- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Asiaa ja nie pomogę co do prolaktyny ale też mi się wydaje, że taka mała nadwyżka chyba nie gra dużej roli.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Mesy no wlasnie co lekarz to inaczej gada ja tez nie mialam za duzo podwyzszona a tabletki dostalam...
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Gosia fajnie że do nas się przyłączyłaś u nas nie tylko testujące są bo i te co urodziły i co w ciąży są i te co dopiero za jakiś czas planują dzidzie jakoś się zżyłyśmy o nie możemy się rozstać ale to dobrze bo jak jedna ma dołek to reszta ją podnosi na duchu i od razu jest lepiej
dziewczyny buziaki dla wszystkich za to że jesteście macie jeszcze tort urodzinowy chociaż nie taki ładny jak w zeszłym roku ale smakuje dobrze
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Dzien dobry
Walniete jestescie bez kitu... Lato hyc na dworze a wy siedzicie I stron trzaskacie jak powalone
I musze chyba zaczac jak Gwiazdka notatki w wordzie robic bo coz ze przeczytalam jak nie pamietam u ktorej co
Julia pokoik wypas...Wlasnie sobie robilam rozpiske co i jak robic jak wroce do domu...i musze miec przecież fotel kolo lozeczka bo na stojaco karmic nie bede sobie u Ciebie podpatrzylam
Gosia kochana moja oj to jak tu z nami teraz jestes to przepadlas juz na dobre bo tu na testach to jak na staraczkach za starych dobrych czasow
A wy nie narzekajcie juz bo kurcze pamietam jak sie staralam I wkurzaly mnie ciezarne co tylko mialy powody do narzekania I wtedy zaprzysieglam ze nie bede sapac bo te co nie sa mi zazdroscic tych niedogodnosci Beda...i uj z tym ze mam cellulitis rozstepa na bufecie swedzi mnie cialo I zle mi sie spi...X czuje sir sexi, Kuba kupie wiec no czego wiecej chciec
No chodzi na swiezego soka,siadziemy w cieniu nogi do zimnej wody wsadzimy I bedzie giciorek
Kurka, pamietam jeszcze ze babcia - wybaczcie nie pamietam ktorej potrzebuje dobrej energii wiec ja sle
Sciskam kazda I no wybaczcie jak zapomnialam o czym waznym
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
nadrobić was nie mogę 10 stron mi jeszcze zostało
czekam aż upały się skończą. która mi powie kiedy to będzie
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pinezka życzę lepszego samopoczucia
Betka mąż byłby w siódmym niebie testujących coraz mniej ale to dobrze bo brzuszki sie pojawiają pamiętam jak sie tu pojawiłam to Agni się wkurzała że przyłażą dziewczyny nie wiadomo skąd i od razu w ciążę zachodzą i w kolejce grzecznie nie czekają mam nadzieję że to twoja ostatni @ przed długą przerwą
Ann dzięki nie będzie tak źle ja leżałam jak było gorąco i trochę okna można było wieczorkiem uchylić niedawno mówiłaś że
Marta cały czas w domu a teraz będziesz sie nudzić
Dag w reklamach to wszystko ładnie i pięknie a gacie nie raz mokre jak dobrze że @ jeszcze długo do mnie nie przyjdzie
Chudzinka jak u Ciebie zacznie się dziać to jeszcze zatęsknisz za chwilą spokoju
Gosia28 a czego ty mi niby zazdrościsz lodów nie pojadłam bo mnie nie ciągnie a basen tylko odkrywam zakrywam i wodę filtruję a kąpią się dziewczyny bo mi zapach chloru nie odpowiada z potówkami czujesz się jak noworodek nie ma jak znajomości i dobrze dobry początek który dzien cyklu ?
Asiaa czytam i myślę jaka wielkanoc dobre rozejrzyj sie dobrze po necie i zobaczysz że sporo lekarzy w okolicy na nfz przyjmuje u mnie też tak bylo może jakaś przychodnia przy szpitalu jest ? o prolaktyna za wysoka moze to jest winowajca nie zachodzenia ?
Ferr nie dam bo nie mam miałam francuskie ze szpinakiem ale już poszło a foty nie zrobiłam nie każdy ma tak dobrze jak ty że nad morzem całe lato spędza
Meli upały się skończą razem z latem
macie mój brzuch mało widoczny bo w środeczku
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ulka cebulka ja moze I siedze pol roku nad morzem ale uwierz mi bywaja dni kiedy wkladam stroj roboczy I pomagam tu na kuchni, wiec nie jest tak ze calymi dniami leze I nogi w zimnym morzu mocze powiedzialam kiedys na staraczkach jak ktoras tam marudzila ze jak mi sur uda to jakbym musiala 9 miesiecy na jednej nodze stac to bede byle tylko sie udalo
I mi tez jest goraco duszno zatyka mnie w mostku robi mi sie slabo I puchna mi stopy tak btw ale coz zrobic taki urok I trzeba to przezyc a Wy sie nie zlosccie na mnie ze tak pisze tylko przypomnijcie sobie co bylo mowione jak sie staralysmy A moze ta mysl Wam ten upalny czas w ksiazy ulatwi
Kurde ja mam taki syf na chacie ze rozwazam wynajecie ekipy sprzatajacej ktora mi dom przed naszym powrotem ogarnie az mi sie do niego wracac nie chce...jedynie motywuje mnie do sprzatania tego burdelu to ze zanim nie posprzatam nic Kubie nie kupie ot taka motywacja
Julia dla mnie tv tez moglby nie istniec, ale kregla bym w domu bankowo nie miala bo on tylko mocze paczy....
A czy dziecko potrzebuje tv wydaje mi sie ze to taki troche "Chwila Spokoju" rodzicow..xx choc nie wiem Czy znowu Wam tym stwierdzeniem nie podpadne
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mój mąż nie nosi obrączki bo niby może mu palec w pracy maszyna urwać ja sie śmieję że co tam palec szkoda jak by m u co innego urwało
ja miałam 3o na + w gorączkach i nie narzekałam bo nawet nie miałam komu bo teściowa to ciągle najbiedniejsza jak ktoś jest maruda to już tak ma
awaria muszę lecieć
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ula super torcik i fajny brzusio no i dziewczynki też
Julka ja nie mam tv i dobrze mi bez niego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ula super torcik i fajny brzusio no i dziewczynki też
Julka ja nie mam tv i dobrze mi bez niego
Edit. Czemu nie moge fotek dodać
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niestety moja nieyopera wciaz mila czrkam na wybuch bo to nie jest normalny taki Stan
Kiedys sie z kreglem usmialam bo w ikea w wozku siedziala Mala cinka I cykala uparcie cos na tablecie ale z takim zaangazowaniem jakby tam raport do bazy danych nasa pisala wygladala przesmiesznie..wiec tv laptop tablet I komorka to niestety dla naszych dzieciow podstawa bedzie a wtedy jest czas na spokojne robienie czegos pilnego przez nas wiec u nas Kuba bedzie sie chowal przy dzwiekach gooooollll I "Legia to stara.....brzydka Pani"
Julia ja jakos zaraz po zimie zrobilam selekcje taka szafy...cos rozdalam cos dalam biednym a dwa wory zostaly w sypialni bo Kregiel ujrzal w jednym swoj stary switr w ktorym odkad go znam go nie widzialam.... do dzis nie moglam tych worow wrzucic bo Kregiel uznal ze chce mu nowe rzeczy wrzucic worki czekaja az mój Kregiel - chomik je rozpracuje I Zrobi swoja selekcje tylko jemu znanym kodem I...znajac zycie smakuje mi to spowrotem do szafki on tez nie lubi wyrzucac bo wszystko mu sie przyda
Hehe o I dowod z dzis ze troche juz brzuszasta jestem oooo
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.