BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #876809 przez Dagnes
O kurka ale dzis fot duzo. Naogladalam sie brzusiow i jakos tak teskno za moim mi teraz. Wszystkie slicznie wygladacie.
Mesy stylowa masz bryke i za taka kase to faktycznie ci sie udalo okazje ustrzelic.
Bujanka gratki ogromne! Termin masz podobny jak ja mialam (1 stycznia) i tez nie wiedzialam w ktorym roku urodze.

Wiktoria

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #876816 przez betka81
Już po pracy, dziewczynki na prawie w łóżeczku, to mogę się wziąść za lekturę... Ale naskrobałyście :cheer:

Gosia jak najbardziej wbijaj, miałam na myśli miejscówkę za Asię. Ale nawet jak miejscówki rozdane to mam nadzieję, że będziesz czarnym koniem zawodów i wbijesz poza kolejnością... :silly:

Dziewczyny psiaczki macie nieprzeciętne
:kiss: :kiss: może kiedyś, jak będę miała dom to przekabacę męża bo on i zwierzęta to dwie skrajności, na razie tego nie przeskoczę

O i jak miło słyszeć, że kolejna miejscówka jest
Gratki dla nati

mesy ale Ty laska jesteś i z brzuszkiem wyglądasz cudnie i jeszcze ta karmelkowa skóra czy to tylko światło się tak odbija?
I wózeczek pierwsza klasa kolorek śliczny i jeszcze grosze za niego dałaś

Julka Ty też przesadzasz, laseczka jesteś. Ale przy Twoim wzroście ta waga to jak najbardziej oki i nie porównuj wagi z liliputami do których też należe....
Mam 160 cm i waże 54 kg w ciąży przytyłam ponad 20 i wszystko zrzuciłam bardzo szybko więc Wasze 3,5 czy 8 kg to nic.
Gwiazda Ty to z tym kg to przegięłaś? Czyli nie przytyłaś nic bo takie wahania wagi to niektórzy mają w ciągu dnia... A dzidzia już super rośnie.

O i Aggi kolejna chudzina ciężarna. Kurcze laski macie jakieś porypane kompleksy czy chcecie abyśmy połechtały Wasze ego bo jak tak to proszę bardzo. :silly:

Ada dopiero luty a na styczeń już nie wbijesz?

Agni miałaś mieć płaczliwy dzień ale Ty normalnie marudzisz pod nosem.... A brzuszek jak na 30 tydzień jest taki ślicznusi okrąglusi..zazdroszczę :dry:

No to brzuszków obiecanych się naoglądałam i aż mi się chce mojego już. A w ogòle chyba teraz panuje baby boom bo byłam w weekend w Manu w Łodzi i tam też mnóstwo brzuszków jeździło. Tak patrzałam z zazdrością i miałam ochotę wkopać mojemu, że ja jeszcze nie...ale coż odliczam tylko cykle. Trzeba się nauczyć cierpliwości w tym wieku.
A i miałam super weekend, taka prawdziwa randka we dwoje od lat, kino, kawiarenka, przytulanka i czułe słówka aż wspomnienia odżyły. Jednak te pierwsze podnietki przy pierwszych spotkaniach są nie do opisania, później jest miłość ale już inna. Brakuje tego w życiu codziennym, za dużo problemòw dnia codziennego i za mało czasu dla siebie mamy. Ach samo życie.... :(
Dobra kończę bo poemat się zrobił

10 lata 7 miesiąc temu #876823 przez Ada2424
betka na styczen to bym musiala zajsc w tym miesiacu a my zaczynamy starania od przyszlego miesiaca :)

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #876837 przez mesy
beatka mam taka karnacje ;)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #876838 przez gwiazdka2014
Dziewczyny mam do was pytanie

od @ jestem 17tc, usg 16tc znaczy to że będzie dziewczynka??

mesy ale wiesz co zawsze marzyłam o takiej karnacji, ja bladzior jestem i jeszcze mam bielactwo :/

10 lata 7 miesiąc temu #876860 przez ulka1983
Aggi to czekam na wygraną :S :lol: pięknie wyglądasz szczypiorze :)

laski jak już będę w ciąży ( bo przecież będę kiedyś :lol: )to zdradzicie mi co robicie że tylko Wam brzuszki rosną :cheer:

Messy ale z Ciebie spryciara :) bardzo fajny ten wózek i do tego taniocha :cheer: ja skrętnych kół nienawidzę :silly:

Asiaa trzymam kciuki żeby @ nie przyszła :kiss:

Agni daj krówkę :S wymiękam po prostu :blush: ale śliczny brzusio i wcale nie duży :)

Betka to masz taki sam wieczorny rytuał jak ja :lol: dzieci do łóżka a mama do laptopa ;)
na wykresiku tempka dziś Ci sporo skoczyła :cheer: kiedy termin @ :unsure:

Gwiazdka a skąd Ci to przyszło do głowy :cheer: po tygodniach ciąży to jeszcze nie słyszałam żeby płeć wróżyć :S będzie albo chłopiec albo dziewczynka :P chyba bardziej byście chcieli chłopca co ;)

super wieści dzisiaj :lol: nowe brzuszki, nowe dzieci, super zgrabne przyszłe mamusie , śliczne pieski, po prostu ekstra :lol: chyba dobra passa do nas powróciła :S i niech już tak zostanie ;) buziaki dla wszystkich :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #876861 przez meli1990
Pinezka ten 25 mia bo tych 10 nie mam gdzie kupić. Mam jeszcze z allegro ale nawet nie wiem jaka jest ich czułość bo nie pisze.

Mnie coraz bardziej cycki bolą i trochę brzuch. jak za kilka dni nie dostane @ to powtórzę test

10 lata 7 miesiąc temu #876881 przez betka81
Ada no tak zapomniałam, że od maja zaczynasz. To luty napewno będzie Twój i tego Ci życzę :lol:

mesy Ty szczęściaro, kurcze też bym chciała ale ja blada jak ściana jestem...

Gwiazdka wybacz ale się uśmiałam... pierwsze słyszę aby coś takiego było :unsure: to jedynie świadczy o tym, że dzidzie niedokładnie Ci zmierzył gin w granicy błędu albo dziecko wolniej się rozwija czyli w swoim tempie. Ale tydzień różnicy między USG a OM to praktycznie żadna różnica... Słyszałam opinie o tętnie płodu ale Ty jak coś wymyślisz to aż mi się humor poprawia

Ula ja nie pomogę bo mi ciąża idzie w du....pę a brzuszek mam mały...niestety
Nie Ula ten skok to po nocnej randce z mężem więc tempka zaburzona. Ten cykl jakiś dziwny, jakoś wyraźnego skoku nie zauważyłam ale może dlatego, że od tamtego tygodnia zaczęłam codziennie ćwiczyć i to wpływa na tempkę. Trzeba zrzucić kilka kilo przed ciążą cnie?
To nie rytuał a konieczność... w ciągu dnia nie batdzo mam jak bo pracuję w takim miejscu gdzie prawie nie mam zasięgu a później dzieci, ogarnąć mieszkanie, odrobić lekcje, wykąpać dzieci i uśpić Ige no i obowiązkowo z Igą przed snem obejrzeć Mini Mini :cheer:
Do @ jeszcze trochę dziś 19 dc z 26-29. A w ciąży każda z nas musi być i nie ma innej opcji

Meli trzymam kciuki aby @ jednak nie przyszła a jeśli jej nie ma to dobry znak ale ból piersi i podbrzusza to objawy na dwoje babka wróżyła.... Ale trzeba wierzyć.

Buziaki i dobranoc bo jutro znowu 5.20 trzeba tyłek zwlec z łóżka

10 lata 7 miesiąc temu #876888 przez gwiazdka2014
Nie wymyśliłam tego tylko wyczytałam, bzdury w necie.
pierwsza dziś :):):):)

10 lata 7 miesiąc temu #876891 przez mesy
Gwiazdka żeby po tyg stwierdzić co będzie hehe pierwsze słyszę ;) mi babcia mówiła , że jak mnie dzieć tak szybko kopie tzn szybko czuję ruchy to , że chłopak będzie i z ciekawości przeczytałam u wujka i piszą tak , że szybciej czuć ruchy chłopaka , bo jest niby bardziej aktywny niż dziewczynki .... ale to stara szkoła babci .... kto jak czuje ruchy to też zależy od budowy , ułożenia łożyska itp ;)

10 lata 7 miesiąc temu #876892 przez bujanka
Bardzo wszystkim dziękuję :) Teraz trzymajcie kciuki, żeby było wszystko w porządku :)
Ula ja bardzo szybko aż sama jestem w szoku, w pierwszym cyklu nie wyszło, a w drugim (z testami owulacyjnymi) się udało :woohoo: pochwaliłam żołnierzyki mojego męża :side:

10 lata 7 miesiąc temu #876899 przez gwiazdka2014
Zabobony, przesady kiedyś a teraz bzdury w necie ha ha
Jak dziś humorek?

10 lata 7 miesiąc temu #876912 przez ferritka
dzień dobry;)
wróciłam B) B)

Kręgielka wyprawiłam na wyprawę i teraz sama jak palec albo coś siedzę i....głupiuo wiem to zabrzmi, ale już mi do tego mojego chopa tęskno :S :S
no i która mnie przytuli ? Ulka, cho ..nie będziemy prasować , bo Ty zawsze służysz jak któraś w potrzebie :kiss: :kiss:

Bujanka :lol: :lol: łapaj gratki i uściski piękna mamo Grudniowa :kiss: :kiss:

się tu brzuszków nasypało od groma i jeszcze więcej, Agni ja już kce mieć taki jak Ty :lol: :lol: śliczna willa z apartamentami i basenem i tarasem i bufetem :kiss: :kiss:
wszystkie jesteście śpiczne, okrąglutkie i do schrupania, bo każdy brzuszek jest piękny :lol:

a ja standardowo łapie schizę - bo mam 6 dni do wizyty :lol: i s*am po gaciach jak małolata przed pierwszym razem, bo sobie wkręciłam że nic kompletnie nie czuje i że pewnie coś nie hallo :dry:

co do płci, to mi wszyscy mówią, że jestem spuchnięta po twarzy a to na Cinkę, no ja nie wiem, może kurcze jakaś niewyspana była ablo ki uj a tu zaraz że spuchnięta :dry:
a w ogóle to oczy może troszke bo mam alergie i nie nie biorę , bo unikam leków teraz jak ognia :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #876925 przez moofka
Ferri poka brzucha :lol: chyba mało która się nie sra przed wizytami, na pewno wszystko jest jak trzeba :kiss:

betka jak się stara o brzusia to chyba się te brzuchatki bardziej w oczy rzucają, przynajmniej ja tak miałam :cheer:

ja mam dzisiaj dobry humor bo mi dziecko ładnie pospało, obudziła się pierwsza ale grzecznie sobie międliła kocyk i nie budziła rodziców :lol: dopiero budzik nas ruszył :) a Zośka co rano teraz robi z siebie amisza :P

o tak o ją zastaję:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 7 miesiąc temu #876939 przez ferritka
Mama Moofffkaaaa Sofija jest boska <3 i jaka grzeczniutka, no ale cóż się dziwić jak to już duża pannica jest :lol: :lol:

tu mój brzuch www.zapytajpolozna.pl/53-przyszle-mamy/8...ki-2014/Page-68.html a bo kurde nie umiem fot z tel na kompa wrzucić i jakość jaka jest każdy widzi :dry:
hmmm powinnam wciągać brzuch do fot?? :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka