie się cieszyć się maluszkami
My z dziewczynami z marcówek przeniosłyśmy się na fb, bo ciężko było nam pisać z telefonów na forum. Poza tym nie mogłyśmy się logować i pisać postów, bo cały czas wywalało.
to tak napiszę pokrótce co u mnie. Z Zuzią nie ma lekko Na wszystko najlepsza jest mama i jej cysie. Nie daje mi nic zrobić jak nie śpi. Najlepiej z nią leżeć i się przytulać. Takiego mam wielkiego pieszczocha ale przez to jest taka kochana. Pieszczoszymy się razem całymi dniami, a ja podpieram się ze zmęczenia nosem. Ale jest wspaniała rano wita mnie pięknymi uśmiechami dalej staram się karmić piersią, dziś ani razu nie dostała mleka z butelki i jestem z niej dumna i z moich "piersiątek" też.
Przepraszam, że tak rzadko u Was jestem i że napisałam tylko co u mnie.
Zuzia pozdrawia wszystkie forumowe ciocie
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Domiś gratuluje
cześć dziewczyny. ja miałam pytać jak brać wiesiołka ale juz znalazłam odpowiedź. wczoraj byłam chwile u szwagierki i była u niej sąsiadka z dwu miesięczną córeczką i jak ja widziałam to aż mi się płakać chciało że znowu się nie udało. a tak bym chciała mieć teraz córeczkę. I pewnie w tym miesiącu tez będziemy próbować a może owulacja będzie wcześniej niż teraz. Oby to bym nie musiała przesuwać starań na czerwiec. i muszę się zapisać znowu do gina może zrobi mi jakieś badania.
A co do starać w Bieszczadach to nie bardzo Pokój razem z moimi rodzicami i bratem a w dodatku będziemy spać z synkiem. Miłej nocy i weekendu
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Porto fajnie że wpadłaś słodziutka Zuzia zastanawiałam się ostatnio czy mała ma kolki ale chyba jest lepiej teraz pójdzie z górki ja też Natalkę dokarmiałam butelką a po pewnym czasie już nie była potrzebna i radziłyśmy tak sobie rok i 8 miesięcy bo potem mnie cwaniara zaczęła gryźć i zrezygnowałam my też jesteśmy z Ciebie dumne że się nie poddałaś
Gosia jak sytuacja wygląda u Ciebie
Gwiazdka cieszę się że jestem w domu w ciepłym łóżeczku bo na dworze to tak zimno że masakra
Bujanka i co poradziłaś jakoś sobie
Meli ja ostatnio byłam u znajomych i nawet pobawiłam troszkę małego 5 miesięcznego
Piotrusia (zasnął mi na rękach ) ale myślałam o tym że niedługo też będę takiego mieć zobaczysz uda się
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Porto dzielnie sobie radzisz, Zuzia coreczka mamusi poki co
Moof foto dam jak na spokojnie zasiade do komputera.
Bujanka udalo sie z recepta?
Nie zazdroszcze majowkowiczom pogody, my mielismy cudne lato, a teraz po powrocie szczekamy zebami brrr
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
brzuch na @ boli mnie już trzeci dzień mogłaby już przyjść zanim się wykończę wszystko chyba się po dupku w końcu uregulowało bo nie mam plamień w tym miesiącu
Gosia czekam