BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #909739 przez aggi
no u mnie deszcz i burza . szuru buru z 25 stopni mamy 19 :woohoo: mogę iść rodzić kurka :P

Ada Twoje narzekanie już chyba nas nie zaskakuje i nie wkurza - przywykłyśmy :D hahaha. Ale spoko ja też ostatnio ciągle narzekam :whistle: dopóki wyniki krwi są dobre to na utratę wagi nic Ci nie powiedzą bo ważne jest to że dzidzia rośnie i że Ty masz wyniki dobre.

majka moja mama podobno dla mnie i brata prasowała do 2go roku życia szał :P ja prasowałam zgodnie z metkami coby przypadkiem nie przypalić czegoś :D jakoś nie miałam odwagi podkręcić na więcej haha.

Idę ciacho robić. Znalazłam pycha przepisa :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #909741 przez Ada2424
Aggi komu mam narzekac jak nie Wam, musze sie komus wygadac a Mąż w pracy.

zazdroszcze tym, ktore bezobajwowo ciaże przechodzily i przechodza bo te dolegliwosci strasznie mecza uwierzcie :(

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #909743 przez moofka
ej no jak to że nikt nie rodzi jeszcze dzisiaj :huh: :evil:

Ann i aggi ja na miejscówkę to najwcześniej za rok się będę wpychać :)

betka uśmiałam się z tym drugim dzieckiem żebym się nie nudziła :woohoo: dobreee :P

Porto zdrówka dla Zuzi :kiss: poka jakie foto ciotkom :)

Asiaa u mnie też dzisiaj ma być rekord upału :S

ja nie prasuję nic oprócz Zośki ubranek :) mąż koszule sam sobie obrabia, moje to obcisłe to się na dupce same prostują a Zośkowe jakieś takie ładniejsze jak wyprasowane się wydają :) a że małe to szybko idzie ;)

Ada współczuje tego złego samopoczucia :(

a tu mój robalek dla cioteczek :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu #909771 przez Gosia 2712
Hejka :)
U mnie znowu duchota :S ale cos sie chmury zbieraja to pewnie wieczorem popada :P

Aggi cos mi sie wydaje ze Ty szybciej pojedziesz na porodowke niz Ann :P

Moofka Zosia jest przesliczna :)

Ada najwazniejsze zeby malenstwo przybieralo na wadze i zebys ty miala dobre wyniki bo czesto jest tak ze sie chudnie przez wymioty... moja kolezanka miala tak silne wymioty ze dwa razy w szpitalu odwodniona lezala :S
A tymi slodyczami z Niemiec to moglabys sie podzielic hehe uwielbiam :P :D

Asiaa poki co to ja sie klotnia nie zarazam hehe i oby tak dalej bo chyba bym mojego udusila :P

Mesy wspolczuje halasow od rana :S a Patryk niezle w brzuchu wymiata :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 4 miesiąc temu #909774 przez Ada2424
Gosia ja póki co ani razu nie wymiotowałam jeszcze choc kilka razy juz leciałam do łazienki a schudłam bo mało jem, nic mi nie smakuje i musze się wrecz zmuszac zeby cos zjesc :dry:

Bede musiala dzis obiad zrobic dla Męża bo my lecza nie znosimy, mysle o spagetti oboje uwielbiamy tylko czy ja zdołam ugotowac i choc troche zjesc jak mnie tak na zapachy odrzuca eh

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #909775 przez majka1987gnoWlkp
Moof robalek śliczny.
Ja Tosi pasowała do roku, naszych tez nie prasuje chyba że muszę jakieś wejściówki. Ale to też swoje tylko bo małż sam się wyszukuje.
Ja obiad zrobiłam, byłam na zakupach w biedronce i nawet mnie pan wpuścił w kolejkę
Takie cuda.
A teraz siedzę z nogami do góry- konkretnie jedną bo jak się pizglam ostatnio w ten malutki palec tak boli do teraz a już 2 tydzień leci.... No to siedzę czekam aż Tosia uśnie;-)

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #909776 przez ann-sunshine
O kuwa jak usiądę to nie wstanę. Lodówka odśnieżona, już trzeba było bo przez te upały już dziwnie zaczęła się odzywać, a lodu było hehe jakbym od nowości jej nie odszraniała, co właściwie zgodne z prawdą :silly: . Posprzątane też już w miarę mam, tzn da się chodzić bez połamania nóg, pranie jeszcze, kotu już się ugotowało, jeszcze tylko obrać, pokroić i poporcjować i nasz obiad wstawić i albo zdążę się wyciągnąć na sofie, albo nie i pobiegnę po Martę. Jak nie urodzę to będzie cud.

Ada kiedy to minie? Hm w drugim trymestrze tak mówią. Mnie trochę później ale nie będę cię straszyć.

Aggi jakie ciacho robisz?

Moof cudaśna ta twoja Zosieńka

10 lata 4 miesiąc temu #909780 przez majka1987gnoWlkp
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
padła. Nie wiem czy da się to oglądnąć bo mam nowy kom i za cholerę nie umiem go jeszcze obsługiwać...

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #909781 przez majka1987gnoWlkp
padła. Nie wiem czy da się to oglądnąć bo mam nowy kom i za cholerę nie umiem go jeszcze obsługiwać...

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #909782 przez Ada2424
Ann jak bede na wizycie to poprosze gina zeby mi cos na to przepisal bo ja funkcjonowac normalnie nie moge, nie mowiac już o wychodzeniu z domu tragedia :dry: moja kuzynka też sie tak zle czula i wiem że dostala jakies tabletki ktore sa dozwolone w ciazy i o niebo lepiej sie po nich czula musze do niej sie jakos dodzwonic i zapytac o nazwe tylko ze ona za granica teraz siedzi a ja tylko nr polski do niej mam kurcze :whistle: no i ona tez jedynaczke ma bo jak ja tak wymeczylo to juz wiecej dzieci nie chciala moje tez jedynakiem bedzie juz przesadzone :P

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #909784 przez mesy
Moof zamien sie :P biore Zoske a ty Patryka :P

No patrzcie co on dzis wyprawia.... :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu #909785 przez mesy
zdubluje posta :P

A W OGÓLE widzę , że moje marudzenie się udzieliło na forum :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 4 miesiąc temu #909801 przez aggi
Ada wiem doskonale jak to źle jak się samemu w domu siedzi :) rozumiem Cię ! no coo Ty dziecko pokarasz jak jedynakiem będzie :D

moofka gdzież za rok dopiero :huh: nie wstydź się, zapraszamy wcześniej :D :D :D Zosia na foto jak jakiś pan prezes fiu fiu :D :whistle:

Gosia2712 no obyś miała rację :pinch:

Ann zalatana szalona Ty matko polko :P hehehhe. A takie robiłam przepisyzezdjeciami.blogspot.com/2011/05...-jabkami-i-masa.html tylko mi takie ładne nie wyszło bo ja talenta nie mam za bardzo żeby wizualnie ładne było :huh:

10 lata 4 miesiąc temu #909808 przez Porto1987
Moof ale słodziak Zosia :)

Asia K tak do końca nie byłam pewna, czy Twojego męża dobrze rozpoznałam :P my akurat wracaliśmy z ławeczki z karmienia.

Ada współczuję Ci objawów :kiss: wkrótce miną ;) a widziałam, że masz termin na 17-18 marca. Zuzia jest z 17 ;) ;) także tego no fajny termin!

Ann i Aggi macie siły laski, że się tyle trzymacie 2w1 :P

Będzie teraz fajny wysyp bobasów!

A co u Iss?

10 lata 4 miesiąc temu #909814 przez moofka
Gosia podeślij te chmury i do mnie bo u mnie nadziei brak na deszcz a duchota okropna :sick:

a wiecie co no Zośka czysty stary to ja nie czaje że ładna :woohoo:

Ann ja to mam ochotę wleźć do lodówki :S że też Tobie się chce sprzątać :whistle:

mesy a dajesz z tą zamianą! tylko teraz już bo
jest do ogarnięcia :evil:

aggi weź daj jedno trochę odchować :side: Zośka to szef wszystkich szefów a ja kuwa służąca :pinch: na ciastko się piszę ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka