BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #627213 przez lilijka
Hejka ale macie fajnie z tym urlopem -zazdroszczę Wam naprawdę tego błogiego lenistwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Tak w ogóle to melduję że mam dzisiaj 27 dc i siknęłam sobie no i mam drugą kreskę na owu ale jaśniejszą tak jak wczoraj i przedwczoraj. Niestety to był już ostatni pasek czekam na listonosza z testami owu bo jakoś tak łyso nie testować - weszło mi to w krew :) widzę że Was nie ma dziołszki seksicie się zapewne w tak piękną pogodę :lol: c ya

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #627260 przez issska1986
Lil, ja jezdem ;) :lol: :lol: :lol:

Wróciłam od gin, zleciła badanie hcg, potem usg i wywoływanko... kurka coś czuje,ze to potrwa... :angry:

ja planuje na urlop jechać w lipcu na mazurki, tym razem nie za gramanicę bo tak co dwa lata zamierzamy, w końcu w Polsce w tylu miejscach nie byliśmy... Tylko,ze mój M. to zapalony rybak, już mu pow że poproszę koleżankę dla siebie :)

11 lata 9 miesiąc temu #627264 przez moofka
ja też jestem, właśnie wróciliśmy :)

issska grunt że jesteś po wizycie i masz plan co dalej. mam nadzieję, że wcale się to nie będzie długo ciągnąć :kiss:

lilijka powiem Ci że mi też się podobało sikanie na te owu testy.

a mój mąż jak jedzie na ryby z kolegami to zajmuje się głównie grillem :P

11 lata 9 miesiąc temu #627268 przez issska1986
to tera Lil nie ma :)

moof powiem Ci,że kamień z serca-przynajmniej jakieś badanie mi zrobi a nie tylko od razu Duphaston...

11 lata 9 miesiąc temu #627282 przez moofka
cieszę się że będziesz mogła w końcu ruszyć do przodu! :)

11 lata 9 miesiąc temu #627498 przez Agnilla
juhu juhu :)
wróciłam, i leze juz w lozku bo odjezdzam. po pracy poszlam do fryzjera, potem do mamy. zrobilam mamuni mikrodermabrazje, no kurna, ta to ma twarz, ja w jej wieku watpie, ze bede taka miala. brwi, pazurki i mamunia pikna :)
Isss, dobrze, ze lekarka zaczela dzialac. jak laski urodza chlopcow, to Ty im ladnna panne sprawisz :) dziewczyna powinna byc mlodsza od faceta...ja nie jestem :lol:
a moje testy owu nie doszly jeszcze, ale i tak @ trwa. maz mi dzis komplementy, ze fajnie wlosy a ja mowie "co chcesz, @ mam" :lol:
dzis spacer z ciezarna, jutro odwiedza mnie kolejna, niech moc bedzie ze mna ;)
dobranoc :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #627506 przez ferritka
wieczór moje miłe Panie,

no Isss ,dobrze ,że konkrety są ...tylko że ja coś czuję, że Ty będziesz miała tą swoją blond pannice szybciej niż ja mojego groszka piłkarza ale se pomyślałam młodszy słodszy i przynajmn iej Twoja córa na mojego synka nie bedzie mówić "stary " B) B) :lol:

wyrąbana jestem jak czołg na manewrach ..a bo se robie żelazne posladki z mel b i mnie umordowała że ho ho hoooo do tego jeszcze jeden abs z mel i 1 dzień a6w - już wiem dlaczego kiedyś nie skończyłam szóstki ,bo jest gupia i boli :dry:
posladki i nogi mnie się trzęsą a jutro zrobię skalpela i odżyje nadzieja na smukłe ciało w to lato... się nim też za duzo za ladą nie pochwalę ale a nóz bedę musiała z tej budki rozkosznej wyjść do ludzi i co...z dupą wylaną na boki lodziarze nie wypada B) B) :lol:

ćpicie już? pewnie się sexicie, aa sexcie się do woli ja podgonie w weekend :lol: niech mi tylko Stary wróci i @ minie B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #627518 przez Agnilla
ja sie nie seksze, no jak, zalana jestem :D
Ferri, nie Mrągowo, raczej padnie na Kołobrzeg :)
ale się cieszę na ten wyjazd, my to raczej niezbyt wyjeżdzamy, leniwi jestesmy, egipt tyle szukalismy, ze nam w biurze podrozy sprzed nosa uciekl :/ a teraz jade, jade robic dzieci, a co :P

11 lata 9 miesiąc temu #627521 przez ferritka
Afgi ja nie wnikam, ale mój dziadek zawsze awiał, że " dobry rybak i w morzu czerwonym popływa" :lol: :lol:

no a ja Ci już tego wyjazdu zazdroszczę :S :S
w ogóle to fajnie masz bo Ty tam z góry masz blisko na Mazury a ode mnie toż to cała wyprawa prawie jak na K2 :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #627524 przez Agnilla
no patrzyłam, do mrągowa mam 235 km,a do kołobrzegu 232 :P ja to na mazurach nigdy nie byłam, ale padlo na morze

co do marynarza, rybaka czy kogo tam....ja mowie stanowcze nie, bleh....sa gusta i guściki ;)

11 lata 9 miesiąc temu #627530 przez ferritka
ja też nie wyobrażam sobie, już znosze to że "po" leże jakbym miała jeszcze w @ to byłaby to dla mnie straszna kara :dry: :dry:

no a ja mam jakieś 600km B) a do adama Małysza 24 km hmmm chyba sie do niego na majówkę wybiorę , hmmm :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #627544 przez moofka
no jak zwykle po 22 to o seksie gadają no :P

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #627552 przez Agnilla
ja tam uważam, że oprócz seksu normalnego są inne formy zabawy ;) a co ;)
moofka, uważaj, bo za jakies 13-14 lat czekaja Cie rozmowy z dzieckiem nt. seksu, szykuj sie ;)
padło na mrągowo, ale się podjarałam!
jedziemy się płodzic!! yeeeah ofc na hamaku będzie jazdaaaa :D
lece sie myc i do lozka, bo rano nikt za mnie nie wstanie...no chyba, ze jest ktos chetny ;)
halo Kaś halo Kaś, jak tam po lekarzu?
Lili, o nieeee, Ty znowu? :lol: zajedziesz starego :lol:
Issska, znalazłam Wasze 600zl i se na SPA wydałam, sooory :D
gute nacht, dobranoc, good night :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #627561 przez Kaś_O
issska1986 napisał:

Lil, ja jezdem ;) :lol: :lol: :lol:

Wróciłam od gin, zleciła badanie hcg, potem usg i wywoływanko... kurka coś czuje,ze to potrwa... :angry:

ja planuje na urlop jechać w lipcu na mazurki, tym razem nie za gramanicę bo tak co dwa lata zamierzamy, w końcu w Polsce w tylu miejscach nie byliśmy... Tylko,ze mój M. to zapalony rybak, już mu pow że poproszę koleżankę dla siebie :)

Issska wpadajcie do nas. W fiordach będzie mógł sobie łowił do woli a my będziemy chodzic na spacery :)

Doczytałam, lekarz jutro o 16:40 więc jak na lotnisku bede to do was napisze co i jak mi powiedziała. Uh płodne jesteście w pisaniu to zaraz się groszki posypią :D Aga wyjazd super :D płodzic płodzic :D

A mnie mąż zajechał chociaż daleko, tyle rzeczy mi zlecił że ledwo żywa a od rana abaror..

Ej Pannice pamiętajta że ja chcę piękną blondyneczkę za;pewne o zielonych oczach :D więc trzymac kciuki

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #627610 przez Becia87
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka