BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 dzień temu #876302 przez Ada2424
Mesy dobrze dziewczyny pisały, że kurz po remoncie łazienki długo opada, ja codziennie musze ją sprzatac bo co rano wstane to znow kurz :angry: az mi sie juz odechciewa tego sprzatania. Uszczelka w kabinie nam wode z jednej strony przepuszcza i Mężu walczy dzis z tym :dry:

Dagnes fotke łazienki obiecuje ze wstawie ale jak juz wsio bedzie skonczone i pomalowane sciany, z malowaniem czekamy az wszystko wyremontujemy co by z farba nie latac co chwile.

A ja sie cos do kitu czuje ostatnio, nic mi sie nie chce i ogolnie jakos tak nijak :dry: jaka pogoda taka ja... :dry:

Miłego dnia :kiss:

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 dzień temu #876316 przez Agnilla
dzien dobry, melduje sie, ze jestesmy w domu, lece sie szykowac i czeka nas ostatni mecz w tym sezonie. kolejny sygnal, ze ze mna to juz tylko w górki, Chryste, jakas panika mnie dopada, wole nie myslec co bedzie przed samiutkim porodem :)
miłego wieczora laski :kiss:

11 lata 1 dzień temu #876330 przez ann-sunshine
Agni to sie wymienilysmy bo ja od dzis sie urlopuje ostatni raz we troje :-) poczytam ale odezwe sie po powrocie

11 lata 1 dzień temu #876379 przez meli1990
jestem, sorry ze dopiero teraz ale nie miałam kiedy. do południa miałam doła, później gości i dopiero teraz wpadłam by napisać bo wiedziałam że będziecie czekać.
Zrobiłam test i negatywny. nawet bladej kreski drugiej. Czuje się coraz gorzej. cycki coraz bardziej bolą, brzuch trochę dziś jak na okres. I tak się zastanawiam czy mieć jeszcze nadzieję czy nie bo owulację miałam ok 21-22 dc a dziś mam 31 dc? Co o tym myślicie?

11 lata 1 dzień temu - 11 lata 1 dzień temu #876389 przez ulka1983
Meli nie smuć się :kiss: póki @ nie ma to nadzieja jest a dopiero 10 dni po owu :blink: a jak nie ten cykl to następny przecież miejscówki są do wykorzystania ;) ile czasu się staracie

Gosia pewnie że będę testować :lol: tyle mi się testów ciążowych już nazbierało że trzeba coś z nimi zrobić :blink: jak zwylke zatestuję wyjdzie negatyw i następny cykl :silly: aż do skutku :lol:

Ann ale masz fajnie my w zeszłym roku byliśmy w maju w Łebie a teraz w domu niestety bo budowa pochłania nasze finanse :silly:

11 lata 1 dzień temu - 11 lata 1 dzień temu #876391 przez gwiazdka2014
hej Meli a kiedy miałaś dostać @ ??? Ja robiłam test w dniu @ i też wyszedł mi negatywnie :) NADZIEJA ZAWSZE JEST

Mam do was pytanie: czuje w brzuchy jakby gulkę, a i leci mi coś białego z
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Świruje przed wizytą u lekarza dobrze ze na 8:30

Dodaje wam zdjęcie mojego czubka

11 lata 1 dzień temu #876398 przez meli1990
ulka1983 staramy się tak od końca grudnia

gwiazdka2014 nie wiem kiedy mam dokładnie dostać @ bo znowu mi się rozregulowało. Średnio mam co 32 dc a ostatnio był co 43 dc

11 lata 1 dzień temu #876408 przez Pinezka
Meli, tak jak pisze Ulka, poki nie ma @, jest nadzieja. Jakiej czulosci byl ten test? Poczekaj kilka dni i jak @ nie przyjdzie, to powtorz test.

U mnie cykle regularne jak ta lala i maliny w kazdym cyklu, ale zaczynam sie zastanawiac, czy u mnie nie ujawni sie problem niedroznosci, bo tak mi ostatnio zaswitalo, ze przed ok 7 laty leczylam infekcje bakteryjna dosc uporczywa i lekarz cos tam wspominal, ze czasem zrosty w jajowodach moga sie po czyms takim pojawic. Jak o dzieciach wtedy nie myslalam, to jakos o tym zapomnialam, a teraz mi sie przypomnialo :huh:

Ktore teraz i kiedy w kolejce do testowania ciazowego?

Gwiazdka, uwielbiam twojego psa :side: Piatke chcial ci przybic?

11 lata 18 godzin temu #876418 przez Agnilla
dzien dobry, witam sie i smigam pozalatwiac sprawy, w srode znowu juz wyjezdzamy, tym razem do "mamusi" ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 18 godzin temu #876419 przez bujanka
Dziewczyny nie uwierzycie co się stało!!!!
Pamiętacie jak Wam pisałam, że 4 i 2 dni przed planowaną @ testy Pepino 10 wyszły negatywnie, a potem dzień po tym jak miałam dostać @ miałam plamienie, wszystkie mi mówiłyście, że okres pewnie się rozkręci...
Plamienie miałam do piątku nadal, nie mogłam spać, mówię sobie robię test, zrobiłam taki normalny z apteki 25, wyszły dwie kreski!!!!!! Ale nadal nie mogłam w to uwierzyć, bo druga kreska była bardzo blada, (przy czym zrobiłam też Pepino 10 wyszły owszem dwie kreski ale ta 1 była bladsza od tej drugiej a na ciążę powinno byc odwrotnie), pojechałam zrobić z krwi, co prawda jakieś stare te laboratorium, nie było w nim bety tylko próba ciążowa, która wyszła pozytywnie :):):)
Bożee poryczałam się ze szczęścia, powiedziałam mężowi też płakał :laugh:
No ale odrazu obawa to skąd to plamienie, coś na pewno złego się dzieje.... Za telefon do lekarki, niestety była za granicą kazała jechać do szpitala. I tak w skrócie: wszystko jest w porządku, 4 tydzień, widziałam malusią kropeczkę, która najprawdopodobniej będzie kiedyś dzidziusiem i dookoła szare pole, czyli odpowiednie środowisko dla rozwijania się dzidziusia. Oczywiście odstawiłam swoje leki (acenocumarol bo mam stwierdzony zespół antyfosfolipidowy, teraz biorę clexane, 3xnospa, 3xduphaston i kwas foliowy oczywiście.
Dziewczyny sorki, że się tak rozpisałam ale jestem taka szczęśliwa :woohoo: Cały czas do mnie nie dociera, że będę MAMĄ!!! :side:
Aaa beta wyszła 44,2 to jeszcze bardzo wczesna ciąża prawda? A tak apropo tych testów Pepino 10, ja na moim przykładzie bym je odradzała, chyba, że trafiłam na złą partię.

11 lata 18 godzin temu #876427 przez gwiazdka2014
Pinezka tak przybija piątkę, nauczyłam go tego :) on jest świetny ale nie raz doprowadził mnie do szalu :P :P

Bujanka GRATULUJE wzruszyłam się, teraz odpoczywaj :):):)

11 lata 18 godzin temu #876431 przez betka81
Hej:)

Tak na szybko bo z pracy...
bujanka ogromne gratulacje a jednak miejscòwka na styczeń już rozdysponowana....

Miłego dnia bo u mnie pogoda do niczego

11 lata 18 godzin temu #876434 przez bujanka
Według netu z miesiączki ostatniej wychodzi, że 2.01.2014 więc może być tak, że się załapię jeszcze na grudzień. Po świętach majowych muszę sobie zarezerwować wizytę i mam nadzieję, że coś już więcej będę wiedzieć :)

11 lata 17 godzin temu #876449 przez gosia28
bujanka gratki wielkie, teraz pilnuj zaleceń lekarze i będzie git ;)

betka jak rozdysponowana, ej :unsure: ja się na styczeń jeszcze zamierzam wbić, poza tym bujanka tu mówi, że grudzień jej pasuje B) :P

gwiazdka daje czadu Twój psiur, ehh wczoraj właśnie robiłam foty swoim, natchnęłaś mnie więc poszukam coś i wrzucę też a co :laugh:
moof skoro się pytałaś- jarzynki nie tknięte, za to jest już po jabłonce, którą P. wsadził na jesieni :S

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 17 godzin temu #876458 przez monique1983
Bujanka - gratulacje :kiss: ale niespodzianka :)

Gwiazdka- fajny ten Twój psiak, mój też piątkę przybija :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka