BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #875740 przez aggi
gosia czasem i tak bywa, a w ciąży dopiero zaniki pamięci są ! :P więc może Ci się organizm przygotowuje ... :cheer:

ufff okna umyte, firanki świeżutkie.. zasapana mogę iść leżakować :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #875846 przez gwiazdka2014
dziewczyny też was tak głowa boli :((((

Julia pokaż się w sukience, po 2 dniach przypomniało mi sie co chciałam ci napisać.

10 lata 7 miesiąc temu #875871 przez majka1987gnoWlkp
kurde laski nie ma co trzeba się wziąć w garść:) znaczy co ma być to będzie z porodem byle by dzieciaczki były zdrowe :)
moja też 4130 wody odeszły o 16;30 a wyszła następego dnia o 12:25. wszytsko da się przeżyć.
Asia też na pewno dała sobie pięknie rade mimo że skończyło się cc. teraz niech odpoczywają i dochodzą do siebie.
ja powoli wprowadzam sie na nowe- co mąz zawiezie ja rozkłądam i wiecie co?? padam na cyce:/

[/url [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #875872 przez moofka
Domiś ja dostałam oxy i urodziłam w 3h10m także nie martw się na zapas tym wywoływaniem :kiss: mi tylko czop sam odszedł, skurczy z natury nie uświadczyłam.

Julka właśnie jak kieca? weź nam pokaaaa :)

gwiazdka a Ty mamie powiedziałaś w końcu o ciąży?

Gosia a jarzynek goldki nie ruszają? :)

czekam na te obiecane fotki brzuszków! ale mnie nie zarażajcie :S

10 lata 7 miesiąc temu #875880 przez gwiazdka2014
moofka dalej jestem na nią zła, ostatnio znowu odwaliła, więc nie wie nic o moim maluszku...
Weż jak mi sie juz brzuszek pokazał az w szoku jestem

10 lata 7 miesiąc temu #875885 przez betka81
Hejka

Wreszcie chwila na lekturę...U mnie pogoda też nieciekawa przez cały dzień więc i samopoczucie do niczego. To straszne jak na starość pogoda decyduje o moim humorku i energii. Ale w przypadku wiekowych już tak jest.

Dag księżniczka pierwsza klasa.boska jest i jak pozuje :lol:

Domiś kciuki skrosowane za szybki i gładki poród
Może się samo rozkręci i będzie bez indukcji

Gosia głowa do góry, nie smuć się. W końcu i dla Ciebie zaświeci w końcu słońce a może jednak już.....
Życzę Ci tego bardzio bardzio mocio!!!

Agii dopiero co święta były a Ty już znowu okna myjesz?

A my 29 kwietnia mamy rocznicę poznania się, więc z tej okazji na weekend oddaję dzieci do babci i mamy cały weekendzik tyklo dla siebie nananana :lol:
Mężu zaprosił mnie do kina i wymyślił jeszcze parę atrakcji.
Jak się ma dzieci to już tak niewiele chwil zostaje na wspólne dopieszczanie . nawzajem,bo tylko dzieci, praca, dom, zakupy i wieczorem to padam.
Więc tym bardziej jestem uhahana na taki wolny czas dla nas.

Miłego wieczorku

Ale pewnie zerknę obadać pozytywne teściki Pinezki i Meli chyba tak mi się kojarzy...Dziewczyny nie zawiedziecie mnie co?

10 lata 7 miesiąc temu #875890 przez meli1990
betka81 miłej rocznicy

ja już się stresuję niedzielę bo tak się nastawiłam że się uda, że nie wiem co to będzie jak znowu się nie udało. Dziś 3 dzień cycki mnie tak bolą że nawet dotknąć się nie mogę. Oby to był dobry znak. Miłej nocy dziewczyny

10 lata 7 miesiąc temu #875896 przez gwiazdka2014
Nie powiem jeszcze bo jestem bardzooooo zła, a mnie nie widzi. Nikt jej nie powie bo ja się nie chwalę :P

10 lata 7 miesiąc temu #875899 przez ulka1983
hej :) super wieści :cheer:

Asia gratulacje :kiss: już nie mogę się doczekać fotki Twojej córeczki :S

Betka ja mam tak samo im więcej obserwuję swój organizm tym mniej wiem :P

ja od owulacji cały czas odczuwam bóle właśnie takie owulacyjne dziś było trochę lepiej ale teraz znów mnie jajnik zaczyna pobolewać zaczyna mnie to wkurzać :dry: ile można odczuwać te bóle 2 kreseczek nie widać a bóle trzeba przeżywać co miesiąc i jeszcze tak
długo :angry: ma tak któraś z Was :unsure:

Domiś trzymamy teraz kciuki za Twój szybki poród :kiss:

Dagnes urocza królewna :)

Majka trzymaj się dasz radę :kiss: i nie na cyce tylko na piersiątka ;)

ciekawe która zajmie miejsce Asiek :blink:

10 lata 7 miesiąc temu #875908 przez gosia28
dzień dobry B)
noooooooo nikt mnie nie pobije dziś B) :laugh:

moof działka z jarzynami choć jeszcze nie odgrodzona jest mało atrakcyjna dla goldków bo mamy działkę na L i ta końcówka jest mało atrakcyjna dla psiaków bo tył działki jest nie zamieszkały więc nie mają kogo żebrać o głaskanie :silly:

gwiazdka nie wiem jaki masz kontakt z mamą ale pomimo tego, że nie chciałabym, żeby ktoś zbyt wcześnie wiedział o mojej ciąży, to jednak przed swoją mamą bym nie potafiła nie puścić pary z ust :lol:

betka rozkoszuj się pięknymi chwilami woooolnyyyymi :kiss:

Ula- ja już miałam wszystkie bóle-nie bóle, ale mną się nie sugeruj bo ja lewa jestem :S
poza tym, wiesz że póki człowiek się nie stara to nic specjalnego nie odczuwa bo nawet nie myśli o tym :dry:

ferri puk puk, a odwiedzisz tu nas B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 7 miesiąc temu #875931 przez ann-sunshine
Bry,

W sumie to sa dwa miejsca do objecia za Asie i zaraz za Domis wiec dziewczyny jest o co walczyc.

Betka fajnie tak, mnie to sie od razu pierwsze randki przypominaja

Gwiazda bedzie powod do pogodzenia sie. Wyjdz z inicjatywa i zapros na jakis obiad i powiedz mamie. Przykro jej bedzie ze tak dlugo trzymalas to w tajemnicy.

Ja tam boli owu nigdy nie mialam wiec nie pomoge

10 lata 7 miesiąc temu #875957 przez gwiazdka2014
Nie powiem jej bo ostatnio powiedziała tak komentarz, ze nie mam ochoty się do niej odzywać -DZIECKO PRZED SLUBEM. Nie chce mi się o tym myśleć.

Domisss dajesz, trzymam kciuki.

10 lata 7 miesiąc temu #875965 przez mesy
Gwiazdka lekko nie masz , ale jednak matka to matka co by nie mówiła ;) tak źle i tak źle a jak jej nie powiesz to i tak będzie miała pretensje żeś tyle to w tajemnicy trzymała B)

10 lata 7 miesiąc temu #875969 przez aggi
Dzień dobry :)
Nie żebym okna wczoraj myła, a dzisiaj tak pięknie deszcz pada :dry:
nie na darmo mówią, że mycie okien lub samochodu to modlitwa o deszcz, która zawsze zostaje wysłuchana :dry: :dry: a tak pięknie miało być :S

betka bo ja na święta okien nie myłam ale ciiiii :silly: czekałam na lepszą pogodę, bo tak to w kratkę było i chyba bym się załamała jakby mi na czyściutkie nalało.. tzn tak nalało i tak nalało :dry:

ulka ja wcale bolących jajników nie miałam ani podbrzusza, więc nie pomogę.. ja te owulacje jakoś 'po cichaczu' przechodziłam..

gosia ja to samo jak Ty - moja mama pierwsza wiedziała od razu po dwóch kreskach na teście, nawet mój mąż musiał czekać dwa czy trzy dni na te info :P

gwiazdka dziewczyny dobrze radzą, powiedz jej, pogódźcie się, bo będzie jej przykro jak się dowie od kogoś, albo będzie się domyślać ale nie spyta - poza tym matkę ma się jedną, co byś zrobiła jakby Ciebie tak dziecko oszukiwało? o dobrze mesy powiedziała.

No nic kobity ja spadam coś ogarniać znów jakieś sprzątanie, bo wczoraj sobie połowę zrobiłam, dzisiaj druga połowa :S

Miłego dnia:)

10 lata 7 miesiąc temu #875976 przez ferritka
dzień dobry;)

eej , która kce przyjść do mnie i pomóc mi w prasowaniu?? :dry:
od dwóch dni piore, prasuje i kombinuje jak Kręgielka spakować :S

aa no najważniejsze, bo doczytałam że Asia Asię wypakowała :lol: :lol: :lol:
Gratulację :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

a Agni znowu na hamaku, co by z tego szybko drugiej Poli Petunii nie było :lol: :lol: :silly:

no to która dzisiaj mi w tym prasowaniu pomoże? i krokieta przyniesie?? :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka