- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
D
Agi, ależ ja się nie obrażam za kurę domową, bo w końcu nią jestem, tzn pracującą kurą domową i nie raz się dziwię gdzie ja mam czas na to wszystko
Ann to ja nie Agnilla
Lil, a moze w ciązy jesteś, Gosia tak miała ,ze cały czas 2 kreski i okazała się ciunża ale jeszcze poczekaj z testem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
ann-sunshine napisał:
D
Agi, ależ ja się nie obrażam za kurę domową, bo w końcu nią jestem, tzn pracującą kurą domową i nie raz się dziwię gdzie ja mam czas na to wszystko
Ann to ja nie Agnilla
Lil, a moze w ciązy jesteś, Gosia tak miała ,ze cały czas 2 kreski i okazała się ciunża ale jeszcze poczekaj z testem
Nie rób nadziei kochana Bardziej myślę, że to na @ bo mnie od kilku dni brzuch boli i czytałam też że testy owu mogą być przed @ pozytywne albo mi się znowu przesunął cykl jak ostatnio i może mam owulacje w 30dc
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
A ja dziś chałupę posprzątałam, na szczęście jakoś mdłości mnie puściły, może dlatego że to już 9 tydzień leci jak szalone..
Lili z niecierpliwością czekam na Twój test ale byś miała niespodziankę na 1 roczek syna
Ciekawe jak Dagnes bo ona chyba też do pon czeka
Ferri widać przepadła bo "stary" wrócił
Issska ja ten lek teraz dostałam właśnie, ja podtrzymanie i pomoc we wchłonięciu krwiaka. gin mi powiedziała że to jest po prostu progesteron i dlatego ma tak dużo zastosować pewnie
A mój syn właśnie maluje coś lubię jak zajmuje się troszkę sobą
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lili z niecierpliwością czekam na Twój test ale byś miała niespodziankę na 1 roczek syna
Ciekawe jak Dagnes bo ona chyba też do pon czeka
A mój syn właśnie maluje coś lubię jak zajmuje się troszkę sobą
Ja sama z niecierpliwością już czekam kiedy go mogę zrobić Wg tego kalkulatora to już jutro ale @ powinnam dostać w pon. więc wtedy najlepiej też zrobić
Dagnes może się schowała i już siura na testa
Ja też lubię jak mały się sobą zajmie - nawet z 10 minut mnie urządza
Ja już właśnie skończyłam szykowanie na dzisiaj do chrztu i odpoczywam
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczynki odebralam bete i dzisiaj mam już wynik ponad 6000
piękna beta gratuluję moofka
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mało bywałam z wami bo miałam zamówienie na tort więc musiałam się poświęcić temu żeby wszystko wyszło na tip top
Lilijka powodzenia jutro na chrzcinach, my jeszcze nie robiliśmy, nawet nie wiem czy zrobimy znaczy nie chrzciliśmy Czarka, jesteśmy daleko to i nikt nam o to nie truje głowy
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurcze jakoś tak tu lyso że żadna chwilowo nie testuje, nie ma fotek.... Jakoś mi tego brakuje. Ale poczekam do terminów Waszych @.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wyszłam sobie dzisiaj wcześniej za te nadgodziny z wczoraj i już wracam do domu. Nie zamierzam pracować do porodu, nie ma takiej opcji. Myślę że zawine się w czwartym miechu.
kurcze jakoś tak tu lyso że żadna chwilowo nie testuje, nie ma fotek.... Jakoś mi tego brakuje. Ale poczekam do terminów Waszych @.
Moofka ja i Dagnes sikamy na ciążowe w poniedziałek. Chyba, że się wyłamę i jutro sobie siurne z wrażenia
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ann, ja nic nie pisałam o kurze domowej, to Isss chyba ja tez lubie byc kura domowa zreszta, ale doceniona kura domowa
melduję, że czuję się dziś spełniona była u nas wielka akcja gdzie m.in. mozna bylo zpaisac sie do banku potencjalnych dawcow szpiku i ofc sie zapisalam zmeirzylam cisnienie, bo kazdy pomiar to zlotowka na szpital w zabrzu, wiec kazalam calej rodzinie isc ja mialam cisnienie 115/80 a moj maz 176/87!! no i kardiolog sie klania, bo ona nie pierwszy raz mial takie. no i bylismy u rodzicow, maz sprzatnal auto, ja zrobilam grilla i tak zlecialo, a przede mna cale meiszkanie do sprzatniecia. wiec udaje sie na drzemke a potem do roboty
ja w weekendy nie pracuje, chyba ze gramy, ale to co 2 tydz mniej wiecej 5 godz...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lil jak Isska mowi,a moze Ty w ciazy jestes?? nio nie wytrzymam kiedy Ty ten test robisz zrob w pon najlepiej, chyba, ze chcesz miec jutro prezent na chrzciny
Kaś, mozesz pokazac ten stanik o jaki mniej wiecej chodzi??
ja zaczynam siusianie na nowe testy od pon-wt, ale moge se siknac bo mi 3 stare zostaly, jak Wam zdjec brakuje
a teraz czas na drzemke
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kaś chyba dzisiaj wyciągnę męża żeby sobie kupić taki stanik podomowy, ale myślałam o takim bez drutów, sportowym. jak nie wystarczy to sobie kupię jeszcze jeden
lil poczekaj do poniedziałku, na jutro to może być za dużo wrażeń na raz
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
no to dobrze, że znowu zaczyna się faza siusiania na testy
Kaś chyba dzisiaj wyciągnę męża żeby sobie kupić taki stanik podomowy, ale myślałam o takim bez drutów, sportowym. jak nie wystarczy to sobie kupię jeszcze jeden
lil poczekaj do poniedziałku, na jutro to może być za dużo wrażeń na raz
Też myślę, że poczekam do poniedziałku bo coś czuję, że mnie choróbsko bierze mam już stan podgorączkowy może to z wrażenia przed jutrem
Agnilla to się chwali, że zapisałaś się do dawców szpiku - u nas żadnej takiej akcji nie było bo też bym się zapisała.
Agnilla i Moofka - tyle samo planujecie pracować w ciąży ale jaja!
A która to pisała, że ma firmę ?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja biustonosze tylko w Cubusie kupuje są superowe