- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Brzuszki cudne kazdy inny kazdy boski
Gwiazdka moja M ma tego quinny nie wiem Czy ten model ale...ja go rozwazam. ona urodzila w listopadzie a w czerwcu przeszla na spacerowke bo Maly nie chcial juz w gondoli popylac
Kubelkowa spacerowka to Fakt ale jest stosunkowo duza wieksza niz w stokkenie, kosz Maly ale te nowe modele tak maja ze sa male, oryginalna torba droga ale kazda inna tez pasuje...prowadzi sie jednym paluszkiem, fajnie szybko sie sklada....
Ale jestem glupia latala nam tu taka wstretna cma..potraktowalam ja antyperspirantem w sprayu...Ale o Maly wlos nie zaczadzilam tez mnie I leonka
Jak ja chce juz wrocic do domu I ogarnac chate zaczac kupować prac..co do prasowania uwazam jak Gosia co trzeba to trzeba, reszta sie sama na dooopie wyprasuje a tylko nie mowcie ze posciel tez prasujecie przecież sie pogniecie ona I tak
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
ja tego nie robie, ja w ogole zelazka nie tykam - suszarka suszy i w miare niepogniecione są rzeczy z niej. Ale dla Bąbla te pierwsze najmniejsze galoty to chyba przelece żelazkiem.... ble...
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Moj mnie wczoraj wkurzyl wiec dzis z rana spakowalam mala i pojechalysmy do mojej mamy na wies. Niby Was nadrobilam ale standardowo nie wiem juz co mialam napisac.
Foto fryza Wam wrzuce jak mi siostra zdjecie przesle bo dzis cos tam cykala.
Aggi ale cie wydelo na koniec Ciekawa jestem ktora sie pierwsza rozpakuje czy Ty czy Ann
Mesy ja tam nie widze u ciebie wielkiego brzucha Ty bys moj widziala pod koniec 41 tygodnia - 4 kg dziecie w nim siedzialo.
Betka dziewczynki masz przeboskie. Kazda innej urody ale obie sliczne.
Gwiazda mi sie wydaje ze te dizajnerskie wozki to bardziej szpan dla matki niz wygoda dla malucha.
Wkurza mnie pisanie z tel. wrr wiec ide spac
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Czy się boję? Tak troszkę, choć dochodzę już do momentu kiedy mi wszystko jedno. Urodzić muszę i się za bardzo nad tym nie zastanawiam.
Julka haha taaak czekam na ochłodzenie.
Dag poważna kłótnia?
Moof to kiedy ze staraniami ruszacie?
Spać nie mogę, gorąco mi
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Dag podaję łapkę, obecnie mam ciche dni z małżem i nie wiem jak to się zakańczy...
też nie cierpię prasowania ble, ale czasem zdarzy mi się pościel wyprasować
dobranoc
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Dziekuje za pochwaly pod adresem brzusia wiem ze juz duzy a do stycznia jeszcze duzo czasu
Gwiazdka nie mowilas ze na ulice sezamkową sie wybierasz na wczasy fajny brzuszek
Gosia dzieki ile mozna trojka dzieci to i tak duzo niech zostanie cos dla innych
Majka super brzucholek ja tez takiego sie spodziewam w styczniu
Ann wychodzę z założenia że tylko spokój mnie uratuje
Julka głowa do góry
Aggi piękne zakończenie twojego zestawienia ale kg tylko w brzuszek ci poszły
Mesy nie zartuj u mnie połowy jeszcze nie ma a u ciebie juz koniec się zbliża ja taki brzuś jak ty za miesiac bede miala
Ja też nie znoszę prasowania a odkąd przypaliłam albę w dzień komunii rocznicowej kornelii pół godiny przed mszą to juz w ogóle
Miłej niedzieli
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Można kupić relanium dla niemowląt?
W ogrodzie u rodziców śpi 4h a w domu...
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
dzięki za rady co do wózka - ciężka sprawa .... patrząc na wózek muszę liczyć się z tym ze:
- mam mały bagażnik w Mirce,
- mieszkam na drugim piętrze,
- nie ma wózkowni,
- mieszkam pod górkę (z każdej strony),
- mały będzie jesienno - zimowy.
Julia dzięki za komentarze na fb, tak jak i wy ja tez nie znoszę prasować i znając życie tylko raz wypracuje i będę to robić na bieżąco - o ile czas i Antek pozwolą.
Dag w awatarze to Twoja córcia?? Jest śliczna - po kim ona ma takie śliczne oczka...
Mnie moj też denerwuje, aż mi idzie dym z uszu, ale obiecałam sobie że będę miła. Podobno w ciąży stałam się jeszcze większą zołzą pffffffff dla wszystkich - nie wiem ja tego nie czuje ha ha ha
Ostatnio, zachowałam się jak suka dla kelnerki a Ja ją tylko zawołałam - nie wiem o co im chodzi
UUUUUUUUU właśnie otrzymałam takie spojrzenie od Michała jak by chciał mnie zabić.... Piesek pod drzwiami siedzi i czeka, ja mam isc jak mnie dupa boli przy każdym ruchu
Aggi dla mnie ślicznie wyglądasz Jak się czujesz?
Ann i co nie było harców?
Agnilla współczuje, nie wiem co doradzić... jak "teść" był u Nas to mówiłam tylko - tak, nie, tam, nie wiem .... Powiem wam w TAJEMNICY, że nie przepadam z nim ha ha ha
Ula fajnie było na tych wakacjach, lepiej niż rok temu
Gosia28 moj też ledwo dycha, a głupek potrafi się jeszcze w słońcu położyć ..... Chcesz tefal na męża ?
Ferr a ty kiedy do domu wracasz ?
A się jakoś nie wyspałam, było mi tak gorąco w nocy.... bleeeeeeee
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
ale burza huczy obok a u nas ani kropelki, upał niemiłosierny a niedługo trzeba się zbierać do pracy
Agni to kocyk i śmigaj do rodziców na działkę
Ula też bym z chęcią nad wodą odpoczywała ach
ann nie znasz dnia ani godziny
gwiazdka hehe te psiaki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Aggi wiesz co, ja mam to co większość mam chyba - uważam, że sama zrobie przy dziecku wszystko najlepiej no i karmiłam antka co 2-3h bo mialam nawał pokarmu. Dla mnie wiekszy problem to byly wizyty caej rodziny co chwile - teraz sie zastanawiam czy mowic komukolwiek ze urodzilam???
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Popieram Dag mi tez wcale się te nowoczesne wózki nie podobają takie jakieś nijakie są, wyglądają jak zabawkowe i jakby były całe z plastiku no ale nie każdy ma taki sam gust cnie
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Co do psów ja mam labradorke i bałam się właśnie ze będzie zazdrosna bo byliśmy sami z nią. Ale wcale nie. Okazała wiele miłości Tosi i teraz mimo że ma swoje lata bo już 8 to są to dwie psioly. Jedyne co ale to nie jej wina to okresowe gubienie sierści. Ale dostaje witaminy,jest często czesana i odkurzacza teraz nie chowam. Wiec dajemy rade.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Agni dawaj Polę do mnie to ją ustawię i grzeczniutką oddam a teściowa długo posiedzi jeszcze ?
Gwiazdka fajnie jak wakacje udane to będzie co wspominać
Gosia a ja bym pizzę zjadła pamiętaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło mam nadzieję że u mnie też się to sprawdzi a tefalem tak dla zasady możesz mężowi przyłożyć
fotelik mam dla dzidzi po Natalce taki
a wózek po Kornelii i Natalii taki i raczej nowego nie kupię chociaż te nowe są super