BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #907236 przez Ada2424
Karolina apetyt zerowy, kompletny jego brak na nic nie mam ochoty i wszystko mi nie smakuje

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #907254 przez mesy

aggi napisał: mesy no to piona, Tobie też raczej nic innego nie pozostało jak czekanie :P niestety........ :pinch:

no ani nie mow....ty juz prawie na finiszu , a przede mna jeszcze planowe 6 tyg.....

10 lata 4 miesiąc temu #907263 przez ann-sunshine
Aggi chluśnięcia wcale nie mam za sobą, bo wtedy nic mi nie chlusnęło ;-) a teraz się tego boję, bo nie siedzę w domu tylko się szlajam z Martulą.

I niestety praży, ale dałyśmy radę, kapcie kupione, chuśtawki zaliczone, odpoczywamy w domu.

Asia wiem bo ja już nie pamiętam co to deszcz. Wczoraj pogrzmiało i się rozmyło i ani kropli deszczu :-/

Ada spróbuj jakieś krakesry czy herbatniki podjadać, wiem, że to mało zdrowe, ale tak aby choć trochę się zapchać jak ssie.

Mesy 6 tygodni, a u mnie 15 dni, jutro 38 tydzień zaczynam i jak dla mnie już starczy. Tym bardziej że sobie obiecuję nie objadać się, a potem i tak jem i boję się że Natala duża urosła, bo gin mi jej nie ważył ostatnio więc nie wiem na co się nastawiać.

10 lata 4 miesiąc temu #907274 przez Karolincia
Ada - to może podjadaj płatki na mleczku . Żeby coś do brzusia wpadło.

Ann - to już końcówka , niedługo urodzisz i będzie Ci lżej :) Pomyśl, że to ostatni poród w Twoim życiu :) Dzielna Martula :) Wybawiła się :) Kapciuchy są to sukces odniesiony :) a grzeczna jest w sklepie?? nie ucieka Ci? :)

10 lata 4 miesiąc temu #907294 przez ann-sunshine
Karolincia ja tam na 100% nie mówię że to mój ostatni poród :laugh: może dam się mężowi namówić na jeszcze jeden.

Martę mam bardzo grzeczną. Czasem ma jakieś humory ale to bardziej jak jest zmęczona i głodna. Jak jest zmęczona to włącza jej się tryb "nie", ja to tak nazywam. Bo wtedy cokolwiek się zaproponuje to usłyszysz od niej odpowiedź: NIE. Ale już ją na tyle znam, że staram się wcześniej położyć spać. W sklepach parę razy zrobiła nam sceny z rzucaniem się na podłogę i płaczem ale to tak z rok temu, teraz zanim gdzieś idziemy to jej mówię, że np jedziemy do sklepu po parę kapci do żłobka i że mam wybierze ze dwie trzy pary a ona będzie mogła zadecydować które bardziej jej się podobają, ale że kupimy tylko te jedne, a potem pójdziemy na huśtawki. Ogólnie uprzedzam i mówię co się będzie działo i to bardzo dużo daje.

10 lata 4 miesiąc temu #907298 przez mesy
ann oj tam :P ja sie wodami iw stewsuje , bo znajac moje szczescie to mi pewnie beda musieli przebic pecherz :/

10 lata 4 miesiąc temu #907304 przez Ada2424
Matko jakby mi ktoś powiedział, że tak fatalnie będę się czuła w ciąży to chyba bym się na nia nie zdecydowała, męczy mnie okropnie. Jak nie ciągły brak apetytu, uczucie mocnego ssania a jak coś chce zjeść to odruch wymiotny od razu, nic mi nie smakuje wszystko jest niedobre, wszystkie zapachy mi przeszkadzają, słabo mi i kręci mi się w głowie chce mi się spać a zasnąć nie mogę i tym oto sposobem stwierdzam, że moje dziecko będzie jedynakiem, nie zdecyduje się na kolejne jak da mi tak w kość to samopoczucie. Jak tak dalej będzie to schudne na wiór, nie dość że chudzielec ze mnie to już 2kg na minusie eh. Zabiezrcie ode mnie te wszystkie wstrętne objawy bo oszaleje!!! :angry:

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #907314 przez Karolincia
Ann - to masz super Martulke. :) Fajne macie podejscie do wychowania i to Wam sie chwali :) Ja tez chce miec trojke dzieci i moj N rowniez :)) wiec mamy ustalone :)

Ada - niestety trafilo Ci sie miec taki pocxatek ale jeszcze bedziesz czerpac radosc z ciazy :) I nie skonczucie na jednym :)
Podziękowania: ann-sunshine

10 lata 4 miesiąc temu #907368 przez Anabelle
Karolincia byliśmy zwiedzać Gdynie, Akwarium Gdyńskie no i zaliczyliśmy Redbull Airrace

Od kilku dni nasilają mi się z dnia na dzień mdłości, ciągle mi się odbija - cały dzień, a wieczorem i w nocy mam wzdęcia i gazy. Mąż nawet nie psioczy co do mojego samopoczucia ale czuje sie gorzej niż dotychczas w ciążach

Ann ale się uśmiałam z tymi wodami płodowymi w autobusie :D :D Mi wody odeszły z Antkiem to wiem jak to wyglądało, jak się lały ze mnie wiadra dosłownie, od 4 do 7 rano się nadal lało :lol: :lol: :lol: co pomyslalam "o juz koniec" to za chwile chlust !! :lol: jakby mi sie to zdarzylo w miejscu publicznym to :huh: :huh:

10 lata 4 miesiąc temu #907373 przez Ada2424
Anabelle nawet mi nie mów, ja się od wczoraj tak źle czuje jak nie wiem :(

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #907399 przez aggi
oooooodpadam dziś już. byłam na mieście pozałatwiać kilka rzeczy i mam dość.
denerwują mnie kolejki w urzędach :blink: jedno okienko tylko czynne, ludzi multum. Ech szkoda gadać.
Ale z dobrych wieści to popadało u mnie, pogrzmiało i z 33 jest 24 :whistle:

Karolincia no no to podziwiam Was, normalnie seksualne bestie :evil: :evil: :evil: :whistle:

Asiaa no wkońcu i Twoja @ sobie pójdzie, zobaczysz........ :whistle: :whistle:

Ada współczuję ja takich przebojów nie miałam :ohmy:

mesy dasz raaaaaaadę.... choć ja już nawet w siebie przestaję wierzyć :P

Ann a to zwracam honor, myślałam że przy Marcie miałaś takie doświadczenia :) ja mam to samo z jedzeniem :pinch: zastanawiam się
czy za dużo sobie nie pozwalam ostatnio........... i czy młody za duży nie będzie bo na ostatniej wizycie mi go nie ważył :pinch:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #907401 przez Ada2424
Aggi u nas też burza przeszła i lało aż świata widać nie było :blink: ale teraz aż lepsze powietrze. Zła jestem na siebie, że mało co jem bo nie moge i czasami płakać mi się już chce z tej bezradności :dry:

Czy któraś z Was ma grupe krwi minusową? jeśli tak to w którym tygodniu ciąży robiłyście przeciwciała?

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #907405 przez Asiaa
Karolincia moja teściowa zawsze powtarzała że "wszystko po kolei". W teorii wszystko jest jak trzeba, pęcherzyki są, owu jest więc nie wiem dlaczego nadal nic.

Ada nie przejmuj się tym niejedzeniem, dzieciątko i tak zabierze to co najlepsze ;) a złe samopoczucie w końcu ustąpi

10 lata 4 miesiąc temu #907407 przez Ada2424
Asiaa mam taka nadzieje, ze niedlugo mi przejdzie. Ile miesiecy sie juz staracie?

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #907414 przez Asiaa
Ada w sumie ciężko mi powiedzieć ile tak dokładnie się staramy, bo na początku się śmiałam, że może być ciąża by nie wywierać na sobie presji. Tak samo powiedziałam na pierwszej wizycie lekarzowi do którego aktualnie chodzę, a poszłam tam pierwszy raz ponad 1,5roku temu. Od września robię testy owu...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka