BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #891436 przez majka1987gnoWlkp
hej laski:)
dziś cięzki dzien miałam- tak na szybko tylko ...
Agni polecam Ci na opryszczkę- jeśli chodzi o usta te plastry compeed!!!! zwłaszcza jeśli dopiero wychodzi!! bo łagodzi swędzenie, ładnie zakrywa i nie ma super mocnych środków- źeby Poli nie zaszkodziły :)
mesy podpisuje się pod tym co piszą dziewczyny- każde dziecko jest inne- moja urodzona 59 cm nie ma jeszcze 2 lat a ciuchy 92-98 nosi/ 2-3 lata!!! nie da się tak wiesz utrafić na zapas na konkretną pore roku - piszę po sobie :)
Gwiazdka wiedziałam co się dzieje że poszłaś do szpitala po prostu okazało się że chyba symulowałaś bo wyszłaś i wsio jest ok!!!!! a szyjka długa jak u nie których od początku taka nie jest :P
Ann nie stresaj się wsio będzie ok :) a nawet jak pójdziesz na oddział to pewnie po 3 dniach puszczą do domku :) więc jeszcze sporo czasu Ci zostanie :)

[/url [/url]

Podziękowania: ann-sunshine

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #891445 przez Anabelle
ja też na opryszczkę w 2 lub 3 trymestrze naklejałam plastry compeed choć w aptece mi powiedzieli, że nic nie moge stosować. sa jeszcze zoviraxy i inne pasty wysuszające. generalnie nikt nie testuje na ciężarnych więc wszedzie pisza, żeby skonsultowac z lekarzem. I trymestr wiadomo - strach się bać wszystkiego, ale 2 i 3 to już spokojniej :)

10 lata 9 miesiąc temu #891452 przez aggi
Good morning albo dobranoc ;)
Kto ma tefala jakiego? Małż śpi sam, ma przechlapane.
A miał mnie wcześniej odwieźć i by mi zwisało ile % w siebie wleje :huh:
No ale słabo kciuki trzymałyście :P jutro mam go w nosie niech spędza
niedzielę jak chce, byle zdala ode mnie :dry:
A ja jestem tak wykończona że zasnąć nie umiem :blink:

Agni ja nie mogę nic złego na mojego powiedzieć bo jego mamusia zawsze broni i jeszcze na mnie naskakuje :pinch: więc w ogóle nie ma tematu i już.

Ann wiem co czujesz ja po tych chrzcinach mam serdecznie dość.

gwiazdka dla mnie tygryski i puchatki wygrywają :blush:

ulka nie masz tefala na zbyciu ? :whistle:

meli mój pewnie jutro będzie cacy, ale mam go gdzieś, o :S

no idę dalej może wkońcu się zmęczę i zasnę :P

10 lata 9 miesiąc temu #891462 przez ann-sunshine
Dzień dobry

Słoneczko świeci, ciekawe jak będzie w ciągu dnia.

Aggi no mnie te mecze też zmecza, bo wieczorne wyjścia męża i piwkowanie, a potem w nocy pakuje mi się do łóżka, a jak popije to śpi niespokojnie, kręci się, sapie, steka, kreci się i mnie przygniata albo oklada rękami. Ale i tak dziękuję opatrzności że mecze się skończą zanim urodze.

Miłej niedzieli

10 lata 9 miesiąc temu #891465 przez gwiazdka2014
czesc babeczki

Ann a myślałam, że będę dziś pierwsza. Jak trzeba będzie leżeć to pójdziesz poleżysz 3 dni jak ja i wypuszczą :))) jak ja dałam rade to tym bardziej, taka silna babka:)))

Maja tak ściemniałam, bo jestem tak zdolna że potrafie symulować skracanie i spulchnienie szyjki... eh.... komentarz pierwsza klasa :)))))

Już się wyspałam a nie lubie tak wcześnie wstawać bo mi się jawnie nudzi.

Aggi jak widzę te wszystki ciuszki z postaciami z bajek to wymiękam :P

10 lata 9 miesiąc temu #891493 przez majka1987gnoWlkp

gwiazdka2014 napisał: Maja tak ściemniałam, bo jestem tak zdolna że potrafie symulować skracanie i spulchnienie szyjki... eh.... komentarz pierwsza klasa :)))))

gwiazdka kuuurde ale Ty jesteś poważna...... ja to w żartach pisałam a Ty wszystko dosłownie..... no nic na dziś życzę Ci uśmiechu na twarzy :*
bry się z Wami dziś i ja :)
Tosia ma dziś dobry dzień aż mi miło :) nawet pozwoliła sobie założyć gumkę i spinkę co jej się nie zdaża!!! jak ją uchwyce wkleje foto :) aa i tak pisałyście że wczoraj miałam sernik na zimno- mały kawałek się został to zanim go zjem się nim pochwale :*
miłego dnia :)

[/url [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #891515 przez ulka1983
witam niedzielnie :) dziewczynki u cioci od wczoraj tylko mężu się kręci po pokoju i ciśnienie podnosi :laugh:

Pinezka mam nadzieję że wszystko wróci do normy :) do 50 jeszcze sporo więc spokojnie ;)

Ann o której masz wizytę bo ja po południu i też mam cykora co mi powie B) czy dalej leżeć i czy wszystko ok :pinch: Natalka ma jeszcze trochę czasu i póki Pola siedzi grzecznie w brzuchu Ty się nie martw ;)

Aggi tefal nie ma sprawy ;)

10 lata 9 miesiąc temu #891524 przez aggi
DObryy.
Nie wyspana, z bólem głowy grrrrrrrrr
niech ktoś przywali mojemu tefalem a później mi :ohmy:
może mnie to uśpi... :cheer:

Ann to mój na szczęście tak na mecze nie patrzy. Chwała Bogu bo... :sick:

gwiazdka ja kupiłam pościel z kubusiem bo go uwielbiałam jak młodsza byłam :laugh:

udanej niedzieli kobitki :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #891529 przez Ada2424
Bry :)

Ja już po @ :) macie jakies pomysły na ozdobny komin w pokoju? Zastanawiamy sie co na nim zrobic ale nic nam nie pasuje, przymierzalismy dwa rodzaje płytek ale nam nie podchodza :/ i tak myslimy co by tu na nim zrobic :whistle: walczymy dalej z tynkiem na scianach, kurcze konca nie widac :/ juz bym tak chciala miec wszystko skonczone a Męża to mi szkoda bo codziennie po pracy zapiernicz do 2 w nocy, widze juz jaki przemeczony jest.

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #891535 przez meli1990
mesy a nie lepiej szukać takiego co pisze od do miesięcy. najgorsze jest to ze rozmiary są takie różne że nieraz może być 68 mały a to na kilka miesięcy ci trzeba. mój gdy miał 8/9 miesięcy to nosił kombinezon na rok,półtorej tylko nie pamiętam jaki był rozmiar na metce. a jak urodził się miał 55 cm

ada to szybko ci się @ skończyła. pamiętaj teraz mierzyć temp codziennie a jak coś nie wiesz to pisz napewno pomożemy

miłej niedzieli

10 lata 9 miesiąc temu #891539 przez majka1987gnoWlkp
ada no to teraz mierz tem, i czekamy za testami- swoją drogą szybko przeszła ta @ :)
wklejam ten sernik com go obiecała :D

może średnio wyględny ale pyyyszny :) z strony mojewypieki.com

a co o Tosi to takie miała to spanie cięzkie bo jej kły idą!!! 2 na raz :unsure: i ona w 2 kitach :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url [/url]

Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #891542 przez ulka1983
Ada mąż przemęczony a niedługo jeszcze przyjdzie mu Twoją działeczkę obrobić jak @ poszła :laugh: ale to akurat przyjemność :P

Majka na początku ciężko dziewczynki do kitek przyzwyczaić bo na początku są na głowie ok 5 min :laugh: Tosia ładnie w kitkach wygląda :) a serniczek pycha też taki chcę B)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #891545 przez Ada2424
No szybko szybko :) jeden dzien tylko miałam taki mocniejszy jakby nie te wszystkie dolegliwosci przed i w czasie to bym nawet nie czula ze ja mam ;) temperaturę zaczynam mierzyc od jutra tylko, że nie mam jeszcze tego termometra z dwoma miejscami po przecinku i musze póki co mierzyc tym z jednym mam nadzieje, że nie zepsuje mi to wykresu. Testy owu tez od jutra zacznę, mam nadzieje, że w tym cyklu zobaczę w końcu prawdziwe maliny :)

Ulka Mąż już dzisiaj się do mnie przymilał rano ;) ale ja jeszcze nie wiedziałam czy mogę, wieczorem pewnie jak nie będzie mocno zmęczony to zadziałamy ;)

Majka słodka ta Twoja Tosia :)

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #891569 przez ann-sunshine
Ula to bedziemy w strachu jutro obydwie. Moj od 11 przyjmuje, ide tak ok 10 zeby do poloznej na wazenie i mierzenie wejsc a potem kokejke zajac.

Ada robota masz a nie meza i jeszcze przymilac mu sie chce. Powodzenia w mierzeniu i testowaniu

Majka kitki i spinki to wrog nr jeden.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #891570 przez gwiazdka2014
hejka

Majka wybacz, ja nie sztywniara tylko zmeczona... sama nie wiem czym... Córcia urocza... cisto pycha, uwielbia z tej storny przepisy... jakie ta babeczka tam zdjęcia dodaje :P
Zawsze była aktywną osobą a teraz taka bezradna i uzależniona od Miśka, nie lubie tego - dlatego też jestem taka zmeczona. Nie lubie na coś czekać :P

Ula i Ann wszystko będzie dobrze :) Mnie pobolewa brzuch jak chodze wiec teraz już leżymy :)

Mesy i co podobał ci sie jakiś kombinezon??
Ja sobie daje już zakaz kupowania :P bo dziś zapłaciłam za taki misiowaty kombinezonik i kompet ciuszków :P juz nie kupuje (ciekawe czy wyczymam ?)

Aga trzymam kciukaski za maliny i owocny cykl :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka