BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #626356 przez Agnilla
Ferri a jakas krawcowa zwykla nie da rady?
moofka, wrzucaj tu buty, zrobimy pchli targ :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #626364 przez moofka
nooo muszę zrobić miejsce na nowe :silly:

Ferri a czy ty jutro z rana w końcu sikniesz na test?

11 lata 9 miesiąc temu #626536 przez Agnilla
dzien dobry :)
wywiało Was stąd? :)

11 lata 9 miesiąc temu #626556 przez moofka
kurka patrz Agi wczoraj byłyśmy ostatnie, dzisiaj pierwsze.... straszne śpiochy z tych lasek :)

11 lata 9 miesiąc temu #626572 przez Agnilla
łeee ja to "już" w pracy jestem ;) doszłam ledwo, kurna zebrać się nie mogłam, aż szef się zdziwił, że mnie jeszcze nie ma :P
ok do roboty, bo troche w tyle jestem. może dziś przyjda moje nowe testy :)
aaaa no i zrobiłam małej dziewczynce bransoletke na chrzciny, umowilam sie z jej mama, ze w zamian tchnie we mnie moc ;) ( bo one tez zaszla w maju i rodzila w styczniu ;) )

11 lata 9 miesiąc temu #626584 przez issska1986
Hej dziewuszki,

mnie już z rana dojeżdzają :dry: :dry: :dry:

Oczywiście ja już nie zobaczę wystroju waszych mieszkań bo pousuwałyście fotky... :dry:
eh.. ale wczoraj nie miałam czasu siedziec na forum bo późno troszku wróciłam do domu bo pociagi opóźnione , obiad a potem na step szłam i taki dał wycisk skubaniutki, że padałam na ryj, a chciałam jeszcze o 21,15 na jedynce obejrzeć film o obozie konc. Zajebistyt polecam, oglądałam go 2 raz i zawsze wyję...

A małż nie tykany był, zawzięcie szuka pieniędzy i myśli,ze ja pewnie zrobiłam żart i je schowałam... i tadam wyjmę z kryjówki i mu je oddam hihihi... w ogóle co do jego szukania to już mi ręce opadaja, ale już nie będe pisać.... :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #626599 przez moofka

idę zajrzeć do tej cholernej szafy :angry:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #626609 przez ferritka
bry
informuję, że jak na siostrę ksero przystało za @ Agi przyszła moja wariatka...
tak więć grudniowi podziękujemy, witamy się radośnie ze styczniem :lol: :lol: :lol:

Issss czekamy oczywiście na raporcik :blink:
wiecie co ja postanawiam już nigdy przenigdy nie testować ciązowo przed @ - no same widzicie, ze cuda wianki na kiju z przytupem mi wychodzą. Może ten mój Groszek chce być z prawego łoża :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #626615 przez issska1986
Ferr i dobrze , z nowym cyklem nowe możliwości, ale bez kitu ten test co pierwszy zrobiłaś bez kitu mial 2 kreski, więc może jakoś dużo hormnonków może miałaś....

moof, ok dam znać z wieczora co i jak mi powiedziała... :cheer: :cheer: :cheer:

Przekazuje wiadomośc od Kaś z fb:

11 lata 9 miesiąc temu #626698 przez Agnilla
Ferri, a może Isska ma racje? :P moze moj tata, Twoja mama, albo moja mam , Twoj tata, a moze juz w tych czasach czworokaty byly? :P

ej, tyle mam roboty kurna, ale spoko loko, wyrobie sie i napisze do Was, Isska bejbe, wysle Ci linka na fejsbuczka ok? ;)

11 lata 9 miesiąc temu #626701 przez ferritka
hahaah taaa Agi moi starzy za czasów hipisowstwa poznali Twoich starych na ognisku na plaży... troszkę popili, kwasa zarzucili i zabawili sie w słoneczko. po 27 latach owoce tych plażowych zabaw odnalazły sie na forumie o niemożności zajścia w ciąże... scenariusz na superprodukcje B) B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #626714 przez lilijka
Hej dziewczynki witam Was :kiss: zawsze tu z rańca jestem pierwsza ale mam dzisiaj wolny dzień i dużo spraw na głowię - organizacja chrzcin w domu :laugh:

issska1986 napisał:

Issska daj znać co gin powiedział!

Ferr nie przejmuj się kochana :kiss: przynajmniej już nowy cykl się zaczął ja czekam na tą małpę do poniedziałku i dopiero nowy cykl i perspektywy :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #626727 przez lilijka
Agnilla napisał:
[quote a lilijka się seksi, jak codziennie :D)[/quote]

Agnilla skąd wiedziałaś :lol: :lol: Ja mam 27 dc i ciągle się łudzę, że może nawet pod koniec zapłapie :laugh: Nie mogę zmarnować ani jednego dnia :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #626735 przez moofka
dziewczynki mam wyniki i mnie tam z tych podanych przedziałek wychodzi jak w mordę strzelił ciąża! co prawda nie wiem czy poziomy dobre, no ale ciąża jest. w piątek powtórka bety.

i właśnie nieśmiało zaczęło się u mnie pokazywać słoneczko :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #626737 przez lilijka
Dagnes napisał:

Cześć dziewczyny!
Jakiś tydzień temu natknęłam się na Wasze forum. Tak się zaczytałam, że przestać nie mogę :lol: Zaglądam tu codziennie, bo bardzo jestem ciekawa jak tam u Was sprawy brzuszkowe.

My z mężem staramy się o dzidzię od czerwca ubiegłego roku. W październiku (5 cykl starań) udało nam się wstrzelić, ale niestety radość trwała tylko 9 tygodni :( Pod koniec listopada złapałam lekkie przeziębienie i już sprawy potoczyły się bardzo szybko.

Od stycznia po wizycie kontrolnej u gina dostaliśmy zielone światło do działania. No i działamy sobie, już 4 cykl leci (pierwszy z testami owu). U mnie testy pokryły się z internetowym kalendarzykiem i obserwacją śluzu. 2 maliny pojawiły się w 12 dc, cykle 26 dniowe. Dziś 21 dc.

Witaj kochana :kiss: Przepraszam, ze witam się dopiero dzisiaj ale wczoraj się seksiłam :lol: Dobrze trafiłaś u nas każdy cykl szybciej upływa :) To też jest mój pierwszy cykl z testami owu ale czuję, że nic z tego bo miałam zapalenie pęcherza :angry: Bardzo masz krótkie cykle - ja niestety 32 dniowe

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka