BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #627638 przez ferritka
witajcie Drogie me:))

Becia, nooo pięknie zbliżasz sie do malinowych malin ,więc teraz testuj codziennie a przytulaj sie co 2 dzień- no bo zajedziesz małża i żołnieżyki nie bedą tak sprawne jak powinny :lol: :lol: no chyba, że się uprzesz to walcz codziennie B) B) powodzenia :))))

no Mrągowo, to tam piknik kantry jest? aa to wiem Agi czemu Cię tam tak ciągnie :lol: :lol: badź co bądć hamaka zazdroszczę kochanieńka oj zazdroszczę :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #627681 przez issska1986
Sie ma z rana :lol:

piękny mamy dziś dzień :silly:
gdzie nie rzucisz okiem tam skarpetki w sandałach-sezon rozpoczęty miłe Panie :ohmy: :lol:

Betka idziesz w dobrym kierunku :)

Agnilla, niech Ci na zdrowie wyjdzie to SPA i Twojej macicy :) jak to za tylko 600 zł (ten do dziś ich szuka, teraz już mu powiem,ze bez sensu :blink: )...

Kaś świetny pomysł :) fajnie by było:)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #627831 przez Agnilla
od godziny próbuje do Was odpisać, ale kurna ciagle cos :)
Becia, do dzieła, my tu trzymamy kciuki! :)
ja się cieszę na ten wyjazd, normalnie jakbym miała na Bora Bora lecieć, bo i tam polecę kiedyś a co :P hamak w Mrągowie będzie, więc namiastka Bora Bora jest ;)
mówię, my to mało gdzieś jeździmy, za to moja siostra na dupie usiedzieć nie może i ciągle gdzieś jeżdża.
Isska, za 600zł mam wyżywienie, dżakuzi, basen i jeszcze jeden zabieg plus psychiczny relaks :)także niech Twój M. nie szuka, chyba, że 1 zł znajdzie, bo to 599 zł kosztowało ;)
juz mi kumpela delikatnie wypomniala, ze im nie zaproponowalismy wspolnego wyjazdu. ale mowie, ze ja jade tylko z mezem i skumala ;)
kuwa no jak widzę skarpetki w sandałach, to normalnie nic, tylko w kolano sobie strzelić :/

nooo a jak się uda to w Wakacje lecimy do Norwegii :) tylko mój Pan ryb nie łowi, chyba że mu taka gre na kompa załatwicie :P

11 lata 9 miesiąc temu #627851 przez ferritka
bora bora -bara bara...

no to masz tu kochanieńka hymn Mrągowa

:kiss: :kiss: :kiss: :lol: :lol: :lol: :lol:

my też lubimy wyjeżdżać, ale nie lubimy zwiedzać :lol: dlatego wybieramy zawsze miejsca gdzie jest goraco, są baseny, ciepłe morze i drinki za free... teraz byliśmy w turcji w hotelu utopia- raj na ziemi :lol: :lol:
w tym roku to po slubie to nie wiem co Stary wymyśli, wspomina coś o Kubie, ja sie bedę upierać przy Adasiu :silly: :silly: :silly: :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #627864 przez lilijka
dzień dobre kochane! Jak tam spałyście?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Becia87 napisał:

Witam kobietki

Ja strasznie zalatana jestem no i zaczynelismy przytulanko.... :) bo owu się zbliża wrzucam wam zdjęcie z wczoraj 15 dc, Dziś 16 dc i przytulanko :)

Ja mam dzisiaj 28 dc i codziennie takie drugie kreski na teście owu. Taka moja natura widocznie. Dzisiaj chyba sobie nie siknę bo listonosz nie przyniósł mi przesyłki :angry: podzieliłybyście się jednym testem please ;)

Agnilla zazdroszczę wyjazdu tylko żebyś męża nie zajechała na tym hamaku :lol:

Issska nie kracz- nie koniecznie musi to tyle trwać. Dobrze, że poszłaś i wszystkie badania zrobisz- będziesz wiedziała na czym stoisz :)

11 lata 9 miesiąc temu #627866 przez Agnilla
wiesz co Ferri, kurna jak nie teraz to kiedy? ile mam oszczedzac, jeszcze zdaze ;) az chce sie zyc, u Was tez tak cieplo? nic, tylko kopulować :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #627872 przez ferritka
jak kopulować jak mój wraca w sobotę z rańca to dopiero wtedy coś ten teges bara-bara B) B)

ale to dobrze, sie znowu na przywitanie ładnie zrobie na gładko, sie ucieszy :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #627907 przez Agnilla
hehe, no ja czekam na pójscie @. w sumie to ona sie ze mna prwie pozegnala i wrocila na chwile. i tak zawsze 3 dni sie zegna :P
Issska, No1 bedzie jak Ci wyjdzie ze w ciazy jestes :D a badala Cie wczoraj, fasolki nie widziala? :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #627913 przez issska1986
Urwanie głowy w robocie :angry:
nawet nie mam czasu zalookać tu do Was... ale tera jem salatku to mam kwile :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agnilla, ale bym sie zmarszczyła jak by się tak okazało, ale to niemozliwe i może lepiej nie bo czasem popijałam- a to winko a to bro z koleżankami , driny z teściem...

co do wakacji to właśnie zwiedzać lubimy oboje-ale nie za dużo, a jeżeli chodzi o odpoczynek to moj M. woli być w ruchu cały czas a ja wolę plackiem leżeć, więc nawet poopalać się nie mogę bo temu się nudzi, chyba, że ma kompana... to wtedy mam spokój, ale przynajmniej często kursuje po drineczki i napoje... :lol: :lol: :lol: :lol:

ale wieczorne spacerki z nim nad morzem uwielbiam...

11 lata 9 miesiąc temu #627917 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Lilijka, współczuję nocy. Eee to twój mąż ma lekki sen jak się budzi gdy małe płacze. Bo mój to całe takie akcje przesypia, a jak mu rano opowiadam, że pół nocy nie spałam, to się dziwi i mówi, że on nic nie słyszał :ohmy:

My też lubimy podróżować. Jeździjcie ile wlezie, bo najfajniej we dwoje się podróżuje. Z dziećmi też da radę, ale to już inna bajka jest.

11 lata 9 miesiąc temu #627918 przez issska1986
Agnilla a to dla Cb!

11 lata 9 miesiąc temu #627929 przez Agnilla

11 lata 9 miesiąc temu #627946 przez ann-sunshine
iss zdjęcia takie mocno zachowawcze, bezpieczne, trochę nudne nawet, ale przyjemne dla oka,

agi, nie no, a to to to trochę ponure, trochę czerwieni by tam dodać to było by git ;)

a tak w ogóle to sobie trzasnęłam testa wczoraj, kontrolnie, póki co jedna krecha i nawet cienia drugiej. Poza tym małż chory :( jak córa i ja w końcu obie zdrowe, to jego wzięło ulera jedna no :angry: pozaraża nas od nowa

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #627948 przez Agnilla

Ann, u nas przez choroby nasze 2 cykle w plecy, tzn mam nadzieje, ze to przez choroby ;)

11 lata 9 miesiąc temu #627955 przez ann-sunshine
coś mi wyobraźnia szwankuje, albo czytanie ze zrozumieniem, bo nijak nie mogę sobie tego w głowie zobaczyć ;)

a, bo już dwa posty temu zapomniałam, Becia do dzieła !!!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka