BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #909475 przez ferritka
B) Bry

Brzuszki cudne kazdy inny kazdy boski :whistle:

Gwiazdka moja M ma tego quinny nie wiem Czy ten model ale...ja go rozwazam. ona urodzila w listopadzie a w czerwcu przeszla na spacerowke bo Maly nie chcial juz w gondoli popylac B)
Kubelkowa spacerowka to Fakt ale jest stosunkowo duza wieksza niz w stokkenie, kosz Maly ale te nowe modele tak maja ze sa male, oryginalna torba droga ale kazda inna tez pasuje...prowadzi sie jednym paluszkiem, fajnie szybko sie sklada....

Ale jestem glupia :S latala nam tu taka wstretna cma..potraktowalam ja antyperspirantem w sprayu...Ale o Maly wlos nie zaczadzilam tez mnie I leonka :pinch:

Jak ja chce juz wrocic do domu I ogarnac chate zaczac kupować prac..co do prasowania uwazam jak Gosia co trzeba to trzeba, reszta sie sama na dooopie wyprasuje :laugh: a tylko nie mowcie ze posciel tez prasujecie :whistle: przecież sie pogniecie ona I tak :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #909479 przez julka
ferri, posciel to sie u moich rodzicow na przyklad nosi do magla i jest wyprasowana :)
ja tego nie robie, ja w ogole zelazka nie tykam - suszarka suszy i w miare niepogniecione są rzeczy z niej. Ale dla Bąbla te pierwsze najmniejsze galoty to chyba przelece żelazkiem.... ble...

10 lata 4 miesiąc temu #909482 przez Dagnes
Bry! Chociaz w sumie juz dobranoc powinno byc ;)
Moj mnie wczoraj wkurzyl wiec dzis z rana spakowalam mala i pojechalysmy do mojej mamy na wies. Niby Was nadrobilam ale standardowo nie wiem juz co mialam napisac.

Foto fryza Wam wrzuce jak mi siostra zdjecie przesle bo dzis cos tam cykala.

Aggi ale cie wydelo na koniec :woohoo: Ciekawa jestem ktora sie pierwsza rozpakuje czy Ty czy Ann
Mesy ja tam nie widze u ciebie wielkiego brzucha :P Ty bys moj widziala pod koniec 41 tygodnia - 4 kg dziecie w nim siedzialo.

Betka dziewczynki masz przeboskie. Kazda innej urody ale obie sliczne.

Gwiazda mi sie wydaje ze te dizajnerskie wozki to bardziej szpan dla matki niz wygoda dla malucha.

Wkurza mnie pisanie z tel. wrr wiec ide spac

Wiktoria

Podziękowania: betka81

10 lata 4 miesiąc temu #909485 przez ann-sunshine
Ja się na temat wózków wypowiadać nie będę bo patrzylam na funkcjonalność pod siebie i tyle.

Czy się boję? Tak troszkę, choć dochodzę już do momentu kiedy mi wszystko jedno. Urodzić muszę i się za bardzo nad tym nie zastanawiam.

Julka haha taaak czekam na ochłodzenie.

Dag poważna kłótnia?

Moof to kiedy ze staraniami ruszacie?

Spać nie mogę, gorąco mi

10 lata 4 miesiąc temu #909488 przez gosia28
moof goldki padają, leżą, sapią, mam wrażenie, że na zawał zaraz zejdą :S

Dag podaję łapkę, obecnie mam ciche dni z małżem i nie wiem jak to się zakańczy... :sick:

też nie cierpię prasowania ble, ale czasem zdarzy mi się pościel wyprasować :whistle:

dobranoc

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 4 miesiąc temu #909497 przez ann-sunshine
Dzień dobry melduje się bez zmian :-)

10 lata 4 miesiąc temu #909515 przez ulka1983
Hej :) dzis zapowida sie upalny dzien B) wczoraj bylismy z dziewczynkami nad jeziorem troche sie wykompaly a potem rowerek wodny fajnie bylo :)

Dziekuje za pochwaly pod adresem brzusia :kiss: wiem ze juz duzy a do stycznia jeszcze duzo czasu B)

Gwiazdka nie mowilas ze na ulice sezamkową sie wybierasz na wczasy :whistle: fajny brzuszek :)

Gosia dzieki :) ile mozna trojka dzieci to i tak duzo ;) niech zostanie cos dla innych :laugh:

Majka super brzucholek :) ja tez takiego sie spodziewam w styczniu ;)

Ann wychodzę z założenia że tylko spokój mnie uratuje :pinch:

Julka głowa do góry :kiss:

Aggi piękne zakończenie twojego zestawienia :) ale kg tylko w brzuszek ci poszły :whistle:

Mesy nie zartuj u mnie połowy jeszcze nie ma a u ciebie juz koniec się zbliża B) ja taki brzuś jak ty za miesiac bede miala :P

Ja też nie znoszę prasowania :P a odkąd przypaliłam albę w dzień komunii rocznicowej kornelii pół godiny przed mszą to juz w ogóle :evil:

Miłej niedzieli :)

10 lata 4 miesiąc temu #909516 przez Agnilla
Chciałam teściową do pomocy to mam. .ratunku!!! Zaraz ja w pociąg wsadze z powrotem, w nocy mi kuwa do sypialni przylazila :angry:
Można kupić relanium dla niemowląt? ;)
W ogrodzie u rodziców śpi 4h a w domu...

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #909524 przez gwiazdka2014
hejka,

dzięki za rady co do wózka - ciężka sprawa .... patrząc na wózek muszę liczyć się z tym ze:
- mam mały bagażnik w Mirce,
- mieszkam na drugim piętrze,
- nie ma wózkowni,
- mieszkam pod górkę (z każdej strony),
- mały będzie jesienno - zimowy.

Julia dzięki za komentarze na fb, tak jak i wy ja tez nie znoszę prasować i znając życie tylko raz wypracuje i będę to robić na bieżąco - o ile czas i Antek pozwolą.

Dag w awatarze to Twoja córcia?? Jest śliczna - po kim ona ma takie śliczne oczka...
Mnie moj też denerwuje, aż mi idzie dym z uszu, ale obiecałam sobie że będę miła. Podobno w ciąży stałam się jeszcze większą zołzą pffffffff dla wszystkich - nie wiem ja tego nie czuje ha ha ha :whistle:
Ostatnio, zachowałam się jak suka dla kelnerki a Ja ją tylko zawołałam - nie wiem o co im chodzi :evil:

UUUUUUUUU właśnie otrzymałam takie spojrzenie od Michała jak by chciał mnie zabić.... Piesek pod drzwiami siedzi i czeka, ja mam isc jak mnie dupa boli przy każdym ruchu
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Aggi dla mnie ślicznie wyglądasz :) Jak się czujesz?

Ann i co nie było harców?

Agnilla współczuje, nie wiem co doradzić... jak "teść" był u Nas to mówiłam tylko - tak, nie, tam, nie wiem .... Powiem wam w TAJEMNICY, że nie przepadam z nim :P ha ha ha B)

Ula fajnie było na tych wakacjach, lepiej niż rok temu

Gosia28 moj też ledwo dycha, a głupek potrafi się jeszcze w słońcu położyć ..... Chcesz tefal na męża ?

Ferr a ty kiedy do domu wracasz ?

A się jakoś nie wyspałam, było mi tak gorąco w nocy.... bleeeeeeee

10 lata 4 miesiąc temu #909530 przez gosia28
bry
ale burza huczy obok a u nas ani kropelki, upał niemiłosierny a niedługo trzeba się zbierać do pracy :pinch:

Agni to kocyk i śmigaj do rodziców na działkę

Ula też bym z chęcią nad wodą odpoczywała ach :silly:

ann nie znasz dnia ani godziny B)

gwiazdka hehe te psiaki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 4 miesiąc temu #909533 przez Anabelle
Gwiazdka jak piszesz że chcesz radę odnośnie wózka to napisz gdzie mieszkasz, ile masz schodów do pokonania, czy wózek bedziesz trzymać w aucie w bagażniku czy nosić na 5 piętro bez windy :lol: czy masz duże auto combi czy małego fiacika i musisz mieć malutki wózek. Napisz jaki przedział cenowy cię interesuje, czy masz przy domu alejki czy drogi polne.. Bez tego nie da się nic polecić.

Aggi wiesz co, ja mam to co większość mam chyba - uważam, że sama zrobie przy dziecku wszystko najlepiej :P no i karmiłam antka co 2-3h bo mialam nawał pokarmu. Dla mnie wiekszy problem to byly wizyty caej rodziny co chwile - teraz sie zastanawiam czy mowic komukolwiek ze urodzilam???

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #909534 przez Anabelle
Fotelik dla noworodka mielismy recaro profi plus

recaro maja rewelacyjne tapicerki

o zwierzetach przy małych dzieciach to lepiej nic nie pisze :P bo z miłosniczki psow i kotów nabrałam na nie istnej alergii :P

sorry za dubla ale mam trutnia małego na rekach :P

10 lata 4 miesiąc temu #909536 przez Ada2424
Ja też w nocy ostatnio spać nie moge budze się co chwile.

Popieram Dag mi tez wcale się te nowoczesne wózki nie podobają takie jakieś nijakie są, wyglądają jak zabawkowe i jakby były całe z plastiku no ale nie każdy ma taki sam gust cnie ;)

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #909541 przez majka1987gnoWlkp
Hej mamuśki. Co do wózków to i ja wolę standardy.nasz to jedo bartatina classic. Co do rad. To u nas tez nie było wozkarni wiec wózek stał po prostu na dole przy wejściu do piwnicy. Na pewno gwiazdko musisz mieć większą gondola bo to jednak okres zimowy i dziecko plus śpiworek to trochę miejsca zajmie. Tak samo radze szukać gondoli która nie ma dna plastikowego bo plastik ziebi a zimą tez wyjść trzeba. Dziecko musi się ciut hartować. Aa i na naszą polską zimę lepiej większe koła pompowane bo jak będzie chlapa czy większy śnieg będzie Ci trudno go pchać. Reszta to już jak Tobie bardziej.... czy skrętne koła czy nie... Czy możliwość założenia siedziska w obie strony, jak się ma składać i ile miejsca zajmować..... No wózek to jednak rzecz warta przemyślenia a nie tylko czy się nam podoba;-)

Co do psów ja mam labradorke i bałam się właśnie ze będzie zazdrosna bo byliśmy sami z nią. Ale wcale nie. Okazała wiele miłości Tosi i teraz mimo że ma swoje lata bo już 8 to są to dwie psioly. Jedyne co ale to nie jej wina to okresowe gubienie sierści. Ale dostaje witaminy,jest często czesana i odkurzacza teraz nie chowam. Wiec dajemy rade.

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #909542 przez ulka1983
mieliśmy jechać na ryby i co nic :angry: dziewczyny w swoich nowych zabawkach siedzą a mąż śpi B)

Agni dawaj Polę do mnie to ją ustawię i grzeczniutką oddam ;) a teściowa długo posiedzi jeszcze ?

Gwiazdka fajnie jak wakacje udane to będzie co wspominać :)

Gosia a ja bym pizzę zjadła :silly: pamiętaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) mam nadzieję że u mnie też się to sprawdzi B) a tefalem tak dla zasady możesz mężowi przyłożyć :laugh:

fotelik mam dla dzidzi po Natalce taki

a wózek po Kornelii i Natalii taki i raczej nowego nie kupię chociaż te nowe są super B)
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka