BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #907843 przez gosia28

betka81 napisał: Gosia to może teraz zaskoczysz jak jajowody przepchane i czyste? Mam nadzieję, że się uda

oby tak było :side:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #907844 przez ulka1983
Hej dziewczyny :) jestem z powrotem po przerwie urodzinki się super udały goście zadowoleni dziewczynki też bo prezentów mnóstwo dostały i jeszcze kupiły sobie tablet i telefon dotykowy tak więc teraz dzieci w domu jakby nie było :laugh: upał u Was też taki bo u mnie to masakra :( dobrze że dolegliwości żadnych nie mam :)

10 lata 4 miesiąc temu #907860 przez aggi
Karolincia ja ostatnio zbiłam szklankę u babci z której zawsze pił mój brat ;) A później w domu zbiłam ulubiony kufel taty. Jeszcze jak na złość mówiłam mężowi że ma mi go dać żeby nie rozbił przypadkiem i co.. sama to zrobiłam :pinch:

gosia no to sierpniowa miejscówka stoi przed Tobą otworem :D

ulka kope lat :D :P u mnie aktualnie się zachmurzyło i czekam... na deszcz :whistle:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #907869 przez Agnilla
Jurek, Ty wiesz, moja cierpliwość ma pewne granice ;) a im dłużej czekasz tym Pola wieksza i Twoj fasol tez moze byc klockiem ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu #907877 przez ann-sunshine
Gosia :kiss: :kiss: :kiss: oby podziałało i już nic więcej nie było potrzebne, wiesz my z Aggi już dawno oferowałyśmy swoje miejscówy, jeszcze nie rozdane ;)

Agni śliczna Pola :-)

Rozpływam się, płakać mi się z tej pogody już chce.

Ula, to resztę wakacji masz z głowy, dziewczyny mają co robić ;)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #907882 przez mesy
ann mozemy poplakac razem :P

wczoraj byla u mnie polozna i mnie rozszyfrowala na dzien dobry stwierdzajac , ze mam depresje ciazowa..... tesknie za swoim cialem z przed ciazy noo.....usciasc bym chciala jak czlowiek , a nie rozkraczona jak ta co przy drodze stoi :P
powiem wam no mam dosc... jeszcze ten brzuch kurde rosnie teraz w powalajacym tempie :(

moofka no urodzic musze :P jak bede miala dobre wyniki biore znieczulenie ....polozna juz wie :P wczoraj mialam pogawedke o porodzie , a za tydzien o pielegnacji .....

bylam dzis u gorow ...ale tam uest super powietrze ....nie to co kurde tuuuu....jest czym tam oddychac ;) a jutro jade do Krakowa albo w czwartek.... moze mi minie ta depresja :P choc kurde no ryczec mi sie chce :(

moni ja mam glukoze caly czas ok 65 ....zyje i daje rade na takiej glukozie hehe nie przejmuj sie ;)

macie klopsa .....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu #907883 przez aggi
Agni kochana Pola :whistle: ślicznotka :whistle:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #907888 przez Ada2424
Dziewczyny czy ból krzyża jest normalny? Nie trwa cały czas tylko chwilami czuje taki mocny ucisk najczęściej jak długo leze i pozniej wstane albo jak dlugo siedze i wstane.

Mesy to Ty masz juz koncowke ciazy i depresje a ja dopiero jestem na poczatku i zdarza mi sie juz miec wszystkiego dosc, ostatnio kilka razy dziennie wyje :P a brzusio fajny ;)

Agni Pola śliczna :)

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #907889 przez mesy
Pola kozak :D

Ada nie przejmuj sie tez ryczalam jak bobr na poczatku hehehe to ponoc przechodzi po 9 miesiach :P tak mi tata mowi heheheh

10 lata 4 miesiąc temu #907890 przez Anabelle
ja nie moge jakie laski z was :P

przeczytałam, chciałam napisać ale niestety nic nie napiszę, a najlepiej określa to zdanie julki "dziecko nie wykończy, przynajmniej dopóki jest w brzuchu" :lol" mega prawdziwe - idę do wyjca

10 lata 4 miesiąc temu #907897 przez aggi
mesy też miałam deprechę jak waga zaczęła rosnąć :P po takim długim czasie gdzie odchudzałam się, potem ćwiczyłam, zdrowo jadłam i wkońcu waga się zatrzymała i zaczęłam się sobie podobać...... psikus :D także na początku też ryczałam jak bóbr z każdego kg, nie wiem to było silniejsze ode mnie.. a teraz tylko się modlę żeby już nie przytyć. Choć wiem że i tak te kg spadną. no ale jakoś to silniejsze ode mnie ;)

Ada połóż się i poodpoczywaj ;)

10 lata 4 miesiąc temu #907919 przez mesy
aggi ja nie ryczalam z przybranych kg.....ja ryczalam , ze mi nic nie wolno haha doslownie nic i ze chodzilam tempem jak babcia z balkonikiem , bo tu ciaglo tam bolalo ....

slysze burze :side: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 4 miesiąc temu #907923 przez gosia28
to która kce 2 tygodnie w książy pochodzić ann czy aggi? Bo ja coś czuję, że aktualnie mam dni płodne :P

ach ta Polusia ślicznotka i ma już 4 tygodnie :woohoo: :woohoo: :woohoo:

mesy ładne widoczki tylko coś Ci głowę odcięło :lol: :P

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #907930 przez mesy
Gosia obcielam hahah emek nie ma talentu do robienia zdjec :blink: jutro bedzie cwiczyl hehehehe

Gosiaaaa jak nie wskoczysz na miejscowke aggi albo ann to ja ci trzymam moja :P No komu jak komu , ale tobie sie nalezyy :P moja taka wiesz wysiedziana , wygrzana , wypieszczona i z nawet fajnymi objawami ciazowymi :woohoo: :blush:

10 lata 4 miesiąc temu #907936 przez gosia28
mesy a niech chłopina ćwiczy nie zaszkodzi mu :lol:
w razie czego biorę Twoją wypieszczoną miejscówę, bo powiem wprost, że swoje w kolejce już odstałam i nie kce mi się dłużej czekać B)

Mama Aniołka 25.02.2010

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka