BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #907027 przez Dagnes
Agni przytulam i na pocieszenie napisze to co Ann - za jakiś czas będzie już super. Jak sobie przypomnę moje początki to czasami nie miałam nawet jak do toalety wyjść lub się wykąpać. Mała potrafiła godzinami na cycku wisieć. Trzeba zacisnąć zęby i przebrnąć przez ten okres.

My mamy już 2 ząbka. Idą hurtowo teraz.

Asia widziałam zdjęcia z urlopu. Widać po Was, że wypoczęci i mega zadowoleni.

Karolincia wy to macie kondycję :ohmy: Jeśli ciąża byłaby uzależniona od ilości przytulanek w okresie owulacji, to wy pół drużyny piłkarskiej za jednym zamachem byście naprodukowali.

Pinezka ja też słyszałam opinie że odrobina czerwonego wina nie szkodzi i wiem, że niektóre dziewczyny piją w ciąży niewielkie ilości. Ja bym w życiu nie ryzykowała, ale komuś rozumu nie dasz.

Wiktoria

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #907031 przez Pinezka
Ada, moze brzuch cię bolał, bo ostatnio mało jesz, a tu nagle pizza?
Jak będziesz miała kolejny dobry dzień z apetytem, to go wykorzystaj ;) i miejmy nadzieję, ze z czasem będzie ich coraz więcej.
Mnie czasem (i głównie wieczorem) pobolewa podbrzusze, choć bólem w zasadzie nie mogę tego nazwać. Coś bardziej jak w ostatnie dni @, nie boli, ale coś tam sie czuje.

10 lata 4 miesiąc temu #907033 przez Ada2424
Pinezka no właśnie to nie jest ból tylko coś takiego dziwnego, nie wiem nawet jak opisać...takie jakby ciągnięcie jakby lekkie kłucie

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #907039 przez moofka
heloł :)

zaglądam i czekam aż przeczytam newsa że Ann albo Aggi rodzi :silly: laski a będziecie miały jak nam dać znać że to już :huh:

Aggi najlepszego z okazji rocznicy!

mesy a Ty sn w planach?

Asiaa :kiss:

laski ciężarówki świeże - była tu mowa o magnezie, łykacie? mi ginek kazał od pierwszej wizyty w 8 tc brać.

ja melduję, że Zośka jest kruszynką bo na ważeniu u pediatry wyszło 7200 :blush: mała po mamusi jest ;) ale wszystko w normie :) z newsów to przechodzimy na mm na dniach bo mi się piersiątka zbuntowały i Zośka się nie najada. i tak miało to kiedyś nastąpić a termin się sam wprosił. wczoraj poszła w ruch pierwsza butla z mm i została zaakceptowana. uff :)

dzisiaj u nas upał diabelski :evil: basen rozłożony w ogrodzie, woda się leje. Zośka wstanie to idziemy się moczyć :woohoo:

10 lata 4 miesiąc temu #907041 przez mesy
moff no sn.....

10 lata 4 miesiąc temu #907042 przez ann-sunshine
Moof ja tam te minutke na powiadomienie was przed wyjazdem na porodowke znajdę. Do tego wymienilysmy się z Aggi nr tel. więc jak nie chwyci nas jednocześnie to info będzie.

Ada macica się rozciąga i rośnie i domek dla kruszka się szykuje więc no panic! Wszystko gra

10 lata 4 miesiąc temu #907056 przez Karolincia
Daga - wiesz ja dzis wracam do domu do Warszawy i chcemy wykorzystać ten czas na maxa :) Jeszcze raz sie przytulaliśmy :) W sumie dzis 3 razy :) W piatek 3 razy w sobote 3 razy i dziś 3 razy :)

Dziewczynki oby sie udalo :((

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #907069 przez ann-sunshine
Karolincia demony seksu z was :woohoo: tylko proszę dla swojego własnego dobra nie nastawiaj się że musiało się udać, bo niestety psychika to bardzo duża przeszkoda a z doświadczenia dziewczyny tu potwierdzą że im bardziej się pragnie tym mniej wychodzi. A im bardziej się nastawisz tym bardziej zaboli ewentualna porażka

Mężu zabrał córę na kulki więc mam czas dla siebie. Obiecana fota łóżeczka, najprostsze i najtańsze, ale o dziwo gładziutkie i bardzo fajnie wykonane. Kolorystycznie nijak do naszych mebli, ale to przecież tylko na jakieś dwa lata. A Marta od razu przyniosła podusie swoje i książeczki, a dziś już lala dzidzia Kasia w łóżeczku śpi :-) A te torby, to torby do szpitala spakowane :pinch:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #907070 przez Chudzinka
Hehe, Karola, ale chlop się pewnie cieszy, że go odwiedzilas z misją ;-)
Ja pracuje wieczorami, bo dalej współpracuje z firmą ze Stanów, w której byłam, tylko, że już z Polski, dlatego tak późno. Ale za to od 15stej. Tylko ze jakoś się mogę nie przestawić...
Jutro rano jadę na te chlamydie i cytologie. Wiem, że cyto powinnam na początku cyklu zrobić, ale co tam. Byle mnie rano @ nie odwiedziła, bo już mnie od wczoraj brzuch pobolewa...
Agnilla- trzymaj się dzielnie kochana :-*

10 lata 4 miesiąc temu #907077 przez ann-sunshine
Chudzinka nie dziwię się, że nie możesz się przestawić, bo to trochę nie nasze godziny pracy, wszyscy wychodzą z roboty, a ty dopiero zaczynasz :whistle:

Aggi mam teorię dlaczego my jeszcze ciągle w dwupakach. Bo żadna się nie zdecydowała na nasze miejscówki jeszcze :silly:

10 lata 4 miesiąc temu #907087 przez Karolincia
Ann - nie nastawiam sie :) chce miec mila niespodzianke :) żyje tak jak dotychczas :) co ma byc to bedzie :) Panuje namiętnosc i romantyzm u Nas w lozku ;) Bylo cudownie ;) Nie bylo stresu spiecia nerwow ;) Wszystko tak jak zawsze :)

10 lata 4 miesiąc temu #907095 przez Ada2424
Karolina tylko Ann chodziło też o to, żebyś ciągle o ciąży nie myślała bo tak jak napisała psychika też lubi robić na złość. Wyluzuj nie myśl o tym tyle a się uda :)

Ann super to łóżeczko i taki fajny kolorek, bardzo mi się podoba :) a Marta jaka fajniutka i duża dziewczynka i te jej loczki :)

Chudzinka trzymam kciuki żeby @ nie przyszła :kiss:

A mnie spanie dopadło, jak się położyłam o 15 tak dopiero teraz niedawno wstałam i dalej mi się spać chce. Dzisiaj mało co zjadłam, więcej soków pije niz jem bo wszystko mi w gardle rośnie :sick:

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #907100 przez Pinezka
Ada, mi też łatwiej płyny przez gardło przechodzą ;) Może spróbuj jakiś koktajl owocowy na jogurcie lub mleku sobie zrobić? Banany są pożywne, z jakimiś jagodami czy coś fajny zestaw może być.
I polecam jogurty pitne, też wchodzą łatwo i przy tym upale na zimno są rewelacyjne.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #907101 przez Ada2424
Dziękuję Pinezka na pewno spróbuje ;) ja to mało co jem i głodu nawet nie czuje ale przerabane tak zmuszać sie do jedzenia nic miłego :sick:

Ale mnie straszne mdłości dopadły :( zdycham

Meli napisz mi ile razy dziennie i po ile tabletek bierzesz ta wit b6 z imbirem jutro mi Męzu kupi i zaczne brac bo ja widze ze z dnia na dzien wieczorami co raz to silniejsze te mdłości mam :(

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #907137 przez Anabelle
moofka ja oczywiście biore magnez, dokladnie magne b6 :) 2x2 tabletki a jak coś mnie ciągnie w brzuchu to jeszcze wiecej.

ja niby na urlopie a dzisiaj sie bardziej styralam niż normalnie przez tydzien :lol: :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka