BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu #910484 przez Karolincia
Pinezka teraz mnie podbrzusze mocniej boli :( byłam z psem na spacerku i zaraz ide myju i lulu, bo oczy mi sie zamykaja :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #910502 przez Pinezka
Ann, szalona, jeszcze sie wykonczysz :ohmy: Albo chcesz Asie K pobic, co to z mopem na porodowke jechala? :lol:

Moja mama mi wczoraj opowiadala, jak to bylo w dniu moich narodzin - z rana w pracy sie gorzej czula, zajrzala do przychodni i poniewaz jej juz do szpitala kazali jechac, wrocila do pracy powiedziec, ze po poludniu juz jej niestety nie bedzie i sru na porodowke. Po kilku godzinach bylam na swiecie :lol:
U mnie w pracy dziewczyny, jesli sie wzglednie dobrze czuja, pracuja tak do 7 mies srednio. Moze dlatego u mnie w pracy szefostwo reaguje entuzjazmem na wiesc o ciazy i wspiera we wszystkim, bo zwolnienia sa tu niezwykle rzadkie. Od 37 tyg jest obowiazkowe zwolnienie juz, czy sie chce czy nie.
Macierzynskiego mamy tylko 4 mies :dry: ale firma tez idzie bardzo na reke, zeby na spokojnie na wychowawczy isc i potem skrocony czas pracy miec. Takze chyba mam szczescie pracowac w fajnym miejscu o ludzkim podejsciu, bo gdzie indziej juz nie jest tak rozowo....

Mesy - ja w Hiszpanii mieszkam, wiec niestety nic ci nie da, jesli ci podam, skad te probki, bo osobiscie trzeba odebrac :dry:

10 lata 8 miesiąc temu #910533 przez gwiazdka2014
hej

jakość przeżyłam dzisiejszy dzień... mam tu wszystko a chce mi sie do domku :P he he nie wiem co mi .... tęskno z Miskiem i za Pixem...
mam cichą nadzieje ze będę spała chociaż do 9-10 i jakoś dzień zleci ....

Pinezka krotki ten macierzynski, a co dalej ?
Ula ja czuje ze u ciebie już ten wymarzony chop zostanie :)

10 lata 8 miesiąc temu #910555 przez Anabelle

10 lata 8 miesiąc temu #910576 przez gosia28
dobry wieczór

Karolina dzięki że pytasz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Asiaa u nas też taka sytuacja była w pizzerni, bo jak zwaliło się nagle ze 20 zamówień i nie wiadomo w co w ręce włożyć, a kartki czasem odpadają i się nie zauważy to powiedzmy po 2 czy 3 godzinach jak nikt nie dzwonił z pretensjami :P to już nawet się nie realizuje bo więcej niż pewne, że ktoś już jej nie przyjmie ;)

Pinezka to fajny pakiecik dostałaś :)

Asiaa ehh gość wymiata :woohoo: :laugh:

mesy ale masz wygibasa :P

Bella pięknie wyglądasz :side:

dobranoc

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 8 miesiąc temu #910596 przez mesy
Bella matko boskaaa za duzo fasoli chyba zjadlas :P
Wzdelo cie konkretnie :P ale jak to moj tata mowi.....nie martw sie to ponoc mija po 9 miesiacach hehehe

Pinezka a to szkoda :P u nas nie ma takich rarytasow z probkami :/ wiem , ze po porodzie daja niebieskie albo rozowe pudelko i to tyle....

10 lata 8 miesiąc temu #910600 przez Karolincia
Dzien doberek !! :)

Ann - wow piekny brzuszek wyglądasz jak w co najmniej 5 miesiącu :D NIUNIO jaki zadowolony siedzi hihihi :) :)

Pinezka - tylko 4 miesiące macierzyńskiego ??!! O rany....strasznie krótko...może dasz rade jechać na jakichś zwolnieniach?? :(

Gosia - to dobrze, że lepiej troche przynajmniej jakoś inaczej jest w domku ale widzę że i tak napięta bardzo sytuacja..:( no niestety ludzie czasem popełniają glupie bledy przez ktore maja problemy nie raz całe życie :( Oby u Was tak nie było czego życzę Wam z całego serduszka :*

Powiem Wam że spałam wczoraj od 21.40 do 6.50 :D jak na mnie to długo :D ale byłam wczoraj tAK ZMĘCZONA jakbym maraton przebiegła :( Może przez ta pogodę ?

10 lata 8 miesiąc temu #910613 przez Gosia 2712
Hejka :)
Az w szoku jestem ze wstalam :P Jade do fryzjerki farbnac sobie wlosiska :) W sumie to nie musialabym bo jeszcze nie mam takich odrostow ale w sobote weselicho mamy to odswierze troche kolorek :D

Gosia28 a to jest wasza pizzeria czy tylko tam pracujesz? Pracowalam przez 2lata w pizzerii i pwiem Ci ze lubilam ta prace :)

Karolincia jak ja bym chciala o tej godzinie isc spac i wstawac normalnie :S mi sie cos poprzestawialo o chodze spac np o 2w nocy :S a pozniej wiadomo w dzien odsypiam :S

Bella slicznie wygladasz :) hehe brzusio faktycznie duzy :P

Pinezka ja po porodzie Amelki w szpitalu dostalam az trzy pudelka, wlasnie te co mesy pisala niebieskie dwa i jedno rozowe...

Milego dnia :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 8 miesiąc temu #910615 przez Anabelle
Dzień dobry babuszki :)
Antek już demoluje dom, a ja muszę się wziąć za pakowanie :)

10 lata 8 miesiąc temu #910617 przez Karolincia
Gosia 2712 Kochana a ja tak chodze spać padam wieczorami już hehehe :) Jakoś tak sie przyzwyczaiłam ale wstawałam bez problemu o 5,30 albo i 5 a teraz 6.50 to jak na mnie to pozno :D

10 lata 8 miesiąc temu #910620 przez gosia28
bry
miałam jechać na targ kupić sobie jakieś klamot y a tu jak na złość pada :blink:

gosia ja tam tylko pracuję. A czemu zrezygnowałaś z tej pracy skoro to lubiłaś?

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 8 miesiąc temu #910625 przez Karolincia
Gosia28 fajna masz pracę :) Ja pracuję jako fizjoterapeutka bardzo lubię tę pracę :) na fizyko pracuję czyli robie ultradźwięki, laser, krioterapię, prądy itp ale unikam teraz pola magnetycznego - źle wpływa na płód . Wolę nie wchodzić tam żeby nie napromieniowac się za bardzo . Kiedyś siedziałam tam 5 h dziennie teraz max 2-3 h ;) Do tego prowadzę codziennie godzinę ćwiczeń dla pacjentów po kriokomorze i wykonuje tam zwykłe ćwiczonka najpierw 20 min rozgrzewki poźniej ćwiczenia wleżeniu albo klęku podpartym (na czworaka) na brzuszek pośladki itp itd :)

Gosia 2172 a na jaki kolorek sie farbujesz?? :) podcinasz końcówki?? :)

10 lata 8 miesiąc temu #910633 przez gosia28

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 8 miesiąc temu #910638 przez meli1990
Ula mi z tą obrączką cuda ostatnio wyszły jak już wiedziałam że jestem w ciąży. zrobiłam z ciekawości i wychodzi że będę miała czwórkę dzieci. a wcześniej było troje. i wcześniej wychodziło chłopak (jest), chłopak, dziewczynka. później się zmieniło chłopak, dziewczynka, chłopak. a teraz chłopak, dziewczynka, dziewczynka, chłopak. więc ja trochę z dystansem do tego podchodzę

ja ostatnio u gina dostałam kilka próbek. a w pierwszej ciąży to dopiero od położnej po urodzeniu Dominika. szpitalu nic nie dawali dla dzidziusia :(

10 lata 8 miesiąc temu #910640 przez Karolincia
Gosia no prosze !!! :) :) W wARSZAWIE KOŃCZYŁAS AWF?? :) Czemu w zawodzie nie pracujesz?? :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka