BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #875243 przez aggi
Dzień dobry :cheer: witam się z kawką w ręce :)

Pinezka trzymamy kciuki żebyś jednak testowała :D

moofka to dzielna Zocha jak już kaszkę wcina :blush: :blush: i duża panna z niej już :blush: :kiss:

ewelinda no to jesteś po uszy przygotowana na kolejny cykl by @ skutecznie odpędzić :D

Agni szerokiej drogi i udanego wyjazduuuu :kiss:

Asia K GRATULACJEEEEEEEEEEE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Czekamy na zdjęcie małej Asi :) :) :)

bujanka najlepiej się poobserwuj kilka dni i jak nic się nie zmieni to zrób jeszcze jeden test i do lekarza gnaj bo szkoda żeby cykl się tak wydłużał

Domiśśś ani się obejrzysz a maluch będzie z Wami :)

gwiazdka ja mojego kopię, albo z pięści po żebrach, a jak się przebudzi to krzyczę że ma się odwrócić na bok :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #875255 przez gwiazdka2014
Kochane babeczki co ja wyczyniam zeby on nie chrapał, dziś nie wytrzymałam i go obudziła.
To jest tak że on po 5 min znowu zaczyna wiec zanim ja zasnę to on znowu chrapie :/

Idę dziś do biblioteki może jakieś książki o dzieciach będą.
A macie moze jakiegoś ebooka?

10 lata 7 miesiąc temu #875266 przez mesy
aggi pokaż brzuś :lol:

10 lata 7 miesiąc temu #875274 przez aggi
mesy chcesz się dowartościować żeś CHUDZINA jest ? :P :kiss: Ja wyglądam jakbym połknęła piłkę lekarską ! :ohmy: To Ty lepiej poka nam Twój brzuś :D dodam foto po niedzieli bo tak robię do serii :D musisz wytrzymać :D

10 lata 7 miesiąc temu #875277 przez ferritka
bry, ja tylko na minutkę, Asiaa masz tu najświeższe info odnośnie tego zusa :lol:
wyborcza.biz/biznes/1,100896,15845119.ht...ction_types=og.likes

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #875298 przez mesy
aggi no ja cię proszę :lol: ja zaczynam puchnąć haha też dodam po week :cheer: :cheer:

10 lata 7 miesiąc temu #875307 przez aggi
mesy ok to robimy konfrontację po weekendzie :silly: wyglądam pewnie na bardziej napompowaną niż niejedna która szybciej ma termin :S :woohoo:

10 lata 7 miesiąc temu #875370 przez ann-sunshine
Hej.

Maz mi dzis mowi ze nasza kolezanka stierdzila ze wygladam na wieksza niz ostatnio, no raczej. Ale stanelam na wage i mam kolejne plus dwa w tydzien ! Chyba pora odstawic paczku i drozdzowki.

Agni wiesz cos wiecej od Asiek?

10 lata 7 miesiąc temu #875386 przez gwiazdka2014
dziewczyny a gdzie Julia???

Hallooooo wzywamy na odczyt :P

10 lata 7 miesiąc temu #875434 przez Pinezka
Asia - gratulacje :D Naturalnie bylo? Jak malutka?

Mnie dzis zaczyna brzuch pobolewac i w pracy mnie po poludniu przez jakies dwie godziny mdlilo. Nie tak, zeby zaraz wymiotowac, ale takie nieprzyjemne wrazenie w ustach mialam, teraz przeszlo.

Brzuchatki wzywam na update fotek, dawno nic nie zamieszczalyscie :side:

10 lata 7 miesiąc temu #875445 przez emma
Ann oglądałam serduszko we wtorek, pikało elegancko, dzidzia 11 mm, taki wielkolud :blink: w dzień mamy idę na genetyczne :) kciuki mile widziane :blink:
Takie uroki 2. ciąży, że brzuszek szybciej rośnie. U mnie 9 tydzień, a jak założę coś obcisłego, to wzbudza podejrzenia ;) w 1. ciąży było widać dopiero w 5. miesiącu :). Też mam już dwa kilo na plusie, ale gwizdze na to: fiu-fiu :blink: W pracy ogłoszę pewnie po genetycznym.

10 lata 7 miesiąc temu #875457 przez Agnilla
Laski Asia pisala, że czuje się bardzo dobrze. Poród sn skończył się cc, bolało jak cholera ale to już dla niej nie ma znaczenia :)
trzymajcie się ciepło :*

10 lata 7 miesiąc temu #875460 przez betka81
Gosia Gwiazda ma racje czas na Ciebie

Dziewczynki pokażcie brzuszki abyśmy mogły sobie chociaż popatrzeć....

A u mnie dziś ciężki dzień w pracy aż się pobeczałam przez szefową ble nie lubię takich dni...
Dziś 15 dc i na teście słaba kreseczka, tempka też jeszcze nie akoczyła ale nie wiem co z tym śluzem bo 2 dni temu było mokro i ślisko w środku a teraz jest sucho..więc może mi powiedzieć czy może być owulka gdy nie ma obfitego śluzu? Tzn szyjka jest jeszcze qilgotna ale już nie tak jak 2 dni temu...
Im dłużej badam te objawy tym jestem coraz bardziej zdezorientowana :cheer:

Emma będziemy trzymać kciuki i fajne jest to, że brzuszek szybciej widać. A 11 mm to rzeczywiście olbrzymek

To się Asia namęczyła jak SN skończyło się CC
No ale super, że już ma wszystko za sobą i może się cieszyć malutką. Asia buziaki :kiss: Dzielna z Ciebie kobietka to dałaś radę

10 lata 7 miesiąc temu #875494 przez gosia28
dziś dzwoniłam do kumpeli i też ma już malucha przy sobie. 11 godzin się męczyła i skończyło się cc.

betka wydaje mi się, że może bo ponoć my możemy śluzu już nie obserwować, a on sobie jest bardzo dobrej jakości w środeczku i czeka. Choć mi ta wersja tak jak Tobie średnio pasuje, ale w końcu mówił mi to gin spec od leczenia niepłodności :S

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #875519 przez betka81
Kurcze Gosia mówisz, że spec tak twierdzi? :cheer:
Dziwnie to jakoś naciągane ale zobaczymy jak będzie dalej bo jak 2/3 elementy czyli tempka i testy mówią, że owu jeszcze nie było to może coś w tym być :lol:

A tak wogóle to współczuję tym co się tak męczą przy porodach...w takiej sytuacji dziękuję, że moje córki były takie małe i jakoś poszło. A i tak narzekałam, że ciężko było, więc nie wiem co bym zrobiła gdybym miała dzieci ponad 4 kg? Chyba bym powiedziała, że strajkuje i nie rodzę...ale co zrobić jak dziecko się pcha i
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Podziwiam Was dziewczyny ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka