BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #874841 przez ann-sunshine
Aska zakupy! Ty chlopa od tego nie masz? Nie balas sie ze miedzy regalami odejda ci wody?

Posprzatalam na cmwntarzu, kwiatki i znicze, a tu burza idzie :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #874866 przez Asia K
Ann - mam chłopa , ale on w pracy - trza było samemu , ale teraz to tylko na dobre moze wyjsc :)

10 lata 7 miesiąc temu #874880 przez Asiaa
może ktoś się bawi w "ulepszanie" forum i dlatego bieżące posty giną a pozostają te wcześniejsze :unsure: moich też kilka zniknęło.
Najważniejsze abyśmy od Asi K dostały info że wszystko poszło ładnie i sprawnie :laugh: i oczywiście fotkę malutkiej Asieńki :blush:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #874939 przez betka81
Sprawdzam i nadal nic... Asia pogoń Asię :P
Ja nie miałam nigdy masażu szyjki :ohmy:

A u mnie była burza, ciśnienie zleciało i nie mogę sobie poradzić z bólem głowy.
U mnie 14 dc i testy nadal negatywne a najlepsze, że śluz płodny mi się kończy bo dziś jest już taki kremowy jak balsam. Zobaczymy co będzie dalej bo tempka też jeszcze nie skoczyła do góry.

A która teraz testuje bo czad na kolejne brzuszkietki

10 lata 7 miesiąc temu #874946 przez Pinezka
Betka, jak dobrze pojdzie, to za 3-4 dni zatestuje ja ;)

Asia, sciskam kciuki za mala :) i czekamy na pierwsza fotke :)

10 lata 7 miesiąc temu #874976 przez moofka
o żesz kurka ponoć masaż szyjki to masakra :ohmy: ja pamiętam, jak sprawdzali rozwarcie to się za przeproszeniem można było
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
i jak któraś z pato szła na kontrolę to jak na ścięcie.

ooo Pinezka już zaciskam kciuki :kiss:

a my dzisiaj zaliczyliśmy kolejne szczepienie, Zośka waży już 6390g :) od 3 dni wcina porcję kaszki raz na dzień. radochy przy tym co niemiara :lol:

i dzisiaj się okazało, że Zośka będzie miała siostrzyczkę!

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #874983 przez meli1990
Ja się przyłączam to trzymania kciuków za Asię

I tak jak ty Pinezka będę testować za kilka dni, a dokładnie w niedziele spróbuję

10 lata 7 miesiąc temu #875000 przez Ada2424
Asia jak na horyzoncie :unsure: dzieje sie cos :unsure: a może mała Asia już na świecie :)

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #875003 przez majka1987gnoWlkp
coś nie tak się dzieje z forum a ja szybko się irytuje więc nie wiem jak to ze mną tu będzie:/
dziś jestem po wizycie- 19+2 i mój dzieć się nie ujawnił. waży 289g i wsio ok.
mnie się przyplątała inekcja dowcipna:/ i rwa kulszowa- zalecenia basen i masaż splotu kulszowego :(
jesteśmy w trakcie przeprowadzki wiec jak wejde Tu raz na dzień to dużo a nawet Was poczytać nie moge bo wszystko znika:(

[/url [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #875016 przez betka81
Pinezka Meli to w weekend zaciskamy kciukaski co by piękne 2 kreseczki na forum ujrzeć no na wymiankę za Asię bo do tego czasu pewnie już będzie wypakowana :blush:

Z tym masowaniem szyjki to nie zazdroszczę bo pamiętam z całego porodu jak mi rozwarcie sprawdzali, porodu tak nie pamiętam jak ten ból i jak to Moofka ładnie ujeła

moof to Zosia będzie miała towarzyszkę zabaw :woohoo: super i gratulacje

Majka ważne, że z dzidziem wszystko oki a ujawnić się jeszcze zdąży... infekcję przepędź :dry:
Basen fajna sprawa a przeprowadzki to Ci bardzoooo zazdroszczę

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #875017 przez monique1983
Pinezka, Meli- to trzymam kciuki :)

Bujanka - robiłaś już test? :)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #875048 przez ewelinda83
meli, Pinazka trzymam kciuki :) ja czekam na @ jeszcze 8 dni ...

Majka nie denerwuj sie forum sie niedlugo naprawi :blink: na infekcje rob sobie napary z ziolek z apteki, duzo pij - najlepiej żurawiny, no i pewnie lekarz tez ci cos przepisał.

tesciowa dzisiaj dostala poczke z moimi testami i teraz ma mi je wyslac razem z wiesiolkiem, wiec kolejny cykl jak bede zaczynac to w pelni przygotowana ;)

ja tez nie mialam masazu szyjki i raczej bym nie chciala miec sadzac po waszych wspomnianiach :huh: za to, jak mi sprawdzali rozwarcie to myslalam że mi galy wyjdą :huh: dobrze ze reszte porodu przeszlam bezbolesnie :)

10 lata 7 miesiąc temu #875079 przez Agnilla
dzien dobry! ja tak na szybciocha, bo lecimy sie pakowac i macie mnie na 4 dni z glowy :) mam nadzieje, ze jak wroce to tu ktoras malinami mi na przywitanie pomacha :) i nie mowie tu o testach owu :)
kurde, plecy powoli mi siadaja, a najbardziej w okolicy kosci ogonowej :( wczoraj pol dnia dalam sobie bardziej na luz, to mloda wykorzystala sytuacje i tanczyla chyba z pol dnia :) spac poszlam jakos ok.23 a o 1 w nocy sms :ohmy: mysle sobie, komu tu sie nudzi. zapomnialam o nim, ale po 4 wstawalam na siku i picie to mowie przeczytam, a tam

ok smigam, co do 11-12 bedziemy gotowi i w droge :) trzymajcie sie cieplo :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #875087 przez bujanka
Dziewczynki bardzo Was proszę o poradę, zupełnie nie wiem o co chodzi. Okres powinnam dostać 22-go (robiłam testy ciążowe 19 i 22-go pepino 10-tkę - wyszły negatywnie).
22-go nie dostałam @, za to w środę tzn. 23-go lekkie brązowawe plamienie, troszkę z krwią (ale raczej taką zabarwioną, słabiutką i raczej po podcieraniu). Wstaję dziś po nocy a tu czysta podpaska, hmmmmmmmm :dry: (wczoraj jak ją wymieniałam to też praktycznie na niej nic nie było, a to nie podobne do moich wcześniejszych okresów).
Myślicie, że @ się jeszcze rozkręci? Chyba poczekam jeszcze trochę i poobserwuje, a jak nie to muszę chyba zadzwonić do tej lekarki.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #875088 przez gosia28
noooo ale wieści z rana, super :side:

Asia dzielna babka z Ciebie i widzisz, Asia jednak mniejsza niż Ci wyliczyli z usg :)
teraz czekamy na fotę mamusiu :kiss:

i co która wskakuje na miejscówkę?

edit.
bujanka kurde no opcje są dwie :S
Albo owu Ci się z deka przesunęła, albo coś nie zagrało w tym cyklu i jakiś spadek progesteronu i stąd te plamienia. Poczekaj jeszcze kilka dni.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka