- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj po tym ktg dostałam skierowanie do szpitala na Oct i ewentualna indukcje porodu ale wysiedzialam się do 21 i mnie poscili bo badania wyszły ok. W pon mam sie zglosic jak nie urodze do tego czasu. Beda stymulować poród.
W swieta moja znajoma urodziła naturalnie chlopca 4800. Szok poprostu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
podziwiam rodzace sn i w dodatku takich klocuszkow moja kolezanka chudziutka jak patyk a tez dwojke wypchala ponad 4 kg
ja dzisiaj ostatni dzien mam gosci, dobrze ze jestem s pracy bo juz psychicznie padam
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Tak wcześnie to ja jeszcze wyspana nie byłam
To chyba będzie dobry dzień
Ann czyli ile w sumie już?? Póki się w normach mieścisz to niema się co martwić
Pinezka ja i mesy robimy brzuszkową konfrontację po weekendzie
Emma najważniejsze żeby zdrowe i silne było, a nie ile kg za sobą pociągnie Kciuki będziemy zaciskać od dziś
No to nasza Asia K jest najdzielniejszą mamą na świecie! Nie dość że zaczęła sn to jest po cc - najważniejsze że całe i zdrowe są obydwie
gosia o jacie 11h i cc na końcu poród coraz bardziej mnie przeraża.. nie chce ktoś za mnie urodzić???
Domiśśś mnie to nie szokuje bo mój mąż podobno ważył 5kg jak się urodził i to naturalnie ja mam nadzieję że mój dzieć mnie oszczędzi
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ale cudnie ciepło dziś u mnie od rana
Jula jak kieca???
Emma to super, 11 mm ho ho. Trzymamy kciuki na genetycznym. No brzuch widać wcześniej nie da się ukryć. Jak sobie porównuję swój brzuch do np Aggi to jakby conajmniej miesiąc różnicy między nami był.
Agni dzięki za info. Czyli skończyło się jak za piewszym razem. No szkoda tylko że kazali jej znów próbować. Ale już po wszystkim i teraz ma ważniejsze rzeczy na głowie.
Betka, pewnie że może być owu, mimo, że śluzu nie ma tyle co zwykle.
Domiś a w poniedziałek który będziesz mieć tc i dc? Nie za szybko na indukcję? 4800! O kurka!
Aggi w normach się mieszczę, bo mam chyba jakieś 7-8 na plusie, ale 2 w tydzień to lekka przesada.
Ja wam dopiero brzuszka dawałam, to teraz nie będę.
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Domiś teraz zaciskam kciuki za Ciebie. Oby poszło szybko i jak najmniej bolało.
Emma fajny prezencik na dzień mamy tak sobie dziecia pooglądać
Testowanka na weekendzie się szykują Oby same pozytywne testy były.
Ja też czekam na zdjęcia rosnących brzuszków a i jeszcze na fotę wyremontowanej zielonej łazienki i pokoiku panienki Poli
Agni udanego wypoczynku. Relaksuj się, bo po porodzie ilość godzin snu zdecydowanie się zmniejszy. Dziś mnie mała o 6 rano obudziła. A tak głośno gadała i popiskiwała że aż męża głowa rozbolała.
Na koniec wrzucam Wam fotę mojej królewny z dnia chrztu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
ja pod koniec maja ide na 3d już nie mogę się doczekać
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dag Twoja córcia to śliczny aniołek
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Domiś tak myślałam że suwaczek coś nie tak pokazuje. Jak 41 tc to w sam raz. Życzę, aby jednak do tego czasu samo się ruszyło.
Gwiazdka, ty już połówkowe, matko jak to szybko leci
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
Boję sie trochę tej indukcji bo są różne opinie jednak nie będę ryzykować jak trzeba będzie to będzie. Ale może coś sie ruszy. Bo czuje pojedyncze skurcze i mam od wczoraj chyba mocno zaczął odchodzić mi czop... Także czekamy póki co
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Dagnes ślicznie wyglądała Wasza królewna
Julka, właśnie jak przymiarki sukni?
I zapomniałam co jeszcze chciałam
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann już tak mi zleciało, szok...
Dobra wstaje z łóżka zrobię makijaż idę z małym na spacer, w ogrodzie posiedzę poczytam i później około 13:30 po koleżankę na spacer i po mojego pójdę do prac. Kazał mi chodzić na spacerki...
A wczoraj koleżanka powiedziała mi że mi uda przytyły :/
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Julka właśnie i jak suknia? Na jakim etapie?
Dag jaka Twoja córa piękna i powtórzę się po raz kolejny- te jej oczy są urzekające a wygląda jak prawdziwa królewna
gwiazdka to się nacieszysz usg w 3d oby dzieć fajnie pozował
koleżanką się nie przejmuj, ona Ci zwyczajnie zazdrości
Emma super tak w dzień mamy podglądać maluszka
aggi póki co nie rozmyślaj, jeszcze masz czas
ann ja chętnie obejrzę brzuszek razem z brzuszkami pozostałych dziewczyn
moja babcia urodziła 9 dzieci i wszystkie między 4-5 kg a moją mamę to nawet w domu a jak moja mama urodziła siorę z wagą 2400 (wcześniak) to się pytała co to do domu przywiozła
u mnie dziś pochmurno ale bez deszczu, mam raczej gorszy dzień, hormony mi biją znowu (II faza cyklu) i mi wali w łeb sutki od dobrych paru dni dają popalić, dziwnie mi, a zasypiam i śpię jak dziecko więc znowu mi się włączyło że może się udało dlatego znowu jak @ przyjdzie będzie mega rozczarowanie... no wkręciłam sobie i chcę zejść na ziemię, ale myśli spokoju nie dają, taką małą iskierkę czuję Testa w domu nie mam i kupować nie chcę bo jeszcze bardziej będzie bolało. A co do terminu @ to jeszcze kupa czasu (długi weekend)
aggi a powiedz mi czy Tobie castagnus skrócił cykl? Bo u mnie poprzedni jak mało kiedy był o wiele krótszy i teraz też mi się wydaje jakby miał być krótszy
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Betka co do śluzu to ja bym sobie dała głowę uciąć że nie miałam go wcale bo suchota ze mnie była że hoho.. a tu jednak gdzieś głęboko daleko był i czekał
Dag no no Wiki to niemal jak panna młoda się prezentuje i te jej wielkie niebieskie oczyska mmmmm
Domiśśś ty czekaj a my zaciskamy kciuki
gosia tylko ten czas tak zapitala że szok co do castagnusa to powiem Ci tak że on mi cykl skutecznie wydłużył i trwa do teraz hahahha Po prostu ja go ledwie zaczęłam brać i nie zdążyłam skończyć więc w tej kwestii nie pomogę. choć on podobno ma obniżać zbyt wysoką prolaktynę i regulować delikatnie cykl? tak czytałam. wiem że 90dni się go powinno bez przerwy brać lub do pozytywnego testu (jeśli uda się wcześniej).
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Słuchaj ja trzymam ci miejsce jak coś nie ma opcji aby ktoś inny wskoczył w październiku za mnie... wiem że to długo... ale tule mogę zaoferować ... chyba mam gdzieś moje testy owulacyjna jak znajdę ślę je do ciebie z taką emergiąąąą że od razu będą trojaczki :***** buziaczki dla ciebie :******
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
gwiazdka dzięki
heh oj październik nie jest tak daleko co do psiaka to ja mam tu skuteczną terapię z moimi dwoma szaleńcami, ale z grilla chętnie coś wszamam
ehh idę do ogródka posiać resztę jarzyn