- Otrzymane podziękowania: 165
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Chudzinka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
No ja niestety nie przywiozłam żadnego amuletu, nie wiem, co się dzieje, właśnie dlatego pisałam Wam, że coś z moją wiarą w zajście nie tak. Poszłam do tego sklepu i nie dałam rady. Oglądałam ubranka i cały czas myślałam, że to nie dla mnie, że nie będzie mi dane nikogo w to ubierać. Ja wiem, że mogłabym komuś oddać, ale jak oddać coś, co miało być naszego dziecka, i było specjalnie dla niego wybrane? Wiem, dziwne, ale naprawdę kurcze muszę się w temacie ogarnąć, ja się nie poddaję, mam zaplanowane wizyty, zabiegi, plan działania i ja to wszystko zrobię, tylko jakoś emocjonalnie mnie to nie podbudowuje, coraz częściej myślę, co zrobić z życiem, jeśli tych dzieci nie będzie. Oczywiście, będziemy próbować i inseminacji i inv, wszystkiego, a jednak zaczynam myśleć, kiedy się powinniśmy zdecydować na adopcję ewentualnie. Bo wiemy, że będziemy chcieli adoptować jak się nie uda. Ile sobie dać? 2-3 kolejne lata? I tak coraz więcej tych myśli i potem już zmęczona jestem tym myśleniem więc robię wszystko, żeby nie myśleć w ogóle... Tak to pokrótce u mnie wygląda, przynajmniej na razie, mam nadzieję, że się poprawi.
Mąż mi zamówił testy, tak więc od kolejnego cyklu z będę grzecznie robiła, on teraz pilnuje moich dni bo widzi, że ja unikam tematu, jakiś mam taki instynkt obronny, że uciekam od tego, co mi tyle bólu przez ostatnie dwa lata sprawiało.
Agnilla - masz przepiękny bebol!

Porto - kurcze, trzymam kciuki za małą, żeby to nie było nic poważnego. Trzymajcie się dzielnie

Gdzie mój Jurek się podziewa się pytam się? Mówiłam, że bez niej nie chce mi się walczyć

Zazdraszczam pukań od środka i rosnących brzuszków, dbajcie o siebie mamuśki

Ann - mam nadzieję, że Cię nie połamie, szpital w domu - masakra. Ja niestety też przeziębiona teraz jestem, musiałam w samolocie jakiegoś wirusa złapać

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gwiazdka2014
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 92
Dziś już rano nawiedziłam lump

Chidzinka czytając twoją wypowiedz łezka w oku mi się zakreciła. Nie poddawaj się, masz plan trzymaj się go.. jeszcze bedzeisz tuliła w ramionach swojego maluszka...

A co do kota to rozumiem bo ja też bym nie mogłą żyć bez moich psiaków. Może rozwieś ogłoszenie, moze zadzwon do schronisk ??
- ulka1983
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 130

Chudzinka nie smutaskuj się

Julka tak Twoją śliczną kieckę pamiętam

Agni zdradź co za balsam tak na wysoki połysk Ciebie i Pole robi ? masz jakieś bransoletki na zapasie zrobione bo też chcę jak nie teraz to później

Ann tylko Ciebie do kompletu brakuje

Mesy może dzieciak łokieć Ci wpychał bo mu za ciasno

Gwiazdka ty chyba całą armię w te ciuszki ubierzesz

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Po wizycie wsio OK

Agni zazdroszczę z kibelkiem, ja po trzech dniach wkońcu poszłam uff co za ulga... ale żelazo nadal mam brać ... Piękny Petuniowy domek

Pinezka taaaaaaki długi cykl? Szok! A nie myślałaś by iść do lekarza na wywołanie? żeby się nie męczyć tyle
ulka trzymam ciągle i nie puszczę

ferri my mieliśmy iść teraz w sobotę co była na wesele 2dniowe + teraz też.. makabra ja bym nie strzymała

Ann hehhehe tego najstarsi górale nie wiedzą czemu faceci tacy są

moof właśnie właśnie doszłam do wniosku że dzień przed badaniem nie zjadłam kolacji bo mąż zajadał się grillem a ja podziękowałam i poszłam spać, mądra ja

Asiaa nie martw się zaraz po Poli będą dwie wolne miejscówki - mojego małego mężczyzny i Natalki od Ann

a ja zajęłam miejsce Kaś i co i co.... i nie ma jej już tyle czasu ..

ciekawe też co u zoi i emmy

no i u naszej Goś

julka dawaj mi na priv adres to wyślę Ci te kupony

Chudzinka kot może wróci, może tylko gdzieś poszedł. Nie martw się choć wiem że latwo się mówi. I całkowicie rozumiem Twoje podejście bo niektórzy takich relacji człowiek-zwierzę nie rozumieją. Ale mój kot nieraz wychodził na kilka/kilkanaście godzin ale w końcu sam wracał i czekał pod drzwiami

gwiazdka szalona zakupoholiczko

- gwiazdka2014
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Chudzinka jeżeli Gosia jest za Agni w kolejce to ty możesz za mnie skoczyć o ile chce ci się tyle czekać

- gwiazdka2014
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198

chciałam sobie dziś coś kupić na pocieszkę i kurde noo wszystko albo za duże , albo za małe ...ej mam doła

- gwiazdka2014
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Melduje sie z bólem głowy od rana

Gwiazdka zazdroszcze Ci tych zakupów dla dzieciaczka tez juz bym chciała cos kupic bo nie raz mnie korciło

Chudzinka ja jestem strasznie wrazliwa co do zwierzat, kocham je! I jak sie cos dzieje to az mnie serce boli. Wierze że kicia sie odnajdzie bo tak jak Dziewczyny pisza koty czesto na kilka dni z domu wychodza i same wracaja z rewiru

Aggi cieszę się że wsio ok z dzidzią

Ulka bedzie dobrze, nie smutaj się

Coś jeszcze chcialam ktorejs ale nie pamietam co...ostatnio i mnie skleroza dopada

Wiecie co...z tym termometrem to niezłe jaja są. Wczoraj pisze do sprzedawcy czy mi juz wyslal a on mi ze wplata do nich nie wpłynela, to ja ze jak nie wplynela jak wysylalam przez payu zaraz po zakupie i z banku normalnie mi pobrało kase. A sprzedawca wyslal mi potwierdzenie z payu i ma w statusie ze rozpoczeta a kasy ni widu ni słychu. Pisalam do allegro zeby mi to wyjasnili i czekam na odpowiedz. Kurcze tyle razy zamawialam rozne rzeczy i nigdy mi sie takie cos nie przytrafilo

Ej wiecie zauwazyłam to co Wy...odkąd zaczelismy sie starać nagle do okola co raz wiecej znajomych w ciazy, a wczesniej tego nie zauwazalam...
Edit. Właśnie widziałam pierwszy raz w tym roku bociana, krążył koło naszego domu

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

mesy Ty mnie drażnij że masz tyle papciochów

Ada ten bocian to znak!

- julka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 132
Ulcia, ze skóry jest ta kanapa, mama mi się dołożyła jeszcze za czasów panieńskich samotnego mieszkania, a właśnie marzyłam o takiej bieluśkiej. Skórzana się póki co nie brudzi wcale, a ma już 4 lata (zobaczymy jej wytrzymałość jak Wojtek się do niej dorwie

Chudzinka, nie smutaj, gorsze dni się tutaj każdej zdarzały. To tylko kwiestia czasu jest aż nadzieja do Ciebie znowu wróci

Aggi, serio? aż mi głupio normalnie, ale jak Ty nie chcesz i nikt inny nie chce to biore!

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Mesy szpital to za dużo powiedziane, bo to jakiś słaby wirus. Martucha tylko na noc dostała ibum bo miała 38 z kreskami, a rano już zdrowe dziecko, tzn trochę pokasłuje, ale do końca długiego weekendu wydobrzeje.
Chudzinka

O tak tak, miejscówkę tanio oddam, byle jeszcze nie dziś i nie przez następne 3 tygodnie, a potem licytujcie która bierze. Chudzinka, Gosia, Ada, Pinezka, Asiaa, Monique. Gdyby można było miejscówkę przekazywać jak pałeczkę w sztafecie to byśmy tak robiły z wielką chęcią.
Ulka to wypadnie bardziej jak połówkowe usg chyba niż prenatalne. Prenatalnych nie robi się tak w 14 tygodniu?
Aggi ty to masz same superaśne wyniki i w ogóle ciąża jak z książki

Ada głowa na zmianę pogody pewnie cię boli, bo coś straszą że od jutra front idzie.
Ada a nie możesz skanu transakcji z banku mu mailem przesłać? A z brzuchami i wózkami tak jest. Dopóki o dzieciach nie myślisz to ich nie widzisz, a potem pełno wszędzie.
Se znalazłam dentystkę a ona mi za granicę spiernicza. No

- Asiaa
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 143

Chudzinka nie poddawaj się! Zobaczysz, że jeszcze będziesz cieszyła się maleństwem

Gwiazdka fajne ciuszki

Ann nie daj się przeziębieniu panującemu w domu

Mesy a jak piersiątko? Trochę lepiej?
Aggi jeszcze się za bardzo nie martwię

Ula dobrze, że w końcu się udało umówić na wizytę. Często zależy z kim się rozmawia i jeden nie widzi problemu a drugi wręcz odwrotnie.