BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #892213 przez ulka1983
Agni z moją szyjką póki co to od początku było ok i mam nadzieję że tak zostanie :P ale z Natalką miałam pessar to różnie jeszcze może być B)
oby to wieczorne wariowanie Poli przeszło po urodzeniu :) a w sprawie pośladkowego to lekarz decyduje czy sn czy cc niestety B)
ja kupiłam patelnię naleśnikową tak na rozgrzewkę :laugh:

Asia pochwal się zdjęciami :)

Ann spokojnie ja jestem dowodem na to że poród pośladkowy szybko i sprawnie można przejść bez komplikacji i życzę Ci tego samego :kiss: a cc bym nie chciała tym bardziej że kuzynka ostatnio miał 10 dni w szpitalu bo się nie goiła rana a teraz też jeszcze nie jest za wesoło nawet na spacer jeszcze z dzieckiem nie wychodzi a już 3 tygodnie mu minęły :unsure:

wiecie co ja mam 10 tc a wczoraj już brzuszek mi sporo odstawał w mojej tuniczce :blush: ale przez to leżenie wcale nie przytyłam :P waga w miejscu prawie różnica 100g :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #892217 przez ann-sunshine
Dobra przestaje gdybać bo jeszcze mam czas.

Ale mam jeszcze jedno pytanie delikatne do was
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 9 miesiąc temu #892222 przez ulka1983

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

jutro muszę gnać do lekarza po drugie skierowanie B)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #892229 przez aggi
hej B) u mnie 19 stopni, ciepło się zapowiada :) nie spałam całą noc, odespałam rano 6-10. Makabra jak mi się dzieć urodzi to ja mam nadzieję że wkońcu będę zasypiała w nocy (teraz brzuch przeszkadza i każda pozycja niewygodna :huh: ).......... :)

Anabelle z tych centylów to ja zielona jestem :huh: :P

Chudzinka zawitałaaa :laugh: kochana musisz się przestawić znów na nasz polski tryb i będzie OK zobaczysz :) jednak nie ma to jak w domu, co? :)

Ann olej narzekania męża skoro nic mu nie jest to po co narzeka :)

ulka
super że wsio OK z maluszkiem :) ! będzie chłop jak dąb :P :P :P mówię Ci :D echhh z tymi terminami :blink: porażka ... taka ta nasza służba zdrowia... prędzej umrzesz niż się dostaniesz do kolejki :dry: i co teraz zrobisz??

Porto :) oj kochana wszystko będzie dobrze !!

monique może @ będzie a może się obraziła :kiss:

Agni mój też jak coś narobi to na drugi dzień nieba by przychylił. W sobotę sobie nagrabił to wczoraj mimo że o 20 z roboty zmęczony wrócił to jeszcze łóżeczko młodemu poskręcał :evil:

Ale z tym cc to zalezy jaki organizm i jaie wykonanie chyba , ulka piszesz że kuzynka 3tyg po i nadal nie wesoło. A bratowa od emka prawie 4tyg po a zaraz od początku jak na drugi dzień zaczęła chodzić tak było tylko coraz lepiej i już są po chrzcinach, śmigają na spacery i w ogóle :)

Udanego dnia kobitkki :)
Ja dzisiaj mam wizytę na 19/20tą :blush: ciekawe co i jak tam u mnie ;)

10 lata 9 miesiąc temu #892234 przez Asiaa
Monique u mnie sytuacja bez zmian ;) biorę dupka i czekam, a raczej staram się nie myśleć i nie czekać ;)

Chudzinka witaj :kiss: Fajnie, że już wróciłaś :) Ann dobrze mówi, nie sterajcie się tylko działajcie dla przyjemności :)

Porto taka już chyba rola matki, że się chce wszystko co najlepsze dla swoich pociech. Będzie dobrze na pewno :kiss:

Ann trzymam kciuki oby córcia się odwróciła :)

Ula dobrze że wszystko ok z groszkiem B)

Asia K będzie fajna pamiątka z tych fotek z olimpiady :)
Podziękowania: ulka1983

10 lata 9 miesiąc temu #892235 przez ulka1983
Aggi Ty będziesz zasypiała a dzidzia będzie budziła :laugh: chyba że będzie grzeczny chłopczyk :)
jutro jadę po skierowanie do innej przychodni mam nadzieję że mnie tam przyjmą B) trzymamy kciuki za wizytę :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #892256 przez gwiazdka2014
Witam się serdecznie

Ula dziękuję, że pytasz :) wczoraj byłąm na 4d i maluszek chował buziaka wiec za tydzien znowu :P ale widziałam jak ssie kciuka ;) Ula ale cie cieszę że z twoim maluszkiem kłebuszkiem wszystko ok. A jak by ci lekarz dopisał na skierowniu pilne???

Aggi jak ty nie możesz spać przez brzuszek jak ty jestes chudzielec ??? Ja dziś spałam do 9:30 - troszkę się rano budziłam przez chrapanie mojego psiaka :P

Porto nie martw się, najważniejsze że znalazłaś a specjaliści się tym zajmą. Jest malutka więc nawet blizny nie będzie miałą. Ja mam prawe udo do kolana pocięte :/ więc wiem jak to nie fajnie jest jak sie ludzie gapią, jeszcze teraz. A najgorsi są starsi ludzie ://// NIE RAZ MIAŁAM OCHOTE POWIEDZIEC GDZIE SIE GAPISZ :p

Chudzinka witamy, nasza celebrytka. Kupiłaś tam ciuszkowy talizman. Pokaż :)

Asia K ja byłam na dniu sportu mojego faceta w firmie i wysłali mi zdjecie jaki nam zrobili wygladam jak wieloryb !!! straszna fotka... w realu nie jestem tak wielka :P

Ann moje dziecko teń jest ułożone pośladkowo :/

Dodaje wam zdjęcie mojego czubka :P

10 lata 9 miesiąc temu #892275 przez majka1987gnoWlkp
witam się z Wami i ja od rana:) odebrałam wyniki dziś- nie wiem czy pamiętacie taką moją panikę z zeszlego miesiąca bo w moczu miałam glukoze, acetony wysokie i białko a teraz co?? czysto czyli jednak wsio ok:D jutro ide na wizyte:)
Porto się nie łąm raz daw wszystko łądnie wyczyszczą a że młoda mała to pewnie nawet blizny nie będzie.... a gdzie jedziecie?? na Krysiewicza?? ja polecam właśnie ten szpital dziecięcy bo profesjonaliści tam są :)
co do tematu

[/url [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #892280 przez Agnilla
na pytanie Gwiazdki skad sie biora hemoroidy pierwsza odpowiedz przychodzi mi do glowy, ze

hemeroidy to nic innego jak zylaki odbytu, mojej siostrze zrobiły sie dopiero podczas porodu, podczas silnego parcia, teraz wiem, ze nie narzeka, wiec mysle, ze sie ich pozbyla, w sumie musze spytac
"Żylakom odbytu sprzyja ciąża i związane z nią zmiany hormonalne. Ponadto rosnący płód uciska niekiedy na układ żylny, utrudniając odpływ krwi, i upośledza czynność jelit. Czasem silne parcie podczas porodu prowadzi do powiększenia się guzków. Po porodzie hemoroidy mogą się same zmniejszyć i nie wymagają leczenia."

10 lata 9 miesiąc temu #892283 przez majka1987gnoWlkp
Agni aleś fachura :D wszystko takim łądnym językiem naukowym........ :D a ja jak ten cieć pod sklepem czy przekupa na targu :)
ale chyba teraz już wsio wiadome w dupnym temacie :D

[/url [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #892285 przez Agnilla
fachura to jest wujek google nie ja ;)

10 lata 9 miesiąc temu #892302 przez ferritka
Aloha :whistle:

Ulka aa a ja Ci mowilam ze Ty masz fasolke? :silly: jak pacze na foto w suwaczku to taki cudny Maly dziec :kiss:

Chudzinkaaaaaa aaaaaaaa :kiss:

Agni Boziu Ty juz na ostatniej prostej teraz to musze tu dzien w dzien kuknac bo nie wiadomo kiedy Petunie wrzucisz nam tu w calej okazalosci ;)

Sciskam Caluje I...
Aa wczoraj mój pierworodny gral ze mna w puk puka...m no ale szybko sie znudzil :whistle:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #892308 przez meli1990
Chudzinka witaj i dziękuję za gratulację

ulka to fajnie że wszystko dobrze z dzidziusiem

ann jeszcze córeczka zdąży się odwrócić zobaczysz

porto współczuje ale będzie dobrze

10 lata 9 miesiąc temu #892312 przez gwiazdka2014
wiem co ro są, tylko zastanawiałam się jak się robią. Czy przez problemy z załatwianiem czy przez parcie przy porodzie ??

Ferr gratuluje :)

10 lata 9 miesiąc temu #892315 przez aggi
ulka ani nie mów hahah :P no to ja trzymam kciuki żeby udało się w innej przychodni :)

gwiazdka no niestety nie mogę spać bo na bokach niewygodnie bo mały wciska mi nogi/ręce , na plecach słabość mnie chwyta... masakra ;)

majka mi wyszły leukocyty w moczu, bakterie i ketony :dry: :dry: więc nafaszerowałam się uroseptem kilka dni i wczoraj na szybko zaniosłam ponownie do badania, dzisiaj mąż mi wyniki odbierze OBY były lepsze... a dzisiaj mam wizytę u ginka, wolałabym żeby miał mniej 'złych wieści' dla mnie ;)

ferri Twój dzieć już niemal na półmetku chciałam zauważyć :D :D :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka