BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #909038 przez aggi
Ann to nawet mała Natalka się szykuje :) ważne że wsio OK z nią :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #909041 przez Asiaa
Ło matko, zanim odpisałam Chudzince to przegapiłam post Agni :blush:
Agni Pola ślicznie prezentuje się na fotce :) :kiss: Dawaj, mogę spróbować :D przynajmniej odsapniesz chwilkę, a może i się zdrzemniesz? A najlepiej będzie jak obie z Chudziną nią się zajmiemy to będzie weselej :lol:

Chudzinka :kiss: pamiętam, że mąż Cie umawiał, i dobrze :)

Ann jak patrzę na Twój ostatni suwaczek to aż uwierzyć nie mogę że tam tylko 11 dni :woohoo:

Chyba jakieś ciacho muszę zrobić, bo jakaś ochota mnie naszła :D

10 lata 4 miesiąc temu #909052 przez ann-sunshine
Asiaa im mniej na tym suwaczku tym mniej i ja mogę uwierzyć że to już zaraz, bo jakoś odechciało mi się porodu i przestało mi się spieszyć, mogłabym jeszcze z miesiąc z brzuchem pośmigać :huh:

10 lata 4 miesiąc temu #909064 przez aggi
Ann podziwiam że mogłabyś z brzuchem miesiąc pochodzić :D ale może to dlatego że masz Martę odchowaną i wiesz co Cię znów czeka? Pierworódki to takie nieświadome co nie? :D ale ja już brzucha nie chcę...

10 lata 4 miesiąc temu #909074 przez ann-sunshine
Eeee no ja się tak nie bawię :evil: jak się obrobiłam z odsprzątaniem mieszkania i przyszykowaniem obiadu i właśnie chciałam zalec na sofie przed tv to sąsiady znów wiertarę włączyli :evil: :evil: :evil: help!!!!

10 lata 4 miesiąc temu #909077 przez ferritka
Bry B)

Aggi kurka Fakt Malo trzeba ze soba taszczyc :woohoo: czad B) no tylko kurcze teraz widze ze Karter nfz trzeba a ja mam nie zmieniona ale chyba to po peselu odnajduja, ee z reszta :P

Agni,Pola Boska Jaka stylowa..co ty mówisz ze ona nie spi jak Vo fota to spi :laugh: Dajesz ja do mnie blisko masz B)

Eej Chwale sie, masz mi niespodzianke zrobil :blush: sprawil mi nowego kochanka, drugiego juz :blush: pierwszym jest pan Rogalski z ktorym sypiamy w trojkacie, a teraz pan Palmers :woohoo: juz sie z nim porobilam,pachnie oblednie B)

Ulka wynik nie mam Pojecia co znaczy ale bankowo bedzie git malina :kiss:

Asiaaa to rob ciacho ja sie zbieram na kawalek do Ciebie B)

Ej, no dobra juz nigdy nie powiem ze macie nie narzekac bo sie odezwalam I naslalyscie na mnie zaparcie :blink: ale juz sobie kubek soku z buraczka chlapnelam I bedzie cacy :woohoo:
Ktoras chetna??

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #909088 przez aggi
Ann współczuje ! :blink:

Ferr właśnie trzeba mieć raczej kartę aktualną, ale powiem CI że jeśli Cię to pocieszy to na miejscu wyrabiają w tychach, bielsku, kato i innych oddziałach nfz :P bo małż mój nową wyrabiał ostatnio mi i sobie :side: ode mnie tylko upoważnienie miał.
Podziękowania: ferritka

10 lata 4 miesiąc temu #909090 przez Ada2424
Pola cudowna :) Agni na fotce taka dżeczna i spokojna się wydaje :)

Pojadłam ogórkowej i dżemu wiśniowego a teraz rodzynki w czekoladzie zagryzam paluszkami słonymi :silly:

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #909093 przez mesy
ferri ja kiedys poszlam ze stara karta i mnie w tym e wusiu szukali :P z tym , ze tam mialam jeszcze stare nazwisko :/ nie wiem czemu

10 lata 4 miesiąc temu #909095 przez ferritka
Kurka to ja musze ta karta sie zainteresowac bo odkad ja wyrobilam to juz trzeci raz adres zameldowania zmienilam I no teraz jestem kreglowa :woohoo: No to dobrze ze mowicie to jak wroce to musze isc zmienic..a to wystarczy ze akt slubu wezme czy czeka mnie papierologia? :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 4 miesiąc temu #909127 przez monique1983
Ferri - jak zmieniałam w zeszłym roku, to akt ślubu i dowód i za 2 tygodnie miałam kartę do odbioru.

Agni - Pola cudnie wygląda :)

Asia - też bym na Twoim miejscu zmieniła lekarza, trochę już to za długo trwa, powinna podjąć jakieś bardziej zdecydowane kroki.

10 lata 4 miesiąc temu #909134 przez monique1983
Julka - Ciebie chyba temat karty nie dotyczy, bo to w śląskim zdaje się tylko funkcjonuje - elektroniczna karta ubezpieczenia zdrowotnego. U was chyba książeczka nie?

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #909135 przez Ada2424
No właśnie o jaką karte chodzi bo nie jarze...kurcze a to Wy karty jakies i ksiazeczki macie :whistle: u nas nic takiego nie ma, wystarczy zaświadczenie że jest się ubezpieczonym

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #909136 przez ferritka
Julia moniq dobrze mowi ;)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #909140 przez Ada2424
Julka faktycznie zapomniałam, że teraz wszystko w komputerach mają ;) rozwiązałaś moją zagadke.... :P przed chwilą właśnie 3 razy u nas syreny wyły myśle sobie co jest pali sie gdzieś czy co a teraz już wiem o co kaman :P tak to jest jak się historii w szkole nie uczyło :cheer:

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka