- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
Wreszcie siadłam na kompa i w końcu mogę odpocząć zabiaram się za chwile za czytanie co tam u Was. Ściany w łazience już wykafelkowane wszystkie w poniedziałek zabierają się za posadzkę i fugi, do max środy łazienka powinna być gotowa nareszcie później tylko Mężu z tatą podłącza kabinę, umywalkę i kibelek i KONIEC!!! choć na święta łazienka będzie później zaczynamy pokoje.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Asiaa - nie sądzę by poszedł na ustępstwo bo we wtorek Mała musiałaby ważyc juz 4 kg by mi zlecił cc , a ona dwa tygodnie temu ważyła 3300 wiec spodziewam sie we wtorek wagi 3600/3700 a to jest za mało . W 40 tygodniu pewnie dobije do 3800/3900 a to nadal za mało o te 100 gram ale na bank mi skierowania nie wypisze
Co będzie to bedzie , licze ze co ma byc to i tak będzie
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Agni skąd ten lekarz się urwał siostra ma rację. Jak już wspominałam kiedyś ja
w 1 ciąży przytyłam 24 kg a w 2 30 i w sumie to jadłam normalnie bez obżerania się ale nigdy moja gin nie powiedziała mi że za dużo przytyłam
Ada tak byle do przodu
spokojnej niedzieli życzę
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Działamy, działamy tylko mężusia połamało w krzyżu i aż mi głupio go tak męczyć bo wiem, że go boli. No ale cóż jak to baba jak się na coś uprze to tak szybko nie odpuści
Pinezka cykle mam 24/25 dni ostatnio takie były przynajmniej. Tylko wiesz co ja do Was z opóżnieniem napisałam bo testy zaczęłam robić od poniedziałku i w czwartek były już dwie kreski. Więc myślę, że mogłabym spróbować już przed świętami zrobić teścik. A TY masz podobne cykle czy dłuższe? Długo się starasz? Też trzymam kciuki za Ciebie
Agnillanie umiem piec ciast !!! w sumie to nie wiem bo nigdy nie próbowałam, al jakoś mnie nie ciagnie
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Bujanka, wybaczam Ci. wczoraj nawcinałam sie słodkiego, to dzis juz nic nie tkne nooo moze sie skusze na truskawkowego smootie, bo ide na zakupy z mezem po pracy, a stamtad do lodziarni juz blisko ale spoko, o serniczek sie jeszcze upomne
Ulka, ja nie mowie, ze moja waga jest jakas super niska, ale od 3 do 28 tc przytylam 11 kg, a przede wszystkim tyje od samego poczatku regularnie, nie ma ze wystrzelilam teraz w gore. niech on spada, ok sa dni, ze jem wiecej, ale ogolnie staram sie dawkowac jedzenie co 3 godz, w miare w glowa. a poza tym on mial taki brzuch jak moje 2 wiec niech spada
no nic, koncze ogladac boks i spadam do szafy pożale sie jeszcze, ze dopada mnie deprecha...wczoraj sapalam jak lokomotywa probując zrobic sobie stopy, nie siegam juz tarka! tzn siegam, ale musialam robic przerwy bo mi brzuch przeszkadzał maz mowi, zeby teraz robic co tydz fotki brzucha, tak rosnie kurde
miłej niedzieli laski, dzis niedziela palmowa, te co maja owu niech zadbaja o palmy męzowe
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Bujanka, my sie staramy tak od listopada, wiec to pol roku juz jest. Ja mam cykle dluzsze niz ty, tak 29-31 dni, jak w kalendarzu
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
matko, patrze naten swoj wykres i w 22dc juz mialam pozytywny test ciazowy i bete, a wczesniej bywalo tak, ze dopiero ok.20dc miewalam owulacje. nie dziw, ze pola taka duza, jak powstala tak szybko
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
No faktycznie termometr z dwoma miejscami po przecinku bylby nieco dokladniejszy, ale ze temperature mierze tak raczej pomocniczo, do tej pory nie robilo mi duzej roznicy 0,1 w gore czy w dol.
Poczekamy, zobaczymy
Zaraz zapodam sobie kawke i sniadanko i przed poludniem ide pobiegac z kolezanka.
Asia K, jak sie czujesz? Jakies objawy zblizajacego sie porodu?
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Ja jeszcze w łóżku wczoraj miałam fajny dzień spacer z psiakom i lody, a później kino
wczoraj słyszałam o jakiś testach na płeć? Faktycznie jest coś takiego na allegro ale drogie 120 zł.
28 go idę do gina - czy wam też tak się dluzy do wizyty? Ostatnio myślałam o zrobieniu usg 3d. Na razie pozostało na myśleniu
Asia jak tam akcja się rozwija??
agnilla jak.moza powiedzieć kobiecie e ciąży ze za dużo wazy. Szczyt chamstwa.
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pinezka/Gwiazdka - u mnie ni csię nie dzieje w kierunku wielkiego "P"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Agni piekłam dzis muffinki z bananami z Twojego przepisu, wyszły pyszne niektóre nierówne ale to kwestia wprawy, jak na pierwszy raz to dobrze mi poszło ale w smaku są pycha dzięki za przepis, na święta znów je zrobię
Częstujcie się udało mi się zrobić fotkę 3 muffinek i bateria w aparacie padła a chciałam zrobić całą blachę jeszcze.
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Chyba dopada mnie jakas deprecha. Mam nadzieje ze to chwilowe. Poki co jednak spac nie moge.
Asia czekam z niecierpliwoscia na rozwoj sytuacji u Ciebie. Czyzby mala Asienka pojawila sie jeszcze przed swietami?
O testach na plec dziecka nie slyszalam ale jakos nie sadze zeby dzialaly
Moofka mialam sie pytac o ta cud odzywke ale juz napisalas. Jestes juz 3 osoba ktora znam i ja zachwala. Kurcze sporo kasy kosztuje ale chyba sie szarpne na poprawe nastroju
Agni nic sie waga nie przejmuj. Kazda kobieta ma inaczej. Mnie moje kg tez przerazaly a potem w ekspresowym tempie znikaly po porodzie mimo ze nie stosowalam zadnej diety.
Ada ciekawa jestem efektu koncowego remontu lazienki. Fota obowiazkowo musi byc