- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
a co do ulozenia, to podobno w przypadku pierwszej ciazy i ulozenia posladkowego to juz tylko cc pozostaje. moja mama rodzila siostre posladkowo, tesciowa mojego meza, moja siostra swoja core..mowie do mamy, ze mamy to w genach ja posladkowo na sn sie nie zdecyduje, ooo nieee, bo z kury to mi sie kwoka zrobi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ee ja tam posladkowego sn nawet nie rozwazam. Nie wiem nawet do konca jak to u nas w szpitalu jest?
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
ferri haha a minę ma Leonek jakby błagał żebyś pochwaliła
Ann no pięknie Marcie poszło
ulka podrzuć muffinkę
Agni może młoda się jeszcze obróci, ma sporo czasu
ewelinda męcz dzisiaj, jutro i dla poprawki pojutrze
Idę leżakować i patrzeć na xfactor
Udanego wieczorku i niedzieli
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
męczyłam męża już z pół roku temu żeby mnie ubezpieczył dodatkowo w swojej pracy bo u mnie tylko podstawa i co nie doczekałam się a teraz to już na pewno za poród nie zapłacą bo jakiś okres karencji jest nie wiecie jak to wygląda
Agni nie wiem jak jest u Was ale ja nie miałam nic do gadania lekarz decydował najlepsze było to: będzie pani rodzić sn a jak coś pójdzie nie tak to zrobimy cc całe szczęście ąz Natalka bystra dziewczyna od początku i wiedziała jak szybko na świecie się zjawić
Ann no pewnie że na noc zakładaj bo lepiej zmoczyć pampersa niż całe łóżko ja dziewczynek w nocy nie budziłam. Wieczorkiem przed snem robiły siusiu a 2 godz przed już nie piły i było ok wiadomo wpadki się zdarzały ale to już trzeba przeżyć
Ewa mam nadzieję że działaliście malinki aż się patrzy
Aggi sory ale już zjedzone bo na imprezkę poszły z nami
Juka jeszcze raz wszystkiego najlepszego czyli wszystko poszło zgodnie z planem jak się spało w samych obrączkach
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Ulka - u mnie okres karencji na porod to chyba 10 miesiecy, tak wiec juz bedac w ciazy nie za bardzo sie oplaca zawierac ubezpieczenie prywatne. No ale najlepiej sprawdz, bo co firma, to inne warunki.
Evelinda - malinki jak malowane Dzialaj dzialaj U mnie chyba na dniach tez sie pojawia, bo mnie jajniki pikaja.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zalezy jak dla kogo, mezu pohulał wczoraj z kolegą i teraz cierpi cierp ciało jak się chciało
Ulka...niestety u mnie okres karencji był 9 mcy, ja zaczelam placic w styczniu 2013 r bo bylam pewna, ze zajde szybko ale i tak wyliczyłam, ze wydamy 2 tys a dostaniemy 3 tys wiec zawsze to plus a najlepiej mial kolega meza, bo w styczniu 2013 byl u nich okres bezkarencyjny wiec on sie zapisal, a zona urodzila w kwietniu i tez dostali 3 tys farciarze
wiecie...ja mam milion mysli na minute....ja sama nie wiem...moze ja nie chce zeby Pola sie obrocila?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Julka wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia, Sto Lat
Domiss synek sliczny
gwiazdka wozek bardzo fajny, powinien sie sprawdzic i kolor uniwersalny tez mam gondole czarna, a resztę w kolorze czerwonym
o co chodzi z tym ubezpieczeniem bo nie jestem w temacie ?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gwiazdka, co to za model tego wozka?
Jula foty!
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewa jakie masz długie cykle a z ubezpieczeniem chodzi o to że mój mężulek miał mnie dołączyć do swojego grupowego w pracy i nie zdążył zajęło mu to prawie rok jestem w ciąży to niestety już za późno bo obowiązuje okres karencji min 9 miesięcy
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ulcia u mnie to nie przejdzie, bo rano pieluchę ciężką na maksa jej zdejmuję, co znaczy że w nocy dużo sika. Ale przed snem ciągle jeszcze jest mleczko
A odnośnie ubezpieczenia, to właśnie ubezpieczyciele się ubezpieczyli, czyli karencja 9 miechów w przypadku wypłaty za poród. Twój mężu w ucho musi dostać, bo przegapił.
Ewa maliny, nie ma na co czekać.
Gwiazdka przerażasz mnie, bo ty daleko za mną w ciąży a już pierzesz ciuszki, szukasz wózka. Aż mnie panika ogarnia, bo sierpniówki torby do szpitala zaczynają szykować, a ja w polu i w lecie, co więcej nic w tej kwestii nie zrobie dopóki Marty do jej pokoju nie przeniosę, czyli dopiero w lipcu. Już zapowiadam mężowi, że jak coś to całe przygotowania będą na jego głowie i przeraził się biedak.
Pinezka to teraz na twojego malinowego testa czekamy
Agni powiem tak. I tak nie masz na to wpływu czy się obróci, czy nie. Będzie co będzie. Chociaż dziewczyna z moich lutówek jest teraz na finiszu drugiej ciąży i synek się nie obrócił i w poniedziałek idzie do szpitala i będą próbować obracać dzieciaka. Tylko że ona nie w PL mieszka.