- Otrzymane podziękowania: 78
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
Ann - to jednak Aggi
Aggi - trzymam mocno kciuki, żeby wszystko gładko i bezproblemowo poszło
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Trzymam mocno kciuki za Aggi !! Musi byc dobrze!!
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Ja byłam na KTG ...wszystko u nas wporząsiu , ale położna stwierdziła , że mam głośne dziecko....taki dał popis jak od rana był spokojny ...podłączyła nas i się zaczęło heheh
Kurde zazdroszczę wam kawy .....bo ja jak piłam to teraz mi przestała smakować i źle się później po niej czuje.....
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
ja ugotowałam zupę serową i makaron i już mam dość grzeczna córeczka poszła powiesić sama pranie i nawet nie musiałam prosić
edit
Ann a termin porodu 12 sierpień to masz z daty om czy usg ? pytam z ciekawości Asia k jechała na porodówkę z mopem a ty pojedziesz z ogórkami
Aggi trzymamy kciuki
Ferr co nam stawiasz bo chyba wygrałaś
Pinezka fajne te paczuszki z próbkami masz u nas to tylko po urodzeniu dają już myślałam że takie super podejście do kobiet ciężarnych jest w całej Hiszpanii ale fajnie ze pracujesz w takim miejscu
Asiaa na maliny się nie zanosi ten facet z filmiku to z takim brzuchem ale wywijał nieźle
Ada no i trochę zaoszczędzisz będzie na wyprawkę
Gwiazdka ja póki co się nie nastawiam i czekam na wieści z warszawy ale jakoś cisza wiem że to za wcześnie ale chciałabym już wiedzieć co i jak
kiedy wracasz do domu ?
Bella ale ładnie brzuszek już się zaokrąglił kiedy masz wizytę ?
Toska my również pozdrawiamy
Mesy u nas dają dwa niebieskie i różowe widać mały nie lubi jak go się podsłuchuje
Gosia28 coś się dzieje na froncie małpowym ?
Meli u mnie też byla zmiana najpierw było że dziewczynka i chłopiec ale w ciąży z Natalka zmieniło na dziewczynkę , dziewczynkę i dodało chłopca na koniec i tak już kilka lat się nic nie zmienia
Karola na kiedy masz termin @ ?
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ula to jest data z om, z usg nigdy mi nie mówił
Karola na dwoje babka wróżyła u ciebie
Mesy szalone dziecko masz
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Karolincia jak dla mnie 5 rano to srodek nocy hehe Ja to sie zastanawiam jak wroce do pracy to jak ja wstane o 4 co do wlosow to zrobilam standardowo blond (duzo pasemek) ale nie obcinalam ich z dlugosci bo teraz zapuszczam tylko grzywke podcielam
Gosia28
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ann hehe wiedzialam ze Agi bedzie pierwsza ja to tez ostatnio pisalam Ale powiem Ci ze ta Twoja Natalka to uparciuch jeden tyle co ty sie narobisz to nie jedna juz by na porodowce lezala
Gwiazdka to czekam na fotke mebli
Ada to dobrze ze Ci wypisal skierowania zawsze to pare zlotych zostanie
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann ja mam na 13 stycznia ale z usg już na 08 stycznia tak mówili na prenatalnych i teraz gin jeszcze potwierdził mam nadzieję że grudzień się z tego nie zrobi
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ulenko to supeer masz pomoc z corenki Kochany Szkrab pomaga mamusi uuu to koziorozec bedzie tak jak ja styczniowa tylko 1 styczen
Zobaczymy na dniach myslisz ze w piatek 14 dzien po pregnylu moge zrobic test ciazowy??
Gosia to fajnie masz wloski zrobione a kiedy wracasz do pracy?
Wiecie co mialam dzis glupi sen calego nieppamietam. Utkwilo mi w pamieci ze szorowalam brudne stopy swoje wyjatkowo byly brudne i mialam w nich kamyczki wbite.
Czytalam w senniku ze bose stopy oznaczaja zdrowe stosunki panujace w domu a brudne stopy chorobe
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Przecież skoro ja wygralam to wy mi stawiacie przecież wiedzialam, czulam w sutkach ze Max nas nie zawiedzie bo synki zawsze sa szybciej
Czekam na foto I relacje Aggi
Ann teraz Natka moze juz wychodzic
Mesy ty sie nie wyglupiaj ze juz Patryk droge sobie czysci, jeszcze niech chwilke posiedzi
Ej a po gwiazdkowym Antku czas na mojego Kube czy kiedy? Bo nie zostalismy uwzglednieni
Sciskam I ide sprzatac bo hmmm cos nam w pokoju zalatuje
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
z obserwacji wiem ze 2 dziecko daje popalić i to nie tylko u mnie się sprawdziło bo u sąsiadek też a trzecie mam nadzieję że grzeczne muszę mamy spytać jak to ze mną było a poprzednio ile dni po tabsach robilaś ? to dobrze ci się śniło w domu będzie wszystko ok tylko dolegliwości ciążowe będą dokuczać
edit
Ferr jakie szybciej przecież dzień przed terminem najwyżej bo póki co to cisza i jeszcze może Ann zdąży a u mnie to dziewczynki tydzień przed terminem się rodziły a synusie znajomych po terminie więc to różnie bywa tak ty jesteś po Gwiazdce i jak urodzisz to ja zacznę
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
toska napisał: Pinezka troche was podczytuje i chcialam zapytac z jakiej fimy masz te probki i jak je zamawialas?tez mieszkam w Hiszpanii i moze bym tez skorzystala przy następnej dzidzi mam nadzieje, z gory dziekuje.
Pozdrawiam wszystkie testujace i brzuchatki.
Toska, no prosze, w Hiszpanii jestes i jeszcze avatarek taki sam masz
Zajrzyj na todopapas.com y letsfamily. To sa jedyne miejsce, gdzie znalazlam opcje probek za darmo. Na todopapas wypelniasz kupon i masz dwa tyg na odbior osobisty w miejscu wybranym przez ciebie z listy, a na letsfamily sie rejestrujesz i jak dziecko ma ok 5 mies, przysylaja ci paczuszke. W zaleznosci od tego, gdzie mieszkasz, mozesz miec wiecej opcji - wpisz w wyszukiwarke "canastilla bebe gratis" i posprawdzaj
U mnie w szpitalu nic nie daja, przynajmniej z tego co slyszalam.
Aggi na porodowce?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Kurde po tym ktg lezalam w jednej pozycji i tak mnie kosc doooopna teraz boli ze ledwo chodze :/
Ferr chyba Patryk drogi sobie nie czysci bo nic na to nie wskazuje
Zreszta zobaczymy we wtorek na jakim etapie jestesmy....
U mnie zas rusztownie stawiaja w kolo bloku jak nie rozkapne chodniki , parkingi to jeszcze kurde blok robia a dzis opierdzielilam pana robotnika , bo mi auto kazal przestawic....nosz kooorewka chyba sobie to auto do domu bede przynosic na czas remontu :/