BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #879699 przez Agnilla
Ulka przeciez ja nie rodze :lol: ja tylko w ksiazy jestem :lol:
a co do ulozenia, to podobno w przypadku pierwszej ciazy i ulozenia posladkowego to juz tylko cc pozostaje. moja mama rodzila siostre posladkowo, tesciowa mojego meza, moja siostra swoja core..mowie do mamy, ze mamy to w genach :D ja posladkowo na sn sie nie zdecyduje, ooo nieee, bo z kury to mi sie kwoka zrobi :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #879701 przez ann-sunshine
Eee na noc i spanie zakladamy jeszcze. Najbardziej nie chce tego nocnego wysadzania na nocbij. Ale plan jest wlasnie taki: jedno dziecko na raz na pieluchach, zeby pol mojej pensji na nie nie szlo.

Ee ja tam posladkowego sn nawet nie rozwazam. Nie wiem nawet do konca jak to u nas w szpitalu jest?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #879717 przez ewelinda83
Muszę was później nadrobić bo trochę naskrobalyscie przez cały dzień :blink:

jak myślicie męczyć męża dzisiaj w nocy :lol: testowane 5 minut temu :blink:
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #879723 przez aggi
Domiśśś śliczny maluszek :kiss:

ferri haha a minę ma Leonek jakby błagał żebyś pochwaliła :D

Ann no pięknie Marcie poszło :)

ulka podrzuć muffinkę :D

Agni może młoda się jeszcze obróci, ma sporo czasu :)

ewelinda męcz dzisiaj, jutro i dla poprawki pojutrze :lol:

Idę leżakować i patrzeć na xfactor :P
Udanego wieczorku i niedzieli :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #879726 przez gwiazdka2014
Ewelinda a jak na co czekać :P

Radek jest słodki :) Zapomniała Dominisss napisać wybacz mi. A jakie ma śliczne ciuszki. Jaka sówka słodka.

Dodaje wam zdjęcie wózka. Co sądzicie?

10 lata 11 miesiąc temu #879788 przez ulka1983
hej :) ale super pogoda nawet z łóżka mi się nie chce wyjść :silly:
męczyłam męża już z pół roku temu żeby mnie ubezpieczył dodatkowo w swojej pracy bo u mnie tylko podstawa i co nie doczekałam się :angry: a teraz to już na pewno za poród nie zapłacą bo jakiś okres karencji jest :dry: nie wiecie jak to wygląda :S

Agni :P nie wiem jak jest u Was ale ja nie miałam nic do gadania lekarz decydował :dry: najlepsze było to: będzie pani rodzić sn a jak coś pójdzie nie tak to zrobimy cc :angry: całe szczęście ąz Natalka bystra dziewczyna od początku i wiedziała jak szybko na świecie się zjawić :lol:

Ann no pewnie że na noc zakładaj bo lepiej zmoczyć pampersa niż całe łóżko :blink: ja dziewczynek w nocy nie budziłam. Wieczorkiem przed snem robiły siusiu a 2 godz przed już nie piły i było ok wiadomo wpadki się zdarzały ale to już trzeba przeżyć :S

Ewa mam nadzieję że działaliście :blink: malinki aż się patrzy :lol:

Aggi sory ale już zjedzone bo na imprezkę poszły z nami ;)

Juka jeszcze raz wszystkiego najlepszego :kiss: czyli wszystko poszło zgodnie z planem :) jak się spało w samych obrączkach ;) :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #879789 przez Pinezka
Julka - gratulacje :woohoo:

Ulka - u mnie okres karencji na porod to chyba 10 miesiecy, tak wiec juz bedac w ciazy nie za bardzo sie oplaca zawierac ubezpieczenie prywatne. No ale najlepiej sprawdz, bo co firma, to inne warunki.

Evelinda - malinki jak malowane :side: Dzialaj dzialaj :blink: U mnie chyba na dniach tez sie pojawia, bo mnie jajniki pikaja.

10 lata 11 miesiąc temu #879793 przez ulka1983
Pinezka właśnie przeglądam oferty i chyba ukatrupię swojego dziada :angry:

10 lata 11 miesiąc temu #879806 przez Agnilla
dzien dobry! :)
zalezy jak dla kogo, mezu pohulał wczoraj z kolegą i teraz cierpi :lol: cierp ciało jak się chciało :P
Ulka...niestety :dry: u mnie okres karencji był 9 mcy, ja zaczelam placic w styczniu 2013 r bo bylam pewna, ze zajde szybko :P ale i tak wyliczyłam, ze wydamy 2 tys a dostaniemy 3 tys wiec zawsze to plus :) a najlepiej mial kolega meza, bo w styczniu 2013 byl u nich okres bezkarencyjny wiec on sie zapisal, a zona urodzila w kwietniu i tez dostali 3 tys farciarze :P
wiecie...ja mam milion mysli na minute....ja sama nie wiem...moze ja nie chce zeby Pola sie obrocila? :P

10 lata 11 miesiąc temu #879809 przez ulka1983
teraz to już raczej Pola się nie odwróci

10 lata 11 miesiąc temu #879818 przez Agnilla
dlatego mowie, ze ja nie rodze :P ja tylko w ksiazy jestem :P

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #879829 przez ewelinda83
Noc przyjemna, mam nadzieje ze będzie owocna :silly:

Julka wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia, Sto Lat :)

Domiss synek sliczny :)

gwiazdka wozek bardzo fajny, powinien sie sprawdzic :) i kolor uniwersalny :silly: tez mam gondole czarna, a resztę w kolorze czerwonym :)

o co chodzi z tym ubezpieczeniem bo nie jestem w temacie ?

10 lata 11 miesiąc temu #879836 przez Agnilla
Ewelinda zadanie domowe wykonane? ;) chodzi o to, ze jak sie zapiszesz do ubezpieczenia grupowego w pracy badz u meza i bedziesz placic okreslone skladki to po porodzie dostaniesz kase z tytulu urodzenia dziecka
Gwiazdka, co to za model tego wozka?
Jula foty! :)

10 lata 11 miesiąc temu #879839 przez ulka1983
Agni masz rację JESZCZE nie rodzisz :P ale za parę tygodni ... ;)

Ewa jakie masz długie cykle :S a z ubezpieczeniem chodzi o to że mój mężulek miał mnie dołączyć do swojego grupowego w pracy i nie zdążył :angry: zajęło mu to prawie rok B) jestem w ciąży to niestety już za późno bo obowiązuje okres karencji min 9 miesięcy :angry:

10 lata 11 miesiąc temu #879851 przez ann-sunshine
Dzień dobry, co za pogoda, leje co chwilę.

Ulcia u mnie to nie przejdzie, bo rano pieluchę ciężką na maksa jej zdejmuję, co znaczy że w nocy dużo sika. Ale przed snem ciągle jeszcze jest mleczko :-)

A odnośnie ubezpieczenia, to właśnie ubezpieczyciele się ubezpieczyli, czyli karencja 9 miechów w przypadku wypłaty za poród. Twój mężu w ucho musi dostać, bo przegapił.

Ewa maliny, nie ma na co czekać.

Gwiazdka przerażasz mnie, bo ty daleko za mną w ciąży a już pierzesz ciuszki, szukasz wózka. Aż mnie panika ogarnia, bo sierpniówki torby do szpitala zaczynają szykować, a ja w polu i w lecie, co więcej nic w tej kwestii nie zrobie dopóki Marty do jej pokoju nie przeniosę, czyli dopiero w lipcu. Już zapowiadam mężowi, że jak coś to całe przygotowania będą na jego głowie i przeraził się biedak.

Pinezka to teraz na twojego malinowego testa czekamy :-)

Agni powiem tak. I tak nie masz na to wpływu czy się obróci, czy nie. Będzie co będzie. Chociaż dziewczyna z moich lutówek jest teraz na finiszu drugiej ciąży i synek się nie obrócił i w poniedziałek idzie do szpitala i będą próbować obracać dzieciaka. Tylko że ona nie w PL mieszka.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka