- Otrzymane podziękowania: 132
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
slicznie
Ann, dziekuje za pocieszenie.
Wzielam sie jednak, za radą Majki za robote to juz mi lepiej - siebie ogarnelam, kuchnie i drugie pranie sie pierze. A szafa ciagle wzywa
Gwiazdka, powiedz jaki to model wozka, bo tych Quinni to ja nie odrozniam od siebie. To ja Ci podam jego zady i walety
ja tez mam ciemny, na zime ok, praktyczny kolor, a co bedzie latem zobaczymy
Asiaa, masz racje - wrzucenie tutaj na forum jakiegokolwiek zdjecia od razu poprawia humor
Gosia, te psiaki sa slodkie, ale niech Ci Gwiazdka opowie co on wyczynia, taki maly szkodnik
PS. aha, ktos gdzies pisal ze plyn Lovela pachnie niemowleciem.... No, jak Wojtek bedzie miał taki zapach to wystawię go na Allegro obok Poli
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
oj, pomylilo mi sie sorki. ale by bylo jakbys Ty juz taki mialaAda2424 napisał: Julka to Aggi brzunio nie mój
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zjadłam kanapke z pomidorem i teraz mi niedobrze okropnie, chwilami wydaje mi sie ze bede wymiotowac i juz kilka razy do łazienki biegłam eh jeden dzien lepiej i pozniej znow kilka dni męczarni
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
u mnie na obiad dzisiaj papryki faszerowane ryżem i mięsem mielonym i zapiekane w piekarniku z sosem pomidorowym mmmmmmmm
julka wiesz co ja mam te Lovelę ale tylko kolorowe w nim prałam i pachnie... dziwnie Do białego kupiłam sobie płyn do prania Bobini z płatkami mydlanymi i on to w ogóle zapachu nie ma po wypraniu tak straaaasznie delikatnie jakby szare mydło? Ale chyba zużyję Lovelę i będę tylko tego Bobini używała Jeśli Maksowi przypasuje. Bo Lovela dla mnie zbyt intensywna
właśnie właśnie to mój brzuchol a nie Ady hahah Ale masakra wielka się czuję
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ja na obiad podobnie do Ciebie tylko ze cukinia faszrowana kasza gryczana i kurkami, tez zapiekana w sosie pomidorowym
Cukinia i pomidory od tesciówki! Ach jak ja kocham lato za te pyszne swojskie warzywa!
Melduję, ze szafa posprzatana, wstawiam trzecie pranie, ale teraz już dorosłe
Humor od razu lepszy, jak ta szafa juz nade mna nie wisie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Antek sie ruszał, ale mnie gówniarz stresuje
Gosia2712 Pix ten czarny jest Nasz. Ale to istny szatan - zjadł mi 8 par butów, katona, zeszytu, papieru nie można zostawić bo rozszarpie w drobny mak
Ale to kochany i czuły piesek, strasznie jest za nami... wiem, że nas tak kochaaaaaaaaaaa - nie oddałabym go za żadne skarby świata... organizacja SAB daje możliwość adopcji bulw. Jak chcesz podeślę link. Michał mi się nie zgodził na kolejnego psiaka :/
Julia to jest guinny buzz 3 - ale śliczny jest, szkoda że nie z białą ramą.... na razie to możemy zapomnieć o kupnie wózka bo się spłukaliśmy na meble. Meble będą we wtorek, jak Michał je złoży to wrzucę foto
Aggi wez chudzielcuuuu - ubierz się - ja teraz mam taki brzuch
Ann jak sie czujesz? Coś się zaczyna ?
Co tam jeszcze - w leclercu promocja na pampersy dwojki - 108 szt./53zł
aaaaaa chwaliłam wam się ze umówiłam Antka na sesje zdjęciową - 2-3 kombinacje/ 20 zdjęć - 250 zł i przyjadą do mnie do domu z całym sprzętem
Nic nie piszcie o praniu bo ja mam jeszcze smakowaną torbę :/ po obiedzie sie za to zabiore ...
A dla Antka tez mam taki płyn w rossmanie jest teraz promocja
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamuśki powiedzcie mi po ile kompletów kupujecie ciuszków z każdego rozmiaru? Musze sie położnej zapytac czy po 5 kompletów starczy tzn 5 pajaców, 5 spiochow plus kaftaników itp. po nastepnej wizycie jak bedzie wszystko ok musze coś kupić koniecznie bo ja juz wytrzymać nie mogę tyle sie juz powstrzymywałam przed ciaża że teraz juz musze
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ada zazdroszczę naleśników bo brzmią pysznie ale kurka w taki upał słodkiego mi się nie chce
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Aggi moja kolezanka tez uzywala tego plynu i bardzo go sobie chwalila CHUDZIELEC
Ada wspolczuje mdlosci ...
My sie wybieramy do kuzynki na grilla a na obiad mialam hot-dogi tak mnie wczoraj naszla ochota i zrobilam
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
ej właśnie gwiazdka ja też tak mam, że z tel. nie da się czytać bo połowa posta jest ucięta i nie da się czytać od czasu kiedy nowe forum zrobili
kurde już miałam Polę brać ale Chudzinka pierwsza była
betka ale masz ślicznotki a jakie w urodzie różne
gwiazdka, Ula super brzusie
Ula trzymam kciuki za najbliższą wizytę
majka dzieć Twój fajną willę ma
julka dobre te foty hehe
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Aggi no wiesz nie bede ukrywac ze cie nie wydlo , ale ja mam nie lepiej heheh ej Patryk dzis niegrzeczny jak cholera !!! KURDE ja mu zas kupilam a ten mi wnerwy pokazuje :/ W sklepie mnie tak skopal ze kazalam mu sie juz wyprowadzac zlaaaa matką jestem
Ulka wez sie schowaj z tym brzuchem bosssshe jak ja bym chciala taki maly miec
Poki co mam taki pocisk ktory mam wrazenie , ze pokazuje mi czy mam isc w prawo czy lewo hehe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
W ogóle nie znoszę tych proszków i płynów dla dzieci bo mam wrażenie że nic mi nie docierają i że to pic na wodę. Zaczynam się zastanawiać nad jakąś alternatywą eko np. lupiny orzechów czy co tam. A do tych dzieciecych tak po miesiacu dodaje kropelke olejku lawendowego lub herbacianego zeby jakos to zniesc. Przy Marcie juz od 5 czy jakoś tak miesiąca przeszłam na persil sensitive
Gwiazdka jestem bardzo ciekawa jak ty pogodzisz dziecko i psiaka bo wydaje mi sie ze bedzie mega zazdrosny
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Gosia2712 nie my naszego kupiliśmy jeszcze wtedy nie wiedziałam, że takiego psiaka można adoptować
www.facebook.com/events/768226369907665/ wrzucam ci link to Tofika ale jest ślicznyyyyy
adopcjebuldozkow.pl/
Ogólnie gdyby było mnie stać mielibyśmy jeszcze jednego ale niestety karma dla Pixa nie jest tania :/
Dodaje dla ciebie zdjęcie Pixa po 6 h w aucie Padł
Wózka nie mam bo dostaliśmy wałka od babki z OLX. - suka. Dziś jade zobaczyć ten quinny
Ann też troszkę się boje ale mam nadzieje, że się przyzwyczai - to młody pies wiec muszą się dogadać ...
Gosia a jakie masz system w tel? ja mam windowsa, forum nie jest dostosowane to takiego :/ a było :/ ZMIAN IM SIĘ ZACHCIAŁO, a jest gorzej
Dziewczyny ja od wczoraj mam
Ciuszki, zakup od znajomej oj tam