BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #908628 przez Asiaa
Julka odpisałam ;) Wydaje mi się że to jeszcze nie ten etap, by np. płakać bo wyszło trochę ponad normę, i staram się normalnie do tego podchodzić i nie świrować bo wiem że to może utrudniać zajście. Jedyne czego nie chcę to bez potrzeby "tracić" cykle, szkoda że tak późno pomyślałam o HSG na własną rękę, bo może udałoby się jeszcze w tym cyklu, a tak już marne szanse na ten cykl.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #908630 przez Ada2424
U mnie już ciotki były :) pooglądały mieszkanie były zachwycone efektem jak każdy kto do nas przychodzi no i pojadłam gotowanej kukurydzy bo gotowały u babci to się załapałam ;)

Asiaa ja nie pomogę co do prolaktyny ale też mi się wydaje, że taka mała nadwyżka chyba nie gra dużej roli.

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #908631 przez mesy
Julka no to ja nie wiem ja mialam 33 chyba i gin od razu dal tabsy....tez sie po nich zle czulam na poczatku , ale mowil ze taka jest obronna reakcja organizmu , bo zbijalismy za wysoka prolaktyne...ja bralam pol tabletki na dzien i w klinice np mi mowili , zebym brala , bo pytalam sie czy odstawic....wiec co.lekarz to inna teoria ;)

10 lata 4 miesiąc temu #908641 przez Gosia 2712
Ada wspolczuje "pielgrzymek" :P tez to przechodzilam po naszych remontach :S Moze pochwalisz sie efektem remontow?

Mesy no wlasnie co lekarz to inaczej gada :S ja tez nie mialam za duzo podwyzszona a tabletki dostalam...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 4 miesiąc temu #908665 przez ulka1983
hej dziewczynki :) równiutko 6 lat temu wstałam wcześnie rano i pomyślałam dzisiaj urodzę i tak też było :laugh: piccolo wypite a Natalka pyta kiedy goście przyjdą :blink: przecież impreza w sobotę była a ona jeszcze raz by chciała :silly:

Gosia fajnie że do nas się przyłączyłaś :) u nas nie tylko testujące są bo i te co urodziły i co w ciąży są i te co dopiero za jakiś czas planują dzidzie ;) jakoś się zżyłyśmy o nie możemy się rozstać :laugh: ale to dobrze bo jak jedna ma dołek to reszta ją podnosi na duchu i od razu jest lepiej :)

dziewczyny buziaki dla wszystkich za to że jesteście :kiss: :kiss: :kiss: macie jeszcze tort urodzinowy chociaż nie taki ładny jak w zeszłym roku ale smakuje dobrze ;)
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #908677 przez ferritka
Ulka a zamiast torta dasz kabanosa :blush:

Dzien dobry B)
Walniete jestescie bez kitu... Lato hyc na dworze a wy siedzicie I stron trzaskacie jak powalone B)

I musze chyba zaczac jak Gwiazdka notatki w wordzie robic bo coz ze przeczytalam jak nie pamietam u ktorej co :blink:

Julia pokoik wypas...Wlasnie sobie robilam rozpiske co i jak robic jak wroce do domu...i musze miec przecież fotel kolo lozeczka bo na stojaco karmic nie bede :blink: sobie u Ciebie podpatrzylam B)

Gosia kochana moja oj to jak tu z nami teraz jestes to przepadlas juz na dobre B) bo tu na testach to jak na staraczkach za starych dobrych czasow :kiss:

A wy nie narzekajcie juz bo kurcze pamietam jak sie staralam I wkurzaly mnie ciezarne co tylko mialy powody do narzekania I wtedy zaprzysieglam ze nie bede sapac bo te co nie sa mi zazdroscic tych niedogodnosci Beda...i uj z tym ze mam cellulitis rozstepa na bufecie swedzi mnie cialo I zle mi sie spi...X czuje sir sexi, Kuba kupie wiec no czego wiecej chciec B)

No chodzi na swiezego soka,siadziemy w cieniu nogi do zimnej wody wsadzimy I bedzie giciorek B)

Kurka, pamietam jeszcze ze babcia - wybaczcie nie pamietam ktorej :blush: potrzebuje dobrej energii wiec ja sle :kiss:

Sciskam kazda I no wybaczcie jak zapomnialam o czym waznym :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 4 miesiąc temu #908684 przez mesy
ferr pisalam juz to julce i napisze tobie :P 25 tydzien....pfffd co to jest :woohoo: tez bym sie cieszyla jak by mi brzuch nie ciazyl przy takich upalach :P
Podziękowania: Ada2424

10 lata 4 miesiąc temu #908692 przez meli1990
Ada ja biorę to rano dwie tabletki przed wstaniem z łóżka, popijam nie wielką ilością wody i odczekuje kilka minut zanim wstanę www.doz.pl/apteka/p56359-Mamarin_mamma_tabl._30_szt

nadrobić was nie mogę 10 stron mi jeszcze zostało :(

czekam aż upały się skończą. która mi powie kiedy to będzie

10 lata 4 miesiąc temu #908697 przez ulka1983
Julka super pokoik wam wyszedł a efekt końcowy będzie powalający z samolotami i balonami Wojtuś się ucieszy :) i chciałam dodać że jestem dżeczna i nie marudzę :P

Pinezka życzę lepszego samopoczucia :kiss:

Betka mąż byłby w siódmym niebie :laugh: testujących coraz mniej ale to dobrze bo brzuszki sie pojawiają :) pamiętam jak sie tu pojawiłam to Agni się wkurzała że przyłażą dziewczyny nie wiadomo skąd i od razu w ciążę zachodzą i w kolejce grzecznie nie czekają :laugh: mam nadzieję że to twoja ostatni @ przed długą przerwą ;)

Ann dzięki :) nie będzie tak źle ja leżałam jak było gorąco i trochę okna można było wieczorkiem uchylić B) niedawno mówiłaś że
Marta cały czas w domu a teraz będziesz sie nudzić :laugh:

Dag w reklamach to wszystko ładnie i pięknie :angry: a gacie nie raz mokre :S jak dobrze że @ jeszcze długo do mnie nie przyjdzie :P

Chudzinka jak u Ciebie zacznie się dziać to jeszcze zatęsknisz za chwilą spokoju :laugh:

Gosia28 a czego ty mi niby zazdrościsz :pinch: lodów nie pojadłam bo mnie nie ciągnie a basen tylko odkrywam zakrywam i wodę filtruję a kąpią się dziewczyny bo mi zapach chloru nie odpowiada B) z potówkami czujesz się jak noworodek :laugh: nie ma jak znajomości i dobrze :) dobry początek ;) który dzien cyklu ?

Asiaa czytam i myślę jaka wielkanoc :laugh: :laugh: dobre :silly: rozejrzyj sie dobrze po necie i zobaczysz że sporo lekarzy w okolicy na nfz przyjmuje u mnie też tak bylo :) może jakaś przychodnia przy szpitalu jest ? o prolaktyna za wysoka :S moze to jest winowajca nie zachodzenia ?

Ferr nie dam bo nie mam :P miałam francuskie ze szpinakiem ale już poszło a foty nie zrobiłam B) nie każdy ma tak dobrze jak ty że nad morzem całe lato spędza :P

Meli upały się skończą razem z latem :laugh:

macie mój brzuch mało widoczny bo w środeczku :laugh:
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #908709 przez ferritka
B) wyrazilam swoje zdanie a kazdy mysli jak mysli :P
A ulka cebulka ja moze I siedze pol roku nad morzem ale uwierz mi bywaja dni kiedy wkladam stroj roboczy I pomagam tu na kuchni, wiec nie jest tak ze calymi dniami leze I nogi w zimnym morzu mocze :woohoo: powiedzialam kiedys na staraczkach jak ktoras tam marudzila ze jak mi sur uda to jakbym musiala 9 miesiecy na jednej nodze stac to bede byle tylko sie udalo B)
I mi tez jest goraco duszno zatyka mnie w mostku robi mi sie slabo I puchna mi stopy tak btw B) ale coz zrobic taki urok I trzeba to przezyc ;) a Wy sie nie zlosccie na mnie ze tak pisze tylko przypomnijcie sobie co bylo mowione jak sie staralysmy :blush: A moze ta mysl Wam ten upalny czas w ksiazy ulatwi :kiss:

Kurde ja mam taki syf na chacie ze rozwazam wynajecie ekipy sprzatajacej ktora mi dom przed naszym powrotem ogarnie :blink: az mi sie do niego wracac nie chce...jedynie motywuje mnie do sprzatania tego burdelu to ze zanim nie posprzatam nic Kubie nie kupie ot taka motywacja B)

Julia dla mnie tv tez moglby nie istniec, ale kregla bym w domu bankowo nie miala bo on tylko mocze paczy....
A czy dziecko potrzebuje tv wydaje mi sie ze to taki troche "Chwila Spokoju" rodzicow..xx choc nie wiem Czy znowu Wam tym stwierdzeniem nie podpadne :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 4 miesiąc temu #908714 przez ulka1983
Julka smacznego jakie ciacho kupiłaś :whistle: ja mam to samo ale ostatnio mały worek swoich ciuchów wyrzuciłam :silly: laptop dla dziecka spokojnie wystarczy :laugh:
mój mąż nie nosi obrączki bo niby może mu palec w pracy maszyna urwać B) ja sie śmieję że co tam palec szkoda jak by m u co innego urwało :laugh:
ja miałam 3o na + w gorączkach i nie narzekałam bo nawet nie miałam komu bo teściowa to ciągle najbiedniejsza ;) jak ktoś jest maruda to już tak ma :P

awaria muszę lecieć

10 lata 4 miesiąc temu #908717 przez Ada2424
Wiecie mam kochanego tatusia widzi że mało co jem to kupił mi serniczka i zjadłam spory kawałek, obiadu też dość dużo zjadłam i pogadałam sobie z mamcią jak to ona swoje ciąże przechodziła. Jak więcej zjem to aż nastrój mam o wiele lepszy od razu :) iii rodzynek w czekoladzie mi się chce musi mi Mężu kupić wracając z pracy :P ciotka mi pożyczyła aparat to Wam porobiłam kilka fotek z zakończonego remontu, jakość średnia ale ogólny zarys widać, miłego oglądania :cheer:

Ula super torcik i fajny brzusio no i dziewczynki też :)

Julka ja nie mam tv i dobrze mi bez niego :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #908718 przez Ada2424
Wiecie mam kochanego tatusia widzi że mało co jem to kupił mi serniczka i zjadłam spory kawałek, obiadu też dość dużo zjadłam i pogadałam sobie z mamcią jak to ona swoje ciąże przechodziła. Jak więcej zjem to aż nastrój mam o wiele lepszy od razu :) iii rodzynek w czekoladzie mi się chce musi mi Mężu kupić wracając z pracy :P

Ula super torcik i fajny brzusio no i dziewczynki też :)

Julka ja nie mam tv i dobrze mi bez niego :)

Edit. Czemu nie moge fotek dodać :angry:

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #908719 przez ferritka
B) Julia aaaaa haha teraz widze co napisalam noo moczenie sobie pewnie tez pusci jak ma taki postny czas teraz czort go wie :woohoo: to nic bo juz tego wpisa edytowalam raz bo mi slownik brzydko napisal ze na jednej nodze bede nie stac a
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:dry:

Niestety moja nieyopera wciaz mila czrkam na wybuch bo to nie jest normalny taki Stan :sick:

Kiedys sie z kreglem usmialam bo w ikea w wozku siedziala Mala cinka I cykala uparcie cos na tablecie ale z takim zaangazowaniem jakby tam raport do bazy danych nasa pisala wygladala przesmiesznie..wiec tv laptop tablet I komorka to niestety dla naszych dzieciow podstawa bedzie a wtedy jest czas na spokojne robienie czegos pilnego przez nas ;) wiec u nas Kuba bedzie sie chowal przy dzwiekach gooooollll I "Legia to stara.....brzydka Pani" :silly:

Julia ja jakos zaraz po zimie zrobilam selekcje taka szafy...cos rozdalam cos dalam biednym a dwa wory zostaly w sypialni bo Kregiel ujrzal w jednym swoj stary switr w ktorym odkad go znam go nie widzialam.... do dzis nie moglam tych worow wrzucic bo Kregiel uznal ze chce mu nowe rzeczy wrzucic :blink: worki czekaja az mój Kregiel - chomik je rozpracuje I Zrobi swoja selekcje tylko jemu znanym kodem I...znajac zycie smakuje mi to spowrotem do szafki :woohoo: on tez nie lubi wyrzucac bo wszystko mu sie przyda :huh:

Hehe o I dowod z dzis ze troche juz brzuszasta jestem oooo B) ;) :P

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #908720 przez Ada2424
Coś mi się chyba z netem dzieje.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka