BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #910055 przez Pinezka
Julka - zerknelam na allegro i te ze stali sa bardzo podobne do tych, co sprzedaja tutaj. Problemem jest gotowanie na zwyklej kuchence, bo zawartosc podgrzewa sie nierownomiernie, przynajmniej takie doswiadczenia mam ja :dry: Chociaz moze jak srednica nie bedzie jakas ogromna, to da rade.
A ty w Hiszpanii kiedys bylas, ze paelle znasz? :lol:

Nie wiem, czy wam wspominalam, ale tutaj jest dosc popularne, ze rozne firmy przygotowywuja gratis takie mini wyprawki dla dzieci, z probkami roznych produktow typu kremy, pieluszki, herbatki itp. Mozna sie zglosic przez strone www i potem taki zestaw odebrac. Ja jutro po pracy mam zamiar zglosic sie po moj, to wam potem opisze, co bylo w srodku :cheer:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #910060 przez Karolincia
Betka nic mi nie pozostaje jak cierpliwe czekanie ale pewnie nici z tego, bo mnie podbrzusze pobolewa jak przed okresem, ale może stanie się cud? :) No zobacZymy nic nie jest przesądzone jeszcze kilka dni mi zostało ;)

Pinezka - testuje w sobotę , to będzie wtedy 15 dni po pregnylu :)

10 lata 4 miesiąc temu #910066 przez ann-sunshine
O matko nogi mi w tyłek wlaza. Ja dobra matka polka dałam się jeszcze dziecku na spacer w deszczu wyciągnąć. Leże i wstanę dopiero jak dziecko zawoła spać.

Z drugą ciążą różnie bywa. Pierwsza w 4 cyklu, druga w dziesiątym.

Ja tam ze swojego wózka zadowolona jestem tylko mógłby być lżejszy

10 lata 4 miesiąc temu #910068 przez betka81
Karolincia czasem cuda też się zdarzają, a jak nie to w sierpniowym cyklu zajdziesz, w końcu się uda. A jeśli się teraz po pregnylu nie uda to jaki masz plan z ginką na przyszłość?
I kiedy się przeprowadzasz do narzeczonego?

10 lata 4 miesiąc temu #910072 przez Anabelle
Sprawdzajcie daty ważności na tych paczkach z próbkami ;)
Ja nabrałam próbek w 2 szkołach rodzenia, kilku warsztatach dla mam i ciężarnych a 70% było przeterminowane i wywaliłam ;)

10 lata 4 miesiąc temu #910075 przez Pinezka
Karola - poki @ nie ma, jest nadzieja :lol:

Mnie tez tak z tydzien przed @ piersi bardzo bolaly i podbrzusze, nawet bardziej niz na @ i prosze :laugh: I poniewaz po progesteronie bylam, tez myslalam, ze to przez ten hormon, a to ciaza byla :P

Poczekaj grzecznie do soboty i dasz nam znac ;)

10 lata 4 miesiąc temu #910077 przez Karolincia
Pinezka oczywiście że tak :D ale mam apetyt dzis mieszam słodkie z ogórkami konserwowymi :D Jem jak głupia :D A jakie miałaś jeszcze objawy Kochana?? :)

10 lata 4 miesiąc temu #910078 przez Porto1987
Gosia dzięki za przepis. Już jest zapisany na lapku ;) akurat miałam chwilkę czasu żeby to zrobić.

Ada powiem Ci tak z tymi ubrankami. Masz ciepło w domu? ja używałam głównie kaftaniki, body z długim rękawem, półśpiochy i rzadko kiedy śpiochy. W spiochach bardziej się Zuzia pociła, bo już było za grubo. Nawet położna mówiła, że śpiochy, to już za ciepło. Po miesiącu Zuzia popylała już w legginsach :) no i potrzebujesz czegoś grubszego i cieńszego na dwie. polecam kupić kombinezon na allegro używany, bo może tak być, że nawet nie założysz, albo uda Ci się ze 2-3 razy. A jak było cieplej, to ja Zuzi nakładałam pajaca welurowego z kapturem i do tego kocyk ;) a i jeszcze pajacyki Zuzi nakładałam.

Ja ze swojego wózka też jestem zadowolona :)

10 lata 4 miesiąc temu #910083 przez Pinezka

Karolincia napisał: Pinezka oczywiście że tak :D ale mam apetyt dzis mieszam słodkie z ogórkami konserwowymi :D Jem jak głupia :D A jakie miałaś jeszcze objawy Kochana?? :)

W zasadzie nic wiecej, tylko te piersi i brzuch. Ogolnie tak jakos zle sie czulam, ale nic wiecej konkretnego.

10 lata 4 miesiąc temu #910088 przez Ada2424
Porto dziękuje :) a powiedz mi jeszcze po ile sztuk kupowałaś kaftaników, body, pajace?

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #910096 przez gwiazdka2014
hejka, u mnie na reszcie pada :)))) BURZAAAA!!! cudnie
Jutro wyruszam do siorki ale mi sie nie chce .... mam nadzieje, że będzie fajnie :)

Agni wozek bardzo ładny :)
Zuzia słodka... jak królewna rozłożona .... porto działaj :P
Ann ty to jesteś nieziemska ... szok...
Karola ja też czułam sie jak na okres... :D

Tak dziś sobie myślałam... poprawcie mnie, jeżeli zle mowie...
Rodzi się:
- Natalia
- Max
- Patryk
- Wojtek
- I JUŻ ANTEK ??

10 lata 4 miesiąc temu #910113 przez ulka1983
Hej :) jestem po dwóch wizytach . Po pierwszej w kaliszu nie wiem nic mam czekać na odzew z warszawy :( tak wogóle to chyba byłam pierwszym takim przypadkiem bo nawet panie z labolatorium nie wiedziały co mają robić i kierowniczka im wszystko wyjaśniala co i jak po kolei czytajac z kartki przysłanej z warszawy B) mężowi pobrali krew w jedą probówkę a mi w cztery i to wszystko B)
A druga wizyta u gina niby ok położna i lekarz też zdziwieni że wyniki złe i u nich na 100% jestem pierwszym takim przypadkiem :( tak to wszytko ok dzidzia była ułożona pośladkowo i za bardzo nie chciała się ujawnić lekarz niby stwierdził że raczej
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 4 miesiąc temu #910119 przez ann-sunshine
Ula a powiedzieli ci ile masz na ten odzew czekac? Badania beda robic w kaliszu i tylko wyniki konsultowac z wawa, czy te probki transportowac do wawy? :kiss:

Gwiazdka to jeszcze trochę tych dzieciaczków przed Antkiem jest ;-)

Dobrej nocy

10 lata 4 miesiąc temu #910120 przez betka81
Ula kurcze dwie wizyty zaliczyć...no i mam nadzieję, że już płci nie zmieni -chłopak super.
To teraz musisz czekać na wyniki jak długo?

10 lata 4 miesiąc temu #910122 przez majka1987gnoWlkp
Gwiazdka poprawiam po Patryku i przed Wojtkiem jest moja Michalina:-) a nie wiem jeszcze czy zoi nie jest gdzieś przed Tobą:-P

[/url [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka