BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #877235 przez Pinezka
Rany, jeden dzien mnie nie bylo i tyle stron do nadrabiania :side:

Asia K - sliczna malutka :lol:

Bujanka - gratulacje :lol: Za Porto weszla Emma, za Asie ty, no to teraz tylko patrzec, kto za Domisss i Nati wskoczy. Podoba mi sie to stwierdzenie o zdrapce (nie pamietam, ktora to napisala) - trzeba grac, zeby wygrac :blink: i tego sie trzymajmy.

Ulka - staramy sie od pazdziernika-listopada, pol roku juz minelo. U gina planuje sklamac z premedytacja, ze juz prawie rok i nic, nie chce, zeby kazal dalej probowac zanim badania zleci. Nie mam juz 25 lat :P

Ja dzis padam na nos. Wyczerpujacy dzien w pracy, po pracy gonienie z miejsca na miejsce i dopiero od kwadransa w domu jestem. Na szczescie zaklepalam sobie dlugi weekend w pracy, to odpoczne.

Agnilla - poprosze o instrukcje co do zakupu twoich bransoletek :side: Co, jak, kiedy i ile :lol:

Meli - jak 25 miu to moze lepiej 10 miu kup i powtorz? Ktory to juz dzien dpo?

Wszystkie brzuchatki patyczaki jestescie :cheer:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #877240 przez monique1983
Asia - śliczna ta Twoja Asieńka :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #877263 przez Ada2424
Asia K cudowna ta Twoja Asieńka :kiss: :)

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #877273 przez Agnilla
ale cudo :kiss: postaram sie odezwac jutro, bo dzis padam
kuwa trafilismy na koniec porodu akurat i mi sie odechcialo rodzic :P

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #877274 przez gosia28
Asieńka śliczna dziewczynka. Asia gratki jeszcze raz :kiss: :kiss: :kiss:

a i z Zosi dżeweczynka dżeczna śliczna :side:

ferri Twoja droga już jest naprostowana, nie bojaj ja wiem, że będzie tylko git :kiss:
a i brzuszek już taki krągielkowaty ;)

Pinezka na wizycie ze startu wal, że rok jak nic się staracie bo inaczej faktycznie gin może Cię zbyć, że za krótkie starania.

Ada super Twój pieś :)

Agni brzuszek jak z czasopisma, zazdraszczam :)

coś Porto zamilkła, dawno jej nie było :unsure:

betka fajnie, że randka się udała ;)

a ja dziś się na działce wyżyłam, caaaaaaaaaaaaały dzień na grządkach i w ogrodzie, padam.
kupiłam testa to teraz ciekawe czy wbiję B) tylko kiedy nasikać? 3 maj będzie ok.?

Agni ej, koniec jest najlepszy bo to moment tulenia bobasa :silly:

buziaczki

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #877278 przez ulka1983
hej :)

Betka to u mnie w ciąży duża du..a i wielki brzuch :silly: mówisz że trzeba zrzucić parę kg :S a ja mam jakoś gdzieś :P praca dzieci budowa mało czasu na wszystko ale jest
ok :lol:

Bujanka no i dobrze że tak szybko :) przynajmniej nie wariujesz i nie stresujesz się że znów nie wyszło :side: teraz będziesz myśleć co będzie chłopiec czy dziewczynka :S

Feer przytulam :kiss: :kiss: :kiss: a może Ci mojego chłopa podesłać bo jutro ma
urlop ;) jak nic nie czujesz to dobrze to nic złego się nie dzieje a na ruchy za
wcześnie :) ale brzuszek masz ładniutki zaczyna się piłeczka robić :)

Moof ja mam tak samo jak pomyślę o ciąży to zaraz wszędzie brzuszki widzę :lol: uwielbiam Twoją Zosię :kiss:

Asiaa nie martw się :kiss: u mnie tempka spada to znaczy że @ nadchodzi :( ale następny cykl jest nasz :blink:

Asia no pewnie że pamiętamy i właśnie na to foto czekałyśmy :lol: cudna Asieńka :kiss:

Pinezka my też tak od listopad- grudzień ale gince powiedziałam że wcześniej i teraz ok roku by było jak odstawiłam tabletki anty muszę się do niej wybrać B)

Agni właśnie lenisz się ostatnio i bransoletek nowych nie pokazujesz :P

Gosia 3 będzie w sam raz :blink:

10 lata 7 miesiąc temu #877280 przez Ada2424
Dziewczyny mam pytanko jak odstawiłyście tabletki anty to normalnie się czułyście :unsure: czy gorsze samopoczucie :unsure: pytam bo gin mi mówił że moze organizm na początku warjować i mogę gorzej się czuć dlatego chce zapytac jak bylo u Was :)

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #877301 przez aggi
Dzień dobry :blush: Nie spałam dziś zbyt dobrze - na boku źle, na plecach jeszcze gorzej :dry: junior też niezbyt dał mi pospać bo jak już mi było wygodnie to jemu chyba nie bardzo i się przeciąąąągał aż dziwne uczucie było :S Jadę zaraz do miasta do babci jej potowarzyszyć dziś - oby pogoda dopisała :side:

gwiazdka rzeczywiście fajnie się brzuszek u Ciebie już zarysował - trudno nie zgadnąć żeś w ciąży :)

Asia K ! Myśmy na Ciebie dniami i nocami czekały kobieto :woohoo: :kiss: cudowna cudowna IDEALNA Asieńka malutka :blush: :blush: :blush: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Pinezka ja pisałam o zdrapkach :P no bo jak mała byłam to ciągle zdrapki kupowałam dopóki 1zł chociaż nie wygrałam :D niby trzeba nauczyć się przegrywać, ale hola hola wygrywanie mamy w krwi :woohoo: !

Agni toś przygodę miała :silly:

Miłego dnia kobity :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #877305 przez gosia28
dzień dobry.

Ada ja tabsów nigdy nie brałam więc nie pomogę :dry:

aggi to żebyś babci towarzyszyła i nie przepracowała się. Okna babcia ma już umyte :silly:

Ula coś nie za szybko spadła Ci ta tempka? Jak dziś?

Asiaa uszy do góry, no przecież kiedyś w końcu i dla nas będzie świecić słońce :kiss:

miłego dnia

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #877308 przez Agnilla
Dzien dobry :)
wyspana, czas zabrac sie do roboty, bo i tak co chwile bedzie przerwa ;) a, ze dzis juz wyjezdzamy to chce ogarnac mieszkanie, siebie i sie spakowac :)
Asia, ta Twoja Asieńka taka śliczna, jak malowana :) A Zosia do niej to już duża panna, będzie pilnować wszystkich bo to nasza pierwsza forumowa dziewucha przecież, to ma przywileje ;)
Gosia, matulu, jak ja nienawidzę robić w ogrodzie :P zawsze mówiłam mamie, że dom mogę jej wylizac, ale do ogrodu to mnie na grilla jedynie zaciągnie ;)
Ferri, jeśli chcesz to ja do Ciebie mogę podjechac, ale bedziesz musiala mnie rozpieszczac a i kwasnych cuksów nie odpuszczę ;)
Dziewczynki, co do bransoletek, jeśli któraś jest zainteresowana to proszę napisać do mnie na prov/fb bo po majowce robię zamowienie, teraz wszystko stoi i niekoniecznie jest to zależne ode mnie :/
Ada, szczerze...kurde nie pamietam jak to bylo. ja tabsy bralam prawie 5 lat, odstawilam w maju 2012, moze mialam jakies zawroty, ale szczerze nic konkretnego nie pamietam, wiec chyba bylo ok. pamietam tylko swoj pierwszy okres po odstawieniu bo myslalam, ze zejde z tego swiata :huh:
laski, dla Was to juz, teraz slonce swieci!! u mnie wczoraj bylo 20 st. i ja jak wezme wdech to wysyłam wszystko do Was z pozytywnymi fluidami! :) Pola sciska kciuki, tzn za chwile bedzie bo teraz to chyba czkawke ma :) :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #877320 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 7 miesiąc temu #877340 przez bujanka
Asia aż się wzruszyłam :) śliczna ta Twoja kruszynka, ale naprawdę Asieńka po mamie? Bo jestem nowa i chyba mnie coś ominęło :laugh: Gratulacje!!!! :side:

10 lata 7 miesiąc temu #877342 przez mesy
Asia mała pikna :kiss: :kiss: :kiss: i dobrze , że ci cesarkę zrobili przynajmniej się nie męczyłaś ;) ;)

gwiazdka no brzuch już widoczny ciążowy u cb ;)

10 lata 7 miesiąc temu #877357 przez Agnilla
mesy zwolenniczka cc :lol: ja ciągle mam dylemat, a wizyta już 9 maja i wypadałoby to ustalić
bujanka, Asia to nie Asia, więc mała może być Asia ;)
kuwa przygotowałam muffiny i...nie mam papilotek :angry: wiec czeka mnie przymusowy spacer, chyba, że któraś z Was mi podrzuci 12 szt ;)
wczoraj sobie wypiłam wapno i kurde swędzenie przeszło w 80%...czyli ufff nie muszę się myć, wystarczy wapno pić :lol:
ps. mesy, wez no mi znowu poprwa babystrology...raz mi robisz kijane a teraz to juz jest dziec i mi pokazuje 66 dni do porodu, chyba ich pogrzało :lol:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #877360 przez mesy
Agni nie do konca bo co raz częściej myśle o naturalnym i położnej ... u nas położna 500 zl kosztuje ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka