- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Kaś, krwiakiem się nie przejmuj, na następnej wizycie się przekonasz, że nie ma po nim nawet śladu. A jak panowie w domu się spisali?
Moofka siostra zareagowała rewelacyjnie, ciekawe jak rodzice zareagują, napisz nam potem. Moja mama miała łzy w oczach ze wzruszenia, a brat przerażenie w oczach
Lili co do tych testów i kresek, to chyba zależy też od konkretnego organizmu, bo każda z nas ma inny poziom hormonu, tak coś mi się wydaje, bo każdej z nas inaczej tu wychodzi. Ja mam testy z all. i przez 2-4 dni mam blade krechy, potem maliny przez jakieś 2-3 dni, a potem znów blade przez ok 2 dni, a przed i po nie mam wcale drugiej krechy.
Agi, dziś se zrobiłam junk food night - noc z chipsami i słodyczami, a co mi tam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Kaś to super na 100 % pewniaczek dzieczunka bez wątpienia jak ta lala bedzie kurka ten krwiaczek to chyba normalne, bo w końcu macica się rozrasta i jakieś kwrinki czy coś tam pęka pewnie stąd krwiak....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lil, mi te z allegro też pokazywały dwie kreski , w sensie taka jedna bladziutka lae była, więc też są czułe ...chyba... tylko ja mam z taką niebieską końcówką...
Wczoraj mnie nie było bo tak jak wspominałam, pojechałam po moją wspaniałą nagrodę a potem zobaczyłam przeceny w Camaieu i kupiłam sobie dwie sukieneczki ale jedną oddaje, bo jej nie przymierzyłam i okazało się, że baskinkę mam na żebrach.... poprostu jest na niższą osobę
i takim oto sposobem ledwo wyrobiłam się na ćwiczenia
Nie moge się doczekać kiedy ja będę ogłaszać dobre nowiny, moof daj im zdjecie wnuczka z usg, ale Ty chyba nie miałaś jeszcze?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
kurna wszystkie podostawały @ i tak jakoś tematów owulacyjnych mało chyba musimy sobie założyć prywatne forum na ploty
ok, od dziś do Mrągowa zarządzam dietę....w niedzielę brat ma imieniny ...fak
no to czas zabrać się do roboty, melduję dziś swój 6 dc. cycuchy pameli już nie należą do pameli, ale jeszcze powietrze nie uszło do końca jak powinno. waga mnie wq i w ogole ale ważne, że słońce jest, az zyc sie chce
- Becia87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciazowy na dniach Lili powinna testowac, zajechala biednego starego
- Becia87
- Wylogowany
- gaworzenie
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
eeeh se przynajmniej w środku ogarnę ooo
a mój wraca dzisiaj i też se poużywam bo moja @ jest łaskawa dla mnie i prawie mam koniec - po 3 dniach hmmm no ale nie bedę przecież na to narzekać
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
nooo to mam nadzieje, ze działacie
ciazowy na dniach Lili powinna testowac, zajechala biednego starego
Hejka dziewczynki! Tak zgadza się zajechałam starego i na dniach będę testować dzisiaj mam 29dc /32dniowe cykle. Już mnie korci na testowanie ale się powstrzymuje. Sikam dalej na owulacyjne- ciągle blada kreska ale ja tak przez cały cykl od owulki mam więc pewnie normalka
Dziewczynki kiedy mam robić testa ? Doradźcie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Isska chyba lecę na zakupy- narobiłaś mi chęci na te sukieneczki- oddaj jedną jak na niższą osobę
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Nie było mnie 2 dni ale już się melduje. U mnie dziś 24 dc (cykle 26 dniowe) i podobnie jak lil już mnie nosi żeby na test siknąć. Staram się czymś zająć żeby nie myśleć. Wg. kalendarzyka internetowego można już jutro, ale postaram się wytrzymać do poniedziałku
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dagnes, Lil - wytrzymajcie z tym testami ...
ferr, Becia, u mnie też pochmurno, Kaś wyjechała i słońce ze sobą zabrała
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Hej dziewczyny!
Nie było mnie 2 dni ale już się melduje. U mnie dziś 24 dc (cykle 26 dniowe) i podobnie jak lil już mnie nosi żeby na test siknąć. Staram się czymś zająć żeby nie myśleć. Wg. kalendarzyka internetowego można już jutro, ale postaram się wytrzymać do poniedziałku
Kochana moja to my na tym samym wózku widzę jedziemy ja mam z tego kalendarzyka chyba jutro możliwy test moczu ale korci mnie niemiłosiernie W pierwszej ciąży to mi dopiero 5 dni po @ wyszło dopiero
Przyłaź do mnie to razem sikniemy
Mnie boli brzuszek trochę od 3 dni i może to na @
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oooo noł, kolejna!! w ciąży! ofc to nie wszystkie w moim najbliższym gronie, ale codziennie się dowiaduję, że któraś zaszła, grrrr
ej gdzie Was wszystkie wywiało??
moof, doszły Twoje magiczne testy, mam nadzieję, że wskażą mi owulację, że się z bólu porobię jak jajko będzie
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
oooo noł, kolejna!! w ciąży! ofc to nie wszystkie w moim najbliższym gronie, ale codziennie się dowiaduję, że któraś zaszła, grrrr
a ja ciągle na ulicy spotykam brzuszatki i zawsze myślę 'dlaczego nie ja'
dziewczynki gdzie jesteście?
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurka jeszcze siedzę w tej pracy nie wiem po co, nic mi sie nie chce robić
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa