BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 miesiąc temu #630470 przez issska1986
ann-sunshine napisał:

D

Agi, ależ ja się nie obrażam za kurę domową, bo w końcu nią jestem, tzn pracującą kurą domową i nie raz się dziwię gdzie ja mam czas na to wszystko

Ann to ja nie Agnilla :lol: :lol: :lol: :lol:

Lil, a moze w ciązy jesteś, Gosia tak miała ,ze cały czas 2 kreski i okazała się ciunża :lol: :lol: :lol: ale jeszcze poczekaj z testem :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #630494 przez lilijka
issska1986 napisał:

ann-sunshine napisał:

D

Agi, ależ ja się nie obrażam za kurę domową, bo w końcu nią jestem, tzn pracującą kurą domową i nie raz się dziwię gdzie ja mam czas na to wszystko

Ann to ja nie Agnilla :lol: :lol: :lol: :lol:

Lil, a moze w ciązy jesteś, Gosia tak miała ,ze cały czas 2 kreski i okazała się ciunża :lol: :lol: :lol: ale jeszcze poczekaj z testem :)

Nie rób nadziei kochana :P Bardziej myślę, że to na @ bo mnie od kilku dni brzuch boli i czytałam też że testy owu mogą być przed @ pozytywne albo mi się znowu przesunął cykl jak ostatnio i może mam owulacje w 30dc :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #630521 przez moofka
Dziewczynki odebralam bete i dzisiaj mam już wynik ponad 6000 :woohoo:

11 lata 8 miesiąc temu #630526 przez Kaś_O
Moofka Lili i Ann mają rację trzeba korzystać z lenistwa ile wlezie. Ja pracowałam do 6 miesiąca i też uważam że powinnam wcześniej do domu się zawinąć. Teraz mam własną firmę to se robię co chcę ale szczególnie że w handlu pracujesz a tam zawsze jest stres. A jeśli chodzi o piersi to radzę kupić takie fajne bawełniany miękki stanik z drutami wchodzącymi prawie pod pachę i nosić go cały czas. Ja się tego szybko nauczyłam w ciąży i po porodzie. Teraz piersi będą Cię troszkę boleć ale szybko to minie, tyle że rosnąć będą cały czas więc warto je podtrzymywać i żeby mięśnie się nie męczyły dodatkowo :)

A ja dziś chałupę posprzątałam, na szczęście jakoś mdłości mnie puściły, może dlatego że to już 9 tydzień :) leci jak szalone..

Lili z niecierpliwością czekam na Twój test :) ale byś miała niespodziankę na 1 roczek syna :D

Ciekawe jak Dagnes bo ona chyba też do pon czeka :)

Ferri widać przepadła bo "stary" wrócił

Issska ja ten lek teraz dostałam właśnie, ja podtrzymanie i pomoc we wchłonięciu krwiaka. gin mi powiedziała że to jest po prostu progesteron i dlatego ma tak dużo zastosować pewnie :)

A mój syn właśnie maluje coś :) lubię jak zajmuje się troszkę sobą :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #630530 przez lilijka
Kaś_O napisał:

Lili z niecierpliwością czekam na Twój test :) ale byś miała niespodziankę na 1 roczek syna :D

Ciekawe jak Dagnes bo ona chyba też do pon czeka :)
A mój syn właśnie maluje coś :) lubię jak zajmuje się troszkę sobą :)

Ja sama z niecierpliwością już czekam kiedy go mogę zrobić :) Wg tego kalkulatora to już jutro ale @ powinnam dostać w pon. więc wtedy najlepiej też zrobić :)
Dagnes może się schowała i już siura na testa :laugh:

Ja też lubię jak mały się sobą zajmie - nawet z 10 minut mnie urządza :)
Ja już właśnie skończyłam szykowanie na dzisiaj do chrztu i odpoczywam

11 lata 8 miesiąc temu #630531 przez lilijka
moofka napisał:

Dziewczynki odebralam bete i dzisiaj mam już wynik ponad 6000 :woohoo:

piękna beta gratuluję moofka :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #630551 przez Kaś_O
Mooofka nie było innej opcji jak tylko wynik mega pozytywny :D jeszcze z tydzień i usłyszysz swoje serduszko :D

Ja mało bywałam z wami bo miałam zamówienie na tort więc musiałam się poświęcić temu :) żeby wszystko wyszło na tip top :D

Lilijka powodzenia jutro na chrzcinach, my jeszcze nie robiliśmy, nawet nie wiem czy zrobimy :P znaczy nie chrzciliśmy Czarka, jesteśmy daleko to i nikt nam o to nie truje głowy :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #630567 przez moofka
Wyszłam sobie dzisiaj wcześniej za te nadgodziny z wczoraj i już wracam do domu. Nie zamierzam pracować do porodu, nie ma takiej opcji. Myślę że zawine się w czwartym miechu.

kurcze jakoś tak tu lyso że żadna chwilowo nie testuje, nie ma fotek.... Jakoś mi tego brakuje. Ale poczekam do terminów Waszych @.

11 lata 8 miesiąc temu #630588 przez Kaś_O
Moofka zobaczysz zaraz dziewczyny zaczną testować owu :) i ciążowe. Bo Agnilla zaraz już powinna więc będziemy analizować :) a jak wszystkie dziewczyny zajdą to stworzymy nowy wątek starałyśmy się i mamy :D

11 lata 8 miesiąc temu #630604 przez lilijka
moofka napisał:

Wyszłam sobie dzisiaj wcześniej za te nadgodziny z wczoraj i już wracam do domu. Nie zamierzam pracować do porodu, nie ma takiej opcji. Myślę że zawine się w czwartym miechu.

kurcze jakoś tak tu lyso że żadna chwilowo nie testuje, nie ma fotek.... Jakoś mi tego brakuje. Ale poczekam do terminów Waszych @.

Moofka ja i Dagnes sikamy na ciążowe w poniedziałek. Chyba, że się wyłamę i jutro sobie siurne z wrażenia :lol:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #630606 przez Agnilla
hej dziewczyny :)
Ann, ja nic nie pisałam o kurze domowej, to Isss chyba :) ja tez lubie byc kura domowa zreszta, ale doceniona kura domowa ;)
melduję, że czuję się dziś spełniona :) była u nas wielka akcja gdzie m.in. mozna bylo zpaisac sie do banku potencjalnych dawcow szpiku i ofc sie zapisalam :woohoo: :woohoo: zmeirzylam cisnienie, bo kazdy pomiar to zlotowka na szpital w zabrzu, wiec kazalam calej rodzinie isc :) ja mialam cisnienie 115/80 a moj maz 176/87!! no i kardiolog sie klania, bo ona nie pierwszy raz mial takie. no i bylismy u rodzicow, maz sprzatnal auto, ja zrobilam grilla i tak zlecialo, a przede mna cale meiszkanie do sprzatniecia. wiec udaje sie na drzemke a potem do roboty :)
ja w weekendy nie pracuje, chyba ze gramy, ale to co 2 tydz mniej wiecej 5 godz...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lil jak Isska mowi,a moze Ty w ciazy jestes?? nio nie wytrzymam kiedy Ty ten test robisz :P zrob w pon najlepiej, chyba, ze chcesz miec jutro prezent na chrzciny ;)

Kaś, mozesz pokazac ten stanik o jaki mniej wiecej chodzi??

ja zaczynam siusianie na nowe testy od pon-wt, ale moge se siknac bo mi 3 stare zostaly, jak Wam zdjec brakuje ;)

a teraz czas na drzemke :)

11 lata 8 miesiąc temu #630612 przez moofka
no to dobrze, że znowu zaczyna się faza siusiania na testy :lol:

Kaś chyba dzisiaj wyciągnę męża żeby sobie kupić taki stanik podomowy, ale myślałam o takim bez drutów, sportowym. jak nie wystarczy to sobie kupię jeszcze jeden :)

lil poczekaj do poniedziałku, na jutro to może być za dużo wrażeń na raz :)

11 lata 8 miesiąc temu #630629 przez lilijka
moofka napisał:

no to dobrze, że znowu zaczyna się faza siusiania na testy :lol:

Kaś chyba dzisiaj wyciągnę męża żeby sobie kupić taki stanik podomowy, ale myślałam o takim bez drutów, sportowym. jak nie wystarczy to sobie kupię jeszcze jeden :)

lil poczekaj do poniedziałku, na jutro to może być za dużo wrażeń na raz :)

Też myślę, że poczekam do poniedziałku bo coś czuję, że mnie choróbsko bierze mam już stan podgorączkowy :( może to z wrażenia przed jutrem :laugh:

Agnilla to się chwali, że zapisałaś się do dawców szpiku - u nas żadnej takiej akcji nie było bo też bym się zapisała.

Agnilla i Moofka - tyle samo planujecie pracować w ciąży :lol: ale jaja!

A która to pisała, że ma firmę ?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #630639 przez Kaś_O

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #630642 przez lilijka
Kaś_O napisał:

Ja biustonosze tylko w Cubusie kupuje są superowe :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka