- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tak w ogóle to melduję że mam dzisiaj 27 dc i siknęłam sobie no i mam drugą kreskę na owu ale jaśniejszą tak jak wczoraj i przedwczoraj. Niestety to był już ostatni pasek czekam na listonosza z testami owu bo jakoś tak łyso nie testować - weszło mi to w krew widzę że Was nie ma dziołszki seksicie się zapewne w tak piękną pogodę c ya
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Wróciłam od gin, zleciła badanie hcg, potem usg i wywoływanko... kurka coś czuje,ze to potrwa...
ja planuje na urlop jechać w lipcu na mazurki, tym razem nie za gramanicę bo tak co dwa lata zamierzamy, w końcu w Polsce w tylu miejscach nie byliśmy... Tylko,ze mój M. to zapalony rybak, już mu pow że poproszę koleżankę dla siebie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
issska grunt że jesteś po wizycie i masz plan co dalej. mam nadzieję, że wcale się to nie będzie długo ciągnąć
lilijka powiem Ci że mi też się podobało sikanie na te owu testy.
a mój mąż jak jedzie na ryby z kolegami to zajmuje się głównie grillem
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
moof powiem Ci,że kamień z serca-przynajmniej jakieś badanie mi zrobi a nie tylko od razu Duphaston...
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
wróciłam, i leze juz w lozku bo odjezdzam. po pracy poszlam do fryzjera, potem do mamy. zrobilam mamuni mikrodermabrazje, no kurna, ta to ma twarz, ja w jej wieku watpie, ze bede taka miala. brwi, pazurki i mamunia pikna
Isss, dobrze, ze lekarka zaczela dzialac. jak laski urodza chlopcow, to Ty im ladnna panne sprawisz dziewczyna powinna byc mlodsza od faceta...ja nie jestem
a moje testy owu nie doszly jeszcze, ale i tak @ trwa. maz mi dzis komplementy, ze fajnie wlosy a ja mowie "co chcesz, @ mam"
dzis spacer z ciezarna, jutro odwiedza mnie kolejna, niech moc bedzie ze mna
dobranoc
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
no Isss ,dobrze ,że konkrety są ...tylko że ja coś czuję, że Ty będziesz miała tą swoją blond pannice szybciej niż ja mojego groszka piłkarza ale se pomyślałam młodszy słodszy i przynajmn iej Twoja córa na mojego synka nie bedzie mówić "stary "
wyrąbana jestem jak czołg na manewrach ..a bo se robie żelazne posladki z mel b i mnie umordowała że ho ho hoooo do tego jeszcze jeden abs z mel i 1 dzień a6w - już wiem dlaczego kiedyś nie skończyłam szóstki ,bo jest gupia i boli
posladki i nogi mnie się trzęsą a jutro zrobię skalpela i odżyje nadzieja na smukłe ciało w to lato... się nim też za duzo za ladą nie pochwalę ale a nóz bedę musiała z tej budki rozkosznej wyjść do ludzi i co...z dupą wylaną na boki lodziarze nie wypada
ćpicie już? pewnie się sexicie, aa sexcie się do woli ja podgonie w weekend niech mi tylko Stary wróci i @ minie
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ferri, nie Mrągowo, raczej padnie na Kołobrzeg
ale się cieszę na ten wyjazd, my to raczej niezbyt wyjeżdzamy, leniwi jestesmy, egipt tyle szukalismy, ze nam w biurze podrozy sprzed nosa uciekl :/ a teraz jade, jade robic dzieci, a co
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no a ja Ci już tego wyjazdu zazdroszczę
w ogóle to fajnie masz bo Ty tam z góry masz blisko na Mazury a ode mnie toż to cała wyprawa prawie jak na K2
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do marynarza, rybaka czy kogo tam....ja mowie stanowcze nie, bleh....sa gusta i guściki
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no a ja mam jakieś 600km a do adama Małysza 24 km hmmm chyba sie do niego na majówkę wybiorę , hmmm
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moofka, uważaj, bo za jakies 13-14 lat czekaja Cie rozmowy z dzieckiem nt. seksu, szykuj sie
padło na mrągowo, ale się podjarałam!
jedziemy się płodzic!! yeeeah ofc na hamaku będzie jazdaaaa
lece sie myc i do lozka, bo rano nikt za mnie nie wstanie...no chyba, ze jest ktos chetny
halo Kaś halo Kaś, jak tam po lekarzu?
Lili, o nieeee, Ty znowu? zajedziesz starego
Issska, znalazłam Wasze 600zl i se na SPA wydałam, sooory
gute nacht, dobranoc, good night
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Lil, ja jezdem
Wróciłam od gin, zleciła badanie hcg, potem usg i wywoływanko... kurka coś czuje,ze to potrwa...
ja planuje na urlop jechać w lipcu na mazurki, tym razem nie za gramanicę bo tak co dwa lata zamierzamy, w końcu w Polsce w tylu miejscach nie byliśmy... Tylko,ze mój M. to zapalony rybak, już mu pow że poproszę koleżankę dla siebie
Issska wpadajcie do nas. W fiordach będzie mógł sobie łowił do woli a my będziemy chodzic na spacery
Doczytałam, lekarz jutro o 16:40 więc jak na lotnisku bede to do was napisze co i jak mi powiedziała. Uh płodne jesteście w pisaniu to zaraz się groszki posypią Aga wyjazd super płodzic płodzic
A mnie mąż zajechał chociaż daleko, tyle rzeczy mi zlecił że ledwo żywa a od rana abaror..
Ej Pannice pamiętajta że ja chcę piękną blondyneczkę za;pewne o zielonych oczach więc trzymac kciuki
- Becia87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0