BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu #908416 przez Anabelle
mi się na razie częściej biegunki trafiają niż zatwardzenia

uśmiałam się ;D
jedne narzekają na nadmierny apetyt, inne na jego brak, inne na gotujących zbyt dużo mężów a inne na mężów którzy garnka nie dotkną. no babie to nie dogodzisz :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #908418 przez Ada2424
Anabell babie nie dogodzisz a ciężarnej tym bardziej :P jak to mój Mąż mówi ;)

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #908421 przez ann-sunshine
Moof ja cie prosze ty mnie w taka pogode na porodowke nie wysylaj bo kiszac sie trzy doby w lozku z dzieckiem na reku i u cyca w nie wietrzonej sali to ja sie zaplacze i baby bluesa zalapie. Nie rodze dopoki sie pogoda nie zmieni i basta!

Asiaa jak wam teraz nie wyjdzie to przydal by sie nowy plan i zmiana taktyki

Ada a te biegunki to nie od tego ze same owoce jesz?

Aggi ty jeszcze obraczke wciskasz na palec???

Ula ciesze sie ze wyniki ok.

Mesy w takim razie odwoluje tfu tfu depresjo a kysz

Julka wypasiony pokoj Wojtka

Gosia witaj i tutaj. Jest jak w ulu :-)

Mesy tez nie lubie tego uczucia, cwiczenie oddechu, czkawka, takie drganie ktore bardzo dziala mi na nerwy. Sto razy bardziej wole jak sie rozpycha.

Dzieki za kciuki i zyczenia zdrowia dla babci :kiss:

Dobrej nocy

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #908429 przez Dagnes
A co tu takie marudzenie na forum? Jak któraś nie chce brzucha, to ja chętnie przygarnę, bo ciąża od początku do końca bardzo mi się podobała. A co do jedzenia to ja największy apetyt miałam dopiero po porodzie jak cycem zaczęłam karmić. Konia z kopytami mogłabym zjeść a dodatkowo wypijałam hektolitry wody. Jak mała zaczynała ssać to ja 1,5 litra wypijałam praktycznie na raz.

Odnośnie @ i podpasek, wiecie jak mnie te durne reklamy always wkurzają. Normalnie jakieś debile wymyślają te głupie pioseneczki o suchych gaciach :sick:

Ja jak ściągnęłam obrączkę na początku ciąży, tak do tej pory nie noszę bo się odzwyczaiłam :blush:

Gosia witaj!

Julka jeszcze fote nam pokaż jak już dekoracje będą gotowe. Fajne Wojtusiowe królestwo :)

Jureczek kochany :kiss: Wsio drożne to tylko na fasolkę czekać :)

Asiaa to już trochę długo trwają u Was te staranka. A gin ma jakiś inny plan działania w razie jakby same tabsy nie pomogły?

Aggi daj trochę babki. Ja w zamian podzielę się serniczkiem na zimno.

Wiktoria

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #908432 przez Chudzinka
To ja tak tylko na krotko - czytam na biezaco, ale zabiegana ostatnio jestem. U mnie teraz bedzie zamkniecie miesiaca wiec nawal pracy, a potem do 11-go (HSG) nic ciekawego...
Nie to, co u Was ;) ciagle cos! :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #908434 przez gosia28
witam po pracy B)

ann oby się to dobrze wszystko poukładało :kiss:

Asiaa :ohmy: :ohmy: :ohmy: ile? a jakbyś obdzwoniła pobliskie szpitale czy nie robią na fundusz hsg i jak znalazłabyś taki szpital to mogłabyś przecież umówić się do gina, który pracuje w takiej placówce co? próba nie strzelba ;)
ooo czytam właśnie, że będziesz coś jeszcze kombinować, może się uda znaleźć gdzieś przynajmniej rozsądniejszą cenę

ula zazdraszczam tych lodów i kąpieli ja się topiłam cały dzień przy piecu z temp. 400', potówki mam już na całym dekoldzie i ramionach :blink:

moja babcia kończy w sierpniu 91 :woohoo: też już kiepskawa ale się trzyma jakoś

aggi Ty mi nawet o oparzeniach nie mów, bo w ciągu blisko 2 miesięcy mam 3 porządne sznity :angry:

Ada ale będziesz mieć gości :woohoo:

betka a w jakiej to pracy skracają jej czas ze względu na upał? Chyba złożę wniosek :whistle:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

git majonez, że badania w porządku ;)

mesul dotrzymasz, dasz radę, kto jak nie Ty ;)

Gosia2712 wiesz kochana, że ja Ci kibicuję z całego serca, wbijaj :kiss: :kiss: :kiss:

Julka widzę, że przywołujesz porządek na forumie, ja go w całości popieram :)
pokoik śliczny :silly:

Bella święte słowa :laugh:

Dag no reklamy podpasek powalają...
a jak tam młoda się ma?

w ogóle to podglądam troszkę na fb ale mogłybyście laski wrzucić Wasze dziecięta na foruma bo chyba jednak dawno ich zdjęć tu nie było :S

Chudzinka czekam z niecierpliwością na Twój wynik badania :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #908435 przez gosia28
dodałam post, że niby go widać a nie widać :S mam nadzieję, że jednak się ukaże bo się nasiedziałam przy nim :sick:

:woohoo: jest :P

dobranoc :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 8 miesiąc temu #908444 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Lało nad ranem i było cudnie, ale teraz już się rozpogadza. Ostatni dzień bez żłobka, wyprawkę muszę dziś naszykować, a jutro dzień bez dziecka i co ja będę robić?

10 lata 8 miesiąc temu #908509 przez gosia28
bry
ann zrób sobie małe spa maseczki-pierdółeczki taki dzień relaksu co? ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 8 miesiąc temu #908513 przez monique1983
Julka - fajne mebelki :)

Gosia - witaj :)

Ada - może przejdzie wcześniej, mnie już przeszło w zasadzie, tylko jak za długą przerwę między posiłkami zrobię to wtedy mnie mdli.

Ann - do 10 sierpnia ponoć mają być upały ;)

10 lata 8 miesiąc temu #908516 przez aggi
Witam się :kiss:
Noc przespana aż byłam sama zdziwiona że wstałam tylko o 2 i dopiero o 5 na siku :side:
23 stopnie, póki co znośnie bo bez słońca B)

Ada no taka moc mnie ogarnęła że trochę porobiłam na wieczór :D

Gosia2712 wierzę Ci że w domu idzie samemu oszaleć.. gdyby nie internet to chyba bym ześwirowała sama :pinch:

julka ale to że więcej tu o badaniach, ciążach i wyprawkach się mówi to tylko świadczy o tym że testy działają o ! :whistle: bo przecież każda z nas zaczynała z testami w ręku :D no pięknie młodemu odrguzowałaś pokój :) Ślicznie tak sterylnie niemal :D koniecznie pokaż później te samoloty i balony :whistle: :whistle:

mesy hahah to samo miałam julce powiedzieć :D

Pinezka oj Ci faceci :D Jak nie robią nic to nic. Ale jak zaczną to tak że olaboga :D I się nie dogadasz :P

moofka jeszcze jedno słowo i zginiesz :P weź wytłumacz mojemu upartemu dzieciowi że kuwa lipiec dzisiaj się kończy a on kuwa nic. Można mówić i prosić. Uparte to nie wiem po kim :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: no tyle moich smętów, a tak serio to ma czas maxymalnie do 5.08 bo wtedy lekarz kazał przyjść ewentualnie ale zapowiedział że nie sądzi bym przyszła jeszcze ... uduszę go jak już tam pójdę że mi kity pociska :P czyjaś wina musi być :D :side:

Anabelle i tak to z nami jest :D hahahahah uśmiać się można :P :P

Ann noszę obrączkę owszem :P ściągam tylko do robótek w kuchni - bo tak głupio się w cieście maziać i z obrączką :P i kąpieli bo bojam że mi do prysznica wpadnie pod wpływem mydła - już tak raz nią na ogródku zarzuciłam jak pranie wieszałam :pinch: :pinch: na szczęście widziałam gdzie dokładnie poleciała :P teraz już nie jest luźna, ściąga się gorzej. Ale palce mi nie popuchły specjalnie jakoś. Tylko nogi mi puchną :( jak jutro dzień bez dziecka to może w końcu odpocznij? poleż, porelaksuj się :)

Dagnes ale masz avatarka ślicznego :D hahahaha dzisiaj moja mama to samo powiedziała o reklamie alwaysów :laugh: śmiechu warte, głupsze niż ustawa przewiduje :pinch: mmmmmmmm sernik na zimno :D idę na taką wymianę :woohoo:

Chudzinka i tak nam tu się melduj co jakiś czas :) ! do 11 szybko zleci :kiss:

gosia28 współczuję siedzienia na takim upale przy piecu :pinch:
Podziękowania: mesy

10 lata 8 miesiąc temu #908535 przez Anabelle
obrączkę to ja zgubiłam tuż przed pierwszą rocznicą ślubu, na samym początku ciąży z Antkiem i do dzisiaj nie mam :)

10 lata 8 miesiąc temu #908542 przez Ada2424
Bry, u nas chłodniej i pada cały czas :)

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #908544 przez Dave
Siemka dziewczyny,
Ja co prawda testów nie stosuję i nawet nie staram się, ale mam do Was pytanko.

Teraz po porodzie mi się tak porobiło, że mniej więcej jak jest czas owulacji to boli mnie podbrzusze jak bym @ miała (no nie aż tak mocno, ale ból tego typu).
Czy ktoś tak może tez ma, bo już nie wiem co mi sie to porobiło.

Bella - moj maż zgubił nie całe pol roku po ślubie :( :( :(

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 8 miesiąc temu #908548 przez Ada2424
Dave ja miałam silne bóle podbrzusza w okolicach owulacji i to jakoś około tygodnia przed owulką odczuwałam dopiero jak bylo po niej to przechodziło. Czasami miałam tak silny ból że wstając z łóżka nie mogłam się wyprostować albo nogi podnieść do góry, stosowałam no-spe i troche puszczało ;)

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka