- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Lil może ty faktycznie w ciąży. Czytałam gdzieś kiedyś wypowiedz gina, że hormon LH budową jest podobny do beta HCG i dlatego testy owulacyjne mogą być pozytywne w ciąży. Z tego co pamiętam to nie tylko u Gosi to się sprawdziło ale i u "chcę zostać mamuśka". Ja początkowo miałam zamiar robić testy owu przez cały cykl ale mnie to zaczęło stresować i odpuściłam.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ej ja gdzies pisalam, ile chce miec dzieci? nie wiem w kazdym razie chcialabym miec 2 a podejrzewam, ze bede miala 1
obudzil mnie o 17:15, ale zasnelam dalej i jestem godzine w plecy
Dagnes, Lil, sikacie w poniedzialek i ja przychodze do pracy o 9 i czekaja na mnie piekne wiadomosci!
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wytrzymałam i nie siurnęłam na testa:) Znalazłam sobie zajęcie więc nie myślałam o tym.
Lil może ty faktycznie w ciąży. Czytałam gdzieś kiedyś wypowiedz gina, że hormon LH budową jest podobny do beta HCG i dlatego testy owulacyjne mogą być pozytywne w ciąży. Z tego co pamiętam to nie tylko u Gosi to się sprawdziło ale i u "chcę zostać mamuśka". Ja początkowo miałam zamiar robić testy owu przez cały cykl ale mnie to zaczęło stresować i odpuściłam.
A ja stawiałam, że pękłaś i siurałaś Ja też się dzielnie 3małam ale ta druga kreska u mnie na owulacyjnym to malinowa nie jest poza tym chyba Issska jeśli dobrze pamiętam albo Agnilla miały drugie kreski po owulce na testach owulacyjnych więc się nie nastawiam.
Agnilla oczywiście, że sikamy w poniedziałek jeśli wcześniej mnie ta zmora małpa jedna nie nawiedzi
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mój mąż to ma we wtorek imieniny. Jakby się udało w tym cyklu to niezły bym mu prezent sprawiła:)
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
no i oczywiście sprawdziłam na teście owu pokazała się mega mega malinowa kreska testowa, za to ta kontrolna była raczej bledziutka, więc w sumie stwierdzam że mądry ten test i zwietrzył że coś jest nie halo.
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
ciekawe co ja bym teraz wysiurkała na teście owu
A nie masz już w zapasie żadnego testu?
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Ale trzymam kciuki bo nie ma @ wiec wszystko jest mozliwe ja mam jeszcze kilka testów ciazowych i owu.. Chyba je zostawie ale to w sumie zawsze chciałam miec 2 dzieciaków wiec po tym kończymy ze staraniach..
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
laski nie gdybajcie czy @ przyjdzie czy nie, bo to nic nie daje. ja wiem po sobie, kazdy "nowy" objaw traktowalam jako ciaze. nawet siostra mi sie przyznala, ze jak ostatnio tak umieralalam, to tata wyskoczyl z tekstem, ze moze cos w koncu z tego bedzie
co do prezentow, to moj tata ma w maju urodziny wiec mialby prezent, a mama no to wiadomo, na dzien matki. ale, ze wyjezdza na 6-7 tyg to jesli by sie udalo wiadomosc uslyszy przez tel
no nie wazne, narazie ide dalej do sypialni, wlacze x-factor i do roboty
mamuski moje kochane, odpoczywajcie. Lil, udanej imprezy jutro! ja mam jutro dzien w plecy wiec juz zyje nowym tygodniem, ale luz
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny ja jak siknelam sobie 4 kwietnia to tez miałam jak Moofka co sie śmiałem ze jednak testy wykrywania ciaze.. Chociaz jak sikalam dzien przed zrobieniem testu ciazowego to nawet cienia nie było.. Wiec wychodzi na to ze testy owu nie zawsze wykrywaja ciaze i niestety był tutaj przypadek ze pojawiały sie dwie kreski do konca a ciazy nie było..
Ale trzymam kciuki bo nie ma @ wiec wszystko jest mozliwe ja mam jeszcze kilka testów ciazowych i owu.. Chyba je zostawie ale to w sumie zawsze chciałam miec 2 dzieciaków wiec po tym kończymy ze staraniach..
No właśnie o tym pisałam- czasem dziewczyny miały 2 kreski na teście owu i ciąży nie było. Więc różnie to bywa. Ja się raczej doszukuje objawów zbliżającej się @ bo tak się czuję - brzuch pobolewa już od 5 dni gdzieś.
Dzięki Agnilla jutro się pobawię wreszcie
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa