- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
Mesy stylowa masz bryke i za taka kase to faktycznie ci sie udalo okazje ustrzelic.
Bujanka gratki ogromne! Termin masz podobny jak ja mialam (1 stycznia) i tez nie wiedzialam w ktorym roku urodze.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Gosia jak najbardziej wbijaj, miałam na myśli miejscówkę za Asię. Ale nawet jak miejscówki rozdane to mam nadzieję, że będziesz czarnym koniem zawodów i wbijesz poza kolejnością...
Dziewczyny psiaczki macie nieprzeciętne
może kiedyś, jak będę miała dom to przekabacę męża bo on i zwierzęta to dwie skrajności, na razie tego nie przeskoczę
O i jak miło słyszeć, że kolejna miejscówka jest
Gratki dla nati
mesy ale Ty laska jesteś i z brzuszkiem wyglądasz cudnie i jeszcze ta karmelkowa skóra czy to tylko światło się tak odbija?
I wózeczek pierwsza klasa kolorek śliczny i jeszcze grosze za niego dałaś
Julka Ty też przesadzasz, laseczka jesteś. Ale przy Twoim wzroście ta waga to jak najbardziej oki i nie porównuj wagi z liliputami do których też należe....
Mam 160 cm i waże 54 kg w ciąży przytyłam ponad 20 i wszystko zrzuciłam bardzo szybko więc Wasze 3,5 czy 8 kg to nic.
Gwiazda Ty to z tym kg to przegięłaś? Czyli nie przytyłaś nic bo takie wahania wagi to niektórzy mają w ciągu dnia... A dzidzia już super rośnie.
O i Aggi kolejna chudzina ciężarna. Kurcze laski macie jakieś porypane kompleksy czy chcecie abyśmy połechtały Wasze ego bo jak tak to proszę bardzo.
Ada dopiero luty a na styczeń już nie wbijesz?
Agni miałaś mieć płaczliwy dzień ale Ty normalnie marudzisz pod nosem.... A brzuszek jak na 30 tydzień jest taki ślicznusi okrąglusi..zazdroszczę
No to brzuszków obiecanych się naoglądałam i aż mi się chce mojego już. A w ogòle chyba teraz panuje baby boom bo byłam w weekend w Manu w Łodzi i tam też mnóstwo brzuszków jeździło. Tak patrzałam z zazdrością i miałam ochotę wkopać mojemu, że ja jeszcze nie...ale coż odliczam tylko cykle. Trzeba się nauczyć cierpliwości w tym wieku.
A i miałam super weekend, taka prawdziwa randka we dwoje od lat, kino, kawiarenka, przytulanka i czułe słówka aż wspomnienia odżyły. Jednak te pierwsze podnietki przy pierwszych spotkaniach są nie do opisania, później jest miłość ale już inna. Brakuje tego w życiu codziennym, za dużo problemòw dnia codziennego i za mało czasu dla siebie mamy. Ach samo życie....
Dobra kończę bo poemat się zrobił
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
od @ jestem 17tc, usg 16tc znaczy to że będzie dziewczynka??
mesy ale wiesz co zawsze marzyłam o takiej karnacji, ja bladzior jestem i jeszcze mam bielactwo :/
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
laski jak już będę w ciąży ( bo przecież będę kiedyś )to zdradzicie mi co robicie że tylko Wam brzuszki rosną
Messy ale z Ciebie spryciara bardzo fajny ten wózek i do tego taniocha ja skrętnych kół nienawidzę
Asiaa trzymam kciuki żeby @ nie przyszła
Agni daj krówkę wymiękam po prostu ale śliczny brzusio i wcale nie duży
Betka to masz taki sam wieczorny rytuał jak ja dzieci do łóżka a mama do laptopa
na wykresiku tempka dziś Ci sporo skoczyła kiedy termin @
Gwiazdka a skąd Ci to przyszło do głowy po tygodniach ciąży to jeszcze nie słyszałam żeby płeć wróżyć będzie albo chłopiec albo dziewczynka chyba bardziej byście chcieli chłopca co
super wieści dzisiaj nowe brzuszki, nowe dzieci, super zgrabne przyszłe mamusie , śliczne pieski, po prostu ekstra chyba dobra passa do nas powróciła i niech już tak zostanie buziaki dla wszystkich
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Mnie coraz bardziej cycki bolą i trochę brzuch. jak za kilka dni nie dostane @ to powtórzę test
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
mesy Ty szczęściaro, kurcze też bym chciała ale ja blada jak ściana jestem...
Gwiazdka wybacz ale się uśmiałam... pierwsze słyszę aby coś takiego było to jedynie świadczy o tym, że dzidzie niedokładnie Ci zmierzył gin w granicy błędu albo dziecko wolniej się rozwija czyli w swoim tempie. Ale tydzień różnicy między USG a OM to praktycznie żadna różnica... Słyszałam opinie o tętnie płodu ale Ty jak coś wymyślisz to aż mi się humor poprawia
Ula ja nie pomogę bo mi ciąża idzie w du....pę a brzuszek mam mały...niestety
Nie Ula ten skok to po nocnej randce z mężem więc tempka zaburzona. Ten cykl jakiś dziwny, jakoś wyraźnego skoku nie zauważyłam ale może dlatego, że od tamtego tygodnia zaczęłam codziennie ćwiczyć i to wpływa na tempkę. Trzeba zrzucić kilka kilo przed ciążą cnie?
To nie rytuał a konieczność... w ciągu dnia nie batdzo mam jak bo pracuję w takim miejscu gdzie prawie nie mam zasięgu a później dzieci, ogarnąć mieszkanie, odrobić lekcje, wykąpać dzieci i uśpić Ige no i obowiązkowo z Igą przed snem obejrzeć Mini Mini
Do @ jeszcze trochę dziś 19 dc z 26-29. A w ciąży każda z nas musi być i nie ma innej opcji
Meli trzymam kciuki aby @ jednak nie przyszła a jeśli jej nie ma to dobry znak ale ból piersi i podbrzusza to objawy na dwoje babka wróżyła.... Ale trzeba wierzyć.
Buziaki i dobranoc bo jutro znowu 5.20 trzeba tyłek zwlec z łóżka
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Ula ja bardzo szybko aż sama jestem w szoku, w pierwszym cyklu nie wyszło, a w drugim (z testami owulacyjnymi) się udało pochwaliłam żołnierzyki mojego męża
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
wróciłam
Kręgielka wyprawiłam na wyprawę i teraz sama jak palec albo coś siedzę i....głupiuo wiem to zabrzmi, ale już mi do tego mojego chopa tęskno
no i która mnie przytuli ? Ulka, cho ..nie będziemy prasować , bo Ty zawsze służysz jak któraś w potrzebie
Bujanka łapaj gratki i uściski piękna mamo Grudniowa
się tu brzuszków nasypało od groma i jeszcze więcej, Agni ja już kce mieć taki jak Ty śliczna willa z apartamentami i basenem i tarasem i bufetem
wszystkie jesteście śpiczne, okrąglutkie i do schrupania, bo każdy brzuszek jest piękny
a ja standardowo łapie schizę - bo mam 6 dni do wizyty i s*am po gaciach jak małolata przed pierwszym razem, bo sobie wkręciłam że nic kompletnie nie czuje i że pewnie coś nie hallo
co do płci, to mi wszyscy mówią, że jestem spuchnięta po twarzy a to na Cinkę, no ja nie wiem, może kurcze jakaś niewyspana była ablo ki uj a tu zaraz że spuchnięta
a w ogóle to oczy może troszke bo mam alergie i nie nie biorę , bo unikam leków teraz jak ognia
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
betka jak się stara o brzusia to chyba się te brzuchatki bardziej w oczy rzucają, przynajmniej ja tak miałam
ja mam dzisiaj dobry humor bo mi dziecko ładnie pospało, obudziła się pierwsza ale grzecznie sobie międliła kocyk i nie budziła rodziców dopiero budzik nas ruszył a Zośka co rano teraz robi z siebie amisza
o tak o ją zastaję:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
tu mój brzuch www.zapytajpolozna.pl/53-przyszle-mamy/8...ki-2014/Page-68.html a bo kurde nie umiem fot z tel na kompa wrzucić i jakość jaka jest każdy widzi
hmmm powinnam wciągać brzuch do fot??