- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ula a co masz 12tego? Urodziny?
Gosia no właśnie chodziło mi o to, że rodzice często pilnują jak własnego oka, a tamci mieli wszystko w nosie i takim na sucho uchodzi często.
Karolincia proszę bardzo dzielę fluidami póki jeszcze w dwupaku jestem.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Powiedz mi moja gin mowila mi ze mam dobre endometrium - o co jej chodzilo ?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ann zdrówka dla babci może Natalka sie dostosuje do planu dnia i przyjdzie na świat w odpowiednim momencie tak 12 tego
Karolincia przesyłam fluidy ciążowe wszystkie starające sie łapcie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
melduję się 2w1
24 stopnie już na zewnątrz..
a zapowiadali do przyszłego tygodnia ukrop po 35 nawet
i jak tu funkcjonować..........
ulka a dzięki jak Ty się czujesz?? niedługo połowa będzie za Tobą, toż to szok oby junior w końcu się ujawnił nie biadol dawaj foto
Pinezka chudzino Ty Fasola Ci tylko trochę mięśnie wypchała, a tak to mega laska z Ciebie fiu fiu
gosia zdrowiej !! hehehe tata rodzi braciszka hmm no fajny pomysł chętnie oddałabym rodzenie mężowi
betka widzę nowy cykl. Powodzenia na ten Twój wymarzony sierpień
Anabelle ale wiesz ja CIę pocieszę w kwestii brzucha że Ty już po ciążach jesteś i Antka swojego niemal odchowanego masz. A my dopiero się jak to mówisz 'porozciągamy' więc spoooko taka kolej rzeczy
Ann no właśnie pisałam Gosi że ty równiuteńko 'jak w mordę strzelił' masz za 2tyg termin To może wskakiwać za CIebie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ferii - Kubuś cudny, piękny profil
Gosia - super, że teraz drożne, trzymam kciuki żeby było jak u mnie po tym badaniu
Agni - ale urocza Pola
Pinezka - coś już tam widać, ale szczuplutka jesteś
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ula masz już termin połówkowego?
Karolincia tzn że masz endometrium odpowiednie i dobre do zagnieżdżenia zarodka.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Agni to ładnie Ci waga spada Jaki fajny zalotny uśmiech u Poli
Ferri śliczny profil ma Twój synek
Gosia przy takiej cenie jak u Ciebie to nawet bym się nie zastanawiała... Spróbuje dziś jeszcze poszperać i podzwonić popytać. Trzymam kciuki za fasolkę u Ciebie To musieli się nastresować całe szczęście że szybko się znalazł
Ula to dobrze że wszyscy zadowoleni Ginka powiedziała, by spróbować jeszcze cykl z clo i dupkiem i by nie myśleć, a tak sama z siebie się orientuję w badaniu drożności, ale ta cena jaką dziś usłyszałam to średnio mi się podoba
Aggi to miałaś niefart z tym kuflem
Mesy żaden klops tylko zgrabna babeczka z ładnym brzuszkiem
Pinezka Ty też chudzina jesteś i już widać mały bebolek
Ann oby jednak się udało z porodem rodzinnym i niech stan Twojej babci się poprawia!
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Aggi u nas też upały i co z tego że codziennie wieczorem burza przechodzi i pada jak rano znów skwar
Ann zdrówka dla babci
Karolina ja jak byłam na wizycie u mojego gina kilka dni po owulacji to też mi powiedział, że mam bardzo grube endometrium i że według niego w tym cyklu sie uda i zajde w ciąże, pamietasz jak Wam pisałąm, że tak przekonujaco do mnie mówił i był pewny że się uda no i tak sie właśnie stało mówił mi ile miało endometrium ale kurcze nie pamietam dlatego tez zabronił mi brać antybiotyk na te moje pieczenia jedynie łagodzić objawy probiotykiem i ostatnio na wizycie mi dopiero dał globulki na infekcje które można w ciąży stosowac i pomogly bo w koncu nic juz nie odczuwam
Gosia i betka za Was trzymam kciuki nalezy Wam się miejscówka bo juz sporo w kolejce czekacie przesyłam fluidki ciążowe.
A ja nadal bez apetytu wcisłam na śniadanie banana i winogrona. Wczoraj sie śmiałam bo Mężu mówi do mojego brzucha żeby nie męczył mamusi tylko dał sie w koncu mi najeść tak mi się smiać z tego chciało Dziewczynki kiedy pierwszą rzecz kupiłyście dla maleństwa? Ja juz przeglądam powoli ciuszki w necie i korci mnie żeby choć jedno ubranko na poprawe humoru kupić i chyba po następnej wizycie coś zamówie jak wszystko będzie ok w końcu juz teraz mam dla kogo kupować
Edit. Zrobiłam wczoraj fotke brzucha bo Mężu mi mówił że mam jakiś wydęty a przecież ostatnio prawie nic nie jem i faktycznie wyglada jakbym wzdęcia miała a nie mam
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haha dobry ten Twoj Malz dobrze ze cokolwiek jesz mi tez mowila ginka ze mamy dzialac i musi sie udac
Ann - dziekuje za dobra wiadomosc
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ann połówkowe jeszcze nie ale wizytę mam w poniedziałek to może coś lekarz wymyśli
Asiaa a jak w tym cyklu się nie uda to co ginka ma za plan ? a do tej drugiej nie próbowałaś się dostać ?
Ada mnie już dziewczyny połówkowym straszą a ja jeszcze ani jednej rzeczy nie kupiłam ale jeszcze zdążę
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ulcia - no no plan calkiem niezly Pyszne sniadanko mialas :* spoznione smacznego Ojjj zeby tfo endometrium bylo dobrym znakiem
Ann - babcia cufownych lat dozyla . Lepiej aby nie czula bolu niz miala sie meczyc
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ada - ja czasami widzę fajne wyprzedaże dla dzieciaczków i też chętnie bym coś wzięła, ale boje się, czekam przynajmniej do usg genetycznego, a później zobaczymy
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Asiaa no straszny nie fart... ulubiony kufel taty, tak na niego zawsze chuchałam i dmuchałam ładny był no a tu klops.... 500zł ponad? szaleństwo!
Ada no moje nogi już nie wiedzą czy puchnąć czy nie bo tak ta pogoda wiruje. Ale chociaż w nocy jest znośnie i się jakoś śpi. Ja jeszcze w ciąży nie byłam a już jakieś tam rzeczy miałam Lubiłam te maleństwa. Leżały sobie w pudle i czekały Jak już dowiedziałam się jaka płeć to te dla dziewczynki oddałam bratowej męża, a te chłopięce zostawiłam sobie. A takie porządne zakupy zaczęliśmy od 16tc kiedy to dowiedzieliśmy że maluch jest mężczyzną rób sobie zdjęcia brzucholka co parę tygodni, jak zrobisz całą sklejkę to super wygląda
kuwa byłam babkę z piekarnika wyciągnąć i se rękę przysmażyłam i kreskę mam ja to mam szczęście..
a tak apropo która kce kawałek świeżutkiej babki waniliowo-kakaowej?