BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #908109 przez ann-sunshine
Gosia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ula a co masz 12tego? Urodziny?

Gosia no właśnie chodziło mi o to, że rodzice często pilnują jak własnego oka, a tamci mieli wszystko w nosie i takim na sucho uchodzi często.

Karolincia proszę bardzo dzielę fluidami póki jeszcze w dwupaku jestem.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #908114 przez Karolincia
Ann to Ci bardzo wspolczuje apropo babci :( Bardzo sparalizowana jest? Ojj to ciezki stan jak 3 udar w zyciu :((
Powiedz mi moja gin mowila mi ze mam dobre endometrium - o co jej chodzilo ?

10 lata 4 miesiąc temu #908144 przez ulka1983
dzień dobry :) na razie chłodno ale zapowiada się ze będzie gorąco :S muszę dzisiaj zamówić książki dziewczynom do szkoły bo już miesiąc wolności nam tylko pozostał :(

Ann zdrówka dla babci :kiss: może Natalka sie dostosuje do planu dnia i przyjdzie na świat w odpowiednim momencie :laugh: tak 12 tego ;)

Karolincia przesyłam fluidy ciążowe :) wszystkie starające sie łapcie :)

10 lata 4 miesiąc temu #908156 przez aggi
Dzień dobryyy :whistle:
melduję się 2w1 :P
24 stopnie już na zewnątrz..
a zapowiadali do przyszłego tygodnia ukrop po 35 nawet :blink: :blink: :blink:
i jak tu funkcjonować..........

ulka a dzięki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: jak Ty się czujesz?? niedługo połowa będzie za Tobą, toż to szok :whistle: oby junior w końcu się ujawnił :blush: nie biadol dawaj foto :D

Pinezka chudzino Ty :D Fasola Ci tylko trochę mięśnie wypchała, a tak to mega laska z Ciebie fiu fiu :whistle: :whistle:

gosia zdrowiej !! :kiss: hehehe tata rodzi braciszka hmm no fajny pomysł chętnie oddałabym rodzenie mężowi :P

betka widzę nowy cykl. Powodzenia na ten Twój wymarzony sierpień :woohoo:

Anabelle ale wiesz ja CIę pocieszę w kwestii brzucha że Ty już po ciążach jesteś i Antka swojego niemal odchowanego masz. A my dopiero się jak to mówisz 'porozciągamy' więc spoooko taka kolej rzeczy :kiss:

Ann no właśnie pisałam Gosi że ty równiuteńko 'jak w mordę strzelił' masz za 2tyg termin :D To może wskakiwać za CIebie :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: betka81

10 lata 4 miesiąc temu #908166 przez monique1983
Mesy - co Ty pitolisz, gdzie Ty tam klopsa widzisz :ohmy: Patrzę na zdjęcie i widzę laskę i myślę sobie, że też bym chciała tak w ciąży wyglądać (ale nie będę). Wyglądasz jak byś była w połowie ciąży gdzieś, a nie jak byś miała niedługo rodzić. A poza tym z Twoją figurą to Ty bardzo szybko wrócisz do formy :)

Ferii - Kubuś cudny, piękny profil :)

Gosia - super, że teraz drożne, trzymam kciuki żeby było jak u mnie po tym badaniu ;)

Agni - ale urocza Pola :)

Pinezka - coś już tam widać, ale szczuplutka jesteś :)

10 lata 4 miesiąc temu #908177 przez Karolincia
Ulcia dziekuje :* jakie plany macie na dzis?

10 lata 4 miesiąc temu #908182 przez ann-sunshine
Jakaś przeginka dzisiaj, powietrze się wcale nie rusza, ugotowała się już, nie ruszam się dziś więcej, chyba że wlezę do wanny z zimną wodą.

Ula masz już termin połówkowego?

Karolincia tzn że masz endometrium odpowiednie i dobre do zagnieżdżenia zarodka.

10 lata 4 miesiąc temu #908185 przez Asiaa
Julka to czekamy na foty Wojtkowego królestwa :) Dziś dzwoniłam dowiedzieć się o koszt badania. To zaśpiewali 520zł :woohoo: Pierwsza wizyta jest tzw. kwalifikacyjną i darmową, chyba że doktor zleci jakieś badania. Aż tyle to się nie spodziewałam :S I jednak na szybkiego jeszcze w tym cyklu się nie uda :unsure:

Agni to ładnie Ci waga spada :) Jaki fajny zalotny uśmiech u Poli :)

Ferri śliczny profil ma Twój synek :)

Gosia przy takiej cenie jak u Ciebie to nawet bym się nie zastanawiała... Spróbuje dziś jeszcze poszperać i podzwonić popytać. Trzymam kciuki za fasolkę u Ciebie :) To musieli się nastresować :blink: całe szczęście że szybko się znalazł

Ula to dobrze że wszyscy zadowoleni :) Ginka powiedziała, by spróbować jeszcze cykl z clo i dupkiem i by nie myśleć, a tak sama z siebie się orientuję w badaniu drożności, ale ta cena jaką dziś usłyszałam to średnio mi się podoba :S

Aggi to miałaś niefart z tym kuflem ;)

Mesy żaden klops :P tylko zgrabna babeczka z ładnym brzuszkiem :)

Pinezka Ty też chudzina jesteś i już widać mały bebolek :whistle:

Ann oby jednak się udało z porodem rodzinnym i niech stan Twojej babci się poprawia!

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #908193 przez Ada2424
Bry :)

Aggi u nas też upały i co z tego że codziennie wieczorem burza przechodzi i pada jak rano znów skwar :blink:

Ann zdrówka dla babci :kiss:

Karolina ja jak byłam na wizycie u mojego gina kilka dni po owulacji to też mi powiedział, że mam bardzo grube endometrium i że według niego w tym cyklu sie uda i zajde w ciąże, pamietasz jak Wam pisałąm, że tak przekonujaco do mnie mówił i był pewny że się uda no i tak sie właśnie stało :) mówił mi ile miało endometrium ale kurcze nie pamietam :whistle: dlatego tez zabronił mi brać antybiotyk na te moje pieczenia jedynie łagodzić objawy probiotykiem i ostatnio na wizycie mi dopiero dał globulki na infekcje które można w ciąży stosowac i pomogly bo w koncu nic juz nie odczuwam ;)

Gosia i betka za Was trzymam kciuki nalezy Wam się miejscówka bo juz sporo w kolejce czekacie :kiss: przesyłam fluidki ciążowe.

A ja nadal bez apetytu wcisłam na śniadanie banana i winogrona. Wczoraj sie śmiałam bo Mężu mówi do mojego brzucha żeby nie męczył mamusi tylko dał sie w koncu mi najeść tak mi się smiać z tego chciało :P Dziewczynki kiedy pierwszą rzecz kupiłyście dla maleństwa? Ja juz przeglądam powoli ciuszki w necie i korci mnie żeby choć jedno ubranko na poprawe humoru kupić i chyba po następnej wizycie coś zamówie jak wszystko będzie ok :) w końcu juz teraz mam dla kogo kupować ;)

Edit. Zrobiłam wczoraj fotke brzucha bo Mężu mi mówił że mam jakiś wydęty a przecież ostatnio prawie nic nie jem i faktycznie wyglada jakbym wzdęcia miała a nie mam :P

[/url] [/url]
Podziękowania: betka81

10 lata 4 miesiąc temu #908198 przez Karolincia
Ada - ojej to fajnie :) mi nie mowila ile ma mm i jak jest grube tylko powiedziala ze je widac i jest slicznie :)
Haha dobry ten Twoj Malz :D dobrze ze cokolwiek jesz :) mi tez mowila ginka ze mamy dzialac i musi sie udac :)

Ann - dziekuje za dobra wiadomosc :)

10 lata 4 miesiąc temu #908199 przez ulka1983
sandwicze na drugie śniadanie zjedzone teraz kąpiel w basenie a potem zabawa w domu i lody bo gorąco :S

Ann połówkowe :woohoo: jeszcze nie ale wizytę mam w poniedziałek to może coś lekarz wymyśli ;)

Asiaa a jak w tym cyklu się nie uda to co ginka ma za plan ? a do tej drugiej nie próbowałaś się dostać ?

Ada mnie już dziewczyny połówkowym straszą a ja jeszcze ani jednej rzeczy nie kupiłam :S ale jeszcze zdążę ;)

10 lata 4 miesiąc temu #908207 przez Asiaa
Ula co dalej nie mówiła, bo mam w ciążę zachodzić i juz ;) pytalam czy tam wykonują badanie drożności ale mówiła ze nie. Teraz okres urlopowy to jeszcze gorzej się dostać niż wczesniej. Nie probowalam do tej drugiej z racji,ze u mnie owu różnie przychodzi przez co ciężko dokładnie powiedzieć kiedy @ będzie i na kiedy się umawiać. Po pozytywnym teście owu wiem kiedy @ będzie, ale gorzej przewidzieć owu.

10 lata 4 miesiąc temu #908214 przez Karolincia
Asia - trzymam mocno kciuki :*

Ulcia - no no plan calkiem niezly :) Pyszne sniadanko mialas :* spoznione smacznego :) Ojjj zeby tfo endometrium bylo dobrym znakiem ;)

Ann - babcia cufownych lat dozyla . Lepiej aby nie czula bolu niz miala sie meczyc :(

10 lata 4 miesiąc temu #908218 przez monique1983
Asia - ja też 500 zł płaciłam, tyle średnio biorą jeżeli chodzi o HSG pod USG.

Ada - ja czasami widzę fajne wyprzedaże dla dzieciaczków i też chętnie bym coś wzięła, ale boje się, czekam przynajmniej do usg genetycznego, a później zobaczymy :)

10 lata 4 miesiąc temu #908227 przez aggi
Ann u mnie nie lepiej ale widzę chmury na horyzoncie .. jest nadzieja :P

Asiaa no straszny nie fart... ulubiony kufel taty, tak na niego zawsze chuchałam i dmuchałam :P ładny był no :P a tu klops.... :S 500zł ponad? szaleństwo!

Ada no moje nogi już nie wiedzą czy puchnąć czy nie bo tak ta pogoda wiruje. Ale chociaż w nocy jest znośnie i się jakoś śpi. Ja jeszcze w ciąży nie byłam a już jakieś tam rzeczy miałam ;) Lubiłam te maleństwa. Leżały sobie w pudle i czekały :) Jak już dowiedziałam się jaka płeć to te dla dziewczynki oddałam bratowej męża, a te chłopięce zostawiłam sobie. A takie porządne zakupy zaczęliśmy od 16tc kiedy to dowiedzieliśmy że maluch jest mężczyzną :) rób sobie zdjęcia brzucholka co parę tygodni, jak zrobisz całą sklejkę to super wygląda :D

kuwa byłam babkę z piekarnika wyciągnąć i se rękę przysmażyłam i kreskę mam :S ja to mam szczęście..
a tak apropo która kce kawałek świeżutkiej babki waniliowo-kakaowej? :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka