- Otrzymane podziękowania: 105
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
Agni wiesz mnie nie chodzi o dupne sprawy tylko o to czy zawsze będzie źle ?? zastanawiam się czy już troszeczkę zmieniać diete......... na bogatszą w błonnik i owoce wspomagające perystaltyke jelit żeby się nie męczyć po 2 dni czy 3 bez dwójki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
czuję jakby była niedziela, Kościół zaliczony a później grill u rodziców na działeczce
Ann też nie znoszę dni jak nie można z dzieciami wyjść bo świra dostaję a one chyba też jak cały dzień w domu....
Ulcia nie da się nie stresować chciałabym aby się wszystko udało tak po mojemu...i jeszcze trafić w odpowiedni dzień...
Agni ale Ty cudeńka wyprawiasz z tych groszków..
Majka córcia rzeczywiście duuuuuża o ile dobrze ją zmierzyli...ale jak druga ciąża to niekoniecznie CC...
moja była cały czas ułożona pośladkowo w nocy przed porodem się przekręciła i to serio bo 3 września o 19 miałam USG i była dupcia na dole a rodziłam 8.25 rano 4 września główką..więc da się, jak nie jak tak!
A mój lekarz powiedział, że i tak rodzimy SN bo to poród gorszy dla dziecka a dla mnie podobno niewielka różnica...no ciekawa jestem
A to mój dzisiejszy test owulkowy o ile będzie widać
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
majka ja biore zelazo 2x1 ....zaczelam przez tydzien od dawki 1x1 i pilam raz dziennie syropek lactulosum i nie mialam problemu pozniej zwiekszylam dawke zelaza na 2x1 tak jak powinnam brac
syrop mi lekarz polecil ... mowil , żee po kazdym posilku moge go sobie lyknav , ale mi raz dziennie wystarczalo
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Betka piękne maliny mam nadzieję, że ja za kilka dni też je w końcu zobaczę
Miłego dnia!
Edit u mnie na tescie owu pojawila sie druga kreska- bladzinka oby w tym miesiacu prawdziwe maliny były
Agni pokoik Poli piękny! A te literki mnie oczarowały ! Gdzie je kupiłaś, daj namiary na przyszłość będę miała kiedyś w gazecie takie właśnie widziałam, bardzo mi się to podoba
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
A ja wczoraj byłam na grillu, ale kurka noce jeszcze chłodne, wróciłam o 2:00, a pospałam do 10:00 już nie pamiętam kiedy spałam ostatnio do tej godziny. Chyba obiad będę dzisiaj na kolację robić
Agni - rzuć no tutaj ten link do lipcówek do strony gdzie dałaś to zdjęcie, bo nie chce mi się szukać
Ula, Ferri - może na te wrażliwe zęby spróbujcie pasty Elmex tej zielonej do wrażliwych zębów i płyn z tej samej serii.
Chudzinka - jak tam wrócił kot?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ada jak termometr przyjdzie to zmierz jednym i drugim pod pacha. Jak wyjdzie podobnie to zamien. A jak będą odbiegać to dokończ cykl starym
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
U nas taka średnia podoba, słonka nie ma, wieje ... ale idziemy na spacer z psiakiem
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
Ula, a to Ty już nakaz leżenia masz zdjęty, że szalejesz kulinarnie?
Mój mąż zrobił dziś ogórkową Dwa razy w poszukiwaniu sklepu otwartego chodziliśmy, geniusze - raz po ziemniaki, a drugi raz po smietane Ale jest, pyszna wyszła, taką miałam zachciankę na kwaśne
Gwiazdka, o matko, ta kanapa teściówki Twej to jakaż z kosmosu jest... ja bym takiej darmo nie chciała
Majka, po żelazie raczej na 95% CIę dopadną zaparcia, więc kup sobie Lactulosze (lub Duphalac owocowy, nie jest tak obleśny w smaku ) zawczasu... Mi tylko to pomaga, a jem codziennie owsiankę ze śliwakmi i jabłkiem - i bez laktulozy nic.... a mam małą dawkę Fe.
Betka, ale malina! Jedziesz!
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Betka - sliczne maliny, wow
Ja dziewczyny juz wymiekam, 55 dc, czuje sie coraz gorzej, a @ nie ma. Brzuch boli, cycki bola, niedobrze mi, temp caly czas wysoka i chyba jutro znowu profilaktycznie test ciazowy zrobie. W 37 dc, ze dwa dni przed braniem tego progesteronu byl seksik, myslicie, ze moglo do ewentualnej niespodziewanej owulacji i zaplodnienia dojsc? A moze to dzialanie tego progesteronu tak sie na mnie odbija?
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
w domu mam na pewno bransoletkę z jadeitów miętowych, troche wywiozłam do znajomej, wiec musialabym skombinowac foto i zobaczyc co tam u niej jeszcze zostalo i dam znac ok? Ewentualnie moge zobaczyc co ma producent i bysmy musialy tak do niedzieli zdecydowac co zamowic. Z ta Twoja @ to niezle sie dzieje. az tyle dni to ja nigdy nie miałam moof tak, ale u niej to było normalne. Swoją drogą po porodzie moge od Was zabrac wszystkie dlugaśne cykle, kcecie?
Asiaa a masz jakies leki, zeby wziac?
Mesy, w przyrodzie musi byc równowaga, ktoś musi być wredny, zeby pipka mógł byc ktoś i tak jesteś wredniejsza ode mnie
ej jak zaraz urodze to wcale nie z powodu tego, że duzo robię, tylko dlatego, ze mnie maz wyprowadzi z rownowagi, kuwa no obzera pazury no uj mnie strzeli zaraz dzis mu mowie, ze termin proodu wg OM to 5 lipca, ale to o niczym nie swiadczy bo wg ostatniego usg z pomiarow mlodej wyszlo, ze mam termin na 23.06...patrzy w kalendarz..."chyba oszalałas"
Monique www.zapytajpolozna.pl/forum/przysz%C5%82...14?start=6525#892899 , Ada a literki kupiła tutaj , bo to Ada pytala czy kto? koko-handmade.blogspot.com/p/blog-page.html
pokaze Wam foto, ale jeszcze nie obrobione a taki jest plan.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agni zarażaj mnie tym swoim brzuszkiem! dziękuję za namiary, zapisze je sobie