- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Becia, nooo pięknie zbliżasz sie do malinowych malin ,więc teraz testuj codziennie a przytulaj sie co 2 dzień- no bo zajedziesz małża i żołnieżyki nie bedą tak sprawne jak powinny no chyba, że się uprzesz to walcz codziennie powodzenia )))
no Mrągowo, to tam piknik kantry jest? aa to wiem Agi czemu Cię tam tak ciągnie badź co bądć hamaka zazdroszczę kochanieńka oj zazdroszczę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
piękny mamy dziś dzień
gdzie nie rzucisz okiem tam skarpetki w sandałach-sezon rozpoczęty miłe Panie
Betka idziesz w dobrym kierunku
Agnilla, niech Ci na zdrowie wyjdzie to SPA i Twojej macicy jak to za tylko 600 zł (ten do dziś ich szuka, teraz już mu powiem,ze bez sensu )...
Kaś świetny pomysł fajnie by było:)
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Becia, do dzieła, my tu trzymamy kciuki!
ja się cieszę na ten wyjazd, normalnie jakbym miała na Bora Bora lecieć, bo i tam polecę kiedyś a co hamak w Mrągowie będzie, więc namiastka Bora Bora jest
mówię, my to mało gdzieś jeździmy, za to moja siostra na dupie usiedzieć nie może i ciągle gdzieś jeżdża.
Isska, za 600zł mam wyżywienie, dżakuzi, basen i jeszcze jeden zabieg plus psychiczny relaks :)także niech Twój M. nie szuka, chyba, że 1 zł znajdzie, bo to 599 zł kosztowało
juz mi kumpela delikatnie wypomniala, ze im nie zaproponowalismy wspolnego wyjazdu. ale mowie, ze ja jade tylko z mezem i skumala
kuwa no jak widzę skarpetki w sandałach, to normalnie nic, tylko w kolano sobie strzelić :/
nooo a jak się uda to w Wakacje lecimy do Norwegii tylko mój Pan ryb nie łowi, chyba że mu taka gre na kompa załatwicie
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no to masz tu kochanieńka hymn Mrągowa
my też lubimy wyjeżdżać, ale nie lubimy zwiedzać dlatego wybieramy zawsze miejsca gdzie jest goraco, są baseny, ciepłe morze i drinki za free... teraz byliśmy w turcji w hotelu utopia- raj na ziemi
w tym roku to po slubie to nie wiem co Stary wymyśli, wspomina coś o Kubie, ja sie bedę upierać przy Adasiu
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Becia87 napisał:
Witam kobietki
Ja strasznie zalatana jestem no i zaczynelismy przytulanko.... bo owu się zbliża wrzucam wam zdjęcie z wczoraj 15 dc, Dziś 16 dc i przytulanko
Ja mam dzisiaj 28 dc i codziennie takie drugie kreski na teście owu. Taka moja natura widocznie. Dzisiaj chyba sobie nie siknę bo listonosz nie przyniósł mi przesyłki podzieliłybyście się jednym testem please
Agnilla zazdroszczę wyjazdu tylko żebyś męża nie zajechała na tym hamaku
Issska nie kracz- nie koniecznie musi to tyle trwać. Dobrze, że poszłaś i wszystkie badania zrobisz- będziesz wiedziała na czym stoisz
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale to dobrze, sie znowu na przywitanie ładnie zrobie na gładko, sie ucieszy
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Issska, No1 bedzie jak Ci wyjdzie ze w ciazy jestes a badala Cie wczoraj, fasolki nie widziala?
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nawet nie mam czasu zalookać tu do Was... ale tera jem salatku to mam kwile
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agnilla, ale bym sie zmarszczyła jak by się tak okazało, ale to niemozliwe i może lepiej nie bo czasem popijałam- a to winko a to bro z koleżankami , driny z teściem...
co do wakacji to właśnie zwiedzać lubimy oboje-ale nie za dużo, a jeżeli chodzi o odpoczynek to moj M. woli być w ruchu cały czas a ja wolę plackiem leżeć, więc nawet poopalać się nie mogę bo temu się nudzi, chyba, że ma kompana... to wtedy mam spokój, ale przynajmniej często kursuje po drineczki i napoje...
ale wieczorne spacerki z nim nad morzem uwielbiam...
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Lilijka, współczuję nocy. Eee to twój mąż ma lekki sen jak się budzi gdy małe płacze. Bo mój to całe takie akcje przesypia, a jak mu rano opowiadam, że pół nocy nie spałam, to się dziwi i mówi, że on nic nie słyszał
My też lubimy podróżować. Jeździjcie ile wlezie, bo najfajniej we dwoje się podróżuje. Z dziećmi też da radę, ale to już inna bajka jest.
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
agi, nie no, a to to to trochę ponure, trochę czerwieni by tam dodać to było by git
a tak w ogóle to sobie trzasnęłam testa wczoraj, kontrolnie, póki co jedna krecha i nawet cienia drugiej. Poza tym małż chory jak córa i ja w końcu obie zdrowe, to jego wzięło ulera jedna no pozaraża nas od nowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann, u nas przez choroby nasze 2 cykle w plecy, tzn mam nadzieje, ze to przez choroby
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
a, bo już dwa posty temu zapomniałam, Becia do dzieła !!!